2011 Nisan Anneleri

selam kızlar bizgeldik oğluşumla.
nasılsınız?
ay bu öksürük bizi mahvetti yaa.sol arkada kaburgam ağrıyo artık.yarın tekrar doktora gidicem bakalım neden geçmedi anlamadım.
hoşgeldin cnm..geçmiş olsun..benimde boğazım 1-2 gündür gıcıklanıyor ama ara ara gelip gidiyor şimdilik..ballı ıhlamur iç,yada sabah kalkar kalkmaz zencefilli bal ye 1 tatlı kaşığı,yarım saat filan da birşey yeme içme..iyi gelir bunlar,akşamları da eşin çay içerken ılık limon+bal+su iç..

bende kola içmem normalde,sevmem bırakalı çok uzun zaman oldu..ama gazozu severim..
hamileliğimden beri içmiyorum ikisinide ara ara 1-2 yudum almışımdır sadece..

çayı bende bu aralar çok içer oldum,bende eşime eşlik ediyorum,çok açık ve bol limonlu içmeye çalışıyorum bende..

içmemek mümkün mü yanıyoruz valla
normalde o kadar üşürdümki sorma bu kışta herkes üşüyor ben soyunuyorum
gece kalkıp muz yiyordum bir ara ben dolaptan cıkarınca içinin hararetini alıyor biraz aklında olsun..
kendi evinde neyse de ben baskasının evinde sürekli vc ye gitmekten nefret ediyorum

ne güzel canım...daha çok var derken çamaşırları hazırlama zamanı geldi bile...ben de yıkadım pazar günü ütülücem inşallah...çantamızı da hazırlıcam...ben de prima yeni doğan 2 paket 3-6 dan da 2 paket aldım deterjan olarak da dalin sıvı deterjan aldım...yumuşatıcı kullanmadım ama gerek de yoktu..

Yavaş yavaş halledersin inşallah Bende prima yenidoğan alıcam sonrasında canbebeye geçebilirim hemen hemen aynıymış

bende önümüzdeki hafta kzımın kıyafetlerinin yıkayıp ütüliycem..
Sabunumuzu almadım ama hacışakir granül matik alıcam şok marketlerinde 1 kiloluk 9.90 TL
carrefourda 1,5 yada 2 kiloluk paketlerde tam hatırlayamadım 14.95 TL idi..

bende normalde inanılmaz üşürdüm şimdi kendimi bırak içim bile alev alev yanıyor sankiben yatmadan önce yiyordum muzu. ben de gece kalkıp yiyeyim bari. evet ya allahtan kalmalı bi yere gitmiyoruz yoksa sabaha kadar insanları uyutmam herhalde gir çık tuvalete

valla canım ben de acayip üşüyen insandım bu kış yanıyorum bebek sıcak tutuyor bizi...valla üstümde battaniye yorgan bırakmıyorum gece...işyerimde odamda da pencerem hep açık..eşim önümüzdeki kış görürüm ben seni diyor

hoşbulduk cnm
çok saol bugün denicem bakalım terliyorumda şuanda girdim yorganın altına.

kizlar benimde kizkardesim 10 ocakta dogum yapti.ilk defa teyze oldum ama maalesef goremedim yegenimi.kiz oldu ismi gulce.neyse kardesimin dediklerini aktarayim size.catisi dar oldugu icin sezeryanla dogum yapti.bol bol penye battaniye al dedi cok kullaniliyomus ve yetistiremiyomus kendisi.hegun bitanei mutlaka kirleniyo dedi.zibin hic alma dedi.hic kullnisli deilmis.citcitli badyler isini gorur dedi.gobek dusmedende kullanilioymus yani badyler.alt ust takim,tuluma gore daha pratik kullaniliyomus.birde en onemlisi anne sutu.kardesimin sutu gec gelmis.bebek memeyi almis ama sut yetrli olmadigi icin doymamis.surekli uyudugundan bebek kardesimde doydu keyfi yerinde zannetmis.mama takviyesi yapmamais.sarilik olmus.bebek beslenmedigi zamanlarda ilk gunler sarilik oluyor aklinizda bulunsun.simdi yegenim daha iyi.sariligi gecmis.

gözünaydın cnm.allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin.
tavsiyeler içinde çok teşekkürler bilgili annelere ihtiyacımız var.

gece değil sadece canım benim vc nöbeti sıpa ayaklarıyla teptikce kasıklarımı ben vcdeyim
bende hiç üstümü örtmüyorum gece kombiyi kapatıyorum yoksa catlıyorum bu kıs kocacım cok grip oldu o yüzden kıyamam ama ben catlıyorum cok sıcak oluyor

selam kızlar bizgeldik oğluşumla.
nasılsınız?
ay bu öksürük bizi mahvetti yaa.sol arkada kaburgam ağrıyo artık.yarın tekrar doktora gidicem bakalım neden geçmedi anlamadım.

hoşgeldiniz tatlımmmmçok geçmiş olsun bitanem ben de bir ara öksürüyordum dr.bol bol ılık su iç dedi içtim ve geçti...inşallah seninde bir an önce geçer

ee napalım bu kadar zahmetinde bir iyi tarafı olsun üşümüyoruz ohh
ben de adamı hasta ettim hep bu kış kombiyi kapatıyorum gece kalkıp

Gözün aydın canımmmmm Allahım analı babalı büyütsün inşallah.Tavsiyelerine bizde uyucaz

ee napalım bu kadar zahmetinde bir iyi tarafı olsun üşümüyoruz ohh
ben de adamı hasta ettim hep bu kış kombiyi kapatıyorum gece kalkıp

Ayyy benimkide son ayar kombiyi açıyo üzerine bide ufoyu açıyo donuyormuş,bende yandıkça kapı cam açıyorum,kombiyi kıstığımda da cimri diyo

ben hep yaniyorum yav.en basindan beri.adamda donuyor mubarek.her gece bunun kavgasin yapiyoruz.

ha ha hepimizin evinde aynı konu demekki...bizde en çok üşüyen bendim o çok sıcağa gelemezdi bu sene tam tersi oldu...ohh diyorum üşümek neymiş gör ...benimle hep dalga geçerdi çünkü sanki kuzey kutbunda gibi üşüyorsun diye

Gözün aydın canımmmmm Allahım analı babalı büyütsün inşallah.Tavsiyelerine bizde uyucaz

gözünüz aydın canım...Allah güzel kader yazsın inşallah,analı babalı büyüsün...

gözünaydın cnm.allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin.
tavsiyeler içinde çok teşekkürler bilgili annelere ihtiyacımız var.

amin .darisi bizim basimiza.saolun kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…