2011 Nisan Anneleri

bizde pazar günü gidicez aysu bana fiyatlar hakkında bilgi verirmisin nasıl fuar

aysu aldınmı ö.m jımı inşallah fuarda indirimli satış olur valla eşime ne zamandır söyleyip durdum fuar fuar diye başka yerlere de bakmadım orası var diye

aysu aldınmı ö.m jımı inşallah fuarda indirimli satış olur valla eşime ne zamandır söyleyip durdum fuar fuar diye başka yerlere de bakmadım orası var diye

aldım cnm cevapta yazdım.bizde başka yere bakmadık belki orda daha uygun olur diye.orda bakıcaz bulamazsak saraçhaneye gidicez artık.dolabıda bayrampaşada timaş var spotçular çarşısı orda beğenmiştik 350 demişti bulamazsam ordan alıcam.aslında hafatiçi gidicek arkadaşlar vardı fuara ama gitmediler sanırım gitseler muhakkak yazarlardı.

sen nerde oturuyosun cnm?
fuarda bulamazsan sende saraçhaneye bak derim.orda nakitte çok güzel pazarlık yapılıyo.

biz karşıda oturuyoruz fuara gidersek ordan saraçhaneye geçemeyiz büyük bir ihtimal ya fuardan bulucam ya da internetten araştırıcam Allahım hayırlısıyla şöyle ana kucaklı 350 tl ye güzel beğendiğim bir araba buldurmayı nasip etsin amin

selam arkadaslar ben geldım.cumartesı gunu sızınle yazsısrken tansıyonum cıkmıstı.14 bucuk 9 du.hemen esımı aradım esım geldı ve hastaneye gıttık.benı hemen acıle aldılar ve musahadeye aldılar.orada tansıyonum 15 9 cıktı.bır saat acılde kaldık.sonra doktorum yatıs yapılacak dedı.benı odama aldılar hemen serum takıldı.on bes dakıkada bır tansıyonum olculdu.hızlı sekılde serumlar verdıler.tansıyonum o gun hıc dusmedı.ertesı gun bıraz daha ıyıdı tansıyonum ama doktorum memnun degıldı.uc gun hastanede yattım.ayrıca ıdrarımda proteın eksıklıgı cıkmıs.24 saat bır bıdona ıdraraımı bırıktırdım.koca bıdon ıdrara tahlıl yapılmıs.

ana kucaklı modeller gerçekten çok pahalı inşallah buluruz uygun fiyatlı bişiler.

Ben de seni merak ediyordum dorti
Çok geçmiş olsun canım..
Şimdi nasılsın?
Protein eksikliği bende de çıkmıştı.
Doktorun bir açıklama yaptı mı?

geçmiş olsun kendine dikkat et tansiyon çok önemli aman dikkatli ol evde tansiyon aletin olsun hep ölç muhakkak

kızlar bılgısayar ve cep telefonu yasaklandı bana.kesınlıkle heyecanlanmama lazım.cep telefonu yasak.heyecanlanacagım korkacagım hıcbır sey olmayacakmıs.suanda sıze yazarken yıne heyecanlanıyorum.ama bes dakıka gırıp yazmak ıstedım.ıkı gundur ıyı tansıyonum çok sukur.carsamba gunu yıne fırladı korkuttu benı.neyse sımdılık bu kadar yazabılecegım.allaha emanet olun.ne olur benı unutmayın.ben arada yıne gırerım yazısırız.

ayy cnm çok geçmiş olsun.merak ettik seni.
şimdi nasılsın herşey yolundadır inşallah ve bi daha yaşamazsın böle bişi inşallah.

ayy cnm sakin ol sen heycanlanma.neden telefon ve bilgisayar yasaklandı onu anlamadım ama sağlığın için önemli demekki sen doktorunu dinle.bizide arada haberdar et cnm merakta bırakma.

sagolun allah hepınızden razı olsun.ne zaman fenalasacagım bellı olmuyorkı.bırden ıcıme bır korku gelıyo hemen tansıyonum fırlıyo.heran tetıkte beklıyoruz.ben zaten panık atak hastasıyım.hamıle kaldıgım ıcın ılaclarımı bıraktım.bana hastanede dıyazem ıcırdıler uyumam ıcın.bebge zararı yokmus.dıyazem sakınlestırıcı bır ılactır.uyku verır.sımdılık ıyıyım sızı cok sevıyorum

Kendine dikkat et canım, arada da bizi haberdar et.

ayy cnm sakin ol sen heycanlanma.neden telefon ve bilgisayar yasaklandı onu anlamadım ama sağlığın için önemli demekki sen doktorunu dinle.bizide arada haberdar et cnm merakta bırakma.

yaydıgı radyasyon carpıntı yapıyormus.bıde heyecanlanmamam gerekıyomus.

Merhaba kizlar, ben bugün araniza katilmistim. sueylül tanistirdi.

Nasilsiniz? Arkadaslar aranizda sigara icen varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…