- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.161
saol canım iyiyz bulantılar azaldı akşam olunca bendede halsizlik oluyo resmen akşam kal geliyo bana.ama genel olarak iyiym ben şükürler olsun rabbime.
Kızlar doktordan geldim şimdi.Çok şükür bir problem yokmuş bebişimin kalp atışlarını gördük.Lekelenmeler için de ilaç vermeyeceğim dedi.Bebek beslenebilmek için bazı damarları itermiş ve damarlar çatladığında küçük küçük kan gölcükleri olurmuş buralardan bebek besleniyormuş.Bende de böyle bişey olmuş.İstirahat et dinlen bol bol dedi.
Çok şükür rahatladım biraz düşük tehlikesi olacak bişey yok merak etme dedi.
Çok şükür Rabbim:Saruboceq:
geçmiş olsun canım.için rahatlamıştır, iyi haberler almana çok sevindim.
Sağol canım benim rahatlamaz mıyım hiç.İnsan tedirgin oluyor böyle akıntı gördüğünde, leke gördüğünde.Rabbim muhafaza eylesin yavrularımızı inş.
slm kızlar nasılsınız
denizcim çok sevindim geçmiş olsun canım rabbim birdaha göstermesin.
amin inşallah canım. bende çok heyecanlıyım pazartesi dr. kontrolü var kalp atışlarını duyarız inşaallah. en son iki hafta önce gitmiştim dr.a.
Rabbim hepimizin evladını bizlere bağışlasın, sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin inş.
kızlar ya ben en son tahlıl yaptırdıgımda kan degerım 919 cıktı gec en son adetım 22 temmuz
degere gore kucuk ama sata gore 7 bucuk haftalık hamıleyım degere gore 5 gozukuyordu ılerde bu acıgı kapartırmıyım yoksa hep oylemı kalır
canım bencede tekrar başla...ilk 1ay kullandım daha sonra bıraktım keşke bırakmasaydımmmm şimdi aklım karıştı ne yapacam ben
hamilelikte uyku hali çok normal canım...merhaba hanımlaar
nasılsınız?
bende fena halde uyku hali var, hep yatasım var. misafirler vardı onlar gidince bende yayıldım hemen.
bulantı pek yok. sizler nasılsınız?
çok şükür canım...Kızlar doktordan geldim şimdi.Çok şükür bir problem yokmuş bebişimin kalp atışlarını gördük.Lekelenmeler için de ilaç vermeyeceğim dedi.Bebek beslenebilmek için bazı damarları itermiş ve damarlar çatladığında küçük küçük kan gölcükleri olurmuş buralardan bebek besleniyormuş.Bende de böyle bişey olmuş.İstirahat et dinlen bol bol dedi.
canım ben tam bilmiyorum ama geç döllenme olduysa hep geriden gidebnilir...kızlar ya ben en son tahlıl yaptırdıgımda kan degerım 919 cıktı gec en son adetım 22 temmuz
degere gore kucuk ama sata gore 7 bucuk haftalık hamıleyım degere gore 5 gozukuyordu ılerde bu acıgı kapartırmıyım yoksa hep oylemı kalır
Canım ultrosona girdiğinde belli oluyor o yani kaç haftalık olduğun.Doktor hesaplıyor eline hem bebişin fotoğrafını hem de kaç haftalık olduğunu gösteren kağıt veriyor.Sen ne zaman gideceksin doktora?
Kızlar doktordan geldim şimdi.Çok şükür bir problem yokmuş bebişimin kalp atışlarını gördük.Lekelenmeler için de ilaç vermeyeceğim dedi.Bebek beslenebilmek için bazı damarları itermiş ve damarlar çatladığında küçük küçük kan gölcükleri olurmuş buralardan bebek besleniyormuş.Bende de böyle bişey olmuş.İstirahat et dinlen bol bol dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?