2011 Nisan Anneleri

Kızlar doktordan geldim şimdi.Çok şükür bir problem yokmuş bebişimin kalp atışlarını gördük.Lekelenmeler için de ilaç vermeyeceğim dedi.Bebek beslenebilmek için bazı damarları itermiş ve damarlar çatladığında küçük küçük kan gölcükleri olurmuş buralardan bebek besleniyormuş.Bende de böyle bişey olmuş.İstirahat et dinlen bol bol dedi.
Çok şükür rahatladım biraz düşük tehlikesi olacak bişey yok merak etme dedi.
Çok şükür Rabbim:Saruboceq:

geçmiş olsun canım.için rahatlamıştır, iyi haberler almana çok sevindim.

Sağol canım benim rahatlamaz mıyım hiç.İnsan tedirgin oluyor böyle akıntı gördüğünde, leke gördüğünde.Rabbim muhafaza eylesin yavrularımızı inş.

amin inşallah canım. bende çok heyecanlıyım pazartesi dr. kontrolü var kalp atışlarını duyarız inşaallah. en son iki hafta önce gitmiştim dr.a.
Rabbim hepimizin evladını bizlere bağışlasın, sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin inş.

kızlar ya ben en son tahlıl yaptırdıgımda kan degerım 919 cıktı gec en son adetım 22 temmuz

degere gore kucuk ama sata gore 7 bucuk haftalık hamıleyım degere gore 5 gozukuyordu ılerde bu acıgı kapartırmıyım yoksa hep oylemı kalır

Pazartesi duyarsın canım sen de bebeğinin kalp atışlarını inş.:CüvCüv:
Amin canım Rabbim kucağımıza aldığımız günleri görmeyi de nasip etsin

Canım ultrosona girdiğinde belli oluyor o yani kaç haftalık olduğun.Doktor hesaplıyor eline hem bebişin fotoğrafını hem de kaç haftalık olduğunu gösteren kağıt veriyor.Sen ne zaman gideceksin doktora?

ilk 1ay kullandım daha sonra bıraktım keşke bırakmasaydımmmm şimdi aklım karıştı ne yapacam ben
canım bencede tekrar başla...

merhaba hanımlaar
nasılsınız?
bende fena halde uyku hali var, hep yatasım var. misafirler vardı onlar gidince bende yayıldım hemen.
bulantı pek yok. sizler nasılsınız?
hamilelikte uyku hali çok normal canım...
sende zaman buldukça yatmaya bak...

çok şükür canım...
bol bol dinlenmene bak...

canım ben tam bilmiyorum ama geç döllenme olduysa hep geriden gidebnilir...
ama takma bunları sağlıklı olsunda geriden gitmesi önemli değil...

Canım ultrosona girdiğinde belli oluyor o yani kaç haftalık olduğun.Doktor hesaplıyor eline hem bebişin fotoğrafını hem de kaç haftalık olduğunu gösteren kağıt veriyor.Sen ne zaman gideceksin doktora?

cnm ben 20 gıtceem yada 23 de ıkı ayı bıtırmıs olacak sata gore altan bakılmak ıstemıyorum

neden bu kadar gec gıdıyorsun dıye sorarsanıoz altan bakmasınlar dıye kotu oluyorum ben

canım ben tam bilmiyorum ama geç döllenme olduysa hep geriden gidebnilir...
ama takma bunları sağlıklı olsunda geriden gitmesi önemli değil...[/B][/QUOTE]

evet haklısın saglıklı olsunda

E hadi gözün aydın

çok sevindim canım gözünüz aydın. Dikkat et sen yine de kendine

arkadaşlar benimde bayramdan sonra kontrolüm var 10 hafta içinde olucam inşallah .. medipol hastanesi hakkında bilgisi olan var mı ve burada bir doktor önerisi olan ..
bu gittiğim 3. doktor olacak ..hani bi boğaz ağrısı mide ağrısı olsa önüme gelen herhangi bi yere giderim ama bu bi canın sorumluluğunu taşımak çok farklı ..o yüzden bir türlü karar veremiyorum ...
önerileri olan varsa sevinirim ..

Cnm ben hisar hastanesine gidiyorum...sgk geçmiyo biraz tuzlu ama..en azından ilk 3 ay herkesin gitmesi gerekiyo.....muayene+15 gün içinde kontrol 120 ytl.... Mükemmel bi hastane...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…