2011 Nisan Anneleri

1 düşüğüm var 1 de kimyasal...bir atlas beter bi hastane..işletme sırf para...ucuzcu kalitesiz umut doktor hele....iğren...acildekiler 70 yaşında beti benzinde nur yok...yunus emre sarıyerdeki...zeynep doktor iyi ama hastanede çok istismarlar var..gelinin bebişi 2 yaşında kör..rop oldu..küvezde oksijen fazla verdiler ve kapatmadılar gözlerini...kontrollerde iyi dediler bakmadılar bile...türkiye hastanesi rezillik...bi ara 4 ytl idi bi ara 20 şimdi 70 yada öle bişi ne yaptını bilmiyo saçma kampanyaları var...rezillik..benim düşüğüme tesiş bile koyamadılar

denizcim kullanıcısından alıntı
Kızlar doktordan geldim şimdi.Çok şükür bir problem yokmuş bebişimin kalp atışlarını gördük.Lekelenmeler için de ilaç vermeyeceğim dedi.Bebek beslenebilmek için bazı damarları itermiş ve damarlar çatladığında küçük küçük kan gölcükleri olurmuş buralardan bebek besleniyormuş.Bende de böyle bişey olmuş.İstirahat et dinlen bol bol dedi.
Çok şükür rahatladım biraz düşük tehlikesi olacak bişey yok merak etme dedi.
Çok şükür Rabbim
canım benim çok sevindim cevapta yazamadım bizim mesai bugün başladı malesef dikkat et kendineopuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız?
iklimya34 medipolde çamlıcadaki tülay hanıma gitmiştim daha önceki ama orda bahar hanımın methini çok duydum bir araştır istersen birde Afiyette Fazilet hanım çok iyi dediler ama hastanenin yoğun bakımı yok galiba Erdemde de eşimin arkadaşının eşi yeni doğum etti Bakiye hanımı önermişti 5. doktormuş en çok onu beğendik dedi canım belki fikir vermek açısından iyi olur bende diğerlerinde yer bulamadığım için medicanada hüseyin arıka gittim acele edip 2. seferde arefe günü yoğundu biraz salladı gibibayanssulusmile

tatlım Allah yaşatmasın bir daha ve doğru doktorlarla karşılştırsın hepimizi banada teşhis koyamadılar dış gebelik bir sürü şey dediler resmen sırf para için kürtaj falan dediler kendiliğinden olumunekankayizsmile

zaten bu zamamda dr lara güvenmek çok zor...
kimisi sırf para için sezaryana alır kimiside gereksiz kürtaj der....
benim ilk düşüktede dr kürtaj dedi...
bebek 1 gün önce düşmüştü ve ben dr a gittiğimde kanamamda azalmıştı
baya parçada düşmüştü...
neymiş içerde parça varmış...
ben az düşeneyim dedim ve kürtaj olmadım....
o günden sonra hiçte parça falanda gelmedi ...
tam temiz oluncada dr a kotrole gittim...
dr muayene etti herşey normal dedi...
bana kürtaj gerekiyor demiştiniz dediğimde yüzünün halini görmeliydiniz....

canım benim iyi yapmışsın valla para için neler yapıyorlaralsanaalsanasmile bu kadar paraya odaklı olmamalı insan hayatı ya
bende 3 doktora gittim üçüde önce kürtaj sonra şu kadar ödeme yaparsınız dedi bizde bekleyelim dedik ve kendiliğinden düştü

Canım gerçekten doktor çok önemli insanı dinleyip annenin içini rahatlatması gerekiyor her yönden.Sonra biz sağdan soldan duyup daha çok tedirgin oluyoruz:bbo:

Allah kimseyi insafsız ,paragözlerin eline düşürmesin ..Bi can sözkonusu ya her anlamda geleceğini teslim ediyoruz onlara.Bende netten araştırıyorum bi yandan ama tam olarak karar veremiyorum ve bu beni oldukça tedirgin ediyor.Bir süre 2 ayrı doktora gitmeyi düşünüyorum suana kadar öyle yaptım sayılır.En azından 3- 4 ay çıkana kadar böylece teşhislerin doğruluğundan emin olurum diye düşünüyorum ..Ama bu olayı psikopata bağlamaya niyetim yok gerisi Allah a kalmış dua edicez ..bilmiyorumkismile

kramp girdi karnıma basket maçını izlerken :)... ay bebişim sakın babam gibi maç düşgünü olma..en azından kendi tuttuğun takıman maçlarını izle...öle her topun peşinde koşma :)...

Günaydın evet toparlanalım artık pek bir sessiz kaldık:) 11 haftalık olduk bu arada, haftalar ilerliyor...1 hafta kaldı meleğimi görmeye Özledim valla. ah ah doğunca burnumdan getirecek bugünlerimi uyutmıycak beni gece gündüz ama gelsin bir an önce :))) Çekerim ben onun derdinide ,süreriz sonra sefasını birlikte:))

E kızlar siz nasılsınız bakalım? Bu hafta kimler gidiyor kontrole???

Evt canım yaaa insan devamlı görmek istiyor bebişini:CüvCüv:
Sen 2 li test için mi gideceksin canım?Beni de 4 hafta sonra çağırdı.Dahaaa çooookkkkk varboshayallersmile

Evt canım yaaa insan devamlı görmek istiyor bebişini:CüvCüv:
Sen 2 li test için mi gideceksin canım?Beni de 4 hafta sonra çağırdı.Dahaaa çooookkkkk varboshayallersmile

Evet canım 2li test için.Geçiyor zaman hızla.Gelir seninde günün merak etme.Sen dinlen..Bak mevsim geçişleride başladı hasta olmamamız lazım. Mandalina,portakal çıkmış saldırın C vitaminine:))))

Günaydın kızlara.s.
Nerdesiniz yaaaa hadi bayram bitti siz hala yoksunuz özledim vallaaa hepiniziopuyorumnanaktan
bugünde hem pazar hemde seçim olduğu için bira sessiz olur...
ama yarın kalabalık oluruz inş...

benin kotntrolum yok bu hafta...
bir aksilik çıkmassa ikili teste giderim artık....
gerçekten beklemesi zormuş...
kontrol günlerini ayrı sabırsızlıkla bekliyorum...
doğacağı günü bir başka sabırsızlıkla...
rabbim sağlıcakla gelmelerini nasip etsin...amin...

slm kızlar nasılsınız? bayramıda bitirdik inş iii geçmiştir. ben sadece annemlere gittim başkada kimseye gidemedim ama benim ev tıklım tıklım oldu bu bayram millet bana geldi. napalım bu seferde böle olsun. bende haftaya gitcem ikili test için bakalım nasıl olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…