2011 Nisan Anneleri

merhaba arkadaşlar herkes iyidir inş

benim esrayağmur arkadaşımıza bir sorum olacaktı...
özel mesaj kutusu dolu olduğundan özel yazamadım...

esracım merheba iyisin inş...
canım ben sana birşey soracaktım....
sen hisar hastanesine devam ediyormusun hala...
orda bir prof dr var iyi bir dr diyorlar...
riskli gebelik uzmanıymış...
benim hamileliklerde çok sorunlu biliyorsun...yeni bir hamilelik düşünmeden iyi bir dr bulmak istiyorum....
muayenesi 200 tl imiş bu normal, sonuçta prof...
ama hastane konusunda takıntılıyım...
baya tuzlu biryer galiba...
benim öğrenmek isetdiğim maddi kaygısı nasıl hastanenenin...
mesala muayeneye gitsem gerekli gereksiz birşeyler isteyebilirler mi...
gerekiyorsa tabi yaptırmak isterim ama sırf para için istemediklerini bilmek lazım....

günaydın kızlar

bizde bugün kocişe kızdık ağladık bi güzel şimdi işteyim çalışıyoırum siz nasılsınız

cnm hisarda filiz hanım ve ayşe kara süper...hiç para almak için ekstra bişey istemiyolar..tahliller var onları dışardanda yaptıra bilirsin...erkek doktordan bahsediyosan eğer.. o detaylı ugsme bakan doktor...yani ordaki doktorlara gözün kapalı güvene bilirsin emin ol... herhan telle ulaşa biliyosun.. sıkıntılarını anlat.. bam başka bi yer gerçekten bu yerlere gelmeme sebeb doktorum yoksa psikolojim çok bozula bilirsin çok pimpirikli biriyim çünkü.... muayenede yeni 130 oldu cnm..

bu arada seni özlemişim

Kızlar yoğunluktan bakamıyorum bile yaaaa offfffffff şu işler bitseydi bu hafta böyle geçer herhalde ama haftaya bolbol sizinleyim inşallah

afiyet olsun,bizde yemeğimizi yedik geldik..
bu aralar çok sık yaptığımız şey,2-3 saatte bir irşeyler yiyorum,ne kadar sürecek bu açlık acabaa

sağol canım..size de afiyet bal şeker olsunnn...bebişlerin en çok kilo aldıkları zamanlar şimdi çabuk acıkıyor tosunlar bizi de acıktırıyorlar...

evet canım ayşe hanımı senden duymuştum çok memnundun...
filiz hanımda riskli gebelik takibi yapıyormuş...
benim dediğim kılıç aydınlı hoca...
kendisi cerrahpaşanın riski gebelik uzmanı hocalarından...
ama artık cerrahpaşada çalışmıyormuş....
takip için falan olsa ayşe hanım veya filiz hanımda olur ama benimki teşis olacağı için biraz daha deneyimli olsun istedim...
canım çok uzun zamandır dr arıyorum bu konularda çok iyi dr lar var ama çoğu karşı tarafta...
ben birde bir devlet veya üniv hastanesine bağlı olmasını çok istedim....
çünkü benim hamileliklerim çok riskli hamilele kaldığımda hatanede yatmamda gerekebilir...
%90 dikişte atılabilir...
benim özel sigortam yok ve bunlarada biizm gücümüz yetmez...
ama bir türlü aradığım gibi dr bulamadım işte...
canım acaba senin ayrıntılıya bakan benim dediğim dr mu?
sana zahmet googuldan bir baksana...
kılıç aydınlı yazarsan resmide çıkıyor...
canım nasıl bir dr sence...

bende sizleri çok özledim canım...
arada gelip bakmak istiyorum ama beceremiyorum...
kusuruma bakmayın...
sizleri seviyorum...

günaydın kızlar

bizde bugün kocişe kızdık ağladık bi güzel şimdi işteyim çalışıyoırum siz nasılsınız

evet cnm bu doktor benim detaylı ugseme bakan.... Bence git cnm bu doktora... Gerçekten iyi bi doktor... Cerrahpaşada ona gidebiliyosun dimi nasıl oluyo şimdi... Orda sigorta geçiyo dimi?

evet cnm bu doktor benim detaylı ugseme bakan.... Bence git cnm bu doktora... Gerçekten iyi bi doktor... Cerrahpaşada ona gidebiliyosun dimi nasıl oluyo şimdi... Orda sigorta geçiyo dimi?

yok canım şimdi cerrahpaşada değil...
karşı tarafta da özel yeri var...birçok hastaneyle de anlaşması var...
ama sigorta falanda geçmiyor...

canım işte birtülü sgk geçen iyi bir dr bulamadım...
şimdi buna gitsemde ilerde oparosyon falan gerekse dr değişmek zorunda kalabilirim...
ne yapacağım bilmiyorum...

fuar güzeldi tatlım
kapı süsümüzü filan aldık gezdik dolaştım bebek eşyalarına bakmak çok keyifli oluyor beee

valla ya demi bebek eşyalarına baktıkça insanın hepsinden alası geliyor..ben herşeyini tamamladım artık bebek mağazalarına gitmemeye çalışıyorum çünkü aldıkça alasım geliyor....eşim üçüzümüz olsa hepsine yeter de artar aldıkların yeter artık alma diyor

ayyy güzel olmaz mı kıznasıldı peki fiyatlar?
yaaa giyim mağazalarının çoğunda satış yoktu sinir oldum lansinoh göğüs kremini 26 tl aldım dişarda bakmıştım 40 tl di dişarda 50 tl dedikleri kapı süsünü 25 tl ye aldım sonraaa wee nin standı çok uzucdu emzik kabı el pompası filan aldım herşey 3 tl di ordada cam biberonlar 5 tl di ama almadım nuk almıştım daha önce

aynen canım yaaa
benim annem benden beter kadın habire bişiler alıyo o yüzden ben almıyom artık bişey

cnm bu doktoru bulmşuken git derim ama en doğru kararı sen vericeksin..doktor seçmek kolay değil..allah yardımcın olsun... Oparosyondada zati bi dikiş olur değilmi harici bişey olmaz... Sonrada düzenli kontroller inş.. Bi git bi başla cnm rabbim yardımcın olur bi kolaylığı sağlanır...

canım doktorumla konuştum akıntı olabilir dedi dedim ama su gibi ıslatıyor çamaşırımı dedim oda olur dedi..Suyun geldiğini analrsın dedi bol bol gelir dedi...Ferahladım ama dr gitmeden rahatlamıycam sanırım randevumuz haftaya ama bu hafta gidebiriliz.

Birde hafat sonu ayakta çok kaldım 3 saate yakın ütü yaptım doktor çok kızdı bol bol istirat edeceksin dedi :))eşim iş yapmama zaten söyleniyordu artık yerimden kaldırtmaz işrten eve gidince..

cnm ozaman ben sana b doktor dicem...oda bu teşhis konusunda çok iyi... Detay vermicem ama bi arkadaş 4 gebelik yaşadı. Vs vs ona gitti...çok yoğun bi doktor randevuda az bekleme ihtimali oluyo..ayşe sofuoğlu fatih medicalpark cnm... özel muayenehaneside var tavsiye ederim..onada gidicektim ben dediğim gibi çok yoğun bi doktor ve yakın tarihte arkadaşım o doktor sayesinde bebeşini sağlıkla aldı acil sezaryanla.. Istersen detay veririm..

canım bende doktorumla konuştum akıntı olabilir dedi ve ayakta kalmakta yapabiliyormus bu hafta dr gidecegiz galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…