- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.401
yemeğimizi yedik geldik....çok şükürşimdi bakayım cicilerinize.....güle güle kullanın hepsini canım
kızlar dün bebek arabası beğenmiştik, acele edip hemen almayalım dedik, sonra vazgeçtik gidip alalım beğenmişken dedik.. Ama istediğimiz araba kalmamış :26:
biraz hüsran oldu, ama kısmet.. :97:
hem size de sormadan almamış oldum.
GRACO ULTIMA + TS - CIRCUS bebek arabasını bilen ya da alan var mı?
günaydın kızlar
bizde bugün kocişe kızdık ağladık bi güzel şimdi işteyim çalışıyoırum siz nasılsınız
Günaydın Kızlar,
Benim dün çamaşırıma farketmeden su gelmiş yada idrar kaçışı olmuş..Eşortmanıma geçmiş 2 defa..Agrım yada sancım yok ama bu zamana kadar çamaşırım kuru olurdu dün geceden beri korkmaya başlaıdm ve kendimi takibe aldım..Suy ayırt edemedim idrarda olabilir diye düşündüm :26: Normal mi acaba birazdan doktorumu arayacagım...Su gelmesi için erken değilmiBaşına böyle bir durum gelen varmı arkadaşlar???
gunaydın guzelarkadaslarım.nasılsınız.sızlerı cok ozledım.benı sorarsanız ıyı dıyelım ıyı olalım.ınsallah ıyı olacagım.yuksek tansıyon yuksek nabız devam edıyor.mıdem bulanıyo.ıstahım kesıldı ıyıce.bas donmelerım cogaldı.anlamıyorum bır turlu.sızler nasılsınız arkadaslar.bebeklerınız nasıl.gecmısı okuyamadım.basım sarhos gıbı donuyo.
merhaba arkadaşlarherkes iyidir inş
benim esrayağmur arkadaşımıza bir sorum olacaktı...
özel mesaj kutusu dolu olduğundan özel yazamadım...
esracım merheba iyisin inş...
canım ben sana birşey soracaktım....
sen hisar hastanesine devam ediyormusun hala...
orda bir prof dr var iyi bir dr diyorlar...
riskli gebelik uzmanıymış...
benim hamileliklerde çok sorunlu biliyorsun...yeni bir hamilelik düşünmeden iyi bir dr bulmak istiyorum....
muayenesi 200 tl imiş bu normal, sonuçta prof...
ama hastane konusunda takıntılıyım...
baya tuzlu biryer galiba...
benim öğrenmek isetdiğim maddi kaygısı nasıl hastanenenin...
mesala muayeneye gitsem gerekli gereksiz birşeyler isteyebilirler mi...
gerekiyorsa tabi yaptırmak isterim ama sırf para için istemediklerini bilmek lazım....
afiyet olsun,bizde yemeğimizi yedik geldik..
bu aralar çok sık yaptığımız şey,2-3 saatte bir irşeyler yiyorum,ne kadar sürecek bu açlık acabaa
Canımmmm nasılsın görüşemedik bugün,bakıyorum facede yeni arkadaşlıklar kurmuşsun,facesi olmayanlar kıskanıyorlar ama haberiniz olsun
kımmıs o canım ısmını bılıyomusun acaba
tatlımmmm facedede takılmıyom valla işler yoğun gitmeden toparlama yapmaya çalışıyorum küsme bana amaaaaa
cnm hisarda filiz hanım ve ayşe kara süper...hiç para almak için ekstra bişey istemiyolar..tahliller var onları dışardanda yaptıra bilirsin...erkek doktordan bahsediyosan eğer.. o detaylı ugsme bakan doktor...yani ordaki doktorlara gözün kapalı güvene bilirsin emin ol... herhan telle ulaşa biliyosun.. sıkıntılarını anlat.. bam başka bi yer gerçekten bu yerlere gelmeme sebeb doktorum yoksa psikolojim çok bozula bilirsin çok pimpirikli biriyim çünkü.... muayenede yeni 130 oldu cnm..
bu arada seni özlemişim
kızlar dün bebek arabası beğenmiştik, acele edip hemen almayalım dedik, sonra vazgeçtik gidip alalım beğenmişken dedik.. Ama istediğimiz araba kalmamış :26:
Biraz hüsran oldu, ama kısmet.. :97:
Hem size de sormadan almamış oldum.
Graco ultıma + ts - cırcus bebek arabasını bilen ya da alan var mı?
günaydın kızlar
bizde bugün kocişe kızdık ağladık bi güzel şimdi işteyim çalışıyoırum siz nasılsınız
[ı]günaydın kızlar,
benim dün çamaşırıma farketmeden su gelmiş yada idrar kaçışı olmuş..eşortmanıma geçmiş 2 defa..agrım yada sancım yok ama bu zamana kadar çamaşırım kuru olurdu dün geceden beri korkmaya başlaıdm ve kendimi takibe aldım..suy ayırt edemedim idrarda olabilir diye düşündüm :26: Normal mi acaba birazdan doktorumu arayacagım...su gelmesi için erken değilmibaşına böyle bir durum gelen varmı arkadaşlar???[/ı]
gunaydın guzelarkadaslarım.nasılsınız.sızlerı cok ozledım.benı sorarsanız ıyı dıyelım ıyı olalım.ınsallah ıyı olacagım.yuksek tansıyon yuksek nabız devam edıyor.mıdem bulanıyo.ıstahım kesıldı ıyıce.bas donmelerım cogaldı.anlamıyorum bır turlu.sızler nasılsınız arkadaslar.bebeklerınız nasıl.gecmısı okuyamadım.basım sarhos gıbı donuyo.
evet canım ayşe hanımı senden duymuştum çok memnundun...
Filiz hanımda riskli gebelik takibi yapıyormuş...
Benim dediğim kılıç aydınlı hoca...
Kendisi cerrahpaşanın riski gebelik uzmanı hocalarından...
Ama artık cerrahpaşada çalışmıyormuş....
Takip için falan olsa ayşe hanım veya filiz hanımda olur ama benimki teşis olacağı için biraz daha deneyimli olsun istedim...
Canım çok uzun zamandır dr arıyorum bu konularda çok iyi dr lar var ama çoğu karşı tarafta...
Ben birde bir devlet veya üniv hastanesine bağlı olmasını çok istedim....
çünkü benim hamileliklerim çok riskli hamilele kaldığımda hatanede yatmamda gerekebilir...
%90 dikişte atılabilir...
Benim özel sigortam yok ve bunlarada biizm gücümüz yetmez...
Ama bir türlü aradığım gibi dr bulamadım işte...
Canım acaba senin ayrıntılıya bakan benim dediğim dr mu?
Sana zahmet googuldan bir baksana...
Kılıç aydınlı yazarsan resmide çıkıyor...
Canım nasıl bir dr sence...
Bende sizleri çok özledim canım...
Arada gelip bakmak istiyorum ama beceremiyorum...
Kusuruma bakmayın...
Sizleri seviyorum...
tamam o zaman canım fuar nasıldı?
fuar güzeldi tatlım
kapı süsümüzü filan aldık gezdik dolaştım bebek eşyalarına bakmak çok keyifli oluyor beee
evet cnm bu doktor benim detaylı ugseme bakan.... Bence git cnm bu doktora... Gerçekten iyi bi doktor... Cerrahpaşada ona gidebiliyosun dimi nasıl oluyo şimdi... Orda sigorta geçiyo dimi?
fuar güzeldi tatlım
kapı süsümüzü filan aldık gezdik dolaştım bebek eşyalarına bakmak çok keyifli oluyor beee
yaaa giyim mağazalarının çoğunda satış yoktu sinir oldum lansinoh göğüs kremini 26 tl aldım dişarda bakmıştım 40 tl di dişarda 50 tl dedikleri kapı süsünü 25 tl ye aldım sonraaa wee nin standı çok uzucdu emzik kabı el pompası filan aldım herşey 3 tl di ordada cam biberonlar 5 tl di ama almadım nuk almıştım daha önceayyy güzel olmaz mı kıznasıldı peki fiyatlar?
valla ya demi bebek eşyalarına baktıkça insanın hepsinden alası geliyor..ben herşeyini tamamladım artık bebek mağazalarına gitmemeye çalışıyorum çünkü aldıkça alasım geliyor....eşim üçüzümüz olsa hepsine yeter de artar aldıkların yeter artık alma diyor
yok canım şimdi cerrahpaşada değil...
Karşı tarafta da özel yeri var...birçok hastaneyle de anlaşması var...
Ama sigorta falanda geçmiyor...
Canım işte birtülü sgk geçen iyi bir dr bulamadım...
şimdi buna gitsemde ilerde oparosyon falan gerekse dr değişmek zorunda kalabilirim...
Ne yapacağım bilmiyorum...
canım bde de yogun akıntı oluyor gecen bir anda ıslandım nasıl kötü oldum allahım delirdim resmen sonra rkadaşımda söyledi bende de cok oldu dedi 30 . haftdan sonra artıyormus
annemde anlamaman mümkün değil dedi baya ıslanıtorsun dedi
evet bende ogun cok yormuştum kendimi ütüyle ondan oldu
yok canım şimdi cerrahpaşada değil...
Karşı tarafta da özel yeri var...birçok hastaneyle de anlaşması var...
Ama sigorta falanda geçmiyor...
Canım işte birtülü sgk geçen iyi bir dr bulamadım...
şimdi buna gitsemde ilerde oparosyon falan gerekse dr değişmek zorunda kalabilirim...
Ne yapacağım bilmiyorum...
canım bende tam wc den kalktım ellerımı yıkıyodum,biden bi su geldi eyvah dedim suyum geldi,ertesi gün dr a gittim usg de baktı suyun normal,idrar kaçırmışsın belli ki dedisonra sana bı antıbıyotık yazıcam şüpheli bi durum bu yinede dedi,azcık utandım idrar diyince ama ihmale gelmez o gece bende hep kendimi dinledim sancım varmı varda ben mı hıssetmıyorum acaba diye :)) ama dr iyi ki gelmıssın bı daha şüphelenirsen yıne gel mutlaka dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?