- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.421
bizde yemeğimizi yedk geldikkk hanmlarr
hoşgeldiniz şekerim..afiyet olsun
saol tatlım yedik ama bide bze sor aklmz hep yemekte eşime dyrm nasıl bi insan oldm bennnnn
bizde yemeğimizi yedk geldikkk hanmlarr
seni çok iyi anlıyorum canım ben de öğlen tıka basa yedim ama yine acıktım...çekirge gibi olduk valla
afiyet olsun cnm..ben de dün gece saat 11 de peynirli aşrdim.. baktım o saatte bulmak zor.. kalkttım peynirli gözleme yaptm yedim.. bu ara doymak bilmiyorum..
bu arada prensesimin odası hazır kızlar.. sadece ıyafetler yerleşicek.. bi de perdesinde ufak bir prüz çıktı. o yapılıp gelcek..darısı hepinize inşallahh..haftaya salıgünü inş. dr. kontrolümüz var 36 hata olcaz inş. şu bu hikaye.. bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım da diğerleri hep teferruat..
canm geçmiş olsun,senin hamileliğin de yaşadığın problem ne yazdıysanda kaçırmışım heralde,problemli gebelikte dr bulmak cok zor yaaa,benımde kızımın ciğerinde sorun var bu konularda en iyi yer üniv hastaneleri,gittiğim özel dr lar bile fakültede doğum yap mutlaka dedi bana,çünkü en iyi hocalar,prof lar orda ve yeterli donanıma sahip hastaneler,tek kötü yanı her prof un yanında dolanan o iş bilmez stajyerler
evet canım ayşe hanımı senden duymuştum çok memnundun...
filiz hanımda riskli gebelik takibi yapıyormuş...
benim dediğim kılıç aydınlı hoca...
kendisi cerrahpaşanın riski gebelik uzmanı hocalarından...
ama artık cerrahpaşada çalışmıyormuş....
takip için falan olsa ayşe hanım veya filiz hanımda olur ama benimki teşis olacağı için biraz daha deneyimli olsun istedim...
canım çok uzun zamandır dr arıyorum bu konularda çok iyi dr lar var ama çoğu karşı tarafta...
ben birde bir devlet veya üniv hastanesine bağlı olmasını çok istedim....
çünkü benim hamileliklerim çok riskli hamilele kaldığımda hatanede yatmamda gerekebilir...
%90 dikişte atılabilir...
benim özel sigortam yok ve bunlarada biizm gücümüz yetmez...
ama bir türlü aradığım gibi dr bulamadım işte...
canım acaba senin ayrıntılıya bakan benim dediğim dr mu?
sana zahmet googuldan bir baksana...
kılıç aydınlı yazarsan resmide çıkıyor...
canım nasıl bir dr sence...
bende sizleri çok özledim canım...
arada gelip bakmak istiyorum ama beceremiyorum...
kusuruma bakmayın...
sizleri seviyorum...
saol tatlım yedik ama bide bze sor aklmz hep yemekte eşime dyrm nasıl bi insan oldm bennnnn
canm geçmiş olsun,senin hamileliğin de yaşadığın problem ne yazdıysanda kaçırmışım heralde,problemli gebelikte dr bulmak cok zor yaaa,benımde kızımın ciğerinde sorun var bu konularda en iyi yer üniv hastaneleri,gittiğim özel dr lar bile fakültede doğum yap mutlaka dedi bana,çünkü en iyi hocalar,prof lar orda ve yeterli donanıma sahip hastaneler,tek kötü yanı her prof un yanında dolanan o iş bilmez stajyerlerbende bu hafta ailemin yanına gidicem bursaya doğum için,önceliğim uludağ üniv olucak kısmetse
ya bende yemekten sonra daha masayı toplarken karnım guruldamaya başlıyo tok evin aç kedisi oldum resmen doymuyorum hep aklımda ne yesem acaba sorusu var
afiyet olsun cnm..ben de dün gece saat 11 de peynirli aşrdim.. baktım o saatte bulmak zor.. kalkttım peynirli gözleme yaptm yedim.. bu ara doymak bilmiyorum..
bu arada prensesimin odası hazır kızlar.. sadece ıyafetler yerleşicek.. bi de perdesinde ufak bir prüz çıktı. o yapılıp gelcek..darısı hepinize inşallahh..haftaya salıgünü inş. dr. kontrolümüz var 36 hata olcaz inş. şu bu hikaye.. bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım da diğerleri hep teferruat..
hele sabh kahvaltsnda gozm bişey gormyr biiri bana doyamasın dye beddua etti bu aralar galbakahvaltyı hazrlayana kadr atyrm agzma bişeylerr
hahhaa bende yemek yaparken yarısını yiorum,pişmiş mi,pişmiş mi diye bakıyorum güya,işim bittikten sonra bi bakıom minnacık yemek kalmış
kızlar bızımde kızımızın oda takımı geldı ve kıyafetlerını felan hep yıkadım ütüledim yerleştirdim dolaplarına çok güzel oldu maaşallah allah hayırlısıyla ıcınde yatmasını nasıp edr ınsallah
kızlar bızımde kızımızın oda takımı geldı ve kıyafetlerını felan hep yıkadım ütüledim yerleştirdim dolaplarına çok güzel oldu maaşallah allah hayırlısıyla ıcınde yatmasını nasıp edr ınsallah
güle güle kullanın cnm biizmki de geldi hala kokuyor ama pazar a kadar bekliyeyim dedim acaba kokulu deterjan yüzey temizleyiciyle silsem mi yoksa sade ıslak bez mi olsun çok sabırsızlanıyorum dün perde ve halı siparişi de verdk
kızlar bu hurmayı ne zman yemeye başlyacaz yemeye başlyan var mı arannzda
kızlar bu hurmayı ne zman yemeye başlyacaz yemeye başlyan var mı arannzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?