2011 Nisan Anneleri

bizde yemeğimizi yedk geldikkk hanmlarr

afiyet olsun cnm..ben de dün gece saat 11 de peynirli aşrdim.. baktım o saatte bulmak zor.. kalkttım peynirli gözleme yaptm yedim.. bu ara doymak bilmiyorum..

bu arada prensesimin odası hazır kızlar.. sadece ıyafetler yerleşicek.. bi de perdesinde ufak bir prüz çıktı. o yapılıp gelcek..darısı hepinize inşallahh..haftaya salıgünü inş. dr. kontrolümüz var 36 hata olcaz inş. şu bu hikaye.. bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım da diğerleri hep teferruat..

seni çok iyi anlıyorum canım ben de öğlen tıka basa yedim ama yine acıktım...çekirge gibi olduk valla

bbekler buyudu de ihtyacları mı artyr acep son aylar neden fazla kilo alrsnz dedmlerni anlyrm şimdii
angel eda tatlım oh ekskler btmiiş bncede saglıkcakla doğsnlarda gersiis halledlr

canm geçmiş olsun,senin hamileliğin de yaşadığın problem ne yazdıysanda kaçırmışım heralde,problemli gebelikte dr bulmak cok zor yaaa,benımde kızımın ciğerinde sorun var bu konularda en iyi yer üniv hastaneleri,gittiğim özel dr lar bile fakültede doğum yap mutlaka dedi bana,çünkü en iyi hocalar,prof lar orda ve yeterli donanıma sahip hastaneler,tek kötü yanı her prof un yanında dolanan o iş bilmez stajyerler bende bu hafta ailemin yanına gidicem bursaya doğum için,önceliğim uludağ üniv olucak kısmetse
saol tatlım yedik ama bide bze sor aklmz hep yemekte eşime dyrm nasıl bi insan oldm bennnnn

ya bende yemekten sonra daha masayı toplarken karnım guruldamaya başlıyo tok evin aç kedisi oldum resmen doymuyorum hep aklımda ne yesem acaba sorusu var

hele sabh kahvaltsnda gozm bişey gormyr biiri bana doyamasın dye beddua etti bu aralar galba kahvaltyı hazrlayana kadr atyrm agzma bişeylerr

odanız hayırlı olsun canım...inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız

hahhaa bende yemek yaparken yarısını yiorum,pişmiş mi,pişmiş mi diye bakıyorum güya,işim bittikten sonra bi bakıom minnacık yemek kalmış

ay onu bende çok yaparımmm eşim dyr ki ohh yapman gereken tek şey yemek yemek ne guzell.ama inat ettim bi gun basket topu wercem sabahaa kadr onu düşürmeden uyuyacaksın dicemmm

kızlar bızımde kızımızın oda takımı geldı ve kıyafetlerını felan hep yıkadım ütüledim yerleştirdim dolaplarına çok güzel oldu maaşallah allah hayırlısıyla ıcınde yatmasını nasıp edr ınsallah

gozn aydn canm ne guzel işler btmiş bbeişleri beklemek kalmş geride

ne güzel canım gülele güle kullanın inşallah...bebişin sağlıkla güzel günlerde kullansın cicilerini

güle güle kullanın cnm biizmki de geldi hala kokuyor ama pazar a kadar bekliyeyim dedim acaba kokulu deterjan yüzey temizleyiciyle silsem mi yoksa sade ıslak bez mi olsun çok sabırsızlanıyorum dün perde ve halı siparişi de verdk

canım ben 1 hafta kapaklarıı açtım havalandırdım.. sonrada sildirdim.. epey bi geçti. hatta odaya girince kokmuyor bile.. ancak kapaklar açılınca biraz kokuyor.. içini henüz yerleştirmedim.. yerleştirmeden önce bi kere daha sildirip içine minik minik kokulu sabunlardan koyucam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…