- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.381
ah cnm ya allah yrd sı olsun dualarıız bebekle olsun :2:
Günaydın kızlar
Dorticim canım geçmiş olsun sıkma canını eşin yanında yaaa daha ötesi yok.Bi de tabi çok hassassın şimdi herşeyi kafaya takıp kendini de bebeğini de üzme tatlım
Günaydın Kızlar,
Benim dün çamaşırıma farketmeden su gelmiş yada idrar kaçışı olmuş..Eşortmanıma geçmiş 2 defa..Agrım yada sancım yok ama bu zamana kadar çamaşırım kuru olurdu dün geceden beri korkmaya başlaıdm ve kendimi takibe aldım..Suy ayırt edemedim idrarda olabilir diye düşündüm :26: Normal mi acaba birazdan doktorumu arayacagım...Su gelmesi için erken değilmiBaşına böyle bir durum gelen varmı arkadaşlar???
Kızlaaarrr yaşasınnnnn öğle paydosu geldiiii....yemeğe çıkıyorum oğlumla ben çok acıktık...öğleden sonra görüşürüzzz
geçmiş olsun canım,herşey bebişler için,az kaldı dayanalım azcık dahagunaydın guzelarkadaslarım.nasılsınız.sızlerı cok ozledım.benı sorarsanız ıyı dıyelım ıyı olalım.ınsallah ıyı olacagım.yuksek tansıyon yuksek nabız devam edıyor.mıdem bulanıyo.ıstahım kesıldı ıyıce.bas donmelerım cogaldı.anlamıyorum bır turlu.sızler nasılsınız arkadaslar.bebeklerınız nasıl.gecmısı okuyamadım.basım sarhos gıbı donuyo.
slm hanımlarrrrrrrrrrrrrr biz geldik nasılsınızzzzz
hoşbuldum tatlımmmmm bebiş iyi teyzesi anasıyla uğraşıp oturuyo içerde rahat ohhhhh senin bebişin nasılgeçmiş olsun canım,herşey bebişler için,az kaldı dayanalım azcık daha
kızzzz hoşgeldinnn,bebiş nasıl? ilk biz ekledik face den birbirimizi sonra gerisi çorap söküğü gibi geldi,face grubu aldı başını gitti valla
afiyet olsun tatlımmmmmmmmmmmmBen acıktım galibaaa....Öğlen paydosu gelmiş oleyyyy...
hoşbuldum tatlımmmmm bebiş iyi teyzesi anasıyla uğraşıp oturuyo içerde rahat ohhhhh senin bebişin nasıl
sorma yaaaa karılar oraya kaydılar iyiceeee iyiki eklemişiz birbirimizi
benim kız iyi maşallahama artık poposunu bi yere yerleştirebilse anasıda iyi olcak bazen karnım sertleşiyo o zaman onun da hareketleri o kadar sert oluyo ki dışarı nasıl fırlamıo eli kolu şaşırıyorum valla neysee az kaldı karnımızda atsınlar enerjilerini doğuncada hep uyusunlarda bugünleri mumla aramayalım
sagol canım.kızlar benden sıze abla tavsıyesı.eger bu ılk cocugunuzsa ıkıncıyı dusunuyosanız hemen yapın.benım gıbı 12 sene beklemeyın.gencken yapın arka arkaya.sonra pısman oluyosunuz.cok zorlasıyo hamılelık.gencken hersey guzel oluyo anlayacagınız.
Kızlar cicilerimizi ekliyorum bakın tamam mı? Yeni aldık
slm hanımlarrrrrrrrrrrrrr biz geldik nasılsınızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?