2011 Nisan Anneleri

Günaydın kızlar
Dorticim canım geçmiş olsun sıkma canını eşin yanında yaaa daha ötesi yok.Bi de tabi çok hassassın şimdi herşeyi kafaya takıp kendini de bebeğini de üzme tatlım

Günaydın kızlar
Dorticim canım geçmiş olsun sıkma canını eşin yanında yaaa daha ötesi yok.Bi de tabi çok hassassın şimdi herşeyi kafaya takıp kendini de bebeğini de üzme tatlım

sagol bıtanem.ınan kafam oyle dolukı.cok zoruma gıdıyo bazı seyler.cok uzucu anlatamam sana

canım bende tam wc den kalktım ellerımı yıkıyodum,biden bi su geldi eyvah dedim suyum geldi,ertesi gün dr a gittim usg de baktı suyun normal,idrar kaçırmışsın belli ki dedi sonra sana bı antıbıyotık yazıcam şüpheli bi durum bu yinede dedi,azcık utandım idrar diyince ama ihmale gelmez o gece bende hep kendimi dinledim sancım varmı varda ben mı hıssetmıyorum acaba diye :)) ama dr iyi ki gelmıssın bı daha şüphelenirsen yıne gel mutlaka dedı

Kızlaaarrr yaşasınnnnn öğle paydosu geldiiii....yemeğe çıkıyorum oğlumla ben çok acıktık...öğleden sonra görüşürüzzz

geçmiş olsun canım,herşey bebişler için,az kaldı dayanalım azcık daha
slm hanımlarrrrrrrrrrrrrr biz geldik nasılsınızzzzz

kızzzz hoşgeldinnn,bebiş nasıl? ilk biz ekledik face den birbirimizi sonra gerisi çorap söküğü gibi geldi,face grubu aldı başını gitti valla

hoşbuldum tatlımmmmm bebiş iyi teyzesi anasıyla uğraşıp oturuyo içerde rahat ohhhhh senin bebişin nasıl
sorma yaaaa karılar oraya kaydılar iyiceeee iyiki eklemişiz birbirimizi

Ben acıktım galibaaa.... Öğlen paydosu gelmiş oleyyyy...
afiyet olsun tatlımmmmmmmmmmmm

dorticiğim seni çok merak ettik korkuttun bizi,Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…