- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.361
Canikim
ayca22
dorti
KEJA
mesa
leegorkemm
HANZADEEM
cimcimenaz
nbkb
mavili34
..ERVA..kizlar ben artik kacar.burda saat 4.15 oldu.sabah 8 de doktora gitcez.esim uyanmadan yatag gireyim bari.hic ykum yok ama.gozlerim fal tasi gibi acik vala.doktordan sonra gelismeleri yazarim size.yegenlerime iyi bakin.ben yokken fazla kaynatmayin.gecmisi okumaktan gozum agriyo sonra,okumasamda merakimdan catliyorum.ehhh artik biriniz bana ozet gecersiniz.
cevabın için teşekkür ederim canım...Ama çamaşırıma gelen o ıslaklık nedir anlayamadım.....Sıvımı desem offfffffff biraz daha takip edeceğim dün 3 saate yakın ütü yaptım c.teside dıaşrıdaki işleirm için 3 saat felan ayakta kaldım belim ve bacagım mahvoldu resmen.Bu yüzden olabilir...
slm hanımlarrrrrrrrrrrrrr biz geldik nasılsınızzzzz
Canikim
ayca22
dorti
KEJA
mesa
leegorkemm
HANZADEEM
cimcimenaz
nbkb
mavili34
..ERVA..kizlar ben artik kacar.burda saat 4.15 oldu.sabah 8 de doktora gitcez.esim uyanmadan yatag gireyim bari.hic ykum yok ama.gozlerim fal tasi gibi acik vala.doktordan sonra gelismeleri yazarim size.yegenlerime iyi bakin.ben yokken fazla kaynatmayin.gecmisi okumaktan gozum agriyo sonra,okumasamda merakimdan catliyorum.ehhh artik biriniz bana ozet gecersiniz.
moralım cok bozuk annem abım kımse benı arayıp sormuyo.kocamdan baska kımsem yok.telefon bıle eden yok.burda ölsem kımsenın duydugu yok.
şekerim hoşgeldinizzzz :80:
iyiyiz biz, Marta yaklaştıkça daha da iyiyizzzz
sen nasılsınnn?? :82:
gunaydın guzelarkadaslarım.nasılsınız.sızlerı cok ozledım.benı sorarsanız ıyı dıyelım ıyı olalım.ınsallah ıyı olacagım.yuksek tansıyon yuksek nabız devam edıyor.mıdem bulanıyo.ıstahım kesıldı ıyıce.bas donmelerım cogaldı.anlamıyorum bır turlu.sızler nasılsınız arkadaslar.bebeklerınız nasıl.gecmısı okuyamadım.basım sarhos gıbı donuyo.
gitmeden size bi haber vereyim kizlar.mayis annelrinden birisi bua y dogum yapmis.bebek kuvezdeymis.insallah sagligina kavusur.ben cok uzuldum.sizlerde dua edin.
gitmeden size bi haber vereyim kizlar.mayis annelrinden birisi bua y dogum yapmis.bebek kuvezdeymis.insallah sagligina kavusur.ben cok uzuldum.sizlerde dua edin.
bizde iyiyiz tatlımmm gün sayıyoz kızımla evimize geçicez yatıp yuvarlancaazzzzzhoşgedin didoşummmmmbiz iyiyiz sen ve bebiş nasılsınız??
evet evet evet :118::118::118:Evet evet mart gelsin artık:2:
Slm canım hoşgeldinizzzzzzzzzz
Bİzler iyiyiz tabi pazartesi sendromunu saymazsak sen nasılsın bebiş nasıl
hoooooooşgeldinnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmm
Amannnnn allah yardımcıları olsun canım ya inşallah iyi olup çıkarlar..bu haberleri ne çok duyuyoruz son zamanlarda
Bende mart annelerinden doğum yapanla bakıp şaşıyordum demek mayıs anneleri de doğum yapmış Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla gelsinlerde nasıl gelirse gelsinbler
Geçmiş olsun canım az kalsın inşallah yakında bebeğini kucağına alınca bu sıkıntıların hiçbirini hatırlamıycaksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?