2011 Nisan Anneleri

görüşürüz canımmm :80:

canım bde de yogun akıntı oluyor gecen bir anda ıslandım nasıl kötü oldum allahım delirdim resmen sonra rkadaşımda söyledi bende de cok oldu dedi 30 . haftdan sonra artıyormus
annemde anlamaman mümkün değil dedi baya ıslanıtorsun dedi

evet bende ogun cok yormuştum kendimi ütüyle ondan oldu

Uyumaya çalış şekerim iyi haberlerini bekliyoruz....

moralım cok bozuk annem abım kımse benı arayıp sormuyo.kocamdan baska kımsem yok.telefon bıle eden yok.burda ölsem kımsenın duydugu yok.

canım sıkma canını al bendende o kadar ne arayan var ne soran kaynanam bir dolu şey almıs hepsi yıkancak ütülencek hadi ev tasıdı yıkayamazda biraz ütüye yrd etse
bugun otura otura yapcam artık akşama hepside büyük parçalar nevresim takımalrı

Geçmiş olsun canım az kalsın inşallah yakında bebeğini kucağına alınca bu sıkıntıların hiçbirini hatırlamıycaksın inşallah

hoşgedin didoşummmmmbiz iyiyiz sen ve bebiş nasılsınız??
bizde iyiyiz tatlımmm gün sayıyoz kızımla evimize geçicez yatıp yuvarlancaazzzzz
Evet evet mart gelsin artık :2:
evet evet evet :118::118::118:

Slm canım hoşgeldinizzzzzzzzzz
Bİzler iyiyiz tabi pazartesi sendromunu saymazsak sen nasılsın bebiş nasıl

hoşbuldum tatlımmmm
pazartesi sendromunu sabah attım üzerimden çünkü tam 1 haftam kaldı ay çok mutluyummmmm kızımda çok mutlu tepikleyip duruyo

Amannnnn allah yardımcıları olsun canım ya inşallah iyi olup çıkarlar..bu haberleri ne çok duyuyoruz son zamanlarda

Bende mart annelerinden doğum yapanla bakıp şaşıyordum demek mayıs anneleri de doğum yapmış Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıkla gelsinlerde nasıl gelirse gelsinbler

Geçmiş olsun canım az kalsın inşallah yakında bebeğini kucağına alınca bu sıkıntıların hiçbirini hatırlamıycaksın inşallah

sagol canım.kızlar benden sıze abla tavsıyesı.eger bu ılk cocugunuzsa ıkıncıyı dusunuyosanız hemen yapın.benım gıbı 12 sene beklemeyın.gencken yapın arka arkaya.sonra pısman oluyosunuz.cok zorlasıyo hamılelık.gencken hersey guzel oluyo anlayacagınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…