- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.461
Teşekkür ederim canım, amin inşallah...Canım inşallah memnun kalırsında sağ salim doğum olur
yok küçük değil normal dedi doktor,şimdiye kadar hep önde gidiyordu bu sefer tam uyumlu çıktı,3-3*5 olsun keşke fazlasına gerek yok doktor diyor 3 olsun hatta altında olsun normal doğum kolay olur
koca kafalı oğlum benim cok saol hayatım darısı basına sağlıklı olsunlarda önemli değil kilosu:))
canım eşimle gittim dr simdi eve geldik yemek hazırlamam lazım kızlra bi bakim dedim yarın görüşürüz insallah öpüorumm cook
kızlar ben cicilerimizi ekleyecemde resimler büyük diyor nasıl küçültcem bunları?
Selam kızlar.
Bugün yeni doktorumuza giittik.
6 haftadan sonra nihayet kızımı görebildim.
1660 gr olmuş kızım çok şükür her şey yolunda.
Benim eski doktorun kocası özel hastanenin başhekimi.
Arkadaşla onun yanına gittik.
Adam bizim okuldan bir arkadaşın samimi arkadaşı.
Gitmeden önce ona arattık, bize yardımcı oldu.
Hastanedeki görevlilerden birini yanımıza verdi.
Karısının pisliğini temizliyor tabii şimdi
Her işimizi o halletti
Pek bi ilgilendiler:))
Üstten emirle yanına gidince doktor çok ilgili ve sıcak davrandı ama bakalım bundan sonra nasıl olacak.
Asıl yüzünü gelecek muayenede gör
slm kızar haftasonu kontrolüm vardı ama bugüne kaldı..
oğluşumuzu gördük 1800 gr olmus dr kilolu bir bebek değil ama zayfta değil dedi..
bu arada bebişim dönmüş doğum pozisyonunu almıs..
kafasının biraz büyük olduğunu söyledi dr yuvarlak kafalıymıs oğluşum
gözün aydın cnm..maşallaah bebişine baya büyümüş,kilosu da gayet iyi..
geçmişte okumuştum dr.sorununu gerçekten sinir bozucu bir durum,ama inş.bu dr.la artık sonuna kadar sıkıntı olmadan doğuma girersin..
Gerçekten büyük bir oran yaaaa valla nedense hep bu tarz olaylarda 1. oluyoruz biz.Sağlıkta, eğitimde, bilimde olmamız gerekirkenTÜRKİYE: 45.4
Dominik Cum.: 41.9
Brezilya: 41.3
Çin: 40.5
G.Kore: 37.7
İtalya: 37.4
Mauritius: 37
Meksika: 36.1
Malta: 34.3
Portekiz: 34
ABD: 32
Avustralya: 30.8
Şili: 30.7
kızlaar,bu rakamlar malesef Türkiyedeki sezeryan ile doğum oranları,keşke başka birşey olsaydı ama..
çok büyük bir oran,zaten dünya birincisiyiz..aferin bizeeee
Yok kız ne face'i.Ben buralardayım face falan da kullandığım yok benim.Face grubundakiler huuuuuuuuuuuuu bizi ihmal etmeyin
Arkadaşlar şimdi haber aldım... Canım, biricik kardeşim Çarşamba gününden itibaren Asker...Manisaya çıkmış... Dualarınızı bekliyorum... Hayırlısıyla gitsin ve gelsin...
allahım sağsalim gidip gelmeyi nasip etsin canım benimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?