2011 Nisan Anneleri

Canım inşallah memnun kalırsında sağ salim doğum olur
Teşekkür ederim canım, amin inşallah...
yok küçük değil normal dedi doktor,şimdiye kadar hep önde gidiyordu bu sefer tam uyumlu çıktı,3-3*5 olsun keşke fazlasına gerek yok doktor diyor 3 olsun hatta altında olsun normal doğum kolay olur

Bence de 3-3.5 ideal.
3 ten küçük olunca tutmak filan biraz zor olur belki, korkarım ben bir şey olucak diye:))

gözün aydın cnm..maşallaah bebişine baya büyümüş,kilosu da gayet iyi..
geçmişte okumuştum dr.sorununu gerçekten sinir bozucu bir durum,ama inş.bu dr.la artık sonuna kadar sıkıntı olmadan doğuma girersin..

maşallaah oğluşuna,bence kilosu normal sınırlar altında gayet iyi..
doğum pozisyonu da almış,aferin ona..

TÜRKİYE: 45.4
Dominik Cum.: 41.9
Brezilya: 41.3
Çin: 40.5
G.Kore: 37.7
İtalya: 37.4
Mauritius: 37
Meksika: 36.1
Malta: 34.3
Portekiz: 34
ABD: 32
Avustralya: 30.8
Şili: 30.7

kızlaar,bu rakamlar malesef Türkiyedeki sezeryan ile doğum oranları,keşke başka birşey olsaydı ama..
çok büyük bir oran,zaten dünya birincisiyiz..aferin bizeeee

İnşallah canım.
Benim de moralim çok bozulmuştu ama kızımı görünce kendime geldim.

Slm kızlarrr kaynatmışsınız gene Gerçekten büyük bir oran yaaaa valla nedense hep bu tarz olaylarda 1. oluyoruz biz.Sağlıkta, eğitimde, bilimde olmamız gerekirken

yok yaa 3-5 kişi orda da pek kise yok kızlaar merak etmeyin..
vallahi ben daha yeni katıldım sohbete,ama bu raya da bakıyorum,merakm etmeyin ,hiç ihmal edilir mi burası kızlaar yaa,aşk olsuun

Arkadaşlar şimdi haber aldım... Canım, biricik kardeşim Çarşamba gününden itibaren Asker... Manisaya çıkmış... Dualarınızı bekliyorum... Hayırlısıyla gitsin ve gelsin...

face çoşmuş yaa,oraya yetişmek mümkün değil..
duvar dolup taşıyor,hem bebeklerle ilgili videolar,süpeer valla,insanın çıkası gelmiyoor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…