- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.501
dorticiğim seni çok merak ettik korkuttun bizi,Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin
yok yaa 3-5 kişi orda da pek kise yok kızlaar merak etmeyin..
vallahi ben daha yeni katıldım sohbete,ama bu raya da bakıyorum,merakm etmeyin ,hiç ihmal edilir mi burası kızlaar yaa,aşk olsuun
Tatlı dille yola gelmeyecek çocuk yok biliyorum ama tatlı dilimden anlamayan çocuğa karşı nasıl sabırlı olucam onu bilmiyorum.Heralde çocuk ağlayıp zırladıkça yüzüne yüzüne sabır çekerim
Ya siz bi makina yıkayacak kadar çamaşır aldınız mı bebeklerinize:26:Ben onda bile ihmalkar davranıyorum demekki bizde sadece iki takım hastane çıkışı var
Kızlar zarada bebek kıyafetleri ay sonları indirime giriyormuş.Ben dün istinye parktakine baktım hep kızlar için olan vardı hiç erkek kıyafeti kalmamış.Ay sonları takip edin belirli ürünleri %50 indirime giriyor.
benıde alın face grubuna yaaaaaaaaa kıskanıyorum amaaaaaa:84:
merhaba nisan annecikleri. ben 2011 mart anneleri grubundanım . inşallah 4 hafta sonra sezeryanla kızımı dunyaya getırıcem. size sorum şu: ankara keçiören hastanesine devam eden var mı ya da hakkında duyan? tavsiyelerinizi olumlu olumsuz beklıyorum bu hastaneyle ilgili.teşekkürler
Kızlar zarada bebek kıyafetleri ay sonları indirime giriyormuş.Ben dün istinye parktakine baktım hep kızlar için olan vardı hiç erkek kıyafeti kalmamış.Ay sonları takip edin belirli ürünleri %50 indirime giriyor.
selam kecıorendemı oturyosunuz canım
nasıl ya,gerçekten mi,benim bu 1mak.sadece çantaya koyacağım ve sonrası 1 haftalık şeyler bile değil..hepsini yıkasam 4-5 mak.olur ancak heralde..nasıl tuttun kendini,bana bile hala birşeyi yokmuş gibi geliyor arada...
bende zara babye bayılıyorum ama neyazıkki burda yok,siz kaçırmayın ama..:26:
tatlım esraya istek yolluyorsun o hemen hallediveriyooor
evet cnm keçiören hastanesine 3 dk evimiz
selam nasılsı canım bebek nasıl.ben hala tansıyonla nabızla ugrasıyorum.gebelık zehırlenmesınden korkuyorum.sureklı yatıyorum.hepımız allaha emanetız
Ayyyyyyyyyyyyy kısslarrrrrrrrr şimdi çok kötü bişey yaptım
vee normal doğum videosu izledim ço orktum artık normal doğum kesinlikle olsun diyemiyorum ne aptalım ya keşke izlemeseydimmmmmmm
Ayyyyyyyyyyyyy kısslarrrrrrrrr şimdi çok kötü bişey yaptım
vee normal doğum videosu izledim ço orktum artık normal doğum kesinlikle olsun diyemiyorum ne aptalım ya keşke izlemeseydimmmmmmm
face çoşmuş yaa,oraya yetişmek mümkün değil..
duvar dolup taşıyor,hem bebeklerle ilgili videolar,süpeer valla,insanın çıkası gelmiyoor
selam cnm..iyiyiz çok şükür bakalım cumaya kontrolümüz var,nasıl merak ediyorum..
evet canım yaa okuyorum,tansiyon fena olmuş senin,aman dikkat,kendini üzme,sinirlenme,heyecan yapma..zor tabi bunlar ama bebeğin daha çok küçük aman,biraz büyüsün annesi..
ben çıkıyorum bu arada,hepinize iyi akşamlar :92:
ben epeyi uzak kalmışım valla:))face de mi toplanıyosunuz arkadaşlar?ben de katılmak isterim aranıza:92:nasıl yapçaz bu işi????
Günaydın Kızlar,
Benim dün çamaşırıma farketmeden su gelmiş yada idrar kaçışı olmuş..Eşortmanıma geçmiş 2 defa..Agrım yada sancım yok ama bu zamana kadar çamaşırım kuru olurdu dün geceden beri korkmaya başlaıdm ve kendimi takibe aldım..Suy ayırt edemedim idrarda olabilir diye düşündüm :26: Normal mi acaba birazdan doktorumu arayacagım...Su gelmesi için erken değilmiBaşına böyle bir durum gelen varmı arkadaşlar???
Selam kızlar
Hi hi aklıma şey geldi "korkak osman, osman korkak"
Dorti nasılsın?
hosgeldın canım ıyı olmaya calısıyorum ıste.sennasılsın.bebegını gormussun gozunaydın.masallah bebegıne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?