2011 Nisan Anneleri

nasıl ya,gerçekten mi,benim bu 1mak.sadece çantaya koyacağım ve sonrası 1 haftalık şeyler bile değil..hepsini yıkasam 4-5 mak.olur ancak heralde..nasıl tuttun kendini,bana bile hala birşeyi yokmuş gibi geliyor arada...

bende zara babye bayılıyorum ama neyazıkki burda yok,siz kaçırmayın ama..:26:
benıde alın face grubuna yaaaaaaaaa kıskanıyorum amaaaaaa:84:

tatlım esraya istek yolluyorsun o hemen hallediveriyooor

Ayyyyyyyyyyyyy kısslarrrrrrrrr şimdi çok kötü bişey yaptım
vee normal doğum videosu izledim ço orktum artık normal doğum kesinlikle olsun diyemiyorum ne aptalım ya keşke izlemeseydimmmmmmm

merhaba nisan annecikleri. ben 2011 mart anneleri grubundanım . inşallah 4 hafta sonra sezeryanla kızımı dunyaya getırıcem. size sorum şu: ankara keçiören hastanesine devam eden var mı ya da hakkında duyan? tavsiyelerinizi olumlu olumsuz beklıyorum bu hastaneyle ilgili.teşekkürler

selam kecıorendemı oturyosunuz canım

selam nasılsı canım bebek nasıl.ben hala tansıyonla nabızla ugrasıyorum.gebelık zehırlenmesınden korkuyorum.sureklı yatıyorum.hepımız allaha emanetız

selam nasılsı canım bebek nasıl.ben hala tansıyonla nabızla ugrasıyorum.gebelık zehırlenmesınden korkuyorum.sureklı yatıyorum.hepımız allaha emanetız

selam cnm..iyiyiz çok şükür bakalım cumaya kontrolümüz var,nasıl merak ediyorum..
evet canım yaa okuyorum,tansiyon fena olmuş senin,aman dikkat,kendini üzme,sinirlenme,heyecan yapma..zor tabi bunlar ama bebeğin daha çok küçük aman,biraz büyüsün annesi..

ben çıkıyorum bu arada,hepinize iyi akşamlar :92:

vee normal doğum videosu izledim ço orktum artık normal doğum kesinlikle olsun diyemiyorum ne aptalım ya keşke izlemeseydimmmmmmm

aman bosver.nıye korkuyosunkı.cok korkacaksan benım gıbı sezeryan olursun.kendınıde bebegınıde tehlıkeye atma.boyle seylerdende korkmayın.herkesın agrıya dayanma derecesı farklıdır.hem epıdural dogumlar var artık.agrı sızı yok yani.

Selam kızlar

Hi hi aklıma şey geldi "korkak osman, osman korkak"

Dorti nasılsın?

ıyı aksamlar canım.allaha emanet olun

selam canim dedigin camasir islanmasindan dünden beridir bende de var.su mu geldi diye tedirgin oldum takipteyim kendimi ama suyun öyle gelmediginide bildigim icin rahatim ilk dogumumdan suyun nasil geldigini biliyorum öyle azcik falan gelmiyo geldimi baya bir belli.ic camasirimdan taytimada islatiyo..su siziyo olabilir belki yada cok akici akinti veya idararda kaciyo olabilir bebek mesaneye baski yaptikca siziyo olabilir bu 3 ihtimal üzerinde duruyorum.4 yil öncede hamileligimde böyle olmustu o zaman ilk tedirginlik tabi hastaneye acil gitmistim ordan sivi alip baska bir siviya karistirip suyun olup olmadigina bakmislardi bebek suyu degildi.simdi o yüzden panik yapmiyorum.bakalim ne kadar devam edicek islanma olayi.

kızlaaaaaaar kontrole gıttım oglusum 1600 kg olmus durumu da ıyıymıs cok sukur mevlaya hamdolsun bı daha 14 martta cagırdı hem usg hem nst ye baglıycakmıs ondan sonra da tam 1 ayım kalıyo ayy heyecanlandım bak sımdı

hosgeldın canım ıyı olmaya calısıyorum ıste.sennasılsın.bebegını gormussun gozunaydın.masallah bebegıne canım

Teşekkür ederim canım.
Ben de iyiyim çok şükür.
Baktın mı geçmişe doktorum muayenehanesini kapatıp bizi ortada bıraktı
Artık yeni bir doktora gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…