2011 Nisan Anneleri

Gecelik ve pijamalarımı yıkadım... 2 gün içinde onlarıda ütüler valize koymak için ayırırım... Sonrada bebiş eşyalarını yıkar ütülere başlarım... Iş çok zati bunlar aradan çıksın... Alıcaklar var daha.... Ancak akıla gelirde eksiksiz yerleştiririz..

Canım çok alacaklara takılma ,sen maşallah çok şey aldın zaten,hediye getirende çok olur.Hastane çantanı hazırla yeter şimdiden

napıyo kız senin oğlan,kızım babası laz ondan olmasın inadı

Sorma melektir kocam ama inatçıdırda...oğlum dayama popo dedikçe inat sanki popo gezdiriyo sıpa... Perşembe randevum var bakalım.. Kaç kilo oldu.. 1 kere yüzünü gördük oda bu resmi hani verdimi tam veriyo pozunu paşamız...

çıktığında görürüz artık paşanın resimlerinilaf dinler senin oğlun,tatlı tatlı konuş dinleyecektir annesini

bende dün oğluşun kıyafetlerinin acil olanları yıkadım,maşallah 1 mak.geçti onlar bilee
onlar kurusun da benimkilere sıra gelecek ama şansıma bu hafta hava hep yağmurlu,sinir oldum..
neyseki oğluşunkiler hazır olacak baari...

çıktığında görürüz artık paşanın resimlerinilaf dinler senin oğlun,tatlı tatlı konuş dinleyecektir annesini

:26:inş ya... Napcam şimdi..eli maşalımı yoksa dili tatlı anamı olcam.................ır bişey olursa napcam..hiç merak ettinizmi kızlar... Yaramaz bi çocuk olsa.. Işte bişey yaptığınızda yaklaşımınız ne olur? Die

Selam kızlar...Nasılsınız...
Bizde dün anneannemizdeydik...Eşyalarımızı oraya götürdük...Hastaneden sonra 10 gün kalacağız diye...Biz ana oğul devirdik kıçımızı yattık anneannesi 3 mü 4 makine falan cicilerini yıkadı oğlumun...Asarken hem söylendi hem sevdi cicilerini...Minik minik olduğundan as as bitmiyor diyor...

Tatlı dille yola gelmeyecek çocuk yok biliyorum ama tatlı dilimden anlamayan çocuğa karşı nasıl sabırlı olucam onu bilmiyorum.Heralde çocuk ağlayıp zırladıkça yüzüne yüzüne sabır çekerim

Ya siz bi makina yıkayacak kadar çamaşır aldınız mı bebeklerinize:26:Ben onda bile ihmalkar davranıyorum demekki bizde sadece iki takım hastane çıkışı var

Maşallah canım,biz daha birşey almadık sadece hastane çantamız için hazırladık birşeyler.En yakın zamanda bi alışveriş daha yapmamız lazım

Kızlar zarada bebek kıyafetleri ay sonları indirime giriyormuş.Ben dün istinye parktakine baktım hep kızlar için olan vardı hiç erkek kıyafeti kalmamış.Ay sonları takip edin belirli ürünleri %50 indirime giriyor.

Maşallah canım,biz daha birşey almadık sadece hastane çantamız için hazırladık birşeyler.En yakın zamanda bi alışveriş daha yapmamız lazım

Bende pek bişey almadım canım ama anneannemiz gördüğünü almış...Babannede 10 hastane çıkışını 2-3 parça ikili takım almış bol bol yelek hırka örmüş...Daha teyzemden gelecek koli var...O neler almış bilmiyorum...Oda kararsız doğuma gelmek istiyor Almanya'dan ama onunda 3çüz çocukları var bırakmaya insan yok...Bakalım ne yapacak...

Neyse kızlar ben çıkıyorum...Sabahtan beri yatıyorum ağrılarım oluyor ara ara...Biraz iyi hissettim kalktım ama oturamıyorum...By herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…