2011 Nisan Anneleri

ya benim durumuma ne demeli.agaclarin arasinda in, cin.top oynuyor diyeyim artik.

oooooooooo kızlaar azcık teezmlk yapıp geleyim dedim hızınza yetişemedim keyfler yerinde galba banda yarın eltilerim gelyr mutfaga grdm temzlğeee ewi supurup silmeyi kocişşe yıktım her zamnki gbii

Aslında varya bu kadar bilmesi de iyi değil bazen çok gıcık ediyor beni..ben yemek yaparken başımda dikiliyor yok tuzu az attın yok ateşi çok açtın....yani gına getiriyor bazen çabuk çık mutfağımdan git tv.izle herkesin kocası gibi diyorum....yani herşeyden anlaması hem iyi hem de kötü işte

senin gibi kadina yapilirmi bu dscopurcum.kahvalti masasini gecirmisindir adamin kafasina.

oooooooooo kızlaar azcık teezmlk yapıp geleyim dedim hızınza yetişemedim keyfler yerinde galba banda yarın eltilerim gelyr mutfaga grdm temzlğeee ewi supurup silmeyi kocişşe yıktım her zamnki gbii

Kolay gelsin canım,daha yarına çok var acele etme yavaş yavaş yaparsın işlerini.Evdesin nasıl olsa bizim gibi evde çok işinde olmaz senin

çok iyi ya gerçekten şaka gibi olsun yapmamasından iyidir:)))

erkekler topiği açalım onlara birbirlerini eğitsinler ,hocaları da canikimin kocası olsun

ay aynen bi tanede benm başımda var öle yok şöle çalşyrsn .yaparken hem temzlesene , söle yapsana bende çık dyrm çıkarsam bi daha grmem mutgfga dyr tehdt edyr bide beni

erkekler topiği açalım onlara birbirlerini eğitsinler ,hocaları da canikimin kocası olsun

ayyy çok güldüm kız vallaaa....bütün yemekleri öğrenirler valla sarma bile yapar eşim ama dedim ya kaynanadan da beterdir öğrendiklerine pişman olursunuz çünkü kendileri çok bildikleri için bizim yaptıklarımızı beğenmezler

harika bi fikir gerçekten süper yaniiii
amannnn ben sen,n yerinde olsam beğenm,yosan al kend,n yap der çıkarım mutfaktan yapsın yerim yani
boşlamıycan şekercim burayı bak günün konusu kocalar
ya benim durumuma ne demeli.agaclarin arasinda in, cin.top oynuyor diyeyim artik.

senin işinde zor be tatlım

Kolay gelsin canım,daha yarına çok var acele etme yavaş yavaş yaparsın işlerini.Evdesin nasıl olsa bizim gibi evde çok işinde olmaz senin

ay öle canm ufacık işi dnlene dnlene saatlerce yapyrm zaten merak etme arda szle taklyrm arda iş yapmaya gdyrm yoksa bu göbüşle zor her yere sığamyrz zaten artık

aman daha iyiya bide kaynana nasılmış onu öğrenirler,halimizden duble anlamış olurlar

senin gibi kadina yapilirmi bu dscopurcum.kahvalti masasini gecirmisindir adamin kafasina.
yok valla geçirmedim kuzu kuzu kalktım yedim ama dünya bi garip görünüyordu pazar günü sabahın o saati çekilmiyo
çok iyi ya gerçekten şaka gibi olsun yapmamasından iyidir:)))

haklısın tatlım 1 defa yapmış 4 yılda buda bişeydir dimi şimdi yatıp kalkıp onu anlatıyor şöle kahvaltı hazırladım böle kahvaltı hazırladım diye onunla mutlu oluyo napam

selam kızlar uzun zamandır yazamıyorum sadece okumakla yetiniyorum artık ağrılarım sıklaştı bugunde kendimi pek iyi hissetmiyorum sol kasığımda batma oluyo saki adet olucakmışım gibi rahatsızlık veriyo bebek hareket ettikce baskı yapıyo perşembe kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor teyzemiz allah hepimizin yardımcısı olsun.

ay aynen bi tanede benm başımda var öle yok şöle çalşyrsn .yaparken hem temzlesene , söle yapsana bende çık dyrm çıkarsam bi daha grmem mutgfga dyr tehdt edyr bide beni

Kız bir tane daha benimkinden olmaz sanıyordum...öyle böyle değil çünkü berbat birşey adam ya...kaynanama diyorum ki anne bebeği birlikte yıkarız o da yıkarız kızım da aziz evde olmadığı zaman yıkarız yoksa sinir eder bizi diyor.....kadıncağız da oğlundan korkuyor...evlere şenlik adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…