- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.681
Şu topikte senin haricinde bu kadar kocişinin dedikodusunu yapan varmıilahi didem adam okusa boşar direk seni ne kirli çamaşırlarımı ortaya döküyon diye
Komşular da bi alem.Bizim apartman çok kalabalık.15 katlı, 60 daire var.Dolayısıyla kim kime kim duma yani.Yakında doğurucam,karşı komşumun benden haberi yok.İnsan bi birşeye ihtiyacın var mı der, hal hatır sorar.Annemlerin kimsemin burda olmadığını biliyor.Zaten evleneli 2,5 sene oldu,kimse daha kapımı çalmadı,hayırlı olsuna gelmediler.Neymiş ben çalışıyomuşum.İyi de 3,5 da evde oluyorum.Yani aşırı yapışkan komşuların dışında böyle ilgisizler de var.İnsan yine de bi sıkıntısında kapısını çalacağı birini arıyor.Öyle ya bunun hastalığı var başka şeyleri var.Amaan ne halleri varsa görsünler.
napıymmmm baksana yaaa topiğin en beceriksiz kocası benimki adam hiç bi işe yaramıyo yaa
ya benim durumuma ne demeli.agaclarin arasinda in, cin.top oynuyor diyeyim artik.
benim koca bu konudada çok cahil yumurta kıramaz ve beni deli eder hiç bi işe yaramadığı yetmiyomuş gibi bide bana iş çıkartır bazen boğazına yapışasım gelir bide inattır yap dersen yapmaz illa nazlıycan aşkım şunu yaparmısın bunu yaparmısın diye
ay anacımmmm benimkide ilk hamilelik aylarımda 1 pazar kahvaltı hazırlamıştı sadece oda şu şekilde sabah kalkamam diye sabaha kadar oturmuş 7 de artık dayanamamış kahvaltıyı hazırlamış beni uyandırdı pazar pazar o saatte bana kahvaltı yaptırıp yattı yani hiç hazırlamasa daha iyiydi
oooooooooo kızlaar azcık teezmlk yapıp geleyim dedim hızınza yetişemedim keyfler yerinde galbabanda yarın eltilerim gelyr mutfaga grdm temzlğeee ewi supurup silmeyi kocişşe yıktım her zamnki gbii
erkekler topiği açalım onlara birbirlerini eğitsinler ,hocaları da canikimin kocası olsun
ay anacımmmm benimkide ilk hamilelik aylarımda 1 pazar kahvaltı hazırlamıştı sadece oda şu şekilde sabah kalkamam diye sabaha kadar oturmuş 7 de artık dayanamamış kahvaltıyı hazırlamış beni uyandırdı pazar pazar o saatte bana kahvaltı yaptırıp yattı yani hiç hazırlamasa daha iyiydi
erkekler topiği açalım onlara birbirlerini eğitsinler ,hocaları da canikimin kocası olsun
Aslında varya bu kadar bilmesi de iyi değil bazen çok gıcık ediyor beni..ben yemek yaparken başımda dikiliyor yok tuzu az attın yok ateşi çok açtın....yani gına getiriyor bazen çabuk çık mutfağımdan git tv.izle herkesin kocası gibi diyorum....yani herşeyden anlaması hem iyi hem de kötü işte
harika bi fikir gerçekten süper yaniiiierkekler topiği açalım onlara birbirlerini eğitsinler ,hocaları da canikimin kocası olsun
amannnn ben sen,n yerinde olsam beğenm,yosan al kend,n yap der çıkarım mutfaktan yapsın yerim yaniAslında varya bu kadar bilmesi de iyi değil bazen çok gıcık ediyor beni..ben yemek yaparken başımda dikiliyor yok tuzu az attın yok ateşi çok açtın....yani gına getiriyor bazen çabuk çık mutfağımdan git tv.izle herkesin kocası gibi diyorum....yani herşeyden anlaması hem iyi hem de kötü işte
boşlamıycan şekercim burayı bak günün konusu kocalaroooooooooo kızlaar azcık teezmlk yapıp geleyim dedim hızınza yetişemedim keyfler yerinde galbabanda yarın eltilerim gelyr mutfaga grdm temzlğeee ewi supurup silmeyi kocişşe yıktım her zamnki gbii
ya benim durumuma ne demeli.agaclarin arasinda in, cin.top oynuyor diyeyim artik.
Kolay gelsin canım,daha yarına çok var acele etme yavaş yavaş yaparsın işlerini.Evdesin nasıl olsa bizim gibi evde çok işinde olmaz senin
ayyy çok güldüm kız vallaaa....bütün yemekleri öğrenirler valla sarma bile yapar eşim ama dedim ya kaynanadan da beterdir öğrendiklerine pişman olursunuz çünkü kendileri çok bildikleri için bizim yaptıklarımızı beğenmezler
yok valla geçirmedim kuzu kuzu kalktım yedim ama dünya bi garip görünüyordu pazar günü sabahın o saati çekilmiyosenin gibi kadina yapilirmi bu dscopurcum.kahvalti masasini gecirmisindir adamin kafasina.
çok iyi ya gerçekten şaka gibi olsun yapmamasından iyidir:)))
Günün konusu kocalar olunca topik patlama yaptıŞu kalabalığa bakın hele
ay aynen bi tanede benm başımda var öle yok şöle çalşyrsn .yaparken hem temzlesene , söle yapsana bende çık dyrm çıkarsam bi daha grmem mutgfga dyr tehdt edyr bide beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?