- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.701
selam kızlar uzun zamandır yazamıyorum sadece okumakla yetiniyorum artık ağrılarım sıklaştı bugunde kendimi pek iyi hissetmiyorum sol kasığımda batma oluyo saki adet olucakmışım gibi rahatsızlık veriyo bebek hareket ettikce baskı yapıyo perşembe kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor teyzemiz allah hepimizin yardımcısı olsun.
selam kızlar uzun zamandır yazamıyorum sadece okumakla yetiniyorum artık ağrılarım sıklaştı bugunde kendimi pek iyi hissetmiyorum sol kasığımda batma oluyo saki adet olucakmışım gibi rahatsızlık veriyo bebek hareket ettikce baskı yapıyo perşembe kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor teyzemiz allah hepimizin yardımcısı olsun.
walla ya içimizdeki dedikodu duygusu patladı galibaaa
Senin işin de zor cnm,gurbetçi olmak zor.Allah kolaylıklar versin ama güzel yönleri de vardır.Sıkma canını.Hem bak en azından baby shower yapan amerikalı arkadaşların var.Ohh gelsin hediyeler
Kız bir tane daha benimkinden olmaz sanıyordum...öyle böyle değil çünkü berbat birşey adam ya...kaynanama diyorum ki anne bebeği birlikte yıkarız o da yıkarız kızım da aziz evde olmadığı zaman yıkarız yoksa sinir eder bizi diyor.....kadıncağız da oğlundan korkuyor...evlere şenlik adam
yarin aypiliyo canim baby shower.parti sirasinda resim cekilicegiz eklerim mutlaka bakarsiniz.valla bu babyshower i sadece esime yaranmak icin yapiyorlar yaninda calisanlar.zenci kizin biri ayarlamis.kocamda gozu var sanirim.bunlar evli bekar dinlemiyo anacim.neyse ben alacagim hediyelere bakayim.zencide kocama baka dursun.kocamda bana.
aman daha iyiya bide kaynana nasılmış onu öğrenirler,halimizden duble anlamış olurlar
yarin aypiliyo canim baby shower.parti sirasinda resim cekilicegiz eklerim mutlaka bakarsiniz.valla bu babyshower i sadece esime yaranmak icin yapiyorlar yaninda calisanlar.zenci kizin biri ayarlamis.kocamda gozu var sanirim.bunlar evli bekar dinlemiyo anacim.neyse ben alacagim hediyelere bakayim.zencide kocama baka dursun.kocamda bana.
ay keşke benim koca okusa belki azcık derdimi anlarToplam 24 kullanıcı konuyu okuyor. (19 üye ve 5 ziyaretçi)
eyvah eyvah kızlar 5 gizli ziyaretçimiz var,kocalarımız olmasın
bu arada valla kocam diye söylemiyorum yemek için aynı şeyi söyleyemem ama temziliği benden güzel yapıyobu akşamda temizlik günümüz,sonrasındada bavulumu hazırlıycaz,çok iş var,dün sigarayıda bıraktı,bugün çok çalıştırayımda aklına gelmesin yoksa bende yaparım temizliği maksat kafasını dağıtsın (bu dediğime bende inanmadım ama neyseee )
Günün konusu kocalar olunca topik patlama yaptıŞu kalabalığa bakın hele
Tamam mutlaka foto bekliyoruz. Ayy yolarım ben olsam o zencinin saçını başını.Zaten onlarda saç çoktur, yol yol bitmez
Ayyy kız sahip çık kocana zaten senden yüz bulamıyo,Allah muhafaza:18:babyshowerede bayıldım en güzel tarafı bu galiba orda oturmanın
hoşgeldin tatlımmm amin canım benimmm sağsalim atlatalım inşallah
neden oluyomuş o sancılar sormadınmı daha önce doktora
Toplam 24 kullanıcı konuyu okuyor. (19 üye ve 5 ziyaretçi)
eyvah eyvah kızlar 5 gizli ziyaretçimiz var,kocalarımız olmasın
bu arada valla kocam diye söylemiyorum yemek için aynı şeyi söyleyemem ama temziliği benden güzel yapıyobu akşamda temizlik günümüz,sonrasındada bavulumu hazırlıycaz,çok iş var,dün sigarayıda bıraktı,bugün çok çalıştırayımda aklına gelmesin yoksa bende yaparım temizliği maksat kafasını dağıtsın (bu dediğime bende inanmadım ama neyseee )
kızlar benim doktor hala ilişkiye yasak getirmedi hiç bişey demiyo hatta ben mi sorsam ne yapsam büyükler aman devam edin doğumu kolaylaştırıyor diyor daha da kontrole 2 hafta var
canım daha önceki kontrolum 15gün önceydi ozaman bukadar sancım yoktu şimdilerde çok sıklaştı artık perşembe günü gittiğimde doktora sorucam büyük bir ihtimalle nstye başlancam sancı varsa orda çıkıyo zaten şu anda ultrasona göre36.haftamdayım fazla bişiy kalmadı doğuma belkide ondandır bu ara ara sancılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?