2011 Nisan Anneleri

hoşgeldin tatlımmm amin canım benimmm sağsalim atlatalım inşallah
neden oluyomuş o sancılar sormadınmı daha önce doktora

Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine,bol bol dinlenmeye çalış.

walla ya içimizdeki dedikodu duygusu patladı galibaaa

Senin işin de zor cnm,gurbetçi olmak zor.Allah kolaylıklar versin ama güzel yönleri de vardır.Sıkma canını.Hem bak en azından baby shower yapan amerikalı arkadaşların var.Ohh gelsin hediyeler

yarin aypiliyo canim baby shower.parti sirasinda resim cekilicegiz eklerim mutlaka bakarsiniz.valla bu babyshower i sadece esime yaranmak icin yapiyorlar yaninda calisanlar.zenci kizin biri ayarlamis.kocamda gozu var sanirim.bunlar evli bekar dinlemiyo anacim.neyse ben alacagim hediyelere bakayim.zencide kocama baka dursun.kocamda bana.

Tamam mutlaka foto bekliyoruz. Ayy yolarım ben olsam o zencinin saçını başını.Zaten onlarda saç çoktur, yol yol bitmez

Ayyy kız sahip çık kocana zaten senden yüz bulamıyo,Allah muhafaza:18:babyshowerede bayıldım en güzel tarafı bu galiba orda oturmanın

Toplam 24 kullanıcı konuyu okuyor. (19 üye ve 5 ziyaretçi)

eyvah eyvah kızlar 5 gizli ziyaretçimiz var,kocalarımız olmasın

bu arada valla kocam diye söylemiyorum yemek için aynı şeyi söyleyemem ama temziliği benden güzel yapıyo bu akşamda temizlik günümüz,sonrasındada bavulumu hazırlıycaz,çok iş var,dün sigarayıda bıraktı,bugün çok çalıştırayımda aklına gelmesin yoksa bende yaparım temizliği maksat kafasını dağıtsın (bu dediğime bende inanmadım ama neyseee )

ana zenciye bak sen...defolsun gitsin başkasına baksın

fotoları bekliyoz tatlım
ben olsam yolarım o zenciyi bacım

ay keşke benim koca okusa belki azcık derdimi anlar
şu kocalarını toplayında benimkine eğitim versin az ne varrrr

işte günün en güzel zamanlarından biri;
Öğle yemeğiiii
bir yandan çok acım, bir yandan midem yanıyooo... Ama yine de yiyicem :125:
yemek yiyip geliyoruz kızlar

kızlar benim doktor hala ilişkiye yasak getirmedi hiç bişey demiyo hatta ben mi sorsam ne yapsam büyükler aman devam edin doğumu kolaylaştırıyor diyor daha da kontrole 2 hafta var

Son düzenleme:
Tamam mutlaka foto bekliyoruz. Ayy yolarım ben olsam o zencinin saçını başını.Zaten onlarda saç çoktur, yol yol bitmez

Ayyy kız sahip çık kocana zaten senden yüz bulamıyo,Allah muhafaza:18:babyshowerede bayıldım en güzel tarafı bu galiba orda oturmanın

esime bakan cokta adam bana bakmaktan donup kimseye bakmiyor.valla bende kiskandigimi belli etmiyorum.hele bi gozu kaysin oyarim valla onu.

hoşgeldin tatlımmm amin canım benimmm sağsalim atlatalım inşallah
neden oluyomuş o sancılar sormadınmı daha önce doktora

canım daha önceki kontrolum 15gün önceydi ozaman bukadar sancım yoktu şimdilerde çok sıklaştı artık perşembe günü gittiğimde doktora sorucam büyük bir ihtimalle nstye başlancam sancı varsa orda çıkıyo zaten şu anda ultrasona göre36.haftamdayım fazla bişiy kalmadı doğuma belkide ondandır bu ara ara sancılar.

benimki de 1 ağustosta bıraktı çok şükür bir daha da hiç içmedi...ama başta sinirli oluyorlar huyuna git aman

kızlar benim doktor hala ilişkiye yasak getirmedi hiç bişey demiyo hatta ben mi sorsam ne yapsam büyükler aman devam edin doğumu kolaylaştırıyor diyor daha da kontrole 2 hafta var

ohooo biz o işi unutalı 3ay oldu sizde devammıyok canım biliyosundur benim bebeğin eşi aşağıda olduğu için yasak koyuldu normalde olsa heralde devam etmekte bi sakınca olmazdı.

geçmiş olsun canım ...yalancı sancılar başlarmış ama sen dr.sorduktan sonra bizi de bilgilendir olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…