- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.821
oyy maşallah bebişlereanneleri ne güzel bakmış onlara gözünüz aydınn darısı başımıza.
bu arada mormaskecim benim de sezeryan olursa 8 nisan olacak doğumum nasip olursa
peki bu sezeryanda neden 19 nisan da yani gününde almıyorlar da doktorlar önceden alıyorlarbenim sata göre 19 nisan gözüküyordu sezeryan olacağı için 8 nisana odaklanalım dedi. bebişim gününde önde deil tam 32 haftadaydı yüzünü bir türlü dönmedi küsmüş bize daha adını koymadık diye heralde.....
peki bu sezeryanda neden 19 nisan da yani gününde almıyorlar da doktorlar önceden alıyorlar
ayyy çok gelmek isterim ama ben izmir deyim kiiii
ne güzel hayırlısı......:13:
peki bu sezeryanda neden 19 nisan da yani gününde almıyorlar da doktorlar önceden alıyorlar
selam kızlar.ben geldım.oh ne guzel pazar gunu toplanıyomussunuz.bız ankaradakıler ne yapacagız pekı.burda kıskanclıktan erken dogum yaparız.ınsallah bızede nasıpolur sızlerle tanısmak
ya bende gelmek isterdim bak şimdi bende görüntülü katılayım bari kameralı bir laptop götürün de
ya biz izmirliler niye buluşmuyoruz bi organize olamadık
Evet kız biz de buluşalım....izmirli kimler var aramızda???ayca yı biliyorum, sen ve ben şimdilik 3 kişiyiz
merhabalar
biz geldik oğlumla dün doktordaydık oğlum 2 kilo olmuş maşallah herşey yolunda ben 70 kilo olmuşum
çalışabilir raporumuzu aldık 5 hafta daha sahalardayız
8 nisan muhtemel doğum tarihimiz sezeryanla alınacak
bebişime babasıyla ciciler aldık
lierac dayanmıyor onu aldık gezdik dolaştık
selam kızlar.ben geldım.oh ne guzel pazar gunu toplanıyomussunuz.bız ankaradakıler ne yapacagız pekı.burda kıskanclıktan erken dogum yaparız.ınsallah bızede nasıpolur sızlerle tanısmak
dorti seni merak ettim iyimisin nerelerdeydin?
İZMİRLİ OLARAK BİRAZ ÜŞENGEÇİZ GALİBA
yeşimcim hoşgeldin..nasılsın biraz daha iyi misin canım??
Evet kız biz de buluşalım....izmirli kimler var aramızda???ayca yı biliyorum, sen ve ben şimdilik 3 kişiyiz
mesa varbaşka daha vardı ya
aa süper olur Esranın sevgililer günü hediyesi vardı acaba o işimizi görür mükiya bende gelmek isterdim bak şimdi bende görüntülü katılayım bari kameralı bir laptop götürün de
Selam canım hoşgeldin.. inşallah birgün tanışmak bizede nasip olur valla süper olur olursa da :13:selam kızlar.ben geldım.oh ne guzel pazar gunu toplanıyomussunuz.bız ankaradakıler ne yapacagız pekı.burda kıskanclıktan erken dogum yaparız.ınsallah bızede nasıpolur sızlerle tanısmak
evet on gün falan öncesinde alıyorlar bebişin durumuna göre.... canım
senin de sezeryan olursa sanırım o tarihler gibi olur
35. haftada nst ye bağlayacakmış
ama işte niye önden alıyorlar..hem bebiş tamamlamamış olmuyor mu gününü falan hatta annem saati bile önemli oluyor diyordu:26: ayrıca bazı annelerin sütüde daha az geliyormuş gününe kadar diye duymuştum..inş ben normal yaparımErvacım çok güzel bir soru sordun..ben de çok merak ediyordum bunu..neden sezeryan olunca erken alıyorlar???
rakama bakmayın bence kızla3-5 kişi neyse fırsat bu fırsat değerlendirin :13:bebişler olunca belki daha da imkansızlaşıcak bu durumlarya biz izmirliler niye buluşmuyoruz bi organize olamadık
aa süper olur Esranın sevgililer günü hediyesi vardı acaba o işimizi görür müki
Selam canım hoşgeldin.. inşallah birgün tanışmak bizede nasip olur valla süper olur olursa da :13:
ama işte niye önden alıyorlar..hem bebiş tamamlamamış olmuyor mu gününü falan hatta annem saati bile önemli oluyor diyordu:26: ayrıca bazı annelerin sütüde daha az geliyormuş gününe kadar diye duymuştum..inş ben normal yaparım
rakama bakmayın bence kızla3-5 kişi neyse fırsat bu fırsat değerlendirin :13:bebişler olunca belki daha da imkansızlaşıcak bu durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?