2011 Nisan Anneleri

peki bu sezeryanda neden 19 nisan da yani gününde almıyorlar da doktorlar önceden alıyorlar

selam kızlar.ben geldım.oh ne guzel pazar gunu toplanıyomussunuz.bız ankaradakıler ne yapacagız pekı.burda kıskanclıktan erken dogum yaparız.ınsallah bızede nasıpolur sızlerle tanısmak

selam kızlar.ben geldım.oh ne guzel pazar gunu toplanıyomussunuz.bız ankaradakıler ne yapacagız pekı.burda kıskanclıktan erken dogum yaparız.ınsallah bızede nasıpolur sızlerle tanısmak

hadı gozunuz aydın.masallah bebegınede.:90:

yeşimcim hoşgeldin..nasılsın biraz daha iyi misin canım??

cok sukur canım.ıyıyım.tansıyonum yukselmeyınce rahatım.bu aksamda eşim nöbetcı.bıraz tedırgınım bugun.korkuyorum bısey olur dıye.allahtan oglum var.onunla rahatlıyorum.oda okulda aksam gelıyor.su bebeklerımızı hayırlısıyla bır dogursakda kucgımıza alsak ınsallah.allah yardımcımız olsun

ya bende gelmek isterdim bak şimdi bende görüntülü katılayım bari kameralı bir laptop götürün de
aa süper olur Esranın sevgililer günü hediyesi vardı acaba o işimizi görür müki
Selam canım hoşgeldin.. inşallah birgün tanışmak bizede nasip olur valla süper olur olursa da :13:
evet on gün falan öncesinde alıyorlar bebişin durumuna göre.... canım
senin de sezeryan olursa sanırım o tarihler gibi olur
35. haftada nst ye bağlayacakmış
Ervacım çok güzel bir soru sordun..ben de çok merak ediyordum bunu..neden sezeryan olunca erken alıyorlar???
ama işte niye önden alıyorlar..hem bebiş tamamlamamış olmuyor mu gününü falan hatta annem saati bile önemli oluyor diyordu:26: ayrıca bazı annelerin sütüde daha az geliyormuş gününe kadar diye duymuştum..inş ben normal yaparım

ya biz izmirliler niye buluşmuyoruz bi organize olamadık
rakama bakmayın bence kızla3-5 kişi neyse fırsat bu fırsat değerlendirin :13:bebişler olunca belki daha da imkansızlaşıcak bu durumlar

haklısın canım valla kıskandım istanbullu annişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…