- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.841
cok sukur canım.ıyıyım.tansıyonum yukselmeyınce rahatım.bu aksamda eşim nöbetcı.bıraz tedırgınım bugun.korkuyorum bısey olur dıye.allahtan oglum var.onunla rahatlıyorum.oda okulda aksam gelıyor.su bebeklerımızı hayırlısıyla bır dogursakda kucgımıza alsak ınsallah.allah yardımcımız olsun
cok sukur canım.ıyıyım.tansıyonum yukselmeyınce rahatım.bu aksamda eşim nöbetcı.bıraz tedırgınım bugun.korkuyorum bısey olur dıye.allahtan oglum var.onunla rahatlıyorum.oda okulda aksam gelıyor.su bebeklerımızı hayırlısıyla bır dogursakda kucgımıza alsak ınsallah.allah yardımcımız olsun
aa süper olur Esranın sevgililer günü hediyesi vardı acaba o işimizi görür müki
Selam canım hoşgeldin.. inşallah birgün tanışmak bizede nasip olur valla süper olur olursa da :13:
ama işte niye önden alıyorlar..hem bebiş tamamlamamış olmuyor mu gününü falan hatta annem saati bile önemli oluyor diyordu:26: ayrıca bazı annelerin sütüde daha az geliyormuş gününe kadar diye duymuştum..inş ben normal yaparım
rakama bakmayın bence kızla3-5 kişi neyse fırsat bu fırsat değerlendirin :13:bebişler olunca belki daha da imkansızlaşıcak bu durumlar
dorti senin eşin askermi ipuçlarından yakaladım galiba eşlerimiz meslektaş olabilir...
aa süper olur Esranın sevgililer günü hediyesi vardı acaba o işimizi görür müki
Selam canım hoşgeldin.. inşallah birgün tanışmak bizede nasip olur valla süper olur olursa da :13:
ama işte niye önden alıyorlar..hem bebiş tamamlamamış olmuyor mu gününü falan hatta annem saati bile önemli oluyor diyordu:26: ayrıca bazı annelerin sütüde daha az geliyormuş gününe kadar diye duymuştum..inş ben normal yaparım
rakama bakmayın bence kızla3-5 kişi neyse fırsat bu fırsat değerlendirin :13:bebişler olunca belki daha da imkansızlaşıcak bu durumlar
bende gelmek isterdim ama gelemem ki hafta sonu iş yerinde olucam galiba işten ayrılcam ya işler yoğun sinir oluyorum ya şu patrona bazen , özel sektör işte nede olsa yapacak çok şey yok
dorti senin eşin askermi ipuçlarından yakaladım galiba eşlerimiz meslektaş olabilir...
asker eşlerine bende dahilim bayanlar
ervacım benim ilk oğlum muhtemel doğum tarihi 1 nisandı doktor onu 21 martta aldı
10 gün öncesinde alıyorlar sezeryan olunca emzirmek falan problem olmuyor süt geliyor Allah öyle bir düzen kurmuşki ilk gelen süt ağız çok önemli sakın ona dikkat edin.... doğal antibiyotik bebekler için kalkan çok kıymetli
sezaryen olunca biraz çilen oluyor tabiii inşallah kolayca hepimiz hayırlı doğumlar yaparız....
asker eşlerine bende dahilim bayanlar
senındemı sezeryan caım.benım ılkıde sezeryan ama mecburen sezeryan degıldı benımkı.ben ıstedım.ama yınede doktor bana normal dogum ıcın ılac ıcırdı serum taktı.sancıdam kıvranmıstım tam altı saat.doktor baktıkı ben normal yapamayacagım hemen sezeryana aldı
aslında senide tahmin etmiştim ben kıbrıs falan
Canım erken gelirse o sütü napıcaz peki,saklanmaz da:26:
520 ler var sizin oralara yakın geçmiyormu yaa.bunu kaçırma bi şekilde gelmeye çalışsanCanım ben istanbuldayım ama karşı taraftayım . bende katılamıyorum banada uzak orası
İnşallah canım..tekrar Allah şifa versinsagol canım.fazla gıremıyorum.basım dönuyor fazla bakınca bılgısayara.ıyıyım cok sukur.sureklı yatıp oturuyorum ıste.zamanımızın dolmasını beklıyoruz işte.insallah hayırlısıyla bebeklerımıze kavusuruz
tatlım sen İzmirde denetmendin değil mi..sektör neydi..haklısın canım valla kıskandım istanbullu annişlerimizi
mormaske , bende o ağızın faydasını çok duydum ama birde yok nar verilmeli gazı alıyormuş yok hurma verilmeli tatlı dille oluyormuş..sürekli ilk şunu verin diyorlar ilk olark ağzına ne vericez şaşırdım ben yaaervacım benim ilk oğlum muhtemel doğum tarihi 1 nisandı doktor onu 21 martta aldı
10 gün öncesinde alıyorlar sezeryan olunca emzirmek falan problem olmuyor süt geliyor Allah öyle bir düzen kurmuşki ilk gelen süt ağız çok önemli sakın ona dikkat edin.... doğal antibiyotik bebekler için kalkan çok kıymetli
sezaryen olunca biraz çilen oluyor tabiii inşallah kolayca hepimiz hayırlı doğumlar yaparız....
İnşallah canım, cıbıl cıbıl giydiririz onlarıyazında bulusursunuz bebeklerle beraber.ayyyy ne guzel olur vallahı ıstanbuldakıler sanslı.bende ıstanbula gelınce gorurum sızlerı kısmet olursa ınsallah
pazar buluşucaz inş. gelemezmisin pazar dabende gelmek isterdim ama gelemem ki hafta sonu iş yerinde olucam galiba işten ayrılcam ya işler yoğun sinir oluyorum ya şu patrona bazen , özel sektör işte nede olsa yapacak çok şey yok
sız nerdesınız canım hangı sehırdesınız
bende kendim istedim sezaryanı kayserideydik ozamanlar
daha sonra bel fıtığı için doktora gittiğimde iyiki sezaryen olmuşsun dedi doktor yoksa Allah korusun felç falan olabilridin dedi.....
zaten çatım darmış benim.....
sız nerdesınız canım hangı sehırdesınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?