2011 Nisan Anneleri

amin canım..az kaldı hayırlısyla atlatcaz bu günlerialcaz inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza

ervacım benim ilk oğlum muhtemel doğum tarihi 1 nisandı doktor onu 21 martta aldı
10 gün öncesinde alıyorlar sezeryan olunca emzirmek falan problem olmuyor süt geliyor Allah öyle bir düzen kurmuşki ilk gelen süt ağız çok önemli sakın ona dikkat edin.... doğal antibiyotik bebekler için kalkan çok kıymetli
sezaryen olunca biraz çilen oluyor tabiii inşallah kolayca hepimiz hayırlı doğumlar yaparız....

dorti senin eşin askermi ipuçlarından yakaladım galiba eşlerimiz meslektaş olabilir...

yazında bulusursunuz bebeklerle beraber.ayyyy ne guzel olur vallahı ıstanbuldakıler sanslı.bende ıstanbula gelınce gorurum sızlerı kısmet olursa ınsallah

bende gelmek isterdim ama gelemem ki hafta sonu iş yerinde olucam galiba işten ayrılcam ya işler yoğun sinir oluyorum ya şu patrona bazen , özel sektör işte nede olsa yapacak çok şey yok

geri gönderdim napim ben Ipedi... BEBEK GELCEK EVDE Bİ TON ŞEY VAR NOTEBOKKTAN VS XBOX A KADAR PÖFF... ONUN YERİNE KENDİ HEDİYEMİ BEN ALICAKTIM BUGÜN AMA BAKALIM AKŞAMA ÇIKARTIRIM ONU Bİ ALIŞVERİŞ MERKEZİNE İHİHİİH
bende gelmek isterdim ama gelemem ki hafta sonu iş yerinde olucam galiba işten ayrılcam ya işler yoğun sinir oluyorum ya şu patrona bazen , özel sektör işte nede olsa yapacak çok şey yok

CNM PAZARDAMI ÇALIŞIYOSUN... NERDEYDİN SEN..

dorti senin eşin askermi ipuçlarından yakaladım galiba eşlerimiz meslektaş olabilir...

senındemı sezeryan caım.benım ılkıde sezeryan ama mecburen sezeryan degıldı benımkı.ben ıstedım.ama yınede doktor bana normal dogum ıcın ılac ıcırdı serum taktı.sancıdam kıvranmıstım tam altı saat.doktor baktıkı ben normal yapamayacagım hemen sezeryana aldı

Canım erken gelirse o sütü napıcaz peki,saklanmaz da:26:

bende kendim istedim sezaryanı kayserideydik ozamanlar
daha sonra bel fıtığı için doktora gittiğimde iyiki sezaryen olmuşsun dedi doktor yoksa Allah korusun felç falan olabilridin dedi.....
zaten çatım darmış benim.....

Canım erken gelirse o sütü napıcaz peki,saklanmaz da:26:

hemen bebeğe vereceksin estemcim doğduktan sonra ağız sütü ziyan olmasın diye hemşireler büyükler seferber oluyor zorla bebişe emdiriyorlar sarı gibi böyle onun bir ismide varda halk arasında ağız diyorlar çok kıymetli...

Canım ben istanbuldayım ama karşı taraftayım . bende katılamıyorum banada uzak orası
520 ler var sizin oralara yakın geçmiyormu yaa.bunu kaçırma bi şekilde gelmeye çalışsan
İnşallah canım..tekrar Allah şifa versin
haklısın canım valla kıskandım istanbullu annişlerimizi
tatlım sen İzmirde denetmendin değil mi..sektör neydi..
mormaske , bende o ağızın faydasını çok duydum ama birde yok nar verilmeli gazı alıyormuş yok hurma verilmeli tatlı dille oluyormuş..sürekli ilk şunu verin diyorlar ilk olark ağzına ne vericez şaşırdım ben yaa

yazında bulusursunuz bebeklerle beraber.ayyyy ne guzel olur vallahı ıstanbuldakıler sanslı.bende ıstanbula gelınce gorurum sızlerı kısmet olursa ınsallah
İnşallah canım, cıbıl cıbıl giydiririz onları
pazar buluşucaz inş. gelemezmisin pazar da

benım sezeryan sonrası ıkı gun cok zor gectı.cokkılo almıstım.karnım cok yaglanmıstı.bakalım kısmetse bu sefer nasıl olacak bılmıyorum.ozaman genctım tabı.sımdı yaşlandım.dahamı zor olur yoksa dahamı kolay gecer bılemıyorum.allah yardımcımız olsun.bu arada 76 dogumluyum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…