2011 Nisan Anneleri

kayserı pınarbası ılcesınde ablam var.cok gıttık bızde gezmeye oralara

benim eşimde sağlık astsubayı,2 sene kıbrıs ta görev yaptık,şimdi kocaeli kadıra, kısmetse 4-5 sene burdayız,sonrası allah büyüktür

kayserı pınarbası ılcesınde ablam var.cok gıttık bızde gezmeye oralara

kayseri güzeldi 5 sene kaldık benim büyük oğlan kayserili oldu... pınarbaşına da gittim.
bolu kayseri hakkari bursa siz nereleri gezdiniz?

canım ben izmirde oturuyorum ama manisada çalışıyorum. bizimki beyaz eşya

selam kızlar.. nasılsınız? ben de bugün bebişin alınan uyku setini parkyatağı içini felan hep ütüledim kızgın ütüyle..çok güzel oldular. daha almayan varsa söyleyim kesinlikle funnababy den şaşmayın.. ütülerken bile kalitesi belli oluyo..

ben gelirim merak etme bizim Ankarada çok kursumuz oluyor ararım gelirsem seni ama sanırım bu 2 sene sonra falan olabilri.

ıkı sene sonra allah kısmet ederse tayın zamanı bızım.bakalım neresı cıkacak.ınsallah erzurum olur.dogu gorevı bıttı esımın.erzurum dogu olarak sayılmıyor.hayırlısı olsun ınsallah.allah saglık versın önce.

yakınmışız canım bizde 8 sene bursadayız inşallah.....
kıbrısı çok methetti arkadaşlarım ben jubileyi orda yapmak istiyorum kısmettt

ya biz eşimle bursalıyız :)) bu hafta geliyorum doğumu orda yapıcam kısmetse,kıbrıs konusunu bi daha düşün derim,biz su sıkıntısı olmayan,yeşilliği ve havasının biraz daha serin olduğu ilçesinde kaldık ama ordan geldiğimizden beri bu küçücük kandıra cennet gibi geldi bize,oturdugum yerde her yer uzaktı,bakkal market hak getire o derece,herşey için eşimin işten gelmesini beklemek zorundaydım,burda her yer ayagımın altında ulasım kolay,amaaaaaaa sigara,içki falan bizler için çok uygun burda bi paketi 5 lira olan sigaranın kartonunu 6-7 liraya alabiliyoduk,askerler için öyle bi nimet sunmuşlar,biz baya bi stok yapmıştık ama türkiyeye hamile dönünce benim sigaralarıda eşim içti hep eğitimde kötü diolar ama bizim cocuk olmadıgı ıcın sıkıntı yoktu

:80:
hayırlı olsun canım.bebegın gule gule yatsın besıgınde.ellerıne saglık ıyı olmus ne guzel.

erzurum çok güzel hakkariden gelirken arabamızla karadeniz turu yapa yapa geldik. erzurumda da kaldık çok güzeldi eşim heryerini biliyordu gezdirdi bizi doğudan sayılmadığı için bursadan sonra bizimde erzurum olabilir belli değillll
hayırlısı olsun

canımmm sütün erken gelme ihtimali yok değil mi?yani sıkmazsak gelmez heralde:44:

kızlar bişey soracağım şu elevit ve demir hapları sizde iştah artışı yapıyormu..bende kansızlık bayağı çıktı ve dr sabah akşam verdi hapı.
düzenli aldığım günler çok aç oluyorum..yemem gereken kadarla doymuyorum..kilo almak istemediğim için yemiyorumda ama nasıl gece oluyor bide bana sorun..
uyuyayım da sabah olsun kahvaltı yapayım diye bakıyorum..2 doz almadan önce böyle değildi.

biz jubile için düşünüyoruz çocuklar büyüyünce benim orada görev yerim yokya ücretsiz izne ayırıyorlar diye işte bir düşünce....
bizimkiler de bursada oturuyor.....
lojmanlar bahçeli falanmış gelen arkadaşlar hep anlatıyorlardı bunaldıklarını da söylüyorlardı....

canm bende kansızım sabah akşam werdi dr ben her zamn açımmm iştah artışı yaptı mı blmyrm meyve ye canm ben arda gece kalkp meyve bile yiyrm

canımmm sütün erken gelme ihtimali yok değil mi?yani sıkmazsak gelmez heralde:44:

yok bitanem
hatta benim bir arkadaşımın bebek doğduktan 3 gün sonra gelmişti. biraz zor günler ama Allah yardım ediyor vücüt ve hormonlar bide Allahın büyüklüğüyle halloluyor herşey merak etme......

kan hapını bilmemde ben alıyorum bi etki etmedi öyle..ama elevit yapıyo dedi doktorum şişiriyomuş..o yüzden çok halsiz olursan al dedi 10 tane içtim içmedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…