- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #42.861
hemen bebeğe vereceksin estemcim doğduktan sonra ağız sütü ziyan olmasın diye hemşireler büyükler seferber oluyor zorla bebişe emdiriyorlar sarı gibi böyle onun bir ismide varda halk arasında ağız diyorlar çok kıymetli...
benim eşimde sağlık astsubayı,2 sene kıbrıs ta görev yaptık,şimdi kocaeli kadıra, kısmetse 4-5 sene burdayız,sonrası allah büyüktür
bende kendim istedim sezaryanı kayserideydik ozamanlar
daha sonra bel fıtığı için doktora gittiğimde iyiki sezaryen olmuşsun dedi doktor yoksa Allah korusun felç falan olabilridin dedi.....
zaten çatım darmış benim.....
yakınmışız canım bizde 8 sene bursadayız inşallah.....
kıbrısı çok methetti arkadaşlarım ben jubileyi orda yapmak istiyorum kısmettt
benim eşimde sağlık astsubayı,2 sene kıbrıs ta görev yaptık,şimdi kocaeli kadıra, kısmetse 4-5 sene burdayız,sonrası allah büyüktür
kayserı pınarbası ılcesınde ablam var.cok gıttık bızde gezmeye oralara
aa süper olur Esranın sevgililer günü hediyesi vardı acaba o işimizi görür müki
Selam canım hoşgeldin.. inşallah birgün tanışmak bizede nasip olur valla süper olur olursa da :13:
ama işte niye önden alıyorlar..hem bebiş tamamlamamış olmuyor mu gününü falan hatta annem saati bile önemli oluyor diyordu:26: ayrıca bazı annelerin sütüde daha az geliyormuş gününe kadar diye duymuştum..inş ben normal yaparım
rakama bakmayın bence kızla3-5 kişi neyse fırsat bu fırsat değerlendirin :13:bebişler olunca belki daha da imkansızlaşıcak bu durumlar
520 ler var sizin oralara yakın geçmiyormu yaa.bunu kaçırma bi şekilde gelmeye çalışsan
İnşallah canım..tekrar Allah şifa versin
tatlım sen İzmirde denetmendin değil mi..sektör neydi..
mormaske , bende o ağızın faydasını çok duydum ama birde yok nar verilmeli gazı alıyormuş yok hurma verilmeli tatlı dille oluyormuş..sürekli ilk şunu verin diyorlar ilk olark ağzına ne vericez şaşırdım ben yaa
İnşallah canım, cıbıl cıbıl giydiririz onları
pazar buluşucaz inş. gelemezmisin pazar da
oh oh sızde yakınmıssınız.artık bulusursunuz kesın.ama ben kıskanıyorum burada.ankarada kımse yokmuuuuuuuuuuuu:84::84:
Sabah kuşları günaydınnnn bekler bekler bizim bebekler anaları gibi tembelse haftayıda görürler Allahın izniyle
ben gelirim merak etme bizim Ankarada çok kursumuz oluyor ararım gelirsem seni ama sanırım bu 2 sene sonra falan olabilri.
yakınmışız canım bizde 8 sene bursadayız inşallah.....
kıbrısı çok methetti arkadaşlarım ben jubileyi orda yapmak istiyorum kısmettt
selam kızlar.. nasılsınız? ben de bugün bebişin alınan uyku setini parkyatağı içini felan hep ütüledim kızgın ütüyle..çok güzel oldular. daha almayan varsa söyleyim kesinlikle funnababy den şaşmayın.. ütülerken bile kalitesi belli oluyo..
ıkı sene sonra allah kısmet ederse tayın zamanı bızım.bakalım neresı cıkacak.ınsallah erzurum olur.dogu gorevı bıttı esımın.erzurum dogu olarak sayılmıyor.hayırlısı olsun ınsallah.allah saglık versın önce.
hemen bebeğe vereceksin estemcim doğduktan sonra ağız sütü ziyan olmasın diye hemşireler büyükler seferber oluyor zorla bebişe emdiriyorlar sarı gibi böyle onun bir ismide varda halk arasında ağız diyorlar çok kıymetli...
ya biz eşimle bursalıyız :)) bu hafta geliyorum doğumu orda yapıcam kısmetse,kıbrıs konusunu bi daha düşün derim,biz su sıkıntısı olmayan,yeşilliği ve havasının biraz daha serin olduğu ilçesinde kaldık ama ordan geldiğimizden beri bu küçücük kandıra cennet gibi geldi bize,oturdugum yerde her yer uzaktı,bakkal market hak getire o derece,herşey için eşimin işten gelmesini beklemek zorundaydım,burda her yer ayagımın altında ulasım kolay,amaaaaaaa sigara,içki falan bizler için çok uygun burda bi paketi 5 lira olan sigaranın kartonunu 6-7 liraya alabiliyoduk,askerler için öyle bi nimet sunmuşlar,biz baya bi stok yapmıştık ama türkiyeye hamile dönünce benim sigaralarıda eşim içti hepeğitimde kötü diolar ama bizim cocuk olmadıgı ıcın sıkıntı yoktu
kızlar bişey soracağım şu elevit ve demir hapları sizde iştah artışı yapıyormu..bende kansızlık bayağı çıktı ve dr sabah akşam verdi hapı.
düzenli aldığım günler çok aç oluyorum..yemem gereken kadarla doymuyorum..kilo almak istemediğim için yemiyorumda ama nasıl gece oluyor bide bana sorun..
uyuyayım da sabah olsun kahvaltı yapayım diye bakıyorum..2 doz almadan önce böyle değildi.
canımmm sütün erken gelme ihtimali yok değil mi?yani sıkmazsak gelmez heralde:44:
kızlar bişey soracağım şu elevit ve demir hapları sizde iştah artışı yapıyormu..bende kansızlık bayağı çıktı ve dr sabah akşam verdi hapı.
düzenli aldığım günler çok aç oluyorum..yemem gereken kadarla doymuyorum..kilo almak istemediğim için yemiyorumda ama nasıl gece oluyor bide bana sorun..
uyuyayım da sabah olsun kahvaltı yapayım diye bakıyorum..2 doz almadan önce böyle değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?