2011 Nisan Anneleri

valla canım bence o son zamanlara girmekle alakalı.. ben yaklaşık 4 aydır aynı şekilde içiyorum.. ama şu son 2 haftadır doymak bilmiyo karnım.. sürekli bişeyler yesem.. yerken de bebek yukarı dayandığı için hemen doluveriyo midem yarım kalıo hep yediklerim.. oyüzden de çabuk acıkıyorum.. hormonlar bence..

bu arada saol dorticim.. darısı herkese..

ya ben bi tane bile ilaç içmedim hamilelikte zaten hayatımda hiç ilaç içmedim,koca lokmaları yutuyorum o ilaç gitmiyo bogazımdan,cins bişeyim,iğne verin diye yalvardım hamilelikte en son kan serumu verdi dr ondada 3. serumda şoka girdim,monitöre bağladılar,başka serum iğne,buzlar falan saatlaerce kendıme gelememiştim acilde şimdi drlar sabah 3 kaşık aksam 3 kaşık pekmez verdiler,bıktırdım onlarıda,onuda aklıma gelirse içiyorum,ama kan değerlerimin maşallahı var sorun çıkmadı bugune kadar çok şükür

canımmm sütün erken gelme ihtimali yok değil mi?yani sıkmazsak gelmez heralde:44:

canım sakın sıkm gogsunu cok tehlıkelı.dogum yaptıktan sonra gogsunden sarı ılac gıbı bır sıvı cıkacak.ona kolostrum denıyor.bebek ıcın cok onemlı o sut.ılk onu emecek bebek.o ılac gıbı bebegın hayatı ıcın cok onemlı bır sıvı.zaten goreceksın sende ınsallah.ama sakın gogsunu sıkayım deeme canım

aynen canım elevıt benımde ıstahımı acıyor.ama ben dort aydır falan kullanıyorum elevıtı.gercekten acayıp mıdemı kazındırıyor

gecmıs olsun canım.ılac ıcme konusunda bende senın gıbıyım.ama mecburen ıcıyoruz ıste.sen calısıyomusun canım

canm bende kansızım sabah akşam werdi dr ben her zamn açımmm iştah artışı yaptı mı blmyrm meyve ye canm ben arda gece kalkp meyve bile yiyrm

kan hapını bilmemde ben alıyorum bi etki etmedi öyle..ama elevit yapıyo dedi doktorum şişiriyomuş..o yüzden çok halsiz olursan al dedi 10 tane içtim içmedim..

bana dr um elevit vermedi.ama sağlık ocağı ısrarla al dedi.aldım ama toplamda 15 tane içmişim bazen içiyorum ara ara.
gece bişey yiyemiyorum mide yanması ağlatacak dereceye getiriyor beni.
belkide dediğiniz gibi son aylarla alakalı bir durum
son günlerde deli gibi tatlı istiyorum meyveyle bastırmaya çalışıyorum arada sütlü tatlı yapıyorum ama yok..canım ağır şerbetli tatlı istiyoreşim alayım diyor sakın alma diyorum.
ilk hamileliğimde son 10 haftada 7-8 kilo kadar aldım.korkuyorum bundada son zaman sapıtmak istemiyorum
dün gece yemekten başka bişey düşünemedim resmen..dikkatimi dağıt bişey yap dedim eşime yoksa üşenmeyip incem markete ne varsa alcam.
hadi kalk egzersiz yapıyoruz dediyarım saat yaptık biraz unuttum.

Tamam canım aklımızda olsun,böyle bilgileri aktarın ki bizde bilinçlenelim

bişey sorcam diyelim biri geldi bizim profil bilgilerine baktı son yazdığı cevaplar varya onları şakır şakır okudu bu kişeler bizim istemediğimz birileri olursa bunu engellemek mümkünmü?
misafirlere falan yada tanımadığımız kayıtlılara

ben ne kadar önyargılıyım bu faceboooka
nasıl girilir onu bile bilmiyorum......

yok aslda bence guzel bısey.kendı aılen akrabalarınla resım paylasıyosun.arkadaslarınla konusuyosun falan.bende hep aıle cevremle akrabalarımla arada sırada resım falann yolluyorum.eskı arkadaslarım buldu benı bu sayede.mesela ben bekarken beraber calıstıgım banu vardı.benden bır sene sonra evlenmıstı.hava astsubayı eşi onun.bende sarıkamıstaydım.bırbırımızı kaybetmıstık.bır ay once kız benı face book sayesınde buldu.bırde sarıkamıstan bır arkadasım vardı lojmanda beraberdık.ayse dıye bır arkadasım.oda benı buldu.

ilahi canımm tadımlık da olsa ye bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…