- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.141
arkadasın ne güzel soylemiş tatlım demek bu kadar kolaymış:2:
canım moralini bozma bu haftalarda böyle şeyler olabiliryormuş,bana da 1 hafta arayla gittiğimde aynı kilo çıkmıştı..bazen ölçümlerde hatalı oalbiliyor..hem önlemini almışsın artık dinlenecen ve bebeğini besleyecen bol bol..merak etme annesi o farkı kapatır,ayrıca kilosu çok da düşük sayılmaz..
bol bol süt yoğurt,protein ve meyve yee canım..
maşallaah oğluşuna,kilosu da normal zaten..
bu çentik sorunu nedir anlamadım cnm..
canım hiç doktorunla görüşmedin mi bu arada,kasılman olduğuna nasıl karar veriyorsun yani..
dönüşlerde gerilme gibi birşeyden bahsediyorsan bana da oluyor ama hiç kasılma olarak yorumlamadım..
korkma bence ama dr.la görüş nst ye girersin hiç olmadı..birde magnezyum kullanıyormuydun..
evet canım artık baya dikkat ediyorum sağlıklı olsun da kuzum ben fil gibi dolanmaya razıyım. benim kociş de karnıma sürekli gel gel gel güzelim gel hiç acımayacak diye şarkı söylüyor valla seninki de ıkınır senin yerine
bu arada gerçekten meyve yemek bebeğe çok yarıyor..
bende bir ara Kayranın kilosu baya önde çıkınca araştırmıştım,o arada deli gibi madalina yemiştim..
araştırdığıma göre c vitamini endorfin mutluluk hormonu salgılatıyormuş,buda büyüme hormonunu
tetikliyormuş,kivinin hikmeti de budur yani kızlaar..kivi biliyorsunuz çok önemli bir c vitamini deposu..
oyuzden hazırda mevsimiyken bol bol portakal mandalin kivi,hatta kırmızı biber yiyin..
benimkide aynı seninkinden minnak kızım benim diyorumneyse doğumum kolay olur.dr a göre normal takacak bişey yok.3-3,5 arası doğar diyor..öyle doğsunda daha en isteyeyim.
Kızlar aşkolsun niye soruma cevap vermediniz çok sık dahil olamıyorum sohbetinize ondanmısalı günü kontrolüm var özelinde ama ben en iyisi hastaneye gideyim bugün ameliyat günü değilse
ayyy ben gece acıktım ama yemek yemeye üşendim sabah 6 gibi karnımda tsunami vardı resmen,deli gibi tepiniyodu kızım,dedim kalkayım bari,doyurduk karnımızı şimdi keyif yapıyoruzgünaydın kızlar..ben aç bir şekilde kalktım yine gidip bi kahvaltı edeyim :))
bu arada gerçekten meyve yemek bebeğe çok yarıyor..
bende bir ara Kayranın kilosu baya önde çıkınca araştırmıştım,o arada deli gibi madalina yemiştim..
araştırdığıma göre c vitamini endorfin mutluluk hormonu salgılatıyormuş,buda büyüme hormonunu
tetikliyormuş,kivinin hikmeti de budur yani kızlaar..kivi biliyorsunuz çok önemli bir c vitamini deposu..
oyuzden hazırda mevsimiyken bol bol portakal mandalin kivi,hatta kırmızı biber yiyin..
Sağol canım ya yazdığını okurken gülümsedim niye diyeceksin göbek acıma eşimde bolca krem sür doktor ne dedi sana pehlivanlar gibi akşamaca dört beş kez sür demedimi niye sürmüyorsun sürsene göebeğinde gerilmez dedi ay bu adam herşeyi biliyor ne dese çıkıyor önceden bebeğim aşığıdaydı kasık ağrım çok oluyordu kalçanın altına yastık koyda yat bebek yukarı çıksın dedi bende dalga geçtim yok daha neler istersen baş aşağı salla beni dedim:)) sağlık ocağındaki ebede aynsnı ıdeyince ben nasıl bozuldum
cnm bede hiç olmadı bu tarz şeyler ama bu durumda 2 gün üst üste yaşasaydım direk doktora gider yada arardım...göbek deliğinin acıması norma die biliyorum..artık dışarı çıkmaya başlıcaklar... gerilmeler vs bendede arada bebekten sızlama vs oluyo... haber ver doktora gidip gelince ma endişe etme cnm.. ilk tecrübeler doğal şeylerden bile hassas davrna biliyorux
Ay be 12gündür yaşıyorumcnm bede hiç olmadı bu tarz şeyler ama bu durumda 2 gün üst üste yaşasaydım direk doktora gider yada arardım...göbek deliğinin acıması norma die biliyorum..artık dışarı çıkmaya başlıcaklar... gerilmeler vs bendede arada bebekten sızlama vs oluyo... haber ver doktora gidip gelince ma endişe etme cnm.. ilk tecrübeler doğal şeylerden bile hassas davrna biliyorux
Kabul etmek lazım ki erkekler mantıklı düşünüyorlar
ya sizin göbek deliğiniz dışarı çıkmadı mı daha,benimki daha ilk aylarda ne giysem belli oluyodu dışardan,şimdi ise kazak giydiğimde bile belli oluyoama garip bi şekilde sırt üstü azcık yatsam içeri doğru gömülyo bi 5-10 dk sonra yine dışarda
Kızlar günaydın
Yaa dün akşamdan beri bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum.Normalde kıpır kıpır olur.Sabah hadi dedim açım herhalde kahvaltı ettim ama daha tık yok.Acayip kafaya taktım yaaaaa
Kızlar günaydın
Yaa dün akşamdan beri bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum.Normalde kıpır kıpır olur.Sabah hadi dedim açım herhalde kahvaltı ettim ama daha tık yok.Acayip kafaya taktım yaaaaa
Kızlar günaydın
slm kızlarrr nasılsınızz...
ayy ben iyice ağırlaşştım bugün 36+5 olduk.
cuma günü doktora kontrolumm var.oğlumu görcem ve nst ye giricem. mutluyum:)
kavuşmama soonn 13 günüm kaldı
8 mart büyük gün:)
odasınıda aldıkkk. adam ya çarş. yani bugün yada cmrtesi demişti.
güzelll güzel dizip resimlicem size.
slm kızlarrr nasılsınızz...
ayy ben iyice ağırlaşştım bugün 36+5 olduk.
cuma günü doktora kontrolumm var.oğlumu görcem ve nst ye giricem. mutluyum:)
kavuşmama soonn 13 günüm kaldı
8 mart büyük gün:)
odasınıda aldıkkk. adam ya çarş. yani bugün yada cmrtesi demişti.
güzelll güzel dizip resimlicem size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?