- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.321
16.haftada duymaya baslıyorlarmış..24.haftada artk herseyi duyuyorlar en önemlisi annenin sesine alışmasıymış müthiş bişey gercektenkaydirigubbakcemile3
süper ya ne kadar güzel inş. Rabbim hepimize nasip eder şu süreçte bende tekmeleri çok merak ediyorum delikafadulden nasıl bir his acaba
Evet gerçekten mucize. Bol bol konuşmak lazım diye okumuştum zaten birçok yerde. Doğduktan sonra da anne sesini tanıyıp bu vesileyle hemen sakinleşiyorlarmış. Bu arada biz listeye eklenemiyoruz değil mi
edit tuşu olmadığı için şuan listede hiçbir değişiklik yapılamıyor....Evet gerçekten mucize. Bol bol konuşmak lazım diye okumuştum zaten birçok yerde. Doğduktan sonra da anne sesini tanıyıp bu vesileyle hemen sakinleşiyorlarmış. Bu arada biz listeye eklenemiyoruz değil mi
iyiyim sağol canım...hoşbulduk nasılsın canım opuyorumnanaktan nasıl gidiyor benimde çarşamba doktor kontrolüm var karından keseyi grmüştü normal herşey demişti ama ben dayanabilirsem cumartesiye kadar bekleyeyim diyorum tam 8. haftada gdeyim inş. eyvahedigeldismile sabrederim
bu haftak kontroller çoğaldı :)) seninde bebişin güldürsün inş. kaç haftalık oldun canım
altta bebişlerin haftalarını gösterir şemayı bende uygulayacam ama bilmiyorum nerden yapılıyor
amin, Rabbim evlat hasretiyle yanan tüm kullarının hasretlerini dindirsin inşallah.canım hoşgeldin aramıza sağlıkla doğsun melekelrimiz inşallah
tatlım biz eklenemiycez sanırım hiç sayfa edit.mesaj attım sende attın sanırım ama cevap yok pek online da olmuyor sanrım..
Anladım. Evet ben de mesaj atmıştım. Neyse sağlık olsun. Biz de hamilelik haftamızı ekleriz mesajlarımızın altına-tatlicadiarzu-
çizelgeden görünüyor zaten canım önemli değil..listede cok az kişi var foruma bakınca listede olmayan cok kişi var bizim gibi
Arkadaşlar mutlaka yazmışsınızdır ama önceki sayfaları okumaya üşendim malum hamileyim :ecrin_bebek: (her şeye de hemen bahanem hazır):kedi:
Sizlerin gebeliği nasıl geçiyor? benim ilk öğrendiğim hafta kahverengi lekelenmem oldu hemen doktora koştum tabi.
progestan kapsül verdi bunu vajinal olarak ta kullanabilirsin, hem böylece etkisini daha iyi görür ve fazla yan etkiye maruz kalmazsın dedi.
Yan etkileri umurumda değil isterse süründürsün beni yeterki bebeğime bir şey olmasın diye düşündüm o an sadece.
Ve doktorumun da direktifiyle 2 hafta boyunca sabah akşam vajinal olarak kullandım.
Bir haftada rapor alarak sadece tuvalet için kalkmak suretiyle dinlendim ve çok şükür lekelenme bir daha olmadı.
Sabah bulantılarım ilk haftalarda daha çoktu şimdilerde sanki azaldı gibi, yalnız çok uykum var sürekli uyumak istiyorum.
iştahsızlık başladı tabi tiksinmelerde ama karnım büyüdü biliyor musunuz, çok şaşkınım.
Çevremdekilerde öyle, kimse bebeğimin bu kadar küçük olduğuna inanmıyor, bir yanlışlık olmasın sanki daha büyük gibi diyorlar.
Hatta göbeğim kıyafetlerimin içine sığmadığı için hamile pantolonu aldım Sizlerin arasındada karnı büyüyen var mı?
Evet ona ben de dikkat ettimHadi ben kaçtım iyi akşamlar, yarın görüşmek üzereolumunekankayizsmile
canım adet tarihime göre 9+1 ama ultrasona göre 7+2 doktorum geç döllenme olduğunu söyledi, bende öyle tahmin ediyordum zaten, çünki son adetim oldukça uzun sürmüştü.Canım kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama ben daha yeni 8 haftalığım ve karın büyümem falan olmadı daha.maalesef iştahsızlık ve uyku bende de var.Belki bebiş önden gidiyordurkaydirigubbakcemile3
canım adet tarihime göre 9+1 ama ultrasona göre 7+2 doktorum geç döllenme olduğunu söyledi, bende öyle tahmin ediyordum zaten, çünki son adetim oldukça uzun sürmüştü.
Bende çok şaşkınım resmen göbeğim var daha bu kadar erken olmaması lazım diye biliyorum.
Doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi ama tuhaf hissediyorum kendimi.
İnanır mısın tranvayda yer bile vermeye başladılar.
Gören herkes şaşkın bir ifade sergiliyor, benimde sinirlerim bozuluyor çok anormal bir durummuş gibi davranıyorlar.
Demekki benim vücudumda böyle, neden beni strese sokup sinirlendiriyorlarki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?