2011 Nisan Anneleri

canım şişkinlik ve gaz oluyormuş,3 aydan sonra şişlik inip yerini bişin şişliğine bırakıyormuş.Bende ilk ayından itibaren çıkmaya başladı araştırdım bu sonuca ulaştım.Soranlara gaz ve şişlik olduğunu söyleyebilirsin.fasulye tanesi kadar şey yer kaplamaz o kadarHayırlı olsun.
Bende lekelenmeler devam ediyor ama çalıştığım için çok dinlenemiyorum evde olduğum sürede de uyuyorum zaten ,bulantılar için yeni hap kullanmaya başlıcam artık günde 3-4 defa olmaa başladı ve beni çok halsiz bırakıyorlekelenme içinde hiçbir ilaç vermedi doktor,ilaca karşı bir doktorum var,miğde bulantısı için bile zar zor tamam kulanabilirsin dedi.Lekelenmeler için tek tavsiyesi ilişki yasağı oldu ne kadar daha devam eder bu lekelenmeler bilmiyorum.:1no2:

Sen de bendensin demekki benim de normalde 9+4 ama ultrasona göre 7+6. Adetlerim hep düzensiz ve gecikmeli olduğu için geç döllenme olmuş. Napalım geç olsun da güç olmasın:kedi:

Doktor herşey normal diyorsa tadını çıkar diğerlerini boşver. Kimse hamiş birinin canını sıkamaz, sıkmamalılmaz:şaşkın davrananlara sen de güzelce cevap ver:mymeka:senin strese girmemen herşeyden daha önemli

Ne kadar doğru bilmiyorum ama bazılarının iç karnı (tam olarak nedir, nasıl anlaşılır bilemiyorum) büyük, bazılarının dar oluyormuş. Dar olanların göbişler hemen belli oluyormuş ama geniş olanların çok daha geç belli oluyormuş. Bu doğru olsa da olmasa da herkesin bünyesi farklı, şikayetleri, gelişimi vs. herşeyi farklı. O yüzden tadını çıkar canım. Karnını gere gere göster:CüvCüv:

dreamer35 canım sen kaçıncı haftandasın.
Canım 11.haftamdayım
merhaba kızlar. geçmiş bayramı mübarek olsun herkesin . bir daha ki ramazan ayına bebeklerimizle girmeyi nasip etsin inşallah RABBİM.
İnşallah arkadaşım amin canı gönülden...
merhaba kızlar
nasılsınız?
bende dün döndüm.bu hafta testlerim yapılcak.ikili testte var bakalım ne olcak sonuçlar.
Aysu merhaba.Nasılsın? 2li test benimde haftaya.Doktor aç yada tok gel diye birşey dedi mi sana???
Hadi gözün aydın.)9.ayımızıda hayırlısıyla hep birlikte görürüz inşallah...
Canım benimde 7.9.haftalar arası kocamandı göbeğim.zaten ayva göbekliydim hamilelikte gaz ve şişkinlikle kocaman oldum.hatta 1 kiloda aldım.Daha doğrusu öyle sanmışım.11.haftadayım ve herşey normale döndü.Şişlik gitti.Göbek hala şekilli ama normal yani.eski kilomada geri döndüm.Bu haftadan itibaren kilo alımları başlayacak sanırım çünkü yine obez günlere döndüm : Doymuyorum bir türlü sürekli kazınıyor midem :kedi:

Bu arada ben yine öğleden sonradan şu saatece topice giremedim yapım çalışması var dedi !!!! Bende edit ekleniyor diye sevinmiştim

2 gündür bende kasılmalar ve sancılar başladı.Yine adet döngüsü yüzünden mi hani dönem yaklaşıyor diye yoksa bebiş ve rahimdeki büyümelerden mi anlayamıyorum.Azcık ayakta durayım belim kopuyor daha şimdiden. Anlamadım gitti :/ Kızlar sizde var mı bu tür şikayetler ???

Evet canım ya bendede var 5-6 gündür daha da şiddetli.Kanama olmadığı sürece doktor normal demişti ama yinede ağrılar fazlalaştığı için korkuyorum .Biryandan da diyorum galiba bebeğim bu dönemde daha hızlı büyüyor diye düşünüp seviniyorum.ayrıca bende bel fıtığı var onun ağrısı daha farklı tabi ayakta durayım biraz iş yapayım ağrıdan duramıyoru .Doktor bana magnezyum verdi dedi ki ağrıların olduğunda da iç kas gevşetici özelliği var demişti onu içiyorum.İnşallah bi sorun yoktur çarşamba kontrolüm var bakalım nediyecek doktor ...

herkese günaydınnnnnnnn..
uyku bozukluğum yine başladı. ne güzel bol bol uyumaya alışmıştım. yine kargalar kahvaltılarını yapmadan ben ayaktayım
çoktandır gelmemişim. umarım herkes iyidir. benim geçen salı günü kanamam olmuştu. o gün biraz hayvani bir şekilde hareketlerle gün boyu kendimi yordum :mymeka: bulantılarım felan da yoktu kendimi çok iyi hissediyordum kii akşam kırmızı leke gördüm. bi de bulantılar kesilince dondum kaldım hemen hastaneye koştuk. yanımızda doğum hastanesi var. aman yarabbim allah kimseyi düşürmesin vaginal ultrason ile abdominal bakmaya çalıştı. abdominal ultrason bozuk diye :umursamaz: göremeyince yeni tamir edilmiş ultrasonun yeni keşfi zamanından kalma alet ile baktı. sonra bebek canlı ama 10 hafta yok anca 7 haftalık felan dediler kafamçokkarıştı . ısrar edince yok ben ölçmedim yok bunda pek belli olmuyor. e belli olmuyorsa ne konuşuyon yaa. neyse orda bi de kan aldılar kan grubuma ve b-hcg ye bakacaklarmış allahım ya o neydi öyle. 30 yaşıma gelmişim ne kan grubu dedim kartımı gösterdim ikna edemedim. b-hcg ye ne bakıyosunuz 10 haftalığım görünüyor dedim ama kan bir kere alınmıştı. zorla yatış yaptılar. bi de düşük öneleme amaçlı 50 mg lık progestan getirdiler -ben günde iki kere 200 mg kullanıyorum- bi de seruım takacaklarmış damar yolu açık olsun diye allahım dedim sana geliyorummm . hemen kaçtım hastaneden. yok anacım biz özel sektörü bi de beğenmiyoruz valla çok şımarmışız. neyse o günü öyle geçirdik.

ertesi gün kendi doktorum hastaneden ayrılmış mecbur başka yere gittik. o doktor da ben sata göre 10+1 diye hesaplarken 9+3 diye ölçtü. halbuki iki hafta önce doktorum iki gün önde demişti :1shok: hani tüp bebek olmasa anlayacağım da tüp bebekte gerileme değil ilerleme olur .. neyse bebişim insana benzemiş elleri kolları vardı oynatıyordu eşimin gözleri dolu dolu oldu ee az beklemedik sıpayı :asigim: doktor kırmızı önemli değil kahverengi leke önemli dedi akannehir ben hangi renk önemli anlamadım Allah göstermesin o renkleri bize. dünde tıp fakültesindeydim. heyete girmek istedim. kanamam var. yoğun iş temposuna dayanamam diye. doktorum bayaa bi gelişmiş cihazla sata göre 10+6 iken 11+3 ölçtü. bi de bebişim karnını yukarı kaldırıp vücudunu hoplatıyordu. ben zıplıyor sandım meğer yutkunmayı öğreniyormuş pek beceremediği için hıçkırıyormuş yerim o hıçkırığını beennn -maşallah- demem o ki ultrasonlara fazla inanmayın. rabbim hepimizn bebişlerini korusun aminnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın kızlar bende inşallah nisan annesi olacağım 10+1 haftalık meleğim, rabbim cümlemize sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...dün kontrolümüz vardı herşey yolunda şükür.....1,5 aydır istirahatliydim buğün başladım işe riskli biraz durumum onun için riske atmadı doktorum...

günaydınnn
yeni anne adayları gelmiş hoşşgelmişş

ben bayağıdır giremiyodum.ankaradaydım bayramda.o yuzden bi çoğunu genede tanımıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…