- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.341
canım adet tarihime göre 9+1 ama ultrasona göre 7+2 doktorum geç döllenme olduğunu söyledi, bende öyle tahmin ediyordum zaten, çünki son adetim oldukça uzun sürmüştü.
Bende çok şaşkınım resmen göbeğim var daha bu kadar erken olmaması lazım diye biliyorum.
Doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi ama tuhaf hissediyorum kendimi.
İnanır mısın tranvayda yer bile vermeye başladılar.
Gören herkes şaşkın bir ifade sergiliyor, benimde sinirlerim bozuluyor çok anormal bir durummuş gibi davranıyorlar.
Demekki benim vücudumda böyle, neden beni strese sokup sinirlendiriyorlarki
kızlar bu jeli kısmet olursa 12.haftanın sonunda mı? Yoksa 13.haftanın sonunda mı bırakıcaz bilgisi olan var mı?
canım adet tarihime göre 9+1 ama ultrasona göre 7+2 doktorum geç döllenme olduğunu söyledi, bende öyle tahmin ediyordum zaten, çünki son adetim oldukça uzun sürmüştü.
Bende çok şaşkınım resmen göbeğim var daha bu kadar erken olmaması lazım diye biliyorum.
Doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi ama tuhaf hissediyorum kendimi.
İnanır mısın tranvayda yer bile vermeye başladılar.
Gören herkes şaşkın bir ifade sergiliyor, benimde sinirlerim bozuluyor çok anormal bir durummuş gibi davranıyorlar.
Demekki benim vücudumda böyle, neden beni strese sokup sinirlendiriyorlarki
Canım 11.haftamdayımdreamer35 canım sen kaçıncı haftandasın.
İnşallah arkadaşım amin canı gönülden...merhaba kızlar. geçmiş bayramı mübarek olsun herkesin . bir daha ki ramazan ayına bebeklerimizle girmeyi nasip etsin inşallah RABBİM.
Aysu merhaba.Nasılsın? 2li test benimde haftaya.Doktor aç yada tok gel diye birşey dedi mi sana???merhaba kızlar
nasılsınız?
bende dün döndüm.bu hafta testlerim yapılcak.ikili testte var bakalım ne olcak sonuçlar.
Hadi gözün aydın.)9.ayımızıda hayırlısıyla hep birlikte görürüz inşallah...merhaba arkadaşlarrr nasılsınız
bugün doktora gittim sıkıntılar yaşadım diye korkmuştum ama maaşalah şükürler olsun 9 haftalık olmuşuz CRL 2,34 e çıkmış bide ellerini ayaklarını hareket ettirdi çok şekerdi hihoyyyt
doktor ikili testler için 3 hafta sonraya çağırdı artık haftalık gitmicez:CüvCüv:
bu haftada çalışmıcam istirahat edicem sırnaşık şey
Rabbim tüm bebişleri korusunn :ecrin_bebek:
Canım benimde 7.9.haftalar arası kocamandı göbeğim.zaten ayva göbekliydim hamilelikte gaz ve şişkinlikle kocaman oldum.hatta 1 kiloda aldım.Daha doğrusu öyle sanmışım.11.haftadayım ve herşey normale döndü.Şişlik gitti.Göbek hala şekilli ama normal yani.eski kilomada geri döndüm.Bu haftadan itibaren kilo alımları başlayacak sanırım çünkü yine obez günlere döndüm : Doymuyorum bir türlü sürekli kazınıyor midem :kedi:Arkadaşlar mutlaka yazmışsınızdır ama önceki sayfaları okumaya üşendim malum hamileyim :ecrin_bebek: (her şeye de hemen bahanem hazır):kedi:
Sizlerin gebeliği nasıl geçiyor? benim ilk öğrendiğim hafta kahverengi lekelenmem oldu hemen doktora koştum tabi.
progestan kapsül verdi bunu vajinal olarak ta kullanabilirsin, hem böylece etkisini daha iyi görür ve fazla yan etkiye maruz kalmazsın dedi.
Yan etkileri umurumda değil isterse süründürsün beni yeterki bebeğime bir şey olmasın diye düşündüm o an sadece.
Ve doktorumun da direktifiyle 2 hafta boyunca sabah akşam vajinal olarak kullandım.
Bir haftada rapor alarak sadece tuvalet için kalkmak suretiyle dinlendim ve çok şükür lekelenme bir daha olmadı.
Sabah bulantılarım ilk haftalarda daha çoktu şimdilerde sanki azaldı gibi, yalnız çok uykum var sürekli uyumak istiyorum.
iştahsızlık başladı tabi tiksinmelerde ama karnım büyüdü biliyor musunuz, çok şaşkınım.
Çevremdekilerde öyle, kimse bebeğimin bu kadar küçük olduğuna inanmıyor, bir yanlışlık olmasın sanki daha büyük gibi diyorlar.
Hatta göbeğim kıyafetlerimin içine sığmadığı için hamile pantolonu aldım Sizlerin arasındada karnı büyüyen var mı?
2 gündür bende kasılmalar ve sancılar başladı.Yine adet döngüsü yüzünden mi hani dönem yaklaşıyor diye yoksa bebiş ve rahimdeki büyümelerden mi anlayamıyorum.Azcık ayakta durayım belim kopuyor daha şimdiden. Anlamadım gitti :/ Kızlar sizde var mı bu tür şikayetler ???
günaydın hamişlerrrrr nisan anneleriiiiii:CüvCüv:şu anda iş yerimde kahvaltımı yapıyorumcokacimcoook
günaydın hamişlerrrrr nisan anneleriiiiii:CüvCüv:şu anda iş yerimde kahvaltımı yapıyorumcokacimcoook
e hadi afiyet olsun? bu arada is yerine kahvalti olarak neler goturebiliris merak ettim. ne yiyusun ?? :)
simit,krem peynir,taze ceviz,açık çay canım.zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?