2011 Nisan Anneleri

Günaydın Herkese:)
Nasılsınız?Her geçen gün bebeklerimiz büyüyor Tanrı onları korusun inşallah.Bu cumartesi randevum var benim.Yakınlarda doktor kontrolü olan var mı?

kızlar günaydın..çok özledim sizi yaff.. nasıl gidiyor hamilelik? bebişlerden ne haber var?

merhaba cnm bnede bayağıdır girmiyorum bnde özlemişim:)
bnm bulantılar tam gaz devam hatta bayramda ankaraya gitmiştik orda çok fena oldum yolculuk vs sarstı bni iyice. hastaneye gittik acile.serum falan taktıklar.
orda bebeğimede baktılar yaşıyormu diye.çünkü 1 saat içinde 6 7 kere istifra ettim
çok kötüydü. bebeğim çok tatlıydı ama:) bir hafta önceden gidiyor bebğim. kocaman olmuş:) yani ultrasona göre bugün 12+0

sen neler yapıyosun nasıl gidiyor?

merhaba, gecmis olsun arkadaslar. i. a bisey olmaz.
benim set 17 temmuz muhtemel dogum tarihi 23 nisan.

hayırlısı olsun canım seninle aynı günüz inşallah hayırlısı olur. ben tüp bebek ile hamile kaldım bugün kontrolüm var inş bebişimi görücem
ama çok midem buılanıyo çıkarıyorum senin durumun nedir merak ettim

canım geçmiş olsun.. amma stres yaşamıssın.. Allah bebişine ve sana sağlık versin.. acemi doktorlardan bozuk aletlerden bizleri korusun :)))

kızlar bende dün kontrole gittim.. bebişimin sağlığı gayet iyi görünüyor.. elleri kollar belli belirsiz çıkıntı halinde.. çok güzel yavrum yaa... 1 ay sonra ense kalınlığına bakılacak.. belki cinsiyetide belli olurmuş... şimdi 1 ay nasıl geçicek bilmiyorum..

mide bulantım için eğer günde 3 den fazla çıkarırsam serum takacağını söyledi.. ilaç ile yatıştırmaya çalışıyorum.. şimdi birde serum almayayım... mutfağa girme kokulardan uzak dur.. açık havada yaşa diyor doktorum bana :)))) benden bugünlük bu kadar kızlar... bebişinize ve kendinize iyi bakın... ultrason resmini tv dolabına koydum eşim görmemişin çocuğu olmuş diyo.. denyo ilk çocuğum herhalde görmedim dedim sabah sabah... :))))))))))) ama odadan çıkınca baktım resmi inceliyo.. nolduuuuu?????? ah bu erkeklerrrr.....

bu kontrol günleri hiç geçmiyor.Sabırsızlıkla bekliyorum Cumartes olsun hamen..haftadan sonra muhtemelen ayda bir çağırır kontrole ki bana 2 hafta bile geçmiyor.Benimde üç ultrason resmim var hepsini buzdolabına yapıştırdım.Allah kısmet ederse bu cumartesi dördüncü gelecek:)hihoyyyt

canım bende bugün gidicem doktora
inş. senin adına çok sevindim hayırlısı olsun
niye serum veriyorlar ki anlamadım

canım bende bugün gidicem doktora
inş. senin adına çok sevindim hayırlısı olsun
niye serum veriyorlar ki anlamadım

mide bulantılarımdan çok şikayetçiyim ben.. gece uykudan uyanıp kusuyororum düşün artık... doktor günde 3 den fazla olursa serumla rahatlatırız seni dedi..sanada bol şanş.. bebişini doya doya izle... doktorların bişey anlattığı yok... sor sen.. o ne bu ne? sor cevaplamak zorundalar...

Sinirlenmemeye çalışıyorum ama bazen hassas anıma denk geliyor herhalde, geçen gün banyoda sebepsiz yere hıçkıra hıçkıra ağladım durduramıyorum kendimi.
Eşim geldi yanıma sarıldı, çok güzel oluyorsun böyle göbeğinde çok güzel dedi beni ve bebeğimiz sevdi o zaman biraz rahatladım.
Rabbim herkesi yavrusuna kavuştursun inşallah.

Ne güzel yalnız değilmişim kendimi bir tuhaf hissediyordum sadece benim mi göbeğim var diye , zira hamilelik öncesi göbeksiz bir vücuda sahiptim.
Ben bebeğimi ramazan ayında öğrendim, eşim için sahura kalktığımda çok zorlanıyordum
bulantılar mahvediyordu bizde bayram sonuna kadar kayınvalidemlerde kalmaya karar verdik.
Şimdilerde iyiyim maşallah, bulantım yok denilecek kadar az tabi bazı kokulara karşı hassasiyet ve tiksinme oluyor.

Artık şişkinlik veya göbek fark etmez yavrum sağlıklı olsun yeter, kim nederse desin takmayacağım.
Onlara ne hem göbek benim, bebek benim kocamda seviyor daha ne olsun.
Çok şükür lekelenmelerim geçti sadece ilk öğrendiğim hafta bir kaç kez olmuştu çok fazla değildi
doktorum progestan kapsülü vajinal kullanmamı önerdi, düzenli kullandım ilişki yasağıda vardı tabi onada uyduk
şimdi şükürler olsunki bir şikayetim yok, inşallah sizlerinde tüm bu şikayetleri geçer.
Kanama ve sancı olmadığı müddetçe ilişki serbest tabi dikkatli olmak şartıyla

Evet canım tam zamanı belli değil ama muhtemelen ultrasonda çıkan doğru yani bugün 7+3
Hayırlısı olsun rabbim güçlüklerle karşılaştırmadan yavrularımıza kavuştursun inşallah.
Banada iç karnın dar demekki göbeğin çımış diyorlar, ne demekse artık bilmiyorum.

Bende hamilelik öncesine göre 2 kilo almış görünyorum artık ne akdar doğru bilmiyorum.
Neyse çokta önemli değil artık, tek düşündüğüm bebeğim şimdi. Bende hala iştahsızlık var 7+3 bugün.
Böyle iştahla bir şeyi yiyemiyorum sadece aç kalmamak için bir şeyler yemeye çalışıyorum
Mide kazıntıları bendede var sürkli atıştırmak istiyorum ama içimden yemek gelmiyor, zaten ne yiyeceğimide bilemiyorum.

günaydınnn
yeni anne adayları gelmiş hoşşgelmişş

ben bayağıdır giremiyodum.ankaradaydım bayramda.o yuzden bi çoğunu genede tanımıyorum:)
günaydın, hoşbulduk.

günaydın kızlar...nasılsınız? umarım bebişler iyidir...
sabah pembe lekelenmem için başka doktora gittim, sorun yokmuş çok şükür..
bebik gayet iyiymiş.. benim dr'uma göre bebik 10+1, ama bu dr 10+4 dedi..
-+3 gün oynuyo yani günüm..

haftamız ve günümüz aynı seninle benimde 10+2 buğün canım...rabbim sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin...

kızlar benım hıc mıdem bulanmıyor cok sukur:lepi:

benced çok güzel bir durum benim 1 haftadır gündüzleri hafifledi akşamları zorluyor beni ama ok şükür onun verdiği her sıkıntıya...yeter ki meleğim iyi olsun sayılı gün sabırla geçiririz allahın izniyle...

Allah kolaylık versin canım benim o kadar şiddetli değil.Bel fıtığı kötü ya bilmem mi çevremde çok...Sor bakalım doktora iyi şeyler der inşallah...

Anacım geçmiş olsun.Stresi yetmiştir valla.Ben artık devlete gitmiyorum Allah ellerine düşürmesin inş. Demek yutkunmaya başlamış miniğin ne güzel :))) Ultrasonlara çok güvenmemek lazım.Hele bu zamandan sonra bebek gelişimi hızlanacağı için sat a göe çok değişiklik gösterir ve doğum tarihi her seferinde değişir diye okumuştum netten.
geçmiş olsun güzelim dikkat et kendne...Ultrason resmini doktor direk eşime verdi bu babamızın dedi:) Eşimde eve gelince yatak odasında aynaya astı:)) Videomuz var durup durup izliyoruz pc de özledikçe :))) Benim eşim benden daha duygusal...Senin kide yiğitliğe laf getirtmiyor ama içi gidiyor desene:)))
kızlar benım hıc mıdem bulanmıyor cok sukur:lepi:
Böyle dedin ya yandın yarın kesin bulanır :))) Kaşı bir taraflarını arkadaşım kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar herkesler hoşgelmişler bu bayram bize evde isrirahat oldu bi yere gidemedik.Aman bebişler ii olsun da gerisi boş:ecrin_bebek:
Kızlar benim bulantılar hala devam ediyor ama istifra etmiyorum çok şükür.Kuru kuru bulantılarım oluyor.Böyle olunca da zoraki yiyorum ama yiyorum iştecokacimcoook
Kontrollere gidecek arkadaşlar umarım bebişleriniz çok iyidir ve kocaman olmuşlardır:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…