- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.301
sen de şanslısın öyle deme, bebiş sürekli müzikle büyüyecek anne karnından itibarenhihoyyytinsan sevince herşeyiyle kabul ediyor, daha bir güveniyor
bugün doktordaydım canım 9 haftalık oldum 3 hafta sonra tekrar gidicem testler için
maaşalah canım kalp atışı bitiriyo zaten insanı kaydirigubbakcemile3
hep sağlıklı güzel haberler alalım inşaalah....
Merhaba kızlar...Benim de perşembe kontrolüm var çok heyecanlıyım...İnşallah herşey yolundadır.
allah izin verirse önümüzdeki hafta giderim canım...
bebişler roc müziğe tepki veriyorlarmıs anne karnında benimki tepinip durcak desene doğmadan:roflol:
Merhaba kızlar...Benim de perşembe kontrolüm var çok heyecanlıyım...İnşallah herşey yolundadır.
İnşallah canım. Az kalmış sabret. Seninki kaç haftalık?
inşaalah canım dokuzuncu haftada büyüdükleri baya hissediliyor bammbik çarşamba senin perşembe tatlı haberleriniz olsun inş.....
Benimde kontrolüm önümüzdeki cumartesi.Bende çok heyeca:teytey:nlıyım.Onuncu hafta gitmiştim en son elleri ayakları oynuyordu.Benim doktorum 2li test yapmayacak direkt üçlü yapacakmış 16.hafta.mafoldumben
hoşgeldin aramızaa.s.Merhabalar
Benim 11 temmuz tahmini doğum tarihim 17 nisan 2011 59 kilo 1,67 hamile kaldım şimdi 9.haftadayız ve ben 61,5 kilo oldum bile,karın şişikliği jele bağlayan arkadaşlar ben jel kullanmadım ama araştırdığımıa göre ilk 3 ayda şişlik ve gaz oluyormuş normalmiş,3aydan sonra karın şişlikleri inip yerini bebişlerin şişikliğine bırakacakmış.Anne adayı olan herkesi tebrik ederim.Hepimizin Allah yardımcısı olsun.
selam canıma.s.hoşgeldin...slm kızlar nasılsınız keyifler nasıl
kızlar biizmde perşembe kontrolumuz canım o geri ileri gelişmeler seni korkutmasın benim bebeğimde geç döllenmiş 1 hafta daha geride son adete göre
sağlıklı oldugunu göreyimöde meleğimin inşlalkah hepimizin melekleri sağlıklı olsun inşallah
canım müthiş bişi o elleri ayakları oynerken görmek bende bugün gördüm
neden 2li yapmıcakmış canım 3lü testi mi daha önemsiyor acaba
selam canıma.s.hoşgeldin...
hoşbulduk nasılsın canım opuyorumnanaktan nasıl gidiyor benimde çarşamba doktor kontrolüm var karından keseyi grmüştü normal herşey demişti ama ben dayanabilirsem cumartesiye kadar bekleyeyim diyorum tam 8. haftada gdeyim inş. eyvahedigeldismile sabrederim
bu haftak kontroller çoğaldı :)) seninde bebişin güldürsün inş. kaç haftalık oldun canım
altta bebişlerin haftalarını gösterir şemayı bende uygulayacam ama bilmiyorum nerden yapılıyor
Ya bunu ilk defa duydum ben hep klasik müziğin faydalı olduğunu duymuştumCADIARZUhareketli çocuk sağlıklı bereketli çocuk tepinsin işte akşama kadardelikafadulden
bu haftak kontroller çoğaldı :)) seninde bebişin güldürsün inş. kaç haftalık oldun canım
altta bebişlerin haftalarını gösterir şemayı bende uygulayacam ama bilmiyorum nerden yapılıyor
16.haftada duymaya baslıyorlarmış..24.haftada artk herseyi duyuyorlar en önemlisi annenin sesine alışmasıymış müthiş bişey gercektenkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?