2011 Nisan Anneleri

İnşallah

Merhaba kızlar...Benim de perşembe kontrolüm var çok heyecanlıyım...İnşallah herşey yolundadır.

İnşallah herşey yolundadır

İnşallah canım. Az kalmış sabret. Seninki kaç haftalık?

Sağol canım perşembe 9 olacak inşallah Gerçi son kontrolde 3 gün geriden gidiyordu ama inşallah bu sefer toparlamıştır kuzucum...

inşaalah canım dokuzuncu haftada büyüdükleri baya hissediliyor bammbik çarşamba senin perşembe tatlı haberleriniz olsun inş.....

İnşallah canım sağolasın

Benimde kontrolüm önümüzdeki cumartesi.Bende çok heyeca:teytey:nlıyım.Onuncu hafta gitmiştim en son elleri ayakları oynuyordu.Benim doktorum 2li test yapmayacak direkt üçlü yapacakmış 16.hafta.mafoldumben

Merhabalar
Benim 11 temmuz tahmini doğum tarihim 17 nisan 2011 59 kilo 1,67 hamile kaldım şimdi 9.haftadayız ve ben 61,5 kilo oldum bile,karın şişikliği jele bağlayan arkadaşlar ben jel kullanmadım ama araştırdığımıa göre ilk 3 ayda şişlik ve gaz oluyormuş normalmiş,3aydan sonra karın şişlikleri inip yerini bebişlerin şişikliğine bırakacakmış.Anne adayı olan herkesi tebrik ederim.Hepimizin Allah yardımcısı olsun.

kızlar biizmde perşembe kontrolumuz canım o geri ileri gelişmeler seni korkutmasın benim bebeğimde geç döllenmiş 1 hafta daha geride son adete göre

sağlıklı oldugunu göreyimöde meleğimin inşlalkah hepimizin melekleri sağlıklı olsun inşallah

Benimde kontrolüm önümüzdeki cumartesi.Bende çok heyeca:teytey:nlıyım.Onuncu hafta gitmiştim en son elleri ayakları oynuyordu.Benim doktorum 2li test yapmayacak direkt üçlü yapacakmış 16.hafta.mafoldumben

canım müthiş bişi o elleri ayakları oynerken görmek bende bugün gördüm
neden 2li yapmıcakmış canım 3lü testi mi daha önemsiyor acaba

hoşgeldin aramızaa.s.
slm kızlar nasılsınız keyifler nasıl
selam canıma.s.hoşgeldin...

bu haftak kontroller çoğaldı :)) seninde bebişin güldürsün inş. kaç haftalık oldun canım
altta bebişlerin haftalarını gösterir şemayı bende uygulayacam ama bilmiyorum nerden yapılıyor

bu haftak kontroller çoğaldı :)) seninde bebişin güldürsün inş. kaç haftalık oldun canım
altta bebişlerin haftalarını gösterir şemayı bende uygulayacam ama bilmiyorum nerden yapılıyor

Şema için Ticker factory com a gir.şemenı tamamladıktan sonra linki kadınlar kulübünün profil oluşturduğumuz yere kopyala
zaten orada yazıyor ticker factory den olan cetvelleri yağıştırabilirsiniz dye

Ya bunu ilk defa duydum ben hep klasik müziğin faydalı olduğunu duymuştumCADIARZUhareketli çocuk sağlıklı bereketli çocuk tepinsin işte akşama kadardelikafadulden

16.haftada duymaya baslıyorlarmış..24.haftada artk herseyi duyuyorlar en önemlisi annenin sesine alışmasıymış müthiş bişey gercektenkaydirigubbakcemile3

cnm ilk sayfalarda bir arkadaş linki paylaşmıştı nasıl yol izleneceğine dair

16.haftada duymaya baslıyorlarmış..24.haftada artk herseyi duyuyorlar en önemlisi annenin sesine alışmasıymış müthiş bişey gercektenkaydirigubbakcemile3

süper ya ne kadar güzel inş. Rabbim hepimize nasip eder şu süreçte bende tekmeleri çok merak ediyorum delikafadulden nasıl bir his acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…