2011 Nisan Anneleri

merhaba kızlar
nasılsınız?
bende dün döndüm.bu hafta testlerim yapılcak.ikili testte var bakalım ne olcak sonuçlar.

Hoşgeldin canım...Ooo ne güzel bayramı yaptınız...Biz yapamadık...Babamız bu bayram çalışıyordu...Bizde bıdığımla evde oturduk hep...İnşallah testlerin sonursuz geçer canım...

canım insan korkuyor biliyorum ama ben de çalıştığım için mecburen arabaya biniyorum çünkü 25 km. uzakta çalışıyorum evime.hatta araba kullanıyorum mecburen, Rabbim korusun inşallah bebeklerimizi canım.

hiç yemez miyim zaten kayınvalideme sipariş etmiştim sağolsun yapmış. dolmaya doydum artık normal olarak canım hiç istemiyor:roflol:biraz daha istese pazarda dolma bırakmayacaktım zaten:dance:

canm seninde 8.haftan dimi doktora gitmemek için direnmeyelim bence 10 gün beklesekte kısa zamn sonraya 2li teste çağıracaklar zaten erken gidebilirizkaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım...Ooo ne güzel bayramı yaptınız...Biz yapamadık...Babamız bu bayram çalışıyordu...Bizde bıdığımla evde oturduk hep...İnşallah testlerin sonursuz geçer canım...

saol cnm dinlendik valla.eşimin buna çok ihtiyacı vardı.
inşallah testlerimizde temiz çıkar.senin miniğinde büyümüştür.biz belki cinsiyetinide öğrenicez bakalım.

merhaba arkadaşlarrr nasılsınız
bugün doktora gittim sıkıntılar yaşadım diye korkmuştum ama maaşalah şükürler olsun 9 haftalık olmuşuz CRL 2,34 e çıkmış bide ellerini ayaklarını hareket ettirdi çok şekerdi hihoyyyt
doktor ikili testler için 3 hafta sonraya çağırdı artık haftalık gitmicez:CüvCüv:
bu haftada çalışmıcam istirahat edicem sırnaşık şey
Rabbim tüm bebişleri korusunn :ecrin_bebek:

maşallah canım...
şükür herşey yolundaymış..
hepte böyle olur inş...

Merhaba kızlar a.s.

Geçmişi okumaya halim yok arefe günü bebeişlerini görmeye gidecek olanlar vardı inşallah görmüşlerdir
Bende çarşamba günü 3. kontrolüme gidicem kaydirigubbakcemile2

canm seninde 8.haftan dimi doktora gitmemek için direnmeyelim bence 10 gün beklesekte kısa zamn sonraya 2li teste çağıracaklar zaten erken gidebilirizkaydirigubbakcemile3

evet canım. beklemek çok heyecanlı oluyor, sabretmeyi öğrenmeye başlıyorum galiba:hulya:2 li teste 12. haftada çağırıyorlar sanırım yoksa yanlışmı biliyorum

Merhaba kızlar a.s.

Geçmişi okumaya halim yok arefe günü bebeişlerini görmeye gidecek olanlar vardı inşallah görmüşlerdir
Bende çarşamba günü 3. kontrolüme gidicem kaydirigubbakcemile2

merhaba canımm isim çok şeker bu arada bammbik :))
bende geçmiş yazılanları tam bilmiyorumm çarşamba kontrole mi gidiosun

benim 10.haftada kontrolüm var nerdeyse 2 hafta var. sanırım ondan sonraki kontrolde yapacak 2 li testi

önceden eşi kadın doğum uzmanı olanları çok yoğun çalıştıklarından ve sürekli bayanlarla muhattap olduklarından şansız sayardım. şimdi diyorum meğer ne şanslılarmış elinin altında her daim sor sorabildiğin kadar, gece yarısı git bebişi gör rahatla gel istediğin zamanlülülülülülü

merhaba canımm isim çok şeker bu arada bammbik :))
bende geçmiş yazılanları tam bilmiyorumm çarşamba kontrole mi gidiosun

Teşekkürler kaydirigubbakcemile3

Evet canım çarşamba günü doktora gidicem 8+2 olucam,
6+2 de gitmiştim, kalp atışlarını duyduk
Doktorum 2 haftayı geçirmemeye bak dedi..

Sen kaç haftalık oldun, doktora gittin mi hiç?

bende aynı şeyi düşünmüyor deilim eşi jinekolog olanlar şanslı:roflol: ben de kıskanclığımdan istemzdim önceden ama beteri de varmış benim eşim müzisyenkaydirigubbakcemile3

bende aynı şeyi düşünmüyor deilim eşi jinekolog olanlar şanslı:roflol: ben de kıskanclığımdan istemzdim önceden ama beteri de varmış benim eşim müzisyenkaydirigubbakcemile3

sen de şanslısın öyle deme, bebiş sürekli müzikle büyüyecek anne karnından itibarenhihoyyytinsan sevince herşeyiyle kabul ediyor, daha bir güveniyor

bugün doktordaydım canım 9 haftalık oldum 3 hafta sonra tekrar gidicem testler için
maaşalah canım kalp atışı bitiriyo zaten insanı kaydirigubbakcemile3
hep sağlıklı güzel haberler alalım inşaalah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…