- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.281
merhaba kızlar
nasılsınız?
bende dün döndüm.bu hafta testlerim yapılcak.ikili testte var bakalım ne olcak sonuçlar.
Sağolun kızlar...Kan testleri sonucu için çarşamba dr. gideceğim ozamanda soracağım dr...Belki tekrar kontrol ederde bıdığımı görürüm...Birde oy günü çok yağmur yağdığından okula arabamızla gittik...Okulun orda giderkende dönüştede eşim nasıl yaptıysa istemeden yoldaki çukura girdi sarsıldım...Biraz ağrım oldu ama söylemedim...Bunuda belirteyim bali dr...
hiç yemez miyim zaten kayınvalideme sipariş etmiştim sağolsun yapmış. dolmaya doydum artık normal olarak canım hiç istemiyor:roflol:biraz daha istese pazarda dolma bırakmayacaktım zaten:dance:
Hoşgeldin canım...Ooo ne güzel bayramı yaptınız...Biz yapamadık...Babamız bu bayram çalışıyordu...Bizde bıdığımla evde oturduk hep...İnşallah testlerin sonursuz geçer canım...
maşallah canım...merhaba arkadaşlarrr nasılsınız
bugün doktora gittim sıkıntılar yaşadım diye korkmuştum ama maaşalah şükürler olsun 9 haftalık olmuşuz CRL 2,34 e çıkmış bide ellerini ayaklarını hareket ettirdi çok şekerdi hihoyyyt
doktor ikili testler için 3 hafta sonraya çağırdı artık haftalık gitmicez:CüvCüv:
bu haftada çalışmıcam istirahat edicem sırnaşık şey
Rabbim tüm bebişleri korusunn :ecrin_bebek:
canm seninde 8.haftan dimi doktora gitmemek için direnmeyelim bence 10 gün beklesekte kısa zamn sonraya 2li teste çağıracaklar zaten erken gidebilirizkaydirigubbakcemile3
Merhaba kızlar a.s.
Geçmişi okumaya halim yok arefe günü bebeişlerini görmeye gidecek olanlar vardı inşallah görmüşlerdir
Bende çarşamba günü 3. kontrolüme gidicem kaydirigubbakcemile2
evet canım. beklemek çok heyecanlı oluyor, sabretmeyi öğrenmeye başlıyorum galiba:hulya:2 li teste 12. haftada çağırıyorlar sanırım yoksa yanlışmı biliyorum
11-14 hafta arası cağırıyorlar sanırım.benim yarın 9 olcak zaten sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun canım?
benim 10.haftada kontrolüm var nerdeyse 2 hafta var. sanırım ondan sonraki kontrolde yapacak 2 li testi
allah izin verirse önümüzdeki hafta giderim canım...amiin sağol fadikcim sen ne zaman gideceksin ikili testler için belli oldu mu
benim 10.haftada kontrolüm var nerdeyse 2 hafta var. sanırım ondan sonraki kontrolde yapacak 2 li testi
merhaba canımm isim çok şeker bu arada bammbik :))
bende geçmiş yazılanları tam bilmiyorumm çarşamba kontrole mi gidiosun
önceden eşi kadın doğum uzmanı olanları çok yoğun çalıştıklarından ve sürekli bayanlarla muhattap olduklarından şansız sayardım. şimdi diyorum meğer ne şanslılarmış elinin altında her daim sor sorabildiğin kadar, gece yarısı git bebişi gör rahatla gel istediğin zamanlülülülülülü
bende aynı şeyi düşünmüyor deilim eşi jinekolog olanlar şanslı:roflol: ben de kıskanclığımdan istemzdim önceden ama beteri de varmış benim eşim müzisyenkaydirigubbakcemile3
Teşekkürler kaydirigubbakcemile3
Evet canım çarşamba günü doktora gidicem 8+2 olucam,
6+2 de gitmiştim, kalp atışlarını duyduk
Doktorum 2 haftayı geçirmemeye bak dedi..
Sen kaç haftalık oldun, doktora gittin mi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?