2011 Nisan Anneleri

delimi ne manyakkkkk yokmuydu temizlik suyu dökseydin kafasından aşağı
koskoca adam ne çocuğu sıkıştırıyp derdini gelsin size sölesin
bu yaın çok hoşuma gitti...allah seni netmesin..temizlik suyu
güle güle kullan bitanem cicilerini....paylaş bizimle... bak bizim bina yapmadı sözde akraba..elin yabancılarına bak şaşırdım vallahi..
kızlar 21 yaşında kız kardeşim kaçmış çok moralim bozuk anneme çok sinirlendim ama yapıcak birşey yok polise ifade verdik ama babam kabul etmiyor red edicem diyor
cnm sakin ol öncelikle...evden kaçan kız 7 adımdan sonra pişman olurmuş...bazen kaderde yazılıdır bu..önemli olan aşılcak olsun sorunlar..

cnm şimdi bu ikisi neden kaçtı evden... annene kızma.. güvendiği için...napa bilirki.. sen sakin ol herşey hallolur allahın izniyle..

iyi akşamlarr hepinize..

ayy cnm büyük konuşmaa yaa çocğu olan gerçekten büyük konuşmuycak heleki kızı olann der annem hep.
kaçtığı kişiyi tanıyormusunz
bide niye kaçtıki yani, vermiyorlarmıydı?
gelip istedilermiki?

Benim hormonlarım da sonunda tavan yaptı... Esip gürlüyorum...Annem benden sıkıldın mı bıktın mı deyip duruyor.Zaten kadını ayda yılda bir görüyorum.Ama gerginim offf........

Benim hormonlarım da sonunda tavan yaptı... Esip gürlüyorum...Annem benden sıkıldın mı bıktın mı deyip duruyor.Zaten kadını ayda yılda bir görüyorum.Ama gerginim offf........

Aman canım ben de aynıyım.Eşime sinir olup duruyorum hareketlerine.Hormonlar tavan yapıyor herhalde.Bu aralar da birbirimize hiç süpriz yapmıyoruz sen beni eskisi gibi sevmiyorsun deyip duruyorum

iyi geceler kızlaarrr ben bursa ya geldim çok şükür,kayınvalidemde kalıyorum şuan,amannnn ne çok konuşuyo yaaaaa öffff dinlemiyorum bile artıkk en kısa zaman da kendimi anneme atmam lazım yoksa geçmez zaman hahahhaa saat kaç oldu yatmıyo da bi rahat bırak da nete gireyim dedim içimden ama baktım olmuyo bende nete girdim,kızımda bi tekmeliyo bi, tekmeliyo maşallah uyku yok sanırım bu gece bana,eee kızım 2.5 saat yolculuk yaptı,sallandı sallandı şimdi oturuncada acayip geldi neyse kızlar geçmişi okumadım ama herkes iyidir inşallah,ben de yarın bi hastaneye gidicem bakalım yenidoğan ameliyatı yapabilen bi yerse doğumu orda yaparım,hadi çok öptük sizi iyi bakın kendınıze,sandalye tepesinde pc kullanmak laptop gibi olmuyomuş,belim ağırdı bile hemencik ayyy uzun oldu yine yaaa hadi, uğrarım ara ara

slm hatunlar nasılsınız bakim? ne var ne yok? benim bugün misafilerim vardı bayagı yorulmuşm ,o nlar gidincede biraz yattım,sonrada dayanmadım nete girip bakayım bi dedim..eşimde işte,oğlumda cin gibi geziyor,bakalım ne zaman uyucaz..

ay bugün gelenler hem akraba hem arkadaşım,bebeğinin bugün 43.günü,yani 40ı yeni çıktı..maşallah sbanallah bi güzel kızı var insan bakmaya doyamıyor..birde ona pembe bi elbise giydirmiş böyle dizlerinde,kolları askılı büzüşük ,altına minik bi beyaz külotl çorap,saçınada beyaz saç bandı..böyle severken içine sokası geliyor insanın,o ne şirinlikti yaa

kızlar meraba geçen hafta izne ayrıldım çalışırken kendime daha çok vakt buluodum ev işlerinden bi türlü vakit kalmıo kalan zamandada dinleniorum ve geçmişi okuyorum ama çok katılamıorum size inş bundan sonra daha çok vaktim kalır sizinle olmak güzel..

oh sevindim cnm iyi yolculuk geçirmene...kadın özlemiş seni otur dinle kaç gün kalcaksın...
kankim doktor fırça attı...erken gelmesini istiyosan yor kendini dedi..artık bitti..ev işleri kesin ancak yaparım.... kız ebişleri zilli oluyo bayılıyorum bende onlara... iyi olmana sevindim bende şekerleme yaptım... sinirli kalktım...DİLBERCİ EYLÜLCÜM KIZLAR HAVAMI ALDI KOCAM GELDİ KAVGA EDİCEKTİM AMA KENDİMİ ONA HİZMET EDERKEN BULDUM AHAHA

HAYIRLI OLSUN CNM...ARTIK BOL BOL KONUŞURUZ

kızlar 21 yaşında kız kardeşim kaçmış çok moralim bozuk anneme çok sinirlendim ama yapıcak birşey yok polise ifade verdik ama babam kabul etmiyor red edicem diyor

cnm Allah sabır versin üzme kendini..ne denir bu durumda,inşallah kendi için hayırlı olanı yapmıştır ama tabi aile çok üzülüyor böyle durumlarda..sende stres yapıp üzme klendini,inş.en kısa zamanda herşey yoluna girer..

cnm geçmiş olsun ya,,ne kdr erken başlamış sanıc olayı haret ,demek olabiliyor ama çok şükr erken farked,ip önlem almışsınız..

ay benimde reflü azdı bu ara,mahvediyor beni..benim zaten 7 yıdlır reflüm var tabi hamişlikte tavan yapıyor..1 lokma atsam ağzıma sanki taş yutmuşum,saatlerce düzelmyior ve inanılmaz bir yanma var
gaviscon iyi eliyordu ama o da kesmiyor artık..bu ilacı hiç dymadım birde bunumu denesem ne yapsam:26:

kızlar bebeişlerinize maş..

valla belli değil canım ama kafam şişti valla imdaatttt diye camdan atmak istiyorum kendimi şuan yarın dr gitcem bakalım sezryan derse bi tarih verir heralde,tabi hastane bizim durumumuz için uygunsa :18: heralde burda 1 aydan fazla kalırım gibi geliyor,allahtan annemde yakında oturuyoda arada nefes almaya kaçarım

kızlar herkese iyi geceler,valla heryerim ağrıyor en iyisi yatıp zıbarmak..son 5 gündür falan sağım solum acıyıp druyor saatlerce uyuyamıyorum..anacıgım ilkinde böyle değildim,2.ye yaşlandımmı ,çürüdümmü noldm ben

ayy kankiş okudum face kız..dr.haklı anacıgım 15lik misin sen artık ağırayak olduk biz dikkat etmeli,aman erken gelmesin acelesi ne? ama sağlığı iyiymiş ya çok şükür gerisi boş,sen dikkat et yorulma yeter..hadi öptüm iyi gecelr..

cnm haber ver..kaçta gidicen.... Doğumdan sonrada kalırsın herhalde dimi.. Cnm..

cnm haber ver..kaçta gidicen.... Doğumdan sonrada kalırsın herhalde dimi.. Cnm..

bakalım doğumdan sonra sağ salim kıızmı alırsam kucagıma hemen loğusa mevldünüde yapıp döncem kocaeli ye,yarında bı tanıdık randevu alcak hastaneden,kayınvalıdemın 20 yıllık dr varmıs kadın doğumcu,ondan alıcaz randevu,saat kacta randevu daha bellı değil,doğumevi gidiceğim yer,özel değil ama inşallah doğum orda olur,yeterli donanıma sahiptir inşallah hastane :18::18:gelınce haber verırım zaten catlarım size soylemezsem

günaydın annişler nasılsınız biz kızımla gene işe geldık bakalım ama bugun cok mutluyum çünki cuma haftasonu tatıl ohhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…