- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.661
Evt canım ben düşünüyorum.Hatta bakıyorum netten modellere.Bakalım çok güzel bebek şekerleri var karar vermem lazım birinde
bende bakıyorum bakalım kendim mi yapayım alayım mı hazır ona karar vermeye çalışıyorum
delimi ne manyakkkkk yokmuydu temizlik suyu dökseydin kafasından aşağı
koskoca adam ne çocuğu sıkıştırıyp derdini gelsin size sölesin
güle güle kullan bitanem cicilerini....paylaş bizimle... bak bizim bina yapmadı sözde akraba..elin yabancılarına bak şaşırdım vallahi..kizlar bizim babayshower bitti.hediyelerimizi bi guzel aldik aksam evimize geldik.bol bolda resim cektim.gelen hediyeler bol bol kiyafet.battaniye,ince penye battaniye,bez,en az 6 ay yetecek kadar newborn islak mendil,corap,emzik,oyuncak,onluk,sapka,bebek bakim urunleri,pisik kremleri felan almislar.
cnm sakin ol öncelikle...evden kaçan kız 7 adımdan sonra pişman olurmuş...bazen kaderde yazılıdır bu..önemli olan aşılcak olsun sorunlar..kızlar 21 yaşında kız kardeşim kaçmış çok moralim bozuk anneme çok sinirlendim ama yapıcak birşey yok polise ifade verdik ama babam kabul etmiyor red edicem diyor
haklısın ama üzülüyorum bende kız kardeşimin düğünü olsun süsleneyim takı takayım mutlu bir aile olalım istiyorum neden kursağımızda bırakıyor şimdi kayınvalidem kız kardeşin ne yapıyor dediğinde ne diyeceğim zaten bu kızkardeşimden küçüğü de kaçmıştı bu onun büyüğü o da kaçtı birini söyleyememişken bunu nasıl söylücem ne biçim aile diyecekler offffffff offfffffffffffff
hnk cnm sen facede varmısın
Benim hormonlarım da sonunda tavan yaptı... Esip gürlüyorum...Annem benden sıkıldın mı bıktın mı deyip duruyor.Zaten kadını ayda yılda bir görüyorum.Ama gerginim offf........
oh sevindim cnm iyi yolculuk geçirmene...kadın özlemiş seni otur dinleiyi geceler kızlaarrrben bursa ya geldim çok şükür,kayınvalidemde kalıyorum şuan,amannnn ne çok konuşuyo yaaaaa öffff dinlemiyorum bile artıkk en kısa zaman da kendimi anneme atmam lazım yoksa geçmez zaman hahahhaa saat kaç oldu yatmıyo da bi rahat bırak da nete gireyim dedim içimden ama baktım olmuyo bende nete girdim,kızımda bi tekmeliyo bi, tekmeliyo maşallah uyku yok sanırım bu gece bana,eee kızım 2.5 saat yolculuk yaptı,sallandı sallandı şimdi oturuncada acayip geldi neyse kızlar geçmişi okumadım ama herkes iyidir inşallah,ben de yarın bi hastaneye gidicem bakalım yenidoğan ameliyatı yapabilen bi yerse doğumu orda yaparım,hadi çok öptük sizi iyi bakın kendınıze,sandalye tepesinde pc kullanmak laptop gibi olmuyomuş,belim ağırdı bile hemencik ayyy uzun oldu yine yaaa hadi, uğrarım ara ara
kankim doktor fırça attı...erken gelmesini istiyosan yor kendini dedi..artık bitti..ev işleri kesin ancak yaparım.... kız ebişleri zilli oluyo bayılıyorum bende onlara... iyi olmana sevindim bende şekerleme yaptım... sinirli kalktım...DİLBERCİ EYLÜLCÜM KIZLAR HAVAMI ALDIslm hatunlar nasılsınız bakim? ne var ne yok? benim bugün misafilerim vardı bayagı yorulmuşm ,o nlar gidincede biraz yattım,sonrada dayanmadım nete girip bakayım bi dedim..eşimde işte,oğlumda cin gibi geziyor,bakalım ne zaman uyucaz..
ay bugün gelenler hem akraba hem arkadaşım,bebeğinin bugün 43.günü,yani 40ı yeni çıktı..maşallah sbanallah bi güzel kızı var insan bakmaya doyamıyor..birde ona pembe bi elbise giydirmiş böyle dizlerinde,kolları askılı büzüşük ,altına minik bi beyaz külotl çorap,saçınada beyaz saç bandı..böyle severken içine sokası geliyor insanın,o ne şirinlikti yaa
kızlar meraba geçen hafta izne ayrıldım çalışırken kendime daha çok vakt buluodum ev işlerinden bi türlü vakit kalmıo kalan zamandada dinleniorum ve geçmişi okuyorum ama çok katılamıorum size inş bundan sonra daha çok vaktim kalır sizinle olmak güzel..
kızlar 21 yaşında kız kardeşim kaçmış çok moralim bozuk anneme çok sinirlendim ama yapıcak birşey yok polise ifade verdik ama babam kabul etmiyor red edicem diyor
böbreklerim de ağrıyor diyince kendisine belli etmedim ama korktum benim de aynı ağrılarım vardı hastaneye gittim nasıl olsa normal hamilelikte olur der ve içimiz rahat eder diye beklerken doğum sancıların başlamış demesin mi hemen müdahale ettiler geciktirici falan çok şükür o anlık mıs gecti dorti nin tansiyon rahatsızlıgı da var o yüzden merak ettim
canımmm.... Geçmiş olsun yaa.. Dikket et kendine... Mide ağrısı için ben pulset diye bir ilaç içiyorum ne reflü kaldı ne yanma... Doktoruna sor istersen... Bu arada sanırım bende cuma günü sezeryan olucam :))) yada c.tesi 8 nisan yada 9 nisan.. Arkadaşım hafta sonuna getir hastanede rahat edersin dio.. Bilemedim... :))) aynı günlerde alıcaz inşallah bebişlerimizi kucağımıza... Bebeğinin kilosu normaldir ... Anormal olsa doktrorun söyler.. Benimkisi salı günü 2200 gr dedi... Benimkisi bize benzicek galiba... şişko olacak anası gibi babası gibi :))
kızlar herkese merhaba
bir haftadır yazamıyodum bu arada çok hasta oldum
kas spazmı geçirdim resmen sırtım göğsüm tutuldu bir de üzerine reflü eklendi
viks sürdüm doktorum öyle söyledi sıcak havlu filan koydum anca düzeldim ama felaketti doğuma kadar böyle sürerse napıcam diye düşündüm
bu arada salı günü kontrolüm vardı bebeğim 1.800 gr olmuş 42 cm. nst ye girdim problem yok dedi doktorum çok şükür tam 32. hafta başında 1.800 gr sizce nasıl düşük mü çünkü ben de kusma oluyor hiç kilo almamışım hatta vermişim ama bebeğim 300 gr almış iki haftada acaba normal mi 1.800 gr:26:
Kızlar herkese selammm :80:
Dün 4 boyutluda kızımı gördümmmçok mutlu oldum, devamlı ağzını açıp kapıyordu, dudak hareketleri yapıyordu, çok şekerdi
Doğum pozisyonuna geçmiş, ama sonra bir daha döner mi yukarı bilmiyorum :26:
biraz göbekli olacakmış prenses, 3500 ün üzerinde olabilir dedi, sezeryan daha rahat olur dedi ultrasonla bakan doktor. Dedim zaten benim doğum doktorum da sezeryandan yana.. Bizim büyük olasılıkla sezeryan olacak yani.. Ama daha tarih konuşmak için erken.. Birkaç hafta sonra inşallah o konuşmaları da yapıcaz
selam kızlar biz geldik nasılsınız bakalım doktor tyzemizle randevumuz vardı bizim bebiş gene 10gün önden gidiyor sata göre 33.5 ultrasona gire 35.1çıktı kilomuz 1700gr olmuş boyumuzda 47cm doktorumuz gayet iyi dedi veeeeee mart 15 ile 20si arası sezeryana alırım seni dedi ayyyyy çok heyecanlandım oğluşuma kavuşmama az kaldı inanamıyorum hala rabbim bir an önce herkesi yavrusuna kavuştursun inşşş.
oh sevindim cnm iyi yolculuk geçirmene...kadın özlemiş seni otur dinlekaç gün kalcaksın...
kankim doktor fırça attı...erken gelmesini istiyosan yor kendini dedi..artık bitti..ev işleri kesin ancak yaparım.... kız ebişleri zilli oluyo bayılıyorum bende onlara... iyi olmana sevindim bende şekerleme yaptım... sinirli kalktım...DİLBERCİ EYLÜLCÜM KIZLAR HAVAMI ALDIKOCAM GELDİ KAVGA EDİCEKTİM AMA KENDİMİ ONA HİZMET EDERKEN BULDUM AHAHA
HAYIRLI OLSUN CNM...ARTIK BOL BOL KONUŞURUZ
oh sevindim cnm iyi yolculuk geçirmene...kadın özlemiş seni otur dinlekaç gün kalcaksın...
kankim doktor fırça attı...erken gelmesini istiyosan yor kendini dedi..artık bitti..ev işleri kesin ancak yaparım.... kız ebişleri zilli oluyo bayılıyorum bende onlara... iyi olmana sevindim bende şekerleme yaptım... sinirli kalktım...
valla belli değil canım ama kafam şişti valla imdaatttt diye camdan atmak istiyorum kendimi şuanYarın dr gitcem bakalım sezryan derse bi tarih verir heralde,tabi hastane bizim durumumuz için uygunsa :18: Heralde burda 1 aydan fazla kalırım gibi geliyor,allahtan annemde yakında oturuyoda arada nefes almaya kaçarım
cnm haber ver..kaçta gidicen.... Doğumdan sonrada kalırsın herhalde dimi.. Cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?