2011 Nisan Anneleri

kızlar 21 yaşında kız kardeşim kaçmış çok moralim bozuk anneme çok sinirlendim ama yapıcak birşey yok polise ifade verdik ama babam kabul etmiyor red edicem diyor

:44: :44: canım bebişin etkilenmesin, kesin seni arayıp, sana haber verir.Ablasısın.. Merak etme.. belki sana gelir, her ailede problemler yaşanır, şimdi babanlar sinirli tabi, öyle söylerler ama herşey düzelir.. İnşallah en kısa sürede iletişim kurar seninle. :44:

hayırlısı olsun bir daha çalışmayacak mısın
Yok canım çalışmıycam.
Uzun bir tatil beni bekliyor
Hatta ücretsiz izin de almayı düşünüyorum.
kızlar 21 yaşında kız kardeşim kaçmış çok moralim bozuk anneme çok sinirlendim ama yapıcak birşey yok polise ifade verdik ama babam kabul etmiyor red edicem diyor

Aa gerçekten mi?

Son düzenleme:

aaa canım sevdiğinemi kaçmış ayy aman sen kendini üzme bak bebişini düşün inş seninle iletişime geçer kardeşin babanlarda şu anda sağlıklı düşünemiyolar tabi inş en kısa zamanda haber gelir.

İnşallah bir an önce haber alırsınız canım sen üzme kendini, babanın siniri de geçer yakında evlat neticede, hata yapa yapa büyüyoruz.. Allah yardımcınız olsun..

nereye gitmiş tatlım aaaa çok zor bi durum üzme kendini durun bi dinleyin bakalım nerde napıyo

Burası Tokat canım.

Kızlar okul yerime öğretmen buldu.
Programın ayarlanması için beni bekliyorlardı.
Biraz erken oluyor ama yarın son iş günüm.

Aa tokatta mısın cnm, neresinde merkezde mi? Ben tokatta 2 yıl görev yaptım.Oralı mısın?

slm kızlar bebek şekeri almayı ya da yapmayı düşünüyor musunuz

Ben almayı düşünüyorum canım...Annem kapı süsünü ısmarlamış kayınvalidende bebek şekerini alsın dedi geçende söyledim ama tık yok...Hemde sorup duruyor ne eksiği var diye söyledimide tık yok...

Canım sen moralini bozma bebişide sitrese sokma...Herşey yoluna girer zamanla...

kime kaçtığını bilmiyoruz mektup bırakmış belki mutlu olurum belki olmam yazmış kaçalı 3 gün olmuş annem arkadaşında sanmış

Vallah kızlar bende kaçtım 10.03.2009 yılında ama beni babam vermedi net konuştu bende kaçtım...İnsanın aklında hiç kaçma yokken giriveriyor birden...Bereket 2 gün içinde barıştık hemde hiçbişey olmamış gibi ama asıl işte ondan sonra başlıyor sorunlar...Eşimin ailesi bana hiçbirşey yapmadı...Düğün bile yapmayacaklardı eşim benle 2. evli diye...Neymiş ilkinde onlar düğün yapmışlar...Eşya almadılar diğeri 1 ay evli kalmış diye...Kendimiz yavaş yavaş değiştirdik eşyaları...Düğünüde annemler yapacaklardı utandılarda öyle yaptılar ama takılarımı aldılar...

Merhaba, Güzel Anne Adayları

Doğum Fotoğrafı Çektirmeye Karar Vermek...
Bir bebek sahibi olmaya karar vermek, kalbinizin artık sizin dışınızda atmasına karar vermek gibidir. Bir diğer karar ise bu doğum anını görüntüleyecek olan doğum ve bebek fotoğrafçısı. Doğum anını ölümsüzleştirecek doğru uzman fotoğrafçıyı seçmelisiniz. YUVA ÖZGÜR hamilelik, doğum ve bebek fotoğrafçısı olarak 3 yıldır hizmet vermektedir. Hep söylediğimiz gibi; "geriye kalan sadece fotoğraftır." doğum ve bebek fotoğrafçısını başarılı kılacak olan, fotoğrafların bir fotoğrafçı gözüyle iyi fotoğraflanması, bir hikâyeci gözüyle de iyi ifade edilmesidir.
Sunduğum hizmetler; - Bebek Fotoğrafçılığı - Doğum Fotoğrafçılığı (stüdyo, doğum anı, doğum sonrası…) - Doğum Günü Fotoğrafçılığı - Aile Fotoğrafçılığı - Düğün Fotoğrafçılığı - Hikâye Fotoğrafçılığı
Eğer düşünürseniz seve seve sizi ve bebeğinizi arşivlemek isterim

saygılarımla...............

kime kaçtığını bilmiyoruz mektup bırakmış belki mutlu olurum belki olmam yazmış kaçalı 3 gün olmuş annem arkadaşında sanmış

canım benim sen sakın strese girme. herşey zamanla hallolur. insanın başına herşey geliyor. belki çok daha ii olur. mutlu olur yaşanmadan bilinmez. sen sadece bebişi düşün.

allah ailelerimizn yaptığı hatayı bize yapmayı nasip etmesin inşallah istediğimiz gibi bir anne oluruz

aileniz baskıcı mı ki, mutlu olamama ihtimalini de göze alarak terketmiş ? bazen anne babalar da yanlış davranabiliyolar, inşallah bizler her zaman doğru kararı verebilen, ne yapacağını bilen ebeveynler olabiliriz !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…