- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.641
cnm allah yardımcınız olsun zor bir şeykızlar 21 yaşında kız kardeşim kaçmış çok moralim bozuk anneme çok sinirlendim ama yapıcak birşey yok polise ifade verdik ama babam kabul etmiyor red edicem diyor
Yok canım çalışmıycam.
Uzun bir tatil beni bekliyor
Hatta ücretsiz izin de almayı düşünüyorum.
hayırlısı olsun cnm
Ben almayı düşünüyorum canım...Annem kapı süsünü ısmarlamış kayınvalidende bebek şekerini alsın dedi geçende söyledim ama tık yok...Hemde sorup duruyor ne eksiği var diye söyledimide tık yok...
bende yapsam mı alsammı ona karar veremedim... kayınvalideler hep aynı canım galiba hiç icraat yok bide bizim aldıklarımızada laf ediyo bizimki elimizde kalacakmış hep kıyafetler öle diyo zaten herşeyini kendi annem aldı bize pek bişey kalmadı ama işte
allah ailelerimizn yaptığı hatayı bize yapmayı nasip etmesin inşallah istediğimiz gibi bir anne oluruz
maşallah cnm kocaman olmuş bebişin.selam kızlar biz geldik nasılsınız bakalım doktor tyzemizle randevumuz vardı bizim bebiş gene 10gün önden gidiyor sata göre 33.5 ultrasona gire 35.1çıktı kilomuz 1700gr olmuş boyumuzda 47cm doktorumuz gayet iyi dedi veeeeee mart 15 ile 20si arası sezeryana alırım seni dedi ayyyyy çok heyecanlandım oğluşuma kavuşmama az kaldı inanamıyorum hala rabbim bir an önce herkesi yavrusuna kavuştursun inşşş.
Kızlar herkese selammm :80:
Dün 4 boyutluda kızımı gördümmmçok mutlu oldum, devamlı ağzını açıp kapıyordu, dudak hareketleri yapıyordu, çok şekerdi
Doğum pozisyonuna geçmiş, ama sonra bir daha döner mi yukarı bilmiyorum :26:
biraz göbekli olacakmış prenses, 3500 ün üzerinde olabilir dedi, sezeryan daha rahat olur dedi ultrasonla bakan doktor. Dedim zaten benim doğum doktorum da sezeryandan yana.. Bizim büyük olasılıkla sezeryan olacak yani.. Ama daha tarih konuşmak için erken.. Birkaç hafta sonra inşallah o konuşmaları da yapıcaz
kızlar herkese merhaba
bir haftadır yazamıyodum bu arada çok hasta oldum
kas spazmı geçirdim resmen sırtım göğsüm tutuldu bir de üzerine reflü eklendi
viks sürdüm doktorum öyle söyledi sıcak havlu filan koydum anca düzeldim ama felaketti doğuma kadar böyle sürerse napıcam diye düşündüm
bu arada salı günü kontrolüm vardı bebeğim 1.800 gr olmuş 42 cm. nst ye girdim problem yok dedi doktorum çok şükür tam 32. hafta başında 1.800 gr sizce nasıl düşük mü çünkü ben de kusma oluyor hiç kilo almamışım hatta vermişim ama bebeğim 300 gr almış iki haftada acaba normal mi 1.800 gr:26:
kızlar 21 yaşında kız kardeşim kaçmış çok moralim bozuk anneme çok sinirlendim ama yapıcak birşey yok polise ifade verdik ama babam kabul etmiyor red edicem diyor
maşallah cnm kocaman olmuş bebişin.
1700 değil 2700 sanırım.
maşallah cnm kızına
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine.
bebişinde kocaman olmuş maşallah
ayyy cnm sen üzülme sakın herşey yoluna girer inşallah.şimdi olay taze yatışır herkes biraz zaman geçsinde.
selam canım nasılsınYok canım çalışmıycam.
Uzun bir tatil beni bekliyor
Hatta ücretsiz izin de almayı düşünüyorum.
Aa gerçekten mi?
slm kızlar bebek şekeri almayı ya da yapmayı düşünüyor musunuz
kızlar herkese selam neler olmus boyle kımın kardesı kacmıs bır bakayım gecmıse
ben aldım canım.ama seker koydurmadım lavanta koydurdum ıcıne
aileniz baskıcı mı ki, mutlu olamama ihtimalini de göze alarak terketmiş ? bazen anne babalar da yanlış davranabiliyolar, inşallah bizler her zaman doğru kararı verebilen, ne yapacağını bilen ebeveynler olabiliriz !!
aslında ailem baskıcı değilde annem çok gevşek bir kadın yani çocuklarına hemen inanan araştırmayan çocuklarını arkadaşlarında kalmalarına izin veren yani otorite sahibi olmayan biri bu yüzden anneme çok kızıyorum neden bu kadar serbest bırakıyorsun diyorum hemen bana seninde kzıın olacak deyip duruyor bence kız kaçıyorsa bunun sorumlusu annedir annem kız kardeşime çok güvendi
Evt canım ben düşünüyorum.Hatta bakıyorum netten modellere.Bakalım çok güzel bebek şekerleri var karar vermem lazım birindeslm kızlar bebek şekeri almayı ya da yapmayı düşünüyor musunuz
Hadi gözün aydın bakalım...Benim de son günüm yarın.Oleyyyyyyy pazartesi başlıyor iznimBurası Tokat canım.
Kızlar okul yerime öğretmen buldu.
Programın ayarlanması için beni bekliyorlardı.
Biraz erken oluyor ama yarın son iş günüm.
Maş canım yaaa kocaman olmuş nerdeyse 3kg.Bakalım benim miniğim kaç gr pazartesiye daha çok var yaaaa offfffff özledim minnakımıAYSU87..evet canım yanlış yazmışım bebiş 2700gr olmuş
tatlım yine de yorum yapma belki büyük konuşmaya girer ben çok korkuyorum büyük konuşmaktan eşim de bazen bişey söylediği zaman hemen töbe de diyorum çıldırıyor:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?