2011 Nisan Anneleri

kızlar 21 yaşında kız kardeşim kaçmış çok moralim bozuk anneme çok sinirlendim ama yapıcak birşey yok polise ifade verdik ama babam kabul etmiyor red edicem diyor
cnm allah yardımcınız olsun zor bir şey
Yok canım çalışmıycam.
Uzun bir tatil beni bekliyor
Hatta ücretsiz izin de almayı düşünüyorum.

hayırlısı olsun cnm

allah ailelerimizn yaptığı hatayı bize yapmayı nasip etmesin inşallah istediğimiz gibi bir anne oluruz

Babamda aslında melek gibi bir insandır...Öyle tepki verince hepimiz şaşırdık...Nedeninide söylemedi ama sonra anladık...Daha önce ben nişanlıydım...Düğüne 1 ay kala attım nişanı...Düğün yaklaştıkça sorunlar oldu nişanlımla...Beni aldattı en önemliside kendi ağzı ile itiraf etti başkasınla beni aldatınca kız hamile kalmış ve aldırmışlar...Ne insanlar var dünyada...Babamda bu nedenle diğeri gibi çıkacak sanmış...

Merhaba, Güzel Anne Adayları

Doğum Fotoğrafı Çektirmeye Karar Vermek...
Bir bebek sahibi olmaya karar vermek, kalbinizin artık sizin dışınızda atmasına karar vermek gibidir. Bir diğer karar ise bu doğum anını görüntüleyecek olan doğum ve bebek fotoğrafçısı. Doğum anını ölümsüzleştirecek doğru uzman fotoğrafçıyı seçmelisiniz. YUVA ÖZGÜR hamilelik, doğum ve bebek fotoğrafçısı olarak 3 yıldır hizmet vermektedir. Hep söylediğimiz gibi; "geriye kalan sadece fotoğraftır." doğum ve bebek fotoğrafçısını başarılı kılacak olan, fotoğrafların bir fotoğrafçı gözüyle iyi fotoğraflanması, bir hikâyeci gözüyle de iyi ifade edilmesidir.
Sunduğum hizmetler; - Bebek Fotoğrafçılığı - Doğum Fotoğrafçılığı (stüdyo, doğum anı, doğum sonrası…) - Doğum Günü Fotoğrafçılığı - Aile Fotoğrafçılığı - Düğün Fotoğrafçılığı - Hikâye Fotoğrafçılığı
Eğer düşünürseniz seve seve sizi ve bebeğinizi arşivlemek isterim

saygılarımla...............

maşallah cnm kocaman olmuş bebişin.
1700 değil 2700 sanırım.

maşallah cnm kızına

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine.
bebişinde kocaman olmuş maşallah

kızlar 21 yaşında kız kardeşim kaçmış çok moralim bozuk anneme çok sinirlendim ama yapıcak birşey yok polise ifade verdik ama babam kabul etmiyor red edicem diyor

ayyy cnm sen üzülme sakın herşey yoluna girer inşallah.şimdi olay taze yatışır herkes biraz zaman geçsinde.

sağol canım :))

Merhaba, Güzel Anne Adayları

Doğum Fotoğrafı Çektirmeye Karar Vermek...
Bir bebek sahibi olmaya karar vermek, kalbinizin artık sizin dışınızda atmasına karar vermek gibidir. Bir diğer karar ise bu doğum anını görüntüleyecek olan doğum ve bebek fotoğrafçısı. Doğum anını ölümsüzleştirecek doğru uzman fotoğrafçıyı seçmelisiniz. YUVA ÖZGÜR hamilelik, doğum ve bebek fotoğrafçısı olarak 3 yıldır hizmet vermektedir. Hep söylediğimiz gibi; "geriye kalan sadece fotoğraftır." doğum ve bebek fotoğrafçısını başarılı kılacak olan, fotoğrafların bir fotoğrafçı gözüyle iyi fotoğraflanması, bir hikâyeci gözüyle de iyi ifade edilmesidir.
Sunduğum hizmetler; - Bebek Fotoğrafçılığı - Doğum Fotoğrafçılığı (stüdyo, doğum anı, doğum sonrası…) - Doğum Günü Fotoğrafçılığı - Aile Fotoğrafçılığı - Düğün Fotoğrafçılığı - Hikâye Fotoğrafçılığı
Eğer düşünürseniz seve seve sizi ve bebeğinizi arşivlemek isterim

saygılarımla...............

kızlar bende çıkıyorum eşim geliyormuş zaten senin kasların bilgisayar başında oturmaktan tutuldu deyip duruyor neyse görmesin iyi akşamlar

aslında ailem baskıcı değilde annem çok gevşek bir kadın yani çocuklarına hemen inanan araştırmayan çocuklarını arkadaşlarında kalmalarına izin veren yani otorite sahibi olmayan biri bu yüzden anneme çok kızıyorum neden bu kadar serbest bırakıyorsun diyorum hemen bana seninde kzıın olacak deyip duruyor bence kız kaçıyorsa bunun sorumlusu annedir annem kız kardeşime çok güvendi

tatlım yine de yorum yapma belki büyük konuşmaya girer ben çok korkuyorum büyük konuşmaktan eşim de bazen bişey söylediği zaman hemen töbe de diyorum çıldırıyor :2:

slm kızlar bebek şekeri almayı ya da yapmayı düşünüyor musunuz
Evt canım ben düşünüyorum.Hatta bakıyorum netten modellere.Bakalım çok güzel bebek şekerleri var karar vermem lazım birinde
Burası Tokat canım.

Kızlar okul yerime öğretmen buldu.
Programın ayarlanması için beni bekliyorlardı.
Biraz erken oluyor ama yarın son iş günüm.
Hadi gözün aydın bakalım...Benim de son günüm yarın.Oleyyyyyyy pazartesi başlıyor iznim
AYSU87..evet canım yanlış yazmışım bebiş 2700gr olmuş
Maş canım yaaa kocaman olmuş nerdeyse 3kg.Bakalım benim miniğim kaç gr pazartesiye daha çok var yaaaa offfffff özledim minnakımı

haklısın ama üzülüyorum bende kız kardeşimin düğünü olsun süsleneyim takı takayım mutlu bir aile olalım istiyorum neden kursağımızda bırakıyor şimdi kayınvalidem kız kardeşin ne yapıyor dediğinde ne diyeceğim zaten bu kızkardeşimden küçüğü de kaçmıştı bu onun büyüğü o da kaçtı birini söyleyememişken bunu nasıl söylücem ne biçim aile diyecekler offffffff offfffffffffffff
tatlım yine de yorum yapma belki büyük konuşmaya girer ben çok korkuyorum büyük konuşmaktan eşim de bazen bişey söylediği zaman hemen töbe de diyorum çıldırıyor :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…