2011 Nisan Anneleri

Günaydınnn canımmmm biz cumartesi günü öğlene kadar çalışıyoruz maalesef o yüzden çok mutlu olamıyorum bugünAma doğum için gittikçe yakaşıyoruz işte buna sevinilir

Düşmez kalkmaz bir Allah canım,kimin ne olacağı,başına ne geleceği hiç belli olmaz.Sıkıntı stres yapma,Mevlam kardeşlerine hayırlı güzel bir hayat nasip etsin.Sana da sağlıklı bir doğum.Başkasına ne diyeceğine bırak düşünme şuanda sağsalim doğumunu yap sonrasında zaten bir şekilde öğrenirler.Sorduklarında sende yarım ağız cevap verirsin geçer gider stres yapma bu kadar zamana bırak olaylara,maalesef şu durumda yapılabilecek başka birşey yok

Benim hormonlarım da sonunda tavan yaptı... Esip gürlüyorum...Annem benden sıkıldın mı bıktın mı deyip duruyor.Zaten kadını ayda yılda bir görüyorum.Ama gerginim offf........

Canımmm bende senin gibiyim bu aralar kimseyi çekemiyorum,herkese kızıyorum sonra üzülüyorum gönüllerini almak için yırtıyorum kendimi.Allah yardımcımız olsun zor dönemdeyiz

günaydın arkadaşlar
nasılsınız?
yarın büyük oğlumun kız arkadaşınınn doğum günü var ona gidilecek laf aramızda bizimki kıza aşık
kızın annesi ile telefonda konuştuk öyle saf öyle masum bir aşkları varki kızıma krem bir elbise aldım oğlun bir daha aşık olacak dedi.
bende dururmuyum oğluma çok şık bir kıyafet alacağım gelin kızımızada hediye
oğlum diyorki anne takım elbise alalım kravat takayım dans edicem ben diyor
görseniz ne heyecanlı inşallah sizde bebişşlerinizle böyle şeyleri yaşarsınız.
çiçekte götürecekmiş bizimki
bazen kayınvalideme hak veriyorum okuldan üzgün geliyor noldu diyorum sudenaz seni üzdümü diyorum evet diyor kıza hiddetleniyorum ama kızı gördüğümdede çok seviyorum. çünkü benim oğlum onu seviyor diye.... şimdiden moda girmişim demi kayınvalidelik moduna
çok saf ve masumlar daha 8 yaşındalar

Ayyy kıyamam ben onlara yaaa,bizde mi kaynana olucazNe kadar tatlılar yaaa tabii bizim oğluşumuzda yakışıklı olsun annesi,giysin gömleğini taksın kravatını,alsın çiçeğini hediyesini

Ayyy kıyamam ben onlara yaaa,bizde mi kaynana olucazNe kadar tatlılar yaaa tabii bizim oğluşumuzda yakışıklı olsun annesi,giysin gömleğini taksın kravatını,alsın çiçeğini hediyesini

inşallah estemcim sende yaşarsın oğlunla bunları
akşam bizim iş çıkışı çok işimiz var alışveriş zamanı

günaydın annişler nasılsınız biz kızımla gene işe geldık bakalım ama bugun cok mutluyum çünki cuma haftasonu tatıl ohhhhhhh

Günaydınnn canımmmm biz cumartesi günü öğlene kadar çalışıyoruz maalesef o yüzden çok mutlu olamıyorum bugünAma doğum için gittikçe yakaşıyoruz işte buna sevinilir

Günaydın şekerler...hafta sonu geldi ama temizlik günlerim benim c.tesi ve pazar o yüzden pek sevinemiyorum..
Mormaske,Allah iyiliğini versin emi...baştan okurken ne kadar büyük oğlu varmış dedim meğer 8 yaşındalarmış...o yaşların aşkı ne temiz oluyor demi yaaaa yerim ben onları

ayyyy ne güzel maaşallah

ayyy cnmm benim hormonlar 2 gündür manyaklaştı zaten. sabah sabah şimdi bunu da okuyunca çok fena oldumçok tatlılar ya maşallah. ii dileklerin için de sağol canım. kayınvalideler demek gelinlerine kızmakta haklı ara sıra

evet ya çok masumca
hatta bir çocuk daha var oda kıza aşık rakibi bile var bazen üzülüyor bazen mutlu aslında istemiyorum böyle şeylere erken diyorum ama gönül ferman dinlemiyor
ne hissediyorsun diyorum anne onu görünce kalbim hızlı hızlı atıyor diyor benle konuşunca çok mutlu oluyorum diyor.

inşallah estemcim sende yaşarsın oğlunla bunları
akşam bizim iş çıkışı çok işimiz var alışveriş zamanı

Eee bi gelin alışverişine çıkmak lazımÇok güzel yaa daha 8 yaşında yaşıyorsan bunları 28 yaşına gelene kadar iyice o moda girmiş oluruz

canım kıyamam ben sana çocuklar çok tatlı oluyor sende yaşarsın görürsün inşallah üzülmelerine hiç kıyamıyorsun
akşam haberlerde 700 koyunun kuzularıyla kavuşma anı vardı seyrettinizmi herkes o kalabalıkta anasını buluyor ve emişiyorlar
koyunlar kuzuları için hergün sağım işleminden sonra biraz sütü bıraktırıyorlarmış asla sağdırmıyorlarmış o sütü sağmak için canını almak lazımmış akşamda yavrularına veriyorlarmış
seyretmediyseniz belki internette de vardır görüntüleri belgeselin adı tunceli de yaşamdı heralde

Eee bi gelin alışverişine çıkmak lazımÇok güzel yaa daha 8 yaşında yaşıyorsan bunları 28 yaşına gelene kadar iyice o moda girmiş oluruz

bizim dünür diyorki biz yakında torun severiz hazırlıklı ol diyor benim dünür de en iyi arkadaşım sayılır yani sudenazın annesi
ikisini bir büyütürsün diyor biraz delidir

Ayy seyrettim bir duygulandım ki sorma canımm,süper bir görüntüydü

oyyyy erkeğime bakın yaaa...benim bir kızım var 12 yaşında onun birine aşık olabileceğini düşündükçe içim bir tuhaf oluyor aman olmasın falan diyorum ama şimdi inşallah oğlum olacak onu düşündükçe de hoşuma gidiyor...büyük haksızlık....

bizim dünür diyorki biz yakında torun severiz hazırlıklı ol diyor benim dünür de en iyi arkadaşım sayılır yani sudenazın annesi
ikisini bir büyütürsün diyor biraz delidir

Allah muhabbetinizi artırsın canım,iki dünür çocukların başlarının etini yemeyin de ders çalışın,evlilik için erken falan diyeyerim ben onları yaaa

evet ya ne yaman çelişki benimde kızım olsaydı kimselere veremezdim.....

Günaydın canım işte düşünce aynı düşünce demek ki bunun çağdaşlıkla okumuşlukla ilgisi yokkızlara yine haksızlık yaılıyor onun hakkı değil mi aşık olmak yaaa

Allah muhabbetinizi artırsın canım,iki dünür çocukların başlarının etini yemeyin de ders çalışın,evlilik için erken falan diyeyerim ben onları yaaa

yok bizim planlardan haberleri yok çocukların daha onlar oyun derdinde....
oturduğumuz evi onlara bırakacaz ev büyük deniz manzaralı falan anası o günden beri razı kızını bize veriyor.....

yok bizim planlardan haberleri yok çocukların daha onlar oyun derdinde....
oturduğumuz evi onlara bırakacaz ev büyük deniz manzaralı falan anası o günden beri razı kızını bize veriyor.....

Benim ikinci kız olursa,senin küçük oğlana veririm ben,hemen acele etme deniz manzaralı evini bırakmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…