2011 Nisan Anneleri

aaaboooo vermem dedi hemen verdi.....
bu bizim evlenme teklifine benzedi eşim evlenme teklif edince ben hemen evet demişim hala dalga geçer

kiz dur bozma alma verme isini.tabi vericek,ben taaa gorkemin gobus resminden gozume kestirdim,bunun kizida narin citkirildim olur dedim.aldim valla soz agzindan cikti bi kere.

gerçekten de ya o yıllarda ne saf temiz oluyor insan...benim bir arkadaşın 2.5 aylık kızı var diyor ki sizin oğlanla beşik kertmesi yapalım...benim eşim olmaz diyor seninki 2.5 ayda olsa büyük sonuçta o 2010 doğumlu bizimki 2011 olacak...ay ne ayıp demi eşime diyorum ne dangalaksın gül geç sen oğlan babasısın onlar vereyim diyor sen almam diyorsun halbuki tam tersi olması gerekirken..

insan evladına kıyamıyor galiba ,doğsunlar bakalım biz ne halde olucaz:26:

günaydıın kızlaar,

bakıyorum daha doğurmadan bebişleri başgöz etmeye başlamışsınız..hayırlısı tabii...

bizim de dün kontrolümüz vardı,herşey normal ve yolunda..çok şüküüür..
oğlum 45 cm ve 2268 gr.olmuş 3 gün önde çıktı bu sefer,sanırım artık dengeleniyor..
doğum pozisyonuna dönmüş ve en önemlisi akıllı oğlum benim kordondan kurtulmuş..çok sevindiim..
şuan normal doğum görünüyor herşey,bende öyle istiyorum,bakalım hayırlısı..

bu arada dr.um vajinal masajdan bahsetti,yap dedi,hiç dikiş yırtık olmaz dedi..nasıl yapılacağını gösterdi biraz zor ama deneyicem,birde normal doğum için risk olmadığından ilişki dedi bol boool
hatta son zamanlarda sıklaştırmanızı istiycem dedi..
tam da adamlarına söyledi ama artık,bakıcaz çaresine naaappalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…