- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.741
günaydıın kızlaar,
bakıyorum daha doğurmadan bebişleri başgöz etmeye başlamışsınız..hayırlısı tabii...
bizim de dün kontrolümüz vardı,herşey normal ve yolunda..çok şüküüür..
oğlum 45 cm ve 2268 gr.olmuş 3 gün önde çıktı bu sefer,sanırım artık dengeleniyor..
doğum pozisyonuna dönmüş ve en önemlisi akıllı oğlum benim kordondan kurtulmuş..çok sevindiim..
şuan normal doğum görünüyor herşey,bende öyle istiyorum,bakalım hayırlısı..
bu arada dr.um vajinal masajdan bahsetti,yap dedi,hiç dikiş yırtık olmaz dedi..nasıl yapılacağını gösterdi biraz zor ama deneyicem,birde normal doğum için risk olmadığından ilişki dedi bol boool
hatta son zamanlarda sıklaştırmanızı istiycem dedi..
tam da adamlarına söyledi ama artık,bakıcaz çaresine naaappalımm
günaydın kızlar
sabah sabah benim yeğenim gitmiş elden görkemm kızı vermişsin
Canım çok sevindim çok şükür kordondan kurtulmuş maşallah....demek ilişki öneriyor dr.benim adam da dr.birşey demediği halde korkuyor birşey olur bebeğe diye normal doğum istiyorum ben de risk de yok çok şükür padişah macunu bulup yedireyim adama bari.
Canım çok sevindim çok şükür kordondan kurtulmuş maşallah....demek ilişki öneriyor dr.benim adam da dr.birşey demediği halde korkuyor birşey olur bebeğe diye normal doğum istiyorum ben de risk de yok çok şükür padişah macunu bulup yedireyim adama bari.
hoşbuldum tatlımmmmmmmmm nasılsınnnngunaydin canim.hosgeldin.
günaydın tatlımgünaydıın kızlaar,
bakıyorum daha doğurmadan bebişleri başgöz etmeye başlamışsınız..hayırlısı tabii...
oğlum 45 cm ve 2268 gr.olmuş 3 gün önde çıktı bu sefer,sanırım artık dengeleniyor..
doğum pozisyonuna dönmüş ve en önemlisi akıllı oğlum benim kordondan kurtulmuş..çok sevindiim..
bu arada dr.um vajinal masajdan bahsetti,yap dedi,hiç dikiş yırtık olmaz dedi..nasıl yapılacağını gösterdi biraz zor ama deneyicem,birde normal doğum için risk olmadığından ilişki dedi bol boool
tşk ederim bidenemmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınGünaydınnn fıstığımmmm
günaydın tatlım hoşgeldingünaydınnnn Anneciklerrr
hayırlı cumalar hepinizee .. :92: :92:
günaydın şekerim.....
günaydın kızlar
günaydınnnn Anneciklerrr
hayırlı cumalar hepinizee .. :92: :92:
ben ona prensesler gibi bakarim.ister amerikada oturular isterse turkiyede.
aaaboooo vermem dedi hemen verdi.....
bu bizim evlenme teklifine benzedi eşim evlenme teklif edince ben hemen evet demişim hala dalga geçer
kiz dur bozma alma verme isini.tabi vericek,ben taaa gorkemin gobus resminden gozume kestirdim,bunun kizida narin citkirildim olur dedim.aldim valla soz agzindan cikti bi kere.
günaydın kızlar
hemde amerikalara verdi.....
hoşbuldum tatlımmmmmmmmm nasılsınnnn
günaydın tatlım
baktan yapıyoz kertikleri
tşk ederim bidenemmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın
günaydın tatlım hoşgeldin
günaydın kuşum hoşgeldinnnn
günaydıın kızlaar,
iyiy, canm benm.saol.kiz aldimda ona seviniyorum.kaynana olucam.
şekerim bizde korkudan yapamadık valla,birde çok zevk vermiyor,insanın aklı bebekte kalıyor filan yaa...ama bebeğimiz için ve benim için korkularımızı yeneceğiz artık,çare yook
abbboooo benim kız gitmişşş le le leee:84:hem de amerikalaraa.babası akşam keser beni artık anamm kıyamam benn prensesimmee turşusunu yapıp yapıp yiyecek annesii onuu zaten turşuyada bayılırımm.
şekerim bizde korkudan yapamadık valla,birde çok zevk vermiyor,insanın aklı bebekte kalıyor filan yaa...ama bebeğimiz için ve benim için korkularımızı yeneceğiz artık,çare yook
günaydıın kızlaar,
günaydın didemcimm sende hosgeldinn
yok anacım görkem kızı kucağına alsın kimselere vermez
sueylül canım sen şimdiden görkemin adresini filan al doğum yapınca kacırabilir senin gelini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?