2011 Nisan Anneleri

Canım çok sevindim çok şükür kordondan kurtulmuş maşallah....demek ilişki öneriyor dr.benim adam da dr.birşey demediği halde korkuyor birşey olur bebeğe diye normal doğum istiyorum ben de risk de yok çok şükür padişah macunu bulup yedireyim adama bari.

şekerim bizde korkudan yapamadık valla,birde çok zevk vermiyor,insanın aklı bebekte kalıyor filan yaa...ama bebeğimiz için ve benim için korkularımızı yeneceğiz artık,çare yook

gunaydin canim.hosgeldin.
hoşbuldum tatlımmmmmmmmm nasılsınnnn

günaydın tatlım
baktan yapıyoz kertikleri

Günaydınnn fıstığımmmm
tşk ederim bidenemmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın
günaydınnnn Anneciklerrr
hayırlı cumalar hepinizee .. :92: :92:
günaydın tatlım hoşgeldin

günaydın şekerim.....

günaydın kızlar
sabah sabah benim yeğenim gitmiş elden görkemm kızı vermişsin

günaydın kuşum hoşgeldinnnn

ben ona prensesler gibi bakarim.ister amerikada oturular isterse turkiyede.

aaaboooo vermem dedi hemen verdi.....
bu bizim evlenme teklifine benzedi eşim evlenme teklif edince ben hemen evet demişim hala dalga geçer

kiz dur bozma alma verme isini.tabi vericek,ben taaa gorkemin gobus resminden gozume kestirdim,bunun kizida narin citkirildim olur dedim.aldim valla soz agzindan cikti bi kere.

günaydın kızlar
sabah sabah benim yeğenim gitmiş elden görkemm kızı vermişsin

abbboooo benim kız gitmişşş le le leee:84:hem de amerikalaraa.babası akşam keser beni artıkanamm kıyamam benn prensesimmee turşusunu yapıp yapıp yiyecek annesii onuuzaten turşuyada bayılırımm.

ay çok şaşırdım yaaa..son zaman nasıl sıklaştırcazki..ben şimdi bile çok zorlanıyorum.acı duymaya başladım..bide şu vajinal masaj nasıl olacakmış..sana göstermiş ama bize anlatsan canım:26:

şekerim bizde korkudan yapamadık valla,birde çok zevk vermiyor,insanın aklı bebekte kalıyor filan yaa...ama bebeğimiz için ve benim için korkularımızı yeneceğiz artık,çare yook

Madem doğumu kolaylaştırıyor ne gerekirse yaparız artık...sabah,öğle paydosu,akşam fırsatlar yaratırız artık(yağmasak da gürleyelim bari)

aynen zevk vermiyor..bizimki sürekli hareket ediyor o anda,bendeki konsantrasyon sıfır oluyor tabi

Artık fedakarlık yapacaksınız tabii doktor demişse itiraz yokŞu vajinal masajı bizde araştıralım bakalım.Akıllı oğluşunada maşallah gülcüğüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…