2011 Nisan Anneleri

çok emin olma bak vazgeçti turşusunu yapcam diyooo benim kocada kızının turşusunu yapcamış öle diyo gerçi bende esteeme verdim kızı ama bakzcaz artık

benim dünürüm bitane verdiyse vazgeçmiyo,merak etmesin serkan bey,turşusunu kuracaksa da ben ona turşu bidonu alırım gelsin bizde kursun

nasılsın tatlımmmmmm

landsarc tatlımmmm bizede ilişki önerse şapa otururuz yani aylardır tık yok nasıl yapcaz ki unuttuk bide anlat bakıym şu vajinal masajı

iyiyim hayatım sen nasılsın?
ayy doğum için bol bol ilişkimi
cok kötü bir fikir insan hiç zevk almıyorki kendimi kaldıramıyorum bile üzülüyorum adamada yazık..

benim dünürüm bitane verdiyse vazgeçmiyo,merak etmesin serkan bey,turşusunu kuracaksa da ben ona turşu bidonu alırım gelsin bizde kursun

iyiyim hayatım sen nasılsın?
ayy doğum için bol bol ilişkimi
cok kötü bir fikir insan hiç zevk almıyorki kendimi kaldıramıyorum bile üzülüyorum adamada yazık..
iyiyim tatlım bende sabah sabah iş yerinde terör estiriyorum şu salak elemanlarıma stres atıyorum
hele allahin izniyle bi dogsunlar.benm oglanin yakisikliligina dayanamz zaten benm gelin.o zaman ana baba dinlemzler anacim bu cocuklar.

Maşaallah oğluşuna ne güzel büyütmüşsün. Darısı başaımıza. Kordondan kurtulmasına çok sevindim canım. Son aylarda ilişki erken doğuma neden oluyor diye biliyordum şaşırdım doğrusu. Gecikmiş doğumlarda tavsiye ediliyor bildiğim kadarıyla. Bizde tık yok. Bundan sonra olcağınıda zannetmiyorum. Tedirgin oluyoruz çünkü.

Madem doğumu kolaylaştırıyor ne gerekirse yaparız artık...sabah,öğle paydosu,akşam fırsatlar yaratırız artık(yağmasak da gürleyelim bari)

aynen zevk vermiyor..bizimki sürekli hareket ediyor o anda,bendeki konsantrasyon sıfır oluyor tabi

Artık fedakarlık yapacaksınız tabii doktor demişse itiraz yokŞu vajinal masajı bizde araştıralım bakalım.Akıllı oğluşunada maşallah gülcüğüm

nasılsın tatlımmmmmm

landsarc tatlımmmm bizede ilişki önerse şapa otururuz yani aylardır tık yok nasıl yapcaz ki unuttuk bide anlat bakıym şu vajinal masajı

valla kızlaar herşey bebişleer için
bizde de aylardır tık yok,nasıl olacak bilmiyorumibizim dikkan kepenkleri zor açılır gibi,ama düşündüm böyle olması anormal,madem normal doğum istiyorum,böyle bakımsız ilgisiz olmaaaz

şimdi masaja gelince,anlatabildiğim kadar anlatayım..sağ elin yada hangi eli kullanıyorsanız işte
baş parmak ve işaret orta parmak ile yapılıyor..parmaklar yağlanarak,baş parmak dış yüzeye oturacak işaret ve orta parmak ile içine daire şekli çizer gibi döndürülerek masaj yapılıyor iştee,ortaki sertliği yumuşatmak için dedi dr.aten dokunuca anlarsın sertliği o tarafa doğru dedi..herhangi bir yağ olabilir,bebe yağı,çiçek yağı.masaj yağı..

oldu mu ki,anlatabildim mii

yssknk
Canikim
serde82
Bammbik
zeynep__05
dscopur
mesa
ohcanimadeysin
sultan32
sarıcivciv
landsarc
ayca22
esteem
mervegumus
leegorkemm
sueylul
mefunihi

:79::80::81: Günaydın tatlı annecikler

ben elimi içine süremem ki çok huyluyum..en iyisi ilişkiden önce kocayı yağlamak

:26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: Deneyerek öğrencez galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…