- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.761
çok emin olma bak vazgeçti turşusunu yapcam diyooo benim kocada kızının turşusunu yapcamış öle diyo gerçi bende esteeme verdim kızı ama bakzcaz artık
nasılsın tatlımmmmmm
landsarc tatlımmmm bizede ilişki önerse şapa otururuz yani aylardır tık yok nasıl yapcaz ki unuttukbide anlat bakıym şu vajinal masajı
çok emin olma bak vazgeçti turşusunu yapcam diyooo benim kocada kızının turşusunu yapcamış öle diyo gerçi bende esteeme verdim kızı ama bakzcaz artık
napim anacim ben oglani gonderrim olmazsa.kizindan ayrilamais olur.yoksa vazgeccek .
benim dünürüm bitane verdiyse vazgeçmiyo,merak etmesin serkan bey,turşusunu kuracaksa da ben ona turşu bidonu alırım gelsin bizde kursun
iyiyim tatlım bende sabah sabah iş yerinde terör estiriyorum şu salak elemanlarıma stres atıyorumiyiyim hayatım sen nasılsın?
ayy doğum için bol bol ilişkimi
cok kötü bir fikir insan hiç zevk almıyorki kendimi kaldıramıyorum bile üzülüyorum adamada yazık..
hele allahin izniyle bi dogsunlar.benm oglanin yakisikliligina dayanamz zaten benm gelin.o zaman ana baba dinlemzler anacim bu cocuklar.
günaydıın kızlaar,
bakıyorum daha doğurmadan bebişleri başgöz etmeye başlamışsınız..hayırlısı tabii...
bizim de dün kontrolümüz vardı,herşey normal ve yolunda..çok şüküüür..
oğlum 45 cm ve 2268 gr.olmuş 3 gün önde çıktı bu sefer,sanırım artık dengeleniyor..
doğum pozisyonuna dönmüş ve en önemlisi akıllı oğlum benim kordondan kurtulmuş..çok sevindiim..
şuan normal doğum görünüyor herşey,bende öyle istiyorum,bakalım hayırlısı..
bu arada dr.um vajinal masajdan bahsetti,yap dedi,hiç dikiş yırtık olmaz dedi..nasıl yapılacağını gösterdi biraz zor ama deneyicem,birde normal doğum için risk olmadığından ilişki dedi bol boool
hatta son zamanlarda sıklaştırmanızı istiycem dedi..
tam da adamlarına söyledi ama artık,bakıcaz çaresine naaappalımm
ay çok şaşırdım yaaa..son zaman nasıl sıklaştırcazki..ben şimdi bile çok zorlanıyorum.acı duymaya başladım..bide şu vajinal masaj nasıl olacakmış..sana göstermiş ama bize anlatsan canım:26:
Madem doğumu kolaylaştırıyor ne gerekirse yaparız artık...sabah,öğle paydosu,akşam fırsatlar yaratırız artık(yağmasak da gürleyelim bari)
aynen zevk vermiyor..bizimki sürekli hareket ediyor o anda,bendeki konsantrasyon sıfır oluyor tabi
Artık fedakarlık yapacaksınız tabii doktor demişse itiraz yokŞu vajinal masajı bizde araştıralım bakalım.Akıllı oğluşunada maşallah gülcüğüm
nasılsın tatlımmmmmm
landsarc tatlımmmm bizede ilişki önerse şapa otururuz yani aylardır tık yok nasıl yapcaz ki unuttukbide anlat bakıym şu vajinal masajı
valla kızlaar herşey bebişleer için
bizde de aylardır tık yok,nasıl olacak bilmiyorumibizim dikkan kepenkleri zor açılır gibi,ama düşündüm böyle olması anormal,madem normal doğum istiyorum,böyle bakımsız ilgisiz olmaaaz
şimdi masaja gelince,anlatabildiğim kadar anlatayım..sağ elin yada hangi eli kullanıyorsanız işte
baş parmak ve işaret orta parmak ile yapılıyor..parmaklar yağlanarak,baş parmak dış yüzeye oturacak işaret ve orta parmak ile içine daire şekli çizer gibi döndürülerek masaj yapılıyor iştee,ortaki sertliği yumuşatmak için dedi dr.aten dokunuca anlarsın sertliği o tarafa doğru dedi..herhangi bir yağ olabilir,bebe yağı,çiçek yağı.masaj yağı..
oldu mu ki,anlatabildim mii
valla kızlaar herşey bebişleer için
Bizde de aylardır tık yok,nasıl olacak bilmiyorumibizim dikkan kepenkleri zor açılır gibi,ama düşündüm böyle olması anormal,madem normal doğum istiyorum,böyle bakımsız ilgisiz olmaaaz
şimdi masaja gelince,anlatabildiğim kadar anlatayım..sağ elin yada hangi eli kullanıyorsanız işte
baş parmak ve işaret orta parmak ile yapılıyor..parmaklar yağlanarak,baş parmak dış yüzeye oturacak işaret ve orta parmak ile içine daire şekli çizer gibi döndürülerek masaj yapılıyor iştee,ortaki sertliği yumuşatmak için dedi dr.aten dokunuca anlarsın sertliği o tarafa doğru dedi..herhangi bir yağ olabilir,bebe yağı,çiçek yağı.masaj yağı..
Oldu mu ki,anlatabildim mii
yssknk
Canikim
serde82
Bammbik
zeynep__05
dscopur
mesa
ohcanimadeysin
sultan32
sarıcivciv
landsarc
ayca22
esteem
mervegumus
leegorkemm
sueylul
mefunihi
:79::80::81: Günaydın tatlı annecikler
yssknk
Canikim
serde82
Bammbik
zeynep__05
dscopur
mesa
ohcanimadeysin
sultan32
sarıcivciv
landsarc
ayca22
esteem
mervegumus
leegorkemm
sueylul
mefunihi
ben elimi içine süremem kiçok huyluyum..en iyisi ilişkiden önce kocayı yağlamak
napıyım başka çare kalmıyor ki:78::78:
bende karnımdan yetişemem
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnyssknk
canikim
serde82
bammbik
zeynep__05
dscopur
mesa
ohcanimadeysin
sultan32
sarıcivciv
landsarc
ayca22
esteem
mervegumus
leegorkemm
sueylul
mefunihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?