- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.781
bende karnımdan yetişemem
ben elimi içine süremem kiçok huyluyum..en iyisi ilişkiden önce kocayı yağlamak
valla bende öyle diyorum hem yetişemem de..
en iyisi dediğin gibii
[ı]ben o kadar huylu biriyimki çatı muayenesinde yıktım ortalığı..ama acıdığı için değil işte..biri parmağını soktu diyeDr ne bağırıyorsun dedi.
Hatta doğurması daha kolay gelmişti..en azından biri elini sokmuyor dışarı çocuk çıkıyor.
şimdi bile tırsıyorum tuşeden.
Rahatlayamıyorum,okuyorum sağda solda millet gayet rahat gitmiş hiç bişey hissetmemiş ben sorunluyum yaa[/ı]
çok hoşsun canım yaaaaa
bende o çatı muayenesinden korkuyorum valla bu gittiğimde doktorun ellerine bakcam büyükmü diye
birde bunları dr.kayınvalidemin yanında söyledii yaa..:26:
kadın ilk torun olunca çoğu kontorole gelir,dr.da anneniz yabancı değil filan diye başladı bunları anlatmayaa
çok hoşsun canım yaaaaa
bende o çatı muayenesinden korkuyorum valla bu gittiğimde doktorun ellerine bakcam büyükmü diye
ben o kadar huylu biriyimki çatı muayenesinde yıktım ortalığı..ama acıdığı için değil işte..biri parmağını soktu diyedr ne bağırıyorsun dedi.
hatta doğurması daha kolay gelmişti..en azından biri elini sokmuyor dışarı çocuk çıkıyor.
şimdi bile tırsıyorum tuşeden.
rahatlayamıyorum,okuyorum sağda solda millet gayet rahat gitmiş hiç bişey hissetmemiş ben sorunluyum yaa
ya aslında gerçekten korkulacak bişey değil ama ben hep bu huyum yüzünden çektim..o kadar etkilendimki..o gün boyunca aklıma geldikçe irkildim..kendimi çok kastım...rahat olanlar hiçbişey hissetmiyormuş..
hatta doğuma yakın zamanda açıklık kaç diye bakayım dedi dr ben bi bağırmışım bütün ebeler doğum oluyor koşun diye doğum haneye koştular
günaydın canım..nasılsın?
birde bunları dr.kayınvalidemin yanında söyledii yaa..:26:
kadın ilk torun olunca çoğu kontorole gelir,dr.da anneniz yabancı değil filan diye başladı bunları anlatmayaa
ya aslında gerçekten korkulacak bişey değil ama ben hep bu huyum yüzünden çektim..o kadar etkilendimki..o gün boyunca aklıma geldikçe irkildim..kendimi çok kastım...rahat olanlar hiçbişey hissetmiyormuş..
hatta doğuma yakın zamanda açıklık kaç diye bakayım dedi dr ben bi bağırmışım bütün ebeler doğum oluyor koşun diye doğum haneye koştular
ay kuşum büyükse ben mahvoldum onun resmidirayol büyükse ne yapcan dr.mu değiştircen???
iyiyim cnm sen nasılsın
ayy eveet yaa,hadi sen yaşadın biliyosun,bizde o merak da var nedir nasıl oalcak diye..
dün dr. söyledi,ama merak etme seni korkutmayacağıım dedi,gerekirse sen istersen bakarız dedi..
anlamadım bendee,görmesine gördü geçenlerde onda değilim ama o içerde yaptıkları şeey ne olaaa kii:18:
Günaydın balımmm:92hayırlı cumalar
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn
Aman canım ben de aynıyım.Eşime sinir olup duruyorum hareketlerine.Hormonlar tavan yapıyor herhalde.Bu aralar da birbirimize hiç süpriz yapmıyoruz sen beni eskisi gibi sevmiyorsun deyip duruyorum
Canımmm bende senin gibiyim bu aralar kimseyi çekemiyorum,herkese kızıyorum sonra üzülüyorum gönüllerini almak için yırtıyorum kendimi.Allah yardımcımız olsun zor dönemdeyiz
günaydın arkadaşlar
nasılsınız?
yarın büyük oğlumun kız arkadaşınınn doğum günü var ona gidilecek laf aramızda bizimki kıza aşık
kızın annesi ile telefonda konuştuk öyle saf öyle masum bir aşkları varki kızıma krem bir elbise aldım oğlun bir daha aşık olacak dedi.
bende dururmuyum oğluma çok şık bir kıyafet alacağım gelin kızımızada hediye
oğlum diyorki anne takım elbise alalım kravat takayım dans edicem ben diyor
görseniz ne heyecanlı inşallah sizde bebişşlerinizle böyle şeyleri yaşarsınız.
çiçekte götürecekmiş bizimki
bazen kayınvalideme hak veriyorum okuldan üzgün geliyor noldu diyorum sudenaz seni üzdümü diyorum evet diyor kıza hiddetleniyorum ama kızı gördüğümdede çok seviyorum. çünkü benim oğlum onu seviyor diye.... şimdiden moda girmişim demi kayınvalidelik moduna
çok saf ve masumlar daha 8 yaşındalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?