2011 Nisan Anneleri

valla bende öyle diyorum hem yetişemem de..
en iyisi dediğin gibii

ben o kadar huylu biriyimki çatı muayenesinde yıktım ortalığı..ama acıdığı için değil işte..biri parmağını soktu diye dr ne bağırıyorsun dedi.
hatta doğurması daha kolay gelmişti..en azından biri elini sokmuyor dışarı çocuk çıkıyor.
şimdi bile tırsıyorum tuşeden.
rahatlayamıyorum,okuyorum sağda solda millet gayet rahat gitmiş hiç bişey hissetmemiş ben sorunluyum yaa

çok hoşsun canım yaaaaa
bende o çatı muayenesinden korkuyorum valla bu gittiğimde doktorun ellerine bakcam büyükmü diye

birde bunları dr.kayınvalidemin yanında söyledii yaa..:26:
kadın ilk torun olunca çoğu kontorole gelir,dr.da anneniz yabancı değil filan diye başladı bunları anlatmayaa

çok hoşsun canım yaaaaa
bende o çatı muayenesinden korkuyorum valla bu gittiğimde doktorun ellerine bakcam büyükmü diye

ya aslında gerçekten korkulacak bişey değil ama ben hep bu huyum yüzünden çektim..o kadar etkilendimki..o gün boyunca aklıma geldikçe irkildim..kendimi çok kastım...rahat olanlar hiçbişey hissetmiyormuş..
hatta doğuma yakın zamanda açıklık kaç diye bakayım dedi dr ben bi bağırmışım bütün ebeler doğum oluyor koşun diye doğum haneye koştular

ayy eveet yaa,hadi sen yaşadın biliyosun,bizde o merak da var nedir nasıl oalcak diye..
dün dr. söyledi,ama merak etme seni korkutmayacağıım dedi,gerekirse sen istersen bakarız dedi..
anlamadım bendee,görmesine gördü geçenlerde onda değilim ama o içerde yaptıkları şeey ne olaaa kii:18:

valla alemsin

birde bunları dr.kayınvalidemin yanında söyledii yaa..:26:
kadın ilk torun olunca çoğu kontorole gelir,dr.da anneniz yabancı değil filan diye başladı bunları anlatmayaa

bacı bende kandimden farklı bi atraksyon beklemiyom

ayol büyükse ne yapcan dr.mu değiştircen???
ay kuşum büyükse ben mahvoldum onun resmidir

işaret ve orta parmağını sokuyor,bi yana doğru birde yukardan aşağı doğru açıyormuş.anlamadım yaparken tabi.açılma varmı diye

Günaydınnn fıstıklar

Sabah sabah gelinler damatlar bulunmuş

Didemcim benim doktorum çok narin biri elleride minicik
elin küçüklüğü büyüklüğüne göre oluyosa bu işler ben şanslıyım

Landsracçım o dediğin masajı tek başımıza yapmak zor olur yaw :26:
en iyisi ohcanımadeysin in önerisiydi galiba; kociş yağlama yöntemi gibi geldi bana da

Yengeme çatı muayenesini yapacağı zaman doktor söylememişti,
bi bakalım ne var ne yok orda diyip açtırmış
bi baktım içerden bi çığlık geldi sonra çıktık niye bağırdın dedim
hiç haberin yokken 2-3 parmak sanada girseydi sende bağırırdın dedi

Aslında ben vajinal muayeneden de korkmazdım inşallah bu tuşe olayından da korkmam ya :18:

Günaydın şekerler...Anaaam valla siz +18 'e geçmişsiniz.Rtük kapatmasın topiğimizi Valla biz kardeş olduk kocişimle, zaten isteksiz bir hatunum, şimdi hiiç keyfimi bozamam gibi geliyor :) Nasılsa sezeryan olcam, sonra düşünürüz :))))

Aman canım ben de aynıyım.Eşime sinir olup duruyorum hareketlerine.Hormonlar tavan yapıyor herhalde.Bu aralar da birbirimize hiç süpriz yapmıyoruz sen beni eskisi gibi sevmiyorsun deyip duruyorum

Sorma canım napıcaz bilmem,biraz daha sabredicez anlaşılan.

Canımmm bende senin gibiyim bu aralar kimseyi çekemiyorum,herkese kızıyorum sonra üzülüyorum gönüllerini almak için yırtıyorum kendimi.Allah yardımcımız olsun zor dönemdeyiz

Amin canım biraz daha sabredicez artıkın napalım....

Ay bak seeen....Ben de acaba bunlar kaç yaşındalar ki diyecektim ki sen yazmışsın 8 diye Çok tatlı yaaa....

Benim oğluşuma talip olan yok mu ayol ?? Tamam bırakın evi daha bir ismi bile yok ama olsun.Ben onu okutucam, kadın doğumcu yapıcam, ee benden iyi de dünür mü bulacaksınız ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…