- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.401
Valla daha düşünmedim, hele bi cinsiyeti belli olsun keratanın
Hayırlı olsun bebeğin canım. hoşgeldin aramıza.
kaydirigubbakcemile3bak gördün mü :))) Benimde randevum hafta içi ve eşim görevde olacak gelemeyecek benimde o gün yoğun mesai nedeniyle ertelesem mi dedim gözleri parladı adamın tabi hayatım cumartesi rahat rahat gideriz dedi :))) Bende senin gibi trip atıyorum şimdilik söylemiycem sana cinsiyeti belli olursa merak etme doğana kadar diyorum :))) Ama çenem durmaz benim biliyorum kaydirigubbakcemile3
Evet alışveriş konusunda ben de senin gibi düşünüyorum. Az çok kafamda tasarlayacağım o zamana kadar bir araştırma yapacağım. 5 aydan sonra yavaş yavaş başlayacağım inşallah.
Ya bende 5 aylıkken İzmire gitcem bayram için kayınvalidemlere hazır gitmişken alışverişimi yapayım diyorum ama çok mu erken diyede içim içimi yiyor.kışa gelcek doğumlar nasıl gezip bakcaz o havada üstelik 7 aydan sonra yola çıkmakata pek içimden gelmiyor doğrusu eyvahedigeldismile Oda almıycam ben malum tayinciyim.2 sene park yatakta idare etsin sıpa
merhaba arkadaşlar benide eklermisiniz listeye 9 haftalık hamileyim.ilk bebeğim sağlıcakla kucağıma alırım inşallah.allah herkese yaşatsın bu duyguyu.20 nisan doğum tarihim ama sezeryan olmayı düşünüyrm 10 gün öne kayabilir
merhaba kızlar a.s.
Bulantısı olanlara geçmiş olsun :teselli: Benim iki gündür pek bulantım yok
Yarın doktora gidicem inşallah güzel haberler alırım,
midem bulanmayınca, kasıklarım ağrımayınca bi problemmi var diyorum :sinifsinif:
Tayin olayın varsa oda almaman mantıklı tabiki... birde çocuğu 6.aydan sonra anne babanın odasında yatırmayın diyolar.. herşeyi bebek hafızasına kaydediyormuş bilinç altına... ama 6 aylıkkende başka odaya yatıramam ki.. kıyamam ben ona :)))
aranızda 9 haftalık haile olan varmı kızlar yarın bitince 10.haftama başlayacam inşallah
yok canım bir problem.. Gönlünü ferah tut.. Gerçi bende de oluyor bu düşünceler.. Ama gidip görünce daha rahat davranmaya başlıyorsun...
Bebeğinize odayı nereden almayı düşünüyorsunuz?
slm kızlar ooo ben gelmeyeli ne kadar sohbet edilmiş. bebiş odaları bile konuşulmaya başlanmış
kızlar ya benim çok fena karnım kaşınıyo acaba büyüyo olabilirmiki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?