2011 Nisan Anneleri

yok bende duramam ... yumurtlarım hemen... çok şükür ağzımda kalmıyor hiç bu konular :))))

Evet alışveriş konusunda ben de senin gibi düşünüyorum. Az çok kafamda tasarlayacağım o zamana kadar bir araştırma yapacağım. 5 aydan sonra yavaş yavaş başlayacağım inşallah.

birde erken alışveriş uğursuzluk getirir der eskiler.. ne bilim... 5. aydan sonra alınır herşey.. nolucak ki... bol bol bebek bezi stoklarız :)))) odanın bir köşesini bebişimin kıçına ayırıcam :))) indirim kampanyaları kovalıcaz.. bayağı farkediyor çünkü..

Tayin olayın varsa oda almaman mantıklı tabiki... birde çocuğu 6.aydan sonra anne babanın odasında yatırmayın diyolar.. herşeyi bebek hafızasına kaydediyormuş bilinç altına... ama 6 aylıkkende başka odaya yatıramam ki.. kıyamam ben ona :)))

hayırlı olsun arkadaşım... Allah tamamına erdirsin...

Merhaba kızlar a.s.

Bulantısı olanlara geçmiş olsun :teselli: benim iki gündür pek bulantım yok
yarın doktora gidicem inşallah güzel haberler alırım,
midem bulanmayınca, kasıklarım ağrımayınca bi problemmi var diyorum :sinifsinif:

yok canım bir problem.. Gönlünü ferah tut.. Gerçi bende de oluyor bu düşünceler.. Ama gidip görünce daha rahat davranmaya başlıyorsun...

aynen canım bende ayırmam sanırım.üstelik benim eşim görev icabı çoookk seyehat ediyor hafızasına pek birşey eklenmez anlayacağın :))) bakalım hele bir hayırlısıyla doğsunda düşünürüz birşeylera.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…