2011 Nisan Anneleri

sorma ... yiğitliğe toz kondurmuyor.. ama ilk hamileliğimi öğrendiğinde ağlamamk için kaçtı... gözleri yaşardı... muayene odasına eşimde giriyor.. benden meraklı izliyor... daha hiç yanlız girmedim muayeneye :))) doktoruma tribünde izleyici kabul ediyormuyuz diyorum :)))) şimdi bir ay sonra belki cinsiyetinide görürüz dedi doktor.. dedim sen girme odaya o günü.. heyecan olsun.. manyakmısın senden önce girerim diyor :))))

Valla daha düşünmedim, hele bi cinsiyeti belli olsun keratanın

bende düşünmedim daha isim.. hele bir belli olsun cinsiyeti... alışverişlerimide 5 aydan sonra yapacağım.. hemen başlamayacağım... ama kafamda odasını nasıl tasarlayacağımı düşünüyorum... maskoda çok güzel bebek odası halıları gördüm... değişik standart olmayan... bir abajur beğendim süper... kuş yuvası gibi... çok hoşuma gitti... bazı şeyler kafamda belirdi ama daha çok erken... 5.aya girince yavaş yavaş alışveriş yapmaya başlayacağım... kıyafet çok bişey almam... halalardan teyzelerden çok şeyler gelir... aile kalabalık.. kıyafetini az alıcam.. benim planlarım şimdilik böyle...

valla eşimin aklında biriki isim var hem kız hemde erkeğe göre ama bakalım hele sağlıklı doğsunda düşünürüz zaten cinsiyetini öğrenmeden düşünmek gelmiyor içinden
benimde bulantılarım azalmaya başladı kızlar şükür zaten 10. haftamız bitecek hafta sonu
2 hafta sondada tamemen biter demişti dr. perşembeyi iple çekiyoruz sağlıklı oldugunu bir görsem kuzumun
allah sağlıkla hepimizin eline almayı nasip etsin inşallah şekerler
ende hala kullanıyorum progestanı tam dr a gittiğimiz gün bitmiş olacak ilacımız kullan drse yazar doktorum 3 hafta önce gitiiğimizde 1 ay daha kullan demişti 11. haftanın sonuna kadar sanırı kullanacağım

kaydirigubbakcemile3bak gördün mü :))) Benimde randevum hafta içi ve eşim görevde olacak gelemeyecek benimde o gün yoğun mesai nedeniyle ertelesem mi dedim gözleri parladı adamın tabi hayatım cumartesi rahat rahat gideriz dedi :))) Bende senin gibi trip atıyorum şimdilik söylemiycem sana cinsiyeti belli olursa merak etme doğana kadar diyorum :))) Ama çenem durmaz benim biliyorum kaydirigubbakcemile3

Evet alışveriş konusunda ben de senin gibi düşünüyorum. Az çok kafamda tasarlayacağım o zamana kadar bir araştırma yapacağım. 5 aydan sonra yavaş yavaş başlayacağım inşallah.

Ya bende 5 aylıkken İzmire gitcem bayram için kayınvalidemlere hazır gitmişken alışverişimi yapayım diyorum ama çok mu erken diyede içim içimi yiyor.kışa gelcek doğumlar nasıl gezip bakcaz o havada üstelik 7 aydan sonra yola çıkmakata pek içimden gelmiyor doğrusu eyvahedigeldismile Oda almıycam ben malum tayinciyim.2 sene park yatakta idare etsin sıpa

Günaydın kızlar, bende cinsiyeti belli olsun öyle ismini belirleyeceğim, 1-2 isim var yinde aklımızda. Alış verişte yine cinsiyete göre yaparım. hediye çok geleceği için bende az alacam kıyafetleri. Odasını düşünüyorum ama, bi süre mecburen artık ne zamana kadar yatar, yatak odasında yanımda yatıracağım. Biraz büyüyünce ayırt ederim diye düşünüyorum. çünkü gece uyandıkları için kalkıp başka oda da bakması zor oluyor diyorlar.

Bu arada çok heycanlıyım haftaya pazartesi randevumuz var, bebeğim büyümüştür. Çok merak ediyorum. ne kadar olduğunu, artık üstten rahatça görünür.

Ben de oda almayacağım büyüyünce kendi seçsin odasını yatağını

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bebişler nasıl umarım hepinizinki sağlıklıdır bende haftaya pazartesi gidicem ikili test için umarım problem çıkmaz dua edin

merhaba arkadaşlar benide eklermisiniz listeye 9 haftalık hamileyim.ilk bebeğim sağlıcakla kucağıma alırım inşallah.allah herkese yaşatsın bu duyguyu.20 nisan doğum tarihim ama sezeryan olmayı düşünüyrm 10 gün öne kayabilir

Hayırlı olsun bebeğin canım. hoşgeldin aramıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…