2011 Nisan Anneleri

ay tatşım allah iyiliğini versin nerden aklına getiriyorsun öyle kötü düşünceleri benimde aklşıa geliyor ama hemen şakağıma vurup iptal ediyorum kötü düşünceleri benimde bulantılşarım azalmaya başladı kasık ağrın azalıcak tabii benimde azalmaya başaldı adet sancısı gibi ağrılar başta çok olurdu hem kasık ağrısı düşük nedeni aklına getirme bualntıda herkeste olmuyor bir haftadır falan azalmaya başaldı bulantım dr da azalır demişti
çok tedirginsen bence git dr a bebişine kendinide boşa strese sokma canımcım bak hepimiz tedirginiz ama olumsuz düşünme sakın bende dün tvde gördüm bebeğin kalbi durmustu dizide hemen kanal değiştirdim

fanila giymediğim için öyle bir derdim yokta.. Kızlar gebeliğin ilerleyen zamanlarında iç çamaşırımızı pamuktan ve geniş giymeliymişiz... Ay babaennem tipi paçalıları geçirelim tam olsun... Hiç tarzım değil yaa öyle göbeğe kadar yüksek belli kocaman donlar :)))) çok fenaaa çokkkkkk:))))

yok ağır kaldırmadım kanamamda yok çok dikkat ediyorum kendime bu haftaya kadar üstüne düşmemeye çalıştım sakınan göze çöp batmasın dıye ama son 3-4 gundur huzursuzum çok.inşallah dediğin gibi olur benım baştan beri ne bulantılarım oldu nede başka bişi hepsini çok hafif geçirdim.allahım sen koru bebeğimi (((((((

tam senin haftanda bendede öyle oldu canım bence normal bende panik yaptım belirtiler azalınca ama maşallah çok sağlıklıydı dün meleğim...bol bol dua edin kızlar elinizi karnınıza kayup sevin yavrularınızı...

sağol düşüncelerinle rahatlatmaya çalıştığın için canım ben en iyisi doktora gideyim böle ağla ağla bı kalıcam yoksa aklıma geldikçe.

sen şuan kaçıncı haftandasın canım inşallah dediğin gibidir bu sorular beynimi yicek valla....

sağol düşüncelerinle rahatlatmaya çalıştığın için canım ben en iyisi doktora gideyim böle ağla ağla bı kalıcam yoksa aklıma geldikçe.

ah kıyamam sana...seni çok iyi anlıyorum 2 tane kaybım var benimde sıkıntıların hepsini yaşıyorum bende ...bencede git dr aiçin rahat etsin..

canım benim hiç üzme kendini bendede iştahsızlık dışında o belirtilerin hiçbiri yok ayrıca daha önemlisi kanamamda oldu ama önceki gün gittim herşey normal hatta önden bile gidiyormuş
sen içini ferah tut stres bebişlere iyi gelmiyo doktorlarda söylüyor zaten hiçbir belirtiniz olmayabilir diye senin bebiş seni yormak istemiyor anlaşılan Allah tüm bebişleri korusun inş.

kızlar olumlu düşünün benim teyzemin gelini ne bulantı nede başka bişey yaşamış şimdi 2 aylık oğlu kucağında çok şükür. darısı başımıza inş

Kızlar ya moralinizi yüksek tutun.Ben de evhamlanıyorum ama yapacak birşey yok.Herşeyin hayırlısı,biz elimizden geleni yapalım dikkat edelim gerisi Allah'a kalmış.İnşallah hepimizin bebişleri iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…