- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.441
ya kızlar ben çok tedirginim nolur beni rahatlatın.ben yarın 10 haftalık olucam ama nerdeyse 1 haftadır belirtilerim azaldı nerdeyse yok gibi.hiç bişi olmasa göğüslerim kalkarken yada gece yatarken cok acırdı ama buaralar sadece elleyınce acıyor.gecen haftadan beride kasığımda ağrımıyor daha kontrolume 10 gün var ama aklıma kötü şeyler geliyor yoksa bebeğimin kalbimi durdu diye korkuyorum.böle belirtileri azalan varmı aranızda dayanamıcam randevu alıp yarın gitmeye çalışıcam içim içimi yiyor çok fena.yardımcı olun lütfen bana(((((
evet canım sağlıklı olsunda ilk bebek mi seninde
yok tatşım başlamadım ama perşembe günü dr a gititğimde soracağım daha erken derse vazelin sürmeye başlayacağım arkadaşlarım hep vazelin sürmüş çok iyi geldi dediler hiç çatlak olmamıs zaten vazelin kalıyormus sonraki banyoya kadar
birde bedenlerimiz ve göbüşümüz büyüdükçe fanila ne giyeceğiz kızlar büyük beden mi
canım doktorlar derki; hamileliğin 12.haftasından sonra size enerji gelicek.. Gebeliğinizi unutacaksınız... Onun için kötü şeyler düşünme... Ama çok tedirginsen git doktora.. Ama içini ferah tuttt.. Neden kalbi dursun canım.. Kanaman felan varmı ki? Ağır mı kaldırdın? Korkma durduk yere allahın izniyle bişey olmaz...
yok ağır kaldırmadım kanamamda yok çok dikkat ediyorum kendime bu haftaya kadar üstüne düşmemeye çalıştım sakınan göze çöp batmasın dıye ama son 3-4 gundur huzursuzum çok.inşallah dediğin gibi olur benım baştan beri ne bulantılarım oldu nede başka bişi hepsini çok hafif geçirdim.allahım sen koru bebeğimi(((((((
ay tatşım allah iyiliğini versin nerden aklına getiriyorsun öyle kötü düşünceleri benimde aklşıa geliyor ama hemen şakağıma vurup iptal ediyorum kötü düşünceleri benimde bulantılşarım azalmaya başladı kasık ağrın azalıcak tabii benimde azalmaya başaldı adet sancısı gibi ağrılar başta çok olurdu hem kasık ağrısı düşük nedeni aklına getirme bualntıda herkeste olmuyor bir haftadır falan azalmaya başaldı bulantım dr da azalır demişti
çok tedirginsen bence git dr a bebişine kendinide boşa strese sokma canımcım bak hepimiz tedirginiz ama olumsuz düşünme sakın bende dün tvde gördüm bebeğin kalbi durmustu dizide hemen kanal değiştirdim
dün gittim canım... Belli belirsin el ve kol çıkıntıları belliydi.. Biraz daha bebeğe benzemeye başlamış... :)))) 1 ay sonraya çağırdı doktor.. Ense kalınlığını ölçecekmiş..
bende pazartesi gitmiştim canım aynen artık bebeğe benzediler birde keyfi yerindeymiş harekette etti keyata:)) çok hızlı büyüyolar zaten boyu için kaç demişti canım sana
bende üç hafta sonra gidicem ikili testlere başlıcaz
BAŞ POPO UZUNLUĞU 2,44 MÜYDÜ 2,77 MİYDİ KARIŞTIRIYORUM.. GALİBA 2,44 İDİ.. AYAKLARI KATILSA 4,5 - 5 CM OLUR DEDİ DOKTOR.. SENİN KAÇTI CANIM?
tam senin haftanda bendede öyle oldu canım bence normal bende panik yaptım belirtiler azalınca ama maşallah çok sağlıklıydı dün meleğim...bol bol dua edin kızlar elinizi karnınıza kayup sevin yavrularınızı...
sağol düşüncelerinle rahatlatmaya çalıştığın için canım ben en iyisi doktora gideyim böle ağla ağla bı kalıcam yoksa aklıma geldikçe.
sen şuan kaçıncı haftandasın canım inşallah dediğin gibidir bu sorular beynimi yicek valla....
10+2 yiz buğün...stres en büyük düşman bunu unutma..
haklısın ama ilk olduğu için elimde değil işte...
ya kızlar ben çok tedirginim nolur beni rahatlatın.ben yarın 10 haftalık olucam ama nerdeyse 1 haftadır belirtilerim azaldı nerdeyse yok gibi.hiç bişi olmasa göğüslerim kalkarken yada gece yatarken cok acırdı ama buaralar sadece elleyınce acıyor.gecen haftadan beride kasığımda ağrımıyor daha kontrolume 10 gün var ama aklıma kötü şeyler geliyor yoksa bebeğimin kalbimi durdu diye korkuyorum.böle belirtileri azalan varmı aranızda dayanamıcam randevu alıp yarın gitmeye çalışıcam içim içimi yiyor çok fena.yardımcı olun lütfen bana(((((
evet canım beniimki de ilk bebek bu yüzden bu kadar sabırsız ve meraklıyız sanırımkaydirigubbakcemile3
tualina bu arada aynıyız seninle bende 10+2 deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?