2011 Nisan Anneleri

evet canım alışverişlerini yaptık odalara bakıyoruz :)))

ben hiç alış verişte yapmadım daha erken gibi geliyo bana. 7. aydan itibaren almaya başlarım inş. odayıda yaza doğru alırım inş. nerden alcamı düşünmedim,kaydirigubbakcemile3 gözüme neresi hitap ederse alırım ordan.

kızlar benımde yarın kontrolum var bakalım ne alemde yavrum.bugun küçüüüüücük bı spor ayakkabısı gördüm rengi turkuazdı hem kız hem erkege olurdu,harikaydı,ama zor tuttum kendımı almamak ıcın.bilmiyorumkismile

had, bakalım canım bi özlem gider :))) ya bende tutamam alırım diye bakmıyorum bile
o minik spor ayakkabılara hastayım bende çok cicilerrrr

Yarın kan testi sonuçlarımı almaya gideceğim...Saat 10:00 randevum var...İnşallah bu testleride sorunsuz atlatırız...Vallah hamile kalmayla iş bitmiyormuş...Asıl bundan sonrası...Hatta kayınvalidem diyorki...Hele bir doğsun işte ozaman görün siz sorunları diyor...

angel aynı zamanlardayz canım

kontrole gittin mi bu aralar

dün gittim canım... Belli belirsin el ve kol çıkıntıları belliydi.. Biraz daha bebeğe benzemeye başlamış... :)))) 1 ay sonraya çağırdı doktor.. Ense kalınlığını ölçecekmiş..

aynen ya önce aldırmadım ama şu 2 gündür çok fena kaşınıyo.

ay büyüsün onlar.. Büyüsünlerde ben kaşınırım napim...

Selam kızlar...Ay ben cinsiyet belli olmadan ne birşey alıcam,ne de bakıcam kararlıyım.Önce bir herşeyin yolunda olduğunu öğreneyim de.Şu ilk 3 ay çok önemli. Bu arada bana herkes erkek olacak diye tahminde bulunuyor bakalım ne olacak.Sağlıklı olsun da hiiç önemli değil benim için.Ya ne güzel burdan cinsiyetleri de paylaşıcaz inşallah.O günler gelsee

ya kızlar ben çok tedirginim nolur beni rahatlatın.ben yarın 10 haftalık olucam ama nerdeyse 1 haftadır belirtilerim azaldı nerdeyse yok gibi.hiç bişi olmasa göğüslerim kalkarken yada gece yatarken cok acırdı ama buaralar sadece elleyınce acıyor.gecen haftadan beride kasığımda ağrımıyor daha kontrolume 10 gün var ama aklıma kötü şeyler geliyor yoksa bebeğimin kalbimi durdu diye korkuyorum.böle belirtileri azalan varmı aranızda dayanamıcam randevu alıp yarın gitmeye çalışıcam içim içimi yiyor çok fena.yardımcı olun lütfen bana (((((

çatlak kremi aldım zaten başladım kullanmaya. sen aldınmı krem?

yok tatşım başlamadım ama perşembe günü dr a gititğimde soracağım daha erken derse vazelin sürmeye başlayacağım arkadaşlarım hep vazelin sürmüş çok iyi geldi dediler hiç çatlak olmamıs zaten vazelin kalıyormus sonraki banyoya kadar

birde bedenlerimiz ve göbüşümüz büyüdükçe fanila ne giyeceğiz kızlar büyük beden mi

Vallah ben erkek hissediyorum...İçime öyle doğuyor...Söylediğimdede bana hayır kız olsun diyorlar...Bende daha hiçbirşey almadım bebeğime...Sadece internette öyle bebek karyolalarına göz gezdirdim ama hoşuma giden olmadı en iyisi gidip yakından görüp beğenip almak...Zaten karyolamızı halamız alacakmış...

canım doktorlar derki; hamileliğin 12.haftasından sonra size enerji gelicek.. Gebeliğinizi unutacaksınız... Onun için kötü şeyler düşünme... Ama çok tedirginsen git doktora.. Ama içini ferah tuttt.. Neden kalbi dursun canım.. Kanaman felan varmı ki? Ağır mı kaldırdın? Korkma durduk yere allahın izniyle bişey olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…