- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.421
evet canım alışverişlerini yaptık odalara bakıyoruz :)))
olabilir canım krem falan da sür
kızlar ya benim çok fena karnım kaşınıyo acaba büyüyo olabilirmiki?
kızlar benımde yarın kontrolum var bakalım ne alemde yavrum.bugun küçüüüüücük bı spor ayakkabısı gördüm rengi turkuazdı hem kız hem erkege olurdu,harikaydı,ama zor tuttum kendımı almamak ıcın.bilmiyorumkismile
hayırlısıyla cinsiyetlerini öğrenelim sonra koşturmaca başlar :))
çin takvimine göre bizim aylarda çok kız olacak sanki kaydirigubbakcemile3
ay aynısı bende de var... Bende neden böyle kaşınıyorum diyodum.. Tam çamaşır çizgim kasık üstü acayip kaşınıyo:)))
angel aynı zamanlardayz canım
kontrole gittin mi bu aralar
aynen ya önce aldırmadım ama şu 2 gündür çok fena kaşınıyo.
benimkine göre erkek olcak canım ama o kadar cok yöntem varki:roflol:
çatlak kremi aldım zaten başladım kullanmaya. sen aldınmı krem?
ya kızlar ben çok tedirginim nolur beni rahatlatın.ben yarın 10 haftalık olucam ama nerdeyse 1 haftadır belirtilerim azaldı nerdeyse yok gibi.hiç bişi olmasa göğüslerim kalkarken yada gece yatarken cok acırdı ama buaralar sadece elleyınce acıyor.gecen haftadan beride kasığımda ağrımıyor daha kontrolume 10 gün var ama aklıma kötü şeyler geliyor yoksa bebeğimin kalbimi durdu diye korkuyorum.böle belirtileri azalan varmı aranızda dayanamıcam randevu alıp yarın gitmeye çalışıcam içim içimi yiyor çok fena.yardımcı olun lütfen bana(((((
dün gittim canım... Belli belirsin el ve kol çıkıntıları belliydi.. Biraz daha bebeğe benzemeye başlamış... :)))) 1 ay sonraya çağırdı doktor.. Ense kalınlığını ölçecekmiş..
bende pazartesi gitmiştim canım aynen artık bebeğe benzediler birde keyfi yerindeymiş harekette etti keyata:)) çok hızlı büyüyolar zaten boyu için kaç demişti canım sana
bende üç hafta sonra gidicem ikili testlere başlıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?