2011 Nisan Anneleri

canım allah yardımcın olsun sağlıkla al inşş bebişini kucağınaa

ben sütü bir küçük kutu içiyorum geceleri
peyniri çok yemeye çalışıyorm bide osteacare alıyorum günde 3 tane
ha bide bugün işe yulaf ezmesi getirdim burda bahsetmişlerdi ya ben zaten almıştım evde öyle duruyordu yiyim bari dedim.....

slm kizlar.az once farkettim.2 gundur ictigim sutun tarihini gecmis.tadinda bi tuhaflik olsa farkederdim.hic puturlu deildi,ekside deildi tadi.her zaman tarihine bakardim nasil boyle dikkatsiz oldum.moralim cok bozuk simdi.sabah hemen doktorumu ariycam.bebisime zarari olmamistir insaallah.

tarihi ne kadar geçmiş cnm yeni geçtiyse sorun olacağını sanmıyorum insallah yeni geçmiştir

cnm sakın üzülme ac kiloyla ilgili zaten sen bol bol dinlen beslenmenede çok dikkat et kapanır o fark.bizimde geride çıkmıştı dinlenip güzel beslenince düzeldi.hem doktorunda bi problem yok demiş bence doktoruna güven cnm.

cnm gözün aydın maşallah kızınada

hoşgeldin aramıza cnm sağlıkla gelir bebişin inşallah.

cnm kocaman olmuş kızın maşallah.
isimde bence ece daha hoş ama karar sizin.

selam kızlar biz geldik.
nasılsınız bugün?
biz oğluşumla uykususuz.hiç uyumadık gece.kasılma gibi bişiler oldu.heycanlanmış gibi içimde kelebekler uçuyomuş gibi oldu.korktum valla doğurucam diye.şimdi uzandık dinleniyoruz.

slm kızlar bizde dr dan geldik ama moralimiz bozuldu azıcık. her şey ii güzel dedi 2120 gr olmuş oğlum. fakat karın çevresi 2 hafta küçük dedi drumuz sorun yok desede canımsıkıldı. yaa her an patlamk üzereyim biri bişey dese ağlıcam hemen. bide ultrasonda bakarken kasılmam oldu dr sancın mı var diye sordu hemen. saat ikide doppler için çağırdı tekrar bakalım inş sorun yoktur. dua edin ne olur :18:

cnm sakın üzülme bebişinide üzme karın çevresi 2hafta küçükse bu kilosuda az demektir onun için öle demiştir sen dinlen bol bol güzel güzel yemeğini ye.protein ağırlıklı beslen cnm meyvenide bol bol ye.aradaki fark kapanır o zaman.benimde geri çıkmıştı bu şekilde kapandı aradaki fark.gönlünü ferah tut allahın izniyle sorun çıkmaz cnm.dualarım seninle.

saol cnm eksik olma. kilosuda ii dedi ama bilmiyorum ya. seninde mi karın çevresi geri çıkmıştı?

evet cnm 5 gün geriydi benimde üstelik 8 gün önde giderken öle olmuştu.sürekli dinlendim hergün mutlaka yumurtamı sebzemi meyvemi yedim.et tavuk balıktanda tüket mutlaka.aradaki fark kapanır cnm.

evet cnm 5 gün geriydi benimde üstelik 8 gün önde giderken öle olmuştu.sürekli dinlendim hergün mutlaka yumurtamı sebzemi meyvemi yedim.et tavuk balıktanda tüket mutlaka.aradaki fark kapanır cnm.

inş cnm ya tavsiyen için tşk ederim dediklerini uygulucam. saat 2 de tekrar gitcem bakalım inş dr yanlış ölçüm yapmıştır.

canım bişey olmaz merak etme. bebişe zarar verecek kadar olsaydı zaten tadı da bozulurdu ve sende anlardın içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…