- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.441
canım allah yardımcın olsun sağlıkla al inşş bebişini kucağınaagünaydın kızlar hepinize o güzel ve içten dilekleriniz için teşekkür ederim evet benim ve kızım için inş yarın büyük gün.yarın bu saatlarde büyük ihtimal hastanede olurum doktor 9-9:30 gibi burda ol dedi inş öğlende 12-1 arası beni ameliyata alacak..hepimizin hakkında hayırlısı olsun.bu sabaha karşı uyandım hiç uyuymadım birde bu gece uyuyamam artık...
erken doğum olmasının nedeni topikten bilenler bilir bana rahim ağzına dikiş atılmıştı o dikişler bende bir süre sonra enfeksiyone neden oldu ve o kadar antibiyotik içmeme rağmen geçmedi ve baştan beri olan tansiyon problemim vardı hamileliğin başından beri bunun içinde ilaç kullanıyordum ama oda son 1 haftadır hiç düşmemeye başladı bu da bebek ve benim için tehlikeliymiş..usg dede 1-1.5 hafta ilerde görünüyordu dünkü kontroldede kilosu 2900 civarında çıkınca doktor çok bekletmek istemedi neticede çarşambaya gün verdi. enfeksiyondan dolayı hasatnede kaldığı dönemdede bebğin ciğer gelişimi için iğne yapılmıştı ona güvenerekten ve doktora tabi doğuma karar verildi..işte netice bu kızlar hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş güzel haberlerle döner ve kendimi toparlar toparlamaz sizlere bilgi veririrm...
canım ayagının altına masanın altına bir küçük tabure veya sehpa ayarla.bende masa başındayım ayağımı uzatıyrm arada az yüksek zaten. ayy gece bende acıkıyorum yaa?ama uku gözümden akıyor oluyor.süt günde kaç defa içiyorsunuz?muz ve süt çok faydalı tabiki
günaydın canım hoşgeldin
iyi günlerde otrun evinizde.artık dinlen bence.bebişi ve kendini yorma bu aylarda
osteacare nedir canım?
geçmiş olsun eviniz hayırlı olsun bebiş kısmetiyle gelmiş
kendine dikkat et
oğullarının arası kaç yaş :26:
3 yaş canımsın ya brz az fark var dimi
slm kizlar.az once farkettim.2 gundur ictigim sutun tarihini gecmis.tadinda bi tuhaflik olsa farkederdim.hic puturlu deildi,ekside deildi tadi.her zaman tarihine bakardim nasil boyle dikkatsiz oldum.moralim cok bozuk simdi.sabah hemen doktorumu ariycam.bebisime zarari olmamistir insaallah.
tarihi ne kadar geçmiş cnm yeni geçtiyse sorun olacağını sanmıyorum insallah yeni geçmiştir
Kızlar bugün kontrolümüz vardı gülerek, eğlenerek gelmek isterdim ama değil ne yazıkki moralim çok bozuk
Bebeğimin ac değeri 3 hafta geri çıktı doktor 15 gün sonra tekrar bakalım dedi.Diğer ölçümleri uyumlu ama bu ac değeri neyse işte o geri çıkınca ben yelkenleri suya indirdim çok fena oldum zaten gözyaşlarım hazırda bekliyor.Doktor üzülecek bişey yok takip edeceğiz dese de ben çok fena oldum
Bebeğimin kilosu da hiç öyle çok değil sizin yazdıklarınız gibi...Ne bileyim yaaa yediklerime, içtiklerime o kadar dikkat ediyorum ki anlatamam.Çok moralim bozuldu yaaaa.Nasıl toparlayacağım bilmiyorum
kızlarrr dr a gittim bugün çok mutluyumdr kistler artık zor seçiliyo korkma ameliyatlık bişi söz konusu değil dedi veeee beni mutlu eden diğer gelişmeyseeeeee geçen hafta 1700 gr olan kızım bugün 2.368 gr çıktı hep kafama takıyodum kilosunu bursaya geldiğimden beri yediklerime hiç dikkat etmedim ama kızıma bursa havası yaradı sanırım dr bugün bana '4 hafta daha bekle sakın doğurma' dedi,inşallah dedim sanki elimde olan bişi alla alllaaaaaa neyse geçmişi okumadım ama face den takip ettiğim kadarıyla tatlişoğlum anne oluyomuş herkesten önce allah kurtarsın inşallah
mrb kızlar. ben aranıza yeni aktıldım. siteye üye olalı bir kaç hafta oluyor. ben de 14 nisanda oğluşumu bekliyorum Allah nasip ederse.doğum öncesi izndeyim bir haftadır. sık sık burayı ziyaret edeceğim artık:)..
kızlar günaydın...dün nihayet kontrole gidebildik :) herşey yolunda haftası ile uyumlu kızım. 35.haftada 2700 olmuş, boyuda yaklaşık 47cm doktor 14 marta kadar doğurmak yok, ondan sonra ne zaman isterse gelebilir prensesimiz dedi. ama aynı zamanda kafa doğum kanalına yönelmiş dedi. ve kasılmalarım başlamış. nazlı kızım yine göstermedi yüzünü. profilden poz verdi cadı. haftaya nst ye gircem, öbür haftada çatı muayenemiz var... vakit daraldıkça bizde geriliyoruz. akşam eşim tutturdu e biz nasıl anlayacaz bunun gelmeye karar verdiğini diye. suratım şekli her değiştiğinde panik oluyor adamcağız yazık. merak etme ben basarım çığlığı anlarsın dedim. bizim doktorda bizde merkeze uzakta oturuyoruz. doktor yarım saatlik yoldan gelcek yetişemezse diye panikledi adamcağız birde bizim cimcime bu kadar nazlı olunca ismi yeniden düşünmeye başladık : ECENAZ mı olsa dedik. iki isim sevmiyoruz ama bu ikisi bir arada kullanılabilir sanırım değil mi ???Birlikte yazdırmayı düşünüyoruz : Nazlı Prenses olsun adı Yoksa sadece ECE mi olsun yine. :44:
slm kızlar bizde dr dan geldik ama moralimiz bozuldu azıcık. her şey ii güzel dedi 2120 gr olmuş oğlum. fakat karın çevresi 2 hafta küçük dedi drumuz sorun yok desede canımsıkıldı. yaa her an patlamk üzereyim biri bişey dese ağlıcam hemen. bide ultrasonda bakarken kasılmam oldu dr sancın mı var diye sordu hemen. saat ikide doppler için çağırdı tekrar bakalım inş sorun yoktur. dua edin ne olur :18:
cnm sakın üzülme bebişinide üzme karın çevresi 2hafta küçükse bu kilosuda az demektir onun için öle demiştir sen dinlen bol bol güzel güzel yemeğini ye.protein ağırlıklı beslen cnm meyvenide bol bol ye.aradaki fark kapanır o zaman.benimde geri çıkmıştı bu şekilde kapandı aradaki fark.gönlünü ferah tut allahın izniyle sorun çıkmaz cnm.dualarım seninle.
evet cnm 5 gün geriydi benimde üstelik 8 gün önde giderken öle olmuştu.sürekli dinlendim hergün mutlaka yumurtamı sebzemi meyvemi yedim.et tavuk balıktanda tüket mutlaka.aradaki fark kapanır cnm.
inş cnm ya tavsiyen için tşk ederim dediklerini uygulucam. saat 2 de tekrar gitcem bakalım inş dr yanlış ölçüm yapmıştır.
gönlünü ferah tut cnm bi problem yoktur allahın izniyle.
güzel haberlerini bekliyoruz.
slm kizlar.az once farkettim.2 gundur ictigim sutun tarihini gecmis.tadinda bi tuhaflik olsa farkederdim.hic puturlu deildi,ekside deildi tadi.her zaman tarihine bakardim nasil boyle dikkatsiz oldum.moralim cok bozuk simdi.sabah hemen doktorumu ariycam.bebisime zarari olmamistir insaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?