2011 Nisan Anneleri

saol cnm inş bii sorun yoktur. bi doğsun kuzumun poposuna poposuna vurcam beni niye üzdün diye.

canım merak etme hiçç bi sorun yoktur. bu bebişler bizi ara sıra heyecanlandırıyorlar. tatlım kilosu da ii gibi geldi bana. ac kiloyla ilgili diye biliyorum. benimkinin de kilosu düşük. sağlıklı olsunlar da

uzulme canım karın cevresı kçkse kılosu azdr başka sorun yoktur merak etme

erenhava

güle güle kullan canım. çok güzel aldığınız marka. bebiş güzel güzel gezsin içinde

nasılsın cnm görüşemedik uzun zamandır

arkadaşlar sizi bir konuda uyarmak istedim internetten alışveriş yapıyoruz ya sitenin güvenliğini test etmenin yolu varmış bir arkadaşım öğretti
başta olan http ye s ekli ise site güvenli demekmiş yani https olacak adresin başında sizinde haberiniz olsun....

kızlar bende az önce doktordan geldim...33+4 günlüğüz kilo 1995 gr boy 43cm sizce azmı bana biraz az geldi topikteki arkadaşlara bakınca....doktor herşey iyi ve normal gidiyor dedi ama gelin birde bana sorun bunu....:44:

aMAN KIZLAR BENİM KAYINVALİDEM DE BU HAFTA SONU BODRUMA GİDECEKMİŞ EŞİMİN AMCASININ OĞLU ORDA AMCASI FALANDA ORDA OLACAKMIŞ ORDAN BİZE GELECEKMİŞ BİZDEN İSTANBULA GÖRÜMCEME GİDECEKMİŞ SONRA TEKRAR BİZE UĞRAYACAKMIŞ,HESAPLIYORUM OLMUYOR NERDEYSE DOĞUMA YETİŞECEK ANNEM GELCEK O BURDAYKEN ANNEM GELMEZ,BODRUMDA 1 HAFTA KALSA 1 HAFATADA BİZDE KALASA ZATEN MARTIN 20Sİ FALAN OLUYOR DAHA ONDAN SONRA İSTANBULA GİT BURAYA GEL NİSAN GELİYOR,ANNEM NEZMAN GELECEK NE ZMAN HAZIRLIK YAPACAZ,DAHA TEMİZLİK FALAN YAPILACAK,BAKTIM OLMUYOR O İSTANBULDAYKEN VAKİT GELİRSE ANNEME DERİM GEL DİYE,ANNEM BURDAYKENDE O GELMEZ

ay nedense bendede aynı şeyler var karnımı falam pek bi hafif hissediyorum şimdi arkadaş doguma işaret deyince korktum

korkmayın kızlar yaaaa, internette okumuştum ama tek başına doğuma işaret değildir o, bebek aşağı inecek vs. o nedenle hafifleme oluyormuş sanırım, moralinizi bozmak istemedim özüürrrr (

Bende dört gözle kayınvalidemi bekliyorum gelsin diye...annem burada ama kardeşimin çocuğuna bakıyor o yüzden kayınvalidem gelecek bu ayın 13 de eşim gidip alacak onu kütahya'dan...Ben daha izne çıkmamış olcam ama olsun yanımda olsun istiyorum..

korkmayın kızlar yaaaa, internette okumuştum ama tek başına doğuma işaret değildir o, bebek aşağı inecek vs. o nedenle hafifleme oluyormuş sanırım, moralinizi bozmak istemedim özüürrrr (

Biraz önce bana da doğum zamanını sordu bir bayan ben de 1 ay var daha dedim....1 ay durmaz yüzünden belli daha erken gelir dedi...korktum valla yüzümde şişme falan da yok nasıl belli olur ki!!!

artık herşey olabilir valla canım 8 nci ayın içindeyiz karınımızda ne kadar dursa o kadar iyi tabi ama hayırlısı artık

teyzeleri maşallah benim kızda bugün çok hareketli bir yerinde durmuyor yarına kontrolümüz var inşallah gül cemalini görürüm yavrumun ben bebikimi çok seviyorummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…