- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.461
erenhava graco puseti ne kadara aldınız canım?diğerlerinden dahamı güvenliymiş?
saol cnm inş bii sorun yoktur. bi doğsun kuzumun poposuna poposuna vurcam beni niye üzdün diye.
slm kızlar bizde dr dan geldik ama moralimiz bozuldu azıcık. her şey ii güzel dedi 2120 gr olmuş oğlum. fakat karın çevresi 2 hafta küçük dedi drumuz sorun yok desede canımsıkıldı. yaa her an patlamk üzereyim biri bişey dese ağlıcam hemen. bide ultrasonda bakarken kasılmam oldu dr sancın mı var diye sordu hemen. saat ikide doppler için çağırdı tekrar bakalım inş sorun yoktur. dua edin ne olur :18:
canımkusurabakma net gıttı çıktım pat dıye ben bır sıteden 330 aldım benım baktıklarım ıçınde bıde en guvenlıklı buldugum pusetın baş kısmı
kzıalr nasılsınız bugun kendimi kuş gibi hafif hissediyorum pek enerjiğim bir gariplik mi var bu durumda
hayırdır inşallah, doğumun yaklaşmasına işaret derler ama seninki öyle değildir herhalde... aman acele etmesin bebişler daha erken :)
aman aman gelmesin daha kuzucum martın sonua kadar beklesin en az
ay nedense bendede aynı şeyler var karnımı falam pek bi hafif hissediyorum şimdi arkadaş doguma işaret deyince korktum
aMAN KIZLAR BENİM KAYINVALİDEM DE BU HAFTA SONU BODRUMA GİDECEKMİŞ EŞİMİN AMCASININ OĞLU ORDA AMCASI FALANDA ORDA OLACAKMIŞ ORDAN BİZE GELECEKMİŞ BİZDEN İSTANBULA GÖRÜMCEME GİDECEKMİŞ SONRA TEKRAR BİZE UĞRAYACAKMIŞ,HESAPLIYORUM OLMUYOR NERDEYSE DOĞUMA YETİŞECEK ANNEM GELCEK O BURDAYKEN ANNEM GELMEZ,BODRUMDA 1 HAFTA KALSA 1 HAFATADA BİZDE KALASA ZATEN MARTIN 20Sİ FALAN OLUYOR DAHA ONDAN SONRA İSTANBULA GİT BURAYA GEL NİSAN GELİYOR,ANNEM NEZMAN GELECEK NE ZMAN HAZIRLIK YAPACAZ,DAHA TEMİZLİK FALAN YAPILACAK,BAKTIM OLMUYOR O İSTANBULDAYKEN VAKİT GELİRSE ANNEME DERİM GEL DİYE,ANNEM BURDAYKENDE O GELMEZ
korkmayın kızlar yaaaa, internette okumuştum ama tek başına doğuma işaret değildir o, bebek aşağı inecek vs. o nedenle hafifleme oluyormuş sanırım, moralinizi bozmak istemedimözüürrrr (
nerden anlamış acaba
doğum belirtileri neler ki kızalr bulup koysak foruma okur hemde eğleniriz
korkmayın kızlar yaaaa, internette okumuştum ama tek başına doğuma işaret değildir o, bebek aşağı inecek vs. o nedenle hafifleme oluyormuş sanırım, moralinizi bozmak istemedimözüürrrr (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?