2011 Nisan Anneleri

İyiymiş seninki de.
Sorarsa tabii söyleyemezsin.
Valla kendi kızı geçen ay doğum yaptı, kızının her iişini yaptığına göre bana da aynısını yapar diye düşünüyorum.
En azından şimdiye kadar ki tavrı öyleydi.
Bizde anneler arasında benim dediğim olsun tarzında bir zıtlaşma olmazsa başka sorun olmz herhalde.
Ben de ondan korkuyorum.
Bir de büyüklerin gereksiz adetleri vardır ya ona tahammül edebilir miym bilmiyorum :44:

kızlar günaydın...dün nihayet kontrole gidebildik :) herşey yolunda haftası ile uyumlu kızım. 35.haftada 2700 olmuş , boyuda yaklaşık 47cm doktor 14 marta kadar doğurmak yok, ondan sonra ne zaman isterse gelebilir prensesimiz dedi. ama aynı zamanda kafa doğum kanalına yönelmiş dedi. ve kasılmalarım başlamış. nazlı kızım yine göstermedi yüzünü. profilden poz verdi cadı. haftaya nst ye gircem, öbür haftada çatı muayenemiz var... vakit daraldıkça bizde geriliyoruz. akşam eşim tutturdu e biz nasıl anlayacaz bunun gelmeye karar verdiğini diye. suratım şekli her değiştiğinde panik oluyor adamcağız yazık. merak etme ben basarım çığlığı anlarsın dedim. bizim doktorda bizde merkeze uzakta oturuyoruz. doktor yarım saatlik yoldan gelcek yetişemezse diye panikledi adamcağız birde bizim cimcime bu kadar nazlı olunca ismi yeniden düşünmeye başladık : ECENAZ mı olsa dedik. iki isim sevmiyoruz ama bu ikisi bir arada kullanılabilir sanırım değil mi ???Birlikte yazdırmayı düşünüyoruz : Nazlı Prenses olsun adı Yoksa sadece ECE mi olsun yine. :44:

Günaydın kızlar

Tatlişoğlum hayırlısıyla kavuşursun bebeğine inşallah off çok heyecanlı ya

Denizcim bol bol dinlen soluna yat meyve-et-süt-yumurta yı ihmal etme,
bak nasılda toparlanacak bebeğin
Benimde 4-5 günlük bi gerilik çıkmıştı bol bol dinlenerek beslenmeme dikkat ederek
tam haftasına uyumlu hale geldi

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

En iyisini yapıyorsun bence.
Madem söyleyebileceğini düşünüyorsun söyle.
Tabii eşini kırmamaya çalışarak söyle.

Gözün aydın canım, maşallah cimcimeye.
Naz eklenen çocuklar sanki gerçekten nazlı oluyorlar gibi geliyor bana.
Ben sadece Ece yi tercih ederim.

En güzeli canım boşver sen düşüneceğine onlar düşünsün

kendi kızları başka canım bak benim kayınveldem iş konusunda erinmez herşeyi yapar sağolsun şimdi o konuda hakkını yiyemem ama mayısda kızının düğünü var benim doğum 26 nisanda kızının çeyizi tek derdi benim evimde bir çöpü yok ama kızının herşeyi olsun istiyor üstelik yedi aydır bir kez sormadı eksiği var mı bebeğin diye böyle olunca işe yarıyacağını bilsemde gelmesini istemiyorum birde benim evimi sahiplenicek kendi evi gibi annemde varken o zaman ben yapacağımı biliyorum sende misafirsin diycem içimde kaldı çünkü:))) birde düğün 19 mayısda benim o düğüne gitmemi bekliyor eşimde onlarda daha lohusayken 12 saatlik yol gidecekmişim

Maaşaallah kızına ecenaz çok güzel amam gerçekten adıyla yaışyor çocuklar çok nazlı olur:))

tatlişoğlum allahım sağlıcakla bebişine kavuşturur inşallah.allah yardımcın olsun canım
dremear bebişinin iyi olmasına sevindim gözün aydın canım

tatlişoğlum allahım sağlıcakla bebişine kavuşturur inşallah.allah yardımcın olsun canım
dremear bebişinin iyi olmasına sevindim gözün aydın canım

Dreamer gözünaydın miniğini görmüşsün Maşallah sağlığı da yerinde kocaman olmuş ece ismini ben çok seviyorum, ikiside hoş bence

Kızlar kayınvalide olayını şimdiden bukadar takmayın,
ne istediğinizi beklentilerinizi açıkça uygun bi dille anlatırsınız e anlarlar herhalde

Benimde hem annem hem kaynvalidem yanımda olucaklar

canıma aslında bugünece hiç yüz göz olmadım onlarla zaten tatlı dille söylemeyi düşünüyorum ama eşim kırıluın o beni çok kırdı hamileliğim boyunca çok stres yaşattı o yüzden umrumda değil açıkcası ama önce eşime diyeyim diyorum canım böyle düşünüyorum sonuçta bana faydalı olmak için gelimiycekmi annnen o zaman en uygunu bu diycem yok ben umrunda değilim torun sevmek için geliyorsa kusura bakmasın diyecem:)))

En güzeli canım boşver sen düşüneceğine onlar düşünsün

evet bu mevzudan sonra aklım başıma geldi artık aman boşver diyorum ilk kez hayatımda çünkü bebeğim söz konusu ondan sonra kasılmalarım başladı benim üç günsürekli olmuştu şimdi ara ara oluyor ne kadar strese girdiğimi anlamıştım

benimkine ilk hamileliğimde sordum babannesi neler yapıyorsun torununa dedim..oda hiçbişey yaptığım yok dedi..nasılsa doğumdan sonra bir sürü hediye gelir anneannesiide almıştır gerek yok dedi
bende lafımı esirgemedim..sanane milletin getireceği hediyeden,aldığından.senin yaptığın yapmadığın kendine dedim.öyle deyince bir yelek örmüş onuda uzun ve daracaık örmüş hiç giydiremedim.yeni doğduğunda beden oluyordu ama uzunluğu ayaklarını geçiyordu..giyebilceği uzunluğa eriştiğinde zaten bu sefer bedeni mümkün değil olmuyordu..
doğuma geldi 5 tl lik dandik ötesi bir tulum..eşim bile bu ne ya giydirmem ben bunu kızıma dedi.(tabi bana dedi)
sonra annemler kızıma hep hediyeler aldıkça kıskanmaya mı ne başladı..1.5 yıl sonra ilk defa bir tişört ve pantolon almışlar lütfedipte..

Son düzenleme:

Yok canım şimdiye kadar öyle bir ayrım yapmadı sağ olsun.
Hatta bebek için alış verişe de örgü işlerine de annemden önce başladı.
eksiğiniz neler kaldı kızlar yaa?beni heyecan bastı herşeyim acaba hazırmı diye telaş oldum sankii:18:

Bizim daha yatağımız bile yok

Canım benimkine annem aldıklarını gösterdi hep yüzsü aman ne güzel şeyler dedi eee sen ne yaptın yok hiç konusunu bile açmamış kadın

günaydın güzel annelerrrrr

tatlişoğlum inş.hayırlısı ile sağ sağlım bebeğini kucağına alırsın tüm dualarım seninle allah yardımcın olsun

Canım ac karın çevresi düşük olduğuna göre belli ki kiloyla ilgili bir problem.Aman başka birşey olmasın da.Ne düşük kilolu bebekler var, sapasağlam maşallah.Birkaç defa söylemiştim, yine söylüyorum, 600 gr doğan bebek biliyorum ve şimdiki halini görmelisin tam bir tosuncuk.Ve yaşıtlarını yakaladı.Yeter ki sağlığında bir problem olmasın.Sen moralini yüksek tutarsan, o da bundan olumlu etkilenir.Lütfen güzel şeyler düşün.

Gözünüz aydın kızlar......

Son düzenleme:
Bu arada günaydın kızlar...
Dün gece yine kötü rüyalar gördüm hala etkisindeyim
Her gece bir film yazıyorum zaten rüyamda, garip garip rüyalar aman işte off...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…