- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.421
Dreamer gözünaydınminiğini görmüşsün Maşallah sağlığı da yerinde kocaman olmuş ece ismini ben çok seviyorum, ikiside hoş bence
/QUOTE]
Gözün aydın canım, maşallah cimcimeye.
Naz eklenen çocuklar sanki gerçekten nazlı oluyorlar gibi geliyor bana.
Ben sadece Ece yi tercih ederim.
Maaşaallah kızına ecenaz çok güzel amam gerçekten adıyla yaışyor çocuklar çok nazlı olur:))
tatlişoğlum allahım sağlıcakla bebişine kavuşturur inşallah.allah yardımcın olsun canım
dremear bebişinin iyi olmasına sevindim gözün aydın canım
Sağolun kızlar... Teşekkür ederiz. Bizimki zaten nazlı adı olsada olmasada kaçış yok alışmalıyız
kayınvalideler konusunda yorum bile yapmıyorum farkındaysanız...heyheylerim yükseliyor yoksa... sinirlerime sahip çıkmam lazım doğum sonrasına saklıyorum kendimi
ztan bu 3 gündür fenaydım asabiyet bakımından. sanırım regl dönemi gerginliğini atlattım yine. ayyy regl kabusu geri dönecek yaa iyiydik böyle
Günaydın biz geldik nasılsınız? kayınvalde mevzusumu yine:))bende dertliyim malum bundan üç hafta kadar önce acı gerçeği öğrendim kayınvaldemgilde doğumdan önce gelecekmiş kendi kendilerine karar vermişler sanki onları çağırdım annem doğumdan on gün önce falan gelicekti doğudansonrada on gün anca kalıcak çünkü babam yalnız kalamaz neyse ben çok strese girmiştim ağlamıştım eşimle iki gün konuşmadım baktım kimsenin umrunda değil eşimde tınmıyor kaynanma desen çocğuma bir çöp almadı daha ama koşa kaoşa geliyor yeter dedim ben üzüleceğime onlar üzülsün şimdi bekliyorum Allah nasip ederse nisan ayına girince kaynanama ben diyecem anne siz doğumdan önce gelmeyin annem gelicek zaten doğumdan sonra çok kalamıycak o zaman gelirsinizi bende yalnız kalmamış olurum diycem yapacak başka bişey yok kimse beni düşünmüyor ben kendimi düşündürtücem artık birde kayınpederimin kalıp kalmıyacağı hiç belli değil düşünün yani
ohhh ne güzel dinlen bol bol canımişte bittiiiiiiiiiiiiiii vizite kağıtlarım yazıldı yarın sabah raporum çıkıyor artık evdeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :118: :118: :118:
canım bol bol muz ye.canını sıkma inşallah doğuma kadar toplar bebişin allahın izniyleKızlar bugün kontrolümüz vardı gülerek, eğlenerek gelmek isterdim ama değil ne yazıkki moralim çok bozuk
Bebeğimin ac değeri 3 hafta geri çıktı doktor 15 gün sonra tekrar bakalım dedi.Diğer ölçümleri uyumlu ama bu ac değeri neyse işte o geri çıkınca ben yelkenleri suya indirdim çok fena oldum zaten gözyaşlarım hazırda bekliyor.Doktor üzülecek bişey yok takip edeceğiz dese de ben çok fena oldum
Bebeğimin kilosu da hiç öyle çok değil sizin yazdıklarınız gibi...Ne bileyim yaaa yediklerime, içtiklerime o kadar dikkat ediyorum ki anlatamam.Çok moralim bozuldu yaaaa.Nasıl toparlayacağım bilmiyorum
maşallah süphanallah kilosu çok güzel.allahım vakti zamanında sğlıcakla bebişlerimize kucağımıza almamızı nasip etsin.kızlarrr dr a gittim bugün çok mutluyumdr kistler artık zor seçiliyo korkma ameliyatlık bişi söz konusu değil dedi veeee beni mutlu eden diğer gelişmeyseeeeee geçen hafta 1700 gr olan kızım bugün 2.368 gr çıktı hep kafama takıyodum kilosunu bursaya geldiğimden beri yediklerime hiç dikkat etmedim ama kızıma bursa havası yaradı sanırım dr bugün bana '4 hafta daha bekle sakın doğurma' dedi,inşallah dedim sanki elimde olan bişi alla alllaaaaaa neyse geçmişi okumadım ama face den takip ettiğim kadarıyla tatlişoğlum anne oluyomuş herkesten önce allah kurtarsın inşallah
gunaydınnnnnnnnn
yarın ılk bebgımız dunyaya gelıyormuş ne guzel bızım bebkler nısanı bekleyemedı acelecıler
mormaske hoşgeldin canım nasılsın bebiş ne durumda?
hb iyiyim canım iyi bebişimde sen nasılsın
yalnız şu ödem bende çok fazla sizlerdede aynı sorun varmı akşamları ayaklarım bacaklarım davul oluyor tuzla alakası var sanırım bide yürüyüş yapmak gerekli heralde
kızlar bebişe puset ne marka aldınız?ben daha alamadım yaa:26:
kızlar günaydın...dün nihayet kontrole gidebildik :) herşey yolunda haftası ile uyumlu kızım. 35.haftada 2700 olmuş, boyuda yaklaşık 47cm doktor 14 marta kadar doğurmak yok, ondan sonra ne zaman isterse gelebilir prensesimiz dedi. ama aynı zamanda kafa doğum kanalına yönelmiş dedi. ve kasılmalarım başlamış. nazlı kızım yine göstermedi yüzünü. profilden poz verdi cadı. haftaya nst ye gircem, öbür haftada çatı muayenemiz var... vakit daraldıkça bizde geriliyoruz. akşam eşim tutturdu e biz nasıl anlayacaz bunun gelmeye karar verdiğini diye. suratım şekli her değiştiğinde panik oluyor adamcağız yazık. merak etme ben basarım çığlığı anlarsın dedim. bizim doktorda bizde merkeze uzakta oturuyoruz. doktor yarım saatlik yoldan gelcek yetişemezse diye panikledi adamcağız birde bizim cimcime bu kadar nazlı olunca ismi yeniden düşünmeye başladık : ECENAZ mı olsa dedik. iki isim sevmiyoruz ama bu ikisi bir arada kullanılabilir sanırım değil mi ???Birlikte yazdırmayı düşünüyoruz : Nazlı Prenses olsun adı Yoksa sadece ECE mi olsun yine. :44:
Kızlar bugün kontrolümüz vardı gülerek, eğlenerek gelmek isterdim ama değil ne yazıkki moralim çok bozuk
Bebeğimin ac değeri 3 hafta geri çıktı doktor 15 gün sonra tekrar bakalım dedi.Diğer ölçümleri uyumlu ama bu ac değeri neyse işte o geri çıkınca ben yelkenleri suya indirdim çok fena oldum zaten gözyaşlarım hazırda bekliyor.Doktor üzülecek bişey yok takip edeceğiz dese de ben çok fena oldum
Bebeğimin kilosu da hiç öyle çok değil sizin yazdıklarınız gibi...Ne bileyim yaaa yediklerime, içtiklerime o kadar dikkat ediyorum ki anlatamam.Çok moralim bozuldu yaaaa.Nasıl toparlayacağım bilmiyorum
bizde iyiyiz çok şükür canım.gece uykularımız sorunlu tuvalete gitmekten uyku ya hasret kaldım yaniii.ödem oluşma nedeni genelde tuz ama ayakalrını çok sarkıtıp oturma genelde topla oda ödem oluşturuyor.
kızlar bugün mideme durmadan vuruş hissediyorum acaba bebiş döndümü 34.haftamdayım ayaklarıylamı tekmeliyor yoksa başı yukarda kollarıylamı bu vuruş oluyor anlamadım
kızlar günaydın...dün nihayet kontrole gidebildik :) herşey yolunda haftası ile uyumlu kızım. 35.haftada 2700 olmuş, boyuda yaklaşık 47cm doktor 14 marta kadar doğurmak yok, ondan sonra ne zaman isterse gelebilir prensesimiz dedi. ama aynı zamanda kafa doğum kanalına yönelmiş dedi. ve kasılmalarım başlamış. nazlı kızım yine göstermedi yüzünü. profilden poz verdi cadı. haftaya nst ye gircem, öbür haftada çatı muayenemiz var... vakit daraldıkça bizde geriliyoruz. akşam eşim tutturdu e biz nasıl anlayacaz bunun gelmeye karar verdiğini diye. suratım şekli her değiştiğinde panik oluyor adamcağız yazık. merak etme ben basarım çığlığı anlarsın dedim. bizim doktorda bizde merkeze uzakta oturuyoruz. doktor yarım saatlik yoldan gelcek yetişemezse diye panikledi adamcağız birde bizim cimcime bu kadar nazlı olunca ismi yeniden düşünmeye başladık : ECENAZ mı olsa dedik. iki isim sevmiyoruz ama bu ikisi bir arada kullanılabilir sanırım değil mi ???Birlikte yazdırmayı düşünüyoruz : Nazlı Prenses olsun adı Yoksa sadece ECE mi olsun yine. :44:
slmannişler uzun zman snr biz geldik evimizi taşıdık yerleştirdik ee artık topige girmenin zamanı geldi dedik cok kızlar ya 30. haftanın bitisinde sancım başladı serumlarla durdurduk neyseki ev taşıma bizi brz yıpratı ama neyseki bitti artık oturduk gün sayıyoruz bebişimle bu arada bu ev taşıma sıramda 1 bucuk kilo verdim ve bebegimde hiç k,lo almadı umarım artık düzene gireriz hepinize saglıklı günler
kızlar bugün mideme durmadan vuruş hissediyorum acaba bebiş döndümü 34.haftamdayım ayaklarıylamı tekmeliyor yoksa başı yukarda kollarıylamı bu vuruş oluyor anlamadım
canım ayagının altına masanın altına bir küçük tabure veya sehpa ayarla.bende masa başındayım ayağımı uzatıyrm arada az yüksek zaten. ayy gece bende acıkıyorum yaa?ama uku gözümden akıyor oluyor.süt günde kaç defa içiyorsunuz?muz ve süt çok faydalı tabikimecburum canım işim masa başı bazen dalıyorum işe yürüsem ara sıra işe yarar aslında....
bende geceleri kalkıyorum karnım acıkıyor her gece mutlaka bir kutu süt bir muz yiyiyorum alıştırdım sıpayı burda okumuştum faydalı diye...
günaydın canım hoşgeldinherkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn
iyi günlerde otrun evinizde.artık dinlen bence.bebişi ve kendini yorma bu aylardaslmannişler uzun zman snr biz geldik evimizi taşıdık yerleştirdik ee artık topige girmenin zamanı geldi dedik cok kızlar ya 30. haftanın bitisinde sancım başladı serumlarla durdurduk neyseki ev taşıma bizi brz yıpratı ama neyseki bitti artık oturduk gün sayıyoruz bebişimle bu arada bu ev taşıma sıramda 1 bucuk kilo verdim ve bebegimde hiç k,lo almadı umarım artık düzene gireriz hepinize saglıklı günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?