2011 Nisan Anneleri

canim bence dusundugun dogru.acik ve net bi dille kayinvalidene uygun sekilde esinide araya katmadan ac telefon sole.kuru kalabaliga luzum yok.ne strese girecen ya.olum yokya ucunda.hic lafini esirgeme annemler gelicek de.lohusayken etrafinda sevmedigin insanlar olursa psikolojin daha kotu olur.bebegine konsantre olamazsin.valla ben esimi takmiyorum bu konularda istemiyorum dedim.hemde yuzlerine.

işte bittiiiiiiiiiiiiiii vizite kağıtlarım yazıldı yarın sabah raporum çıkıyor artık evdeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :118: :118: :118:
ohhh ne güzel dinlen bol bol canım
canım bol bol muz ye.canını sıkma inşallah doğuma kadar toplar bebişin allahın izniyle

maşallah süphanallah kilosu çok güzel.allahım vakti zamanında sğlıcakla bebişlerimize kucağımıza almamızı nasip etsin.

bizde iyiyiz çok şükür canım.gece uykularımız sorunlu tuvalete gitmekten uyku ya hasret kaldım yaniii.ödem oluşma nedeni genelde tuz ama ayakalrını çok sarkıtıp oturma genelde topla oda ödem oluşturuyor.

kızlar bugün mideme durmadan vuruş hissediyorum acaba bebiş döndümü 34.haftamdayım ayaklarıylamı tekmeliyor yoksa başı yukarda kollarıylamı bu vuruş oluyor anlamadım

aras kargoyu aradım annelik akademisi kitabı için bu gün şubeye gelmiş
sabiha paktuna keskin hanımı doktorum programından tanıdım. tüm kitaplarını aldım biri hariç
büyük oğlumda işe yarıyor eşimede okutuyorum anne olmak zor zanaat
programlarını kaçırmamaya çalışıyorum kadın kendini aşmış bravo ona....

kızlar bebişe puset ne marka aldınız?ben daha alamadım yaa:26:

graco aldık pusetınn guvenlıgınden dolayı tercıh ettım ben

maşş kızına.ece guzel bence canım

canım benımde sorumun 6 aydan berı bu bı kontrole gıdıyorum gulerek gelıyorum bı gıdıyorum uzulerek gelıyorum bı kılosu çok ıyı ılerlıyor bnı bakıyorum 100gr almış.stresten uzak dur yumurta et mayva bol tuket.benım bebgımede 2500 dogar dedı dr.bozma moralını onemlı olan saglıklı olmaları sen yemene çok dıkkat etceksın

mecburum canım işim masa başı bazen dalıyorum işe yürüsem ara sıra işe yarar aslında....
bende geceleri kalkıyorum karnım acıkıyor her gece mutlaka bir kutu süt bir muz yiyiyorum alıştırdım sıpayı burda okumuştum faydalı diye...

slm annişler uzun zman snr biz geldik evimizi taşıdık yerleştirdik ee artık topige girmenin zamanı geldi dedik cok kızlar ya 30. haftanın bitisinde sancım başladı serumlarla durdurduk neyseki ev taşıma bizi brz yıpratı ama neyseki bitti artık oturduk gün sayıyoruz bebişimle bu arada bu ev taşıma sıramda 1 bucuk kilo verdim ve bebegimde hiç k,lo almadı umarım artık düzene gireriz hepinize saglıklı günler

kızlar bugün mideme durmadan vuruş hissediyorum acaba bebiş döndümü 34.haftamdayım ayaklarıylamı tekmeliyor yoksa başı yukarda kollarıylamı bu vuruş oluyor anlamadım

bacakları o bacaklar yukarda popo sağda oluyor benımkıde poposuyla benı rahatsız edıyor bır turlu rahat ettıremedık poposunu

Son düzenleme:

canım gözün aydın maşallah bebişine bence ece ismi gayet güzel

geçmiş olsun eviniz hayırlı olsun bebiş kısmetiyle gelmiş
kendine dikkat et
oğullarının arası kaç yaş :26:

ben doktora sordum sol üst tarafta ne var dedim kadın ayakları orda popo sağda dedi patır patır tekmeler akşamları jimnastik yapıyor sanki bizimkiler dışardan seyrediyor yani

canım ayagının altına masanın altına bir küçük tabure veya sehpa ayarla.bende masa başındayım ayağımı uzatıyrm arada az yüksek zaten. ayy gece bende acıkıyorum yaa?ama uku gözümden akıyor oluyor.süt günde kaç defa içiyorsunuz?muz ve süt çok faydalı tabiki
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canım hoşgeldin
iyi günlerde otrun evinizde.artık dinlen bence.bebişi ve kendini yorma bu aylarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…