- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.501
aysu cuğum nasılsın canım bebiş nasıl kendine iyi bak
cnm artık büyüyorlar ondandır yerleri daralmaya başladı
annem döndüğü zaman hareketleri azalacak korkma demişti bana
ya benimkide 2 gündür öle.çok korkuyorum bazen.doktorum 10 kere say demişti ben hareket çok ediyo diye saymıyodum bugün sayıyorum ama daha 6 oldu.
iyi yapmışsın cnm.
aslında dönmesi gerek ama 37. haftaya kadar dönebiliyolarmış.
kızlar bide vajinadan bahsetmişken benim akıntım çok fazla.günde 2 kere çamaşır değiştiriyorum,günlük ped de zararlıymış ya ondan kullanmıyorum..bide çok fena koku yapıyor yaa:84::84::84::84::84::84: dr a sormaya çekiniyorum aç bakayım dicek diye istemiyorum
iyiyim cnm sen nasılsın bebiş nasıl?
bebiş biraz hareketsiz 2 gündür ona takılıyorum biraz.
MAŞALLAH CNM..kızlar günaydın...dün nihayet kontrole gidebildik :) herşey yolunda haftası ile uyumlu kızım. 35.haftada 2700 olmuş, boyuda yaklaşık 47cm doktor 14 marta kadar doğurmak yok, ondan sonra ne zaman isterse gelebilir prensesimiz dedi. ama aynı zamanda kafa doğum kanalına yönelmiş dedi. ve kasılmalarım başlamış. nazlı kızım yine göstermedi yüzünü. profilden poz verdi cadı. haftaya nst ye gircem, öbür haftada çatı muayenemiz var... vakit daraldıkça bizde geriliyoruz. akşam eşim tutturdu e biz nasıl anlayacaz bunun gelmeye karar verdiğini diye. suratım şekli her değiştiğinde panik oluyor adamcağız yazık. merak etme ben basarım çığlığı anlarsın dedim. bizim doktorda bizde merkeze uzakta oturuyoruz. doktor yarım saatlik yoldan gelcek yetişemezse diye panikledi adamcağız birde bizim cimcime bu kadar nazlı olunca ismi yeniden düşünmeye başladık : ECENAZ mı olsa dedik. iki isim sevmiyoruz ama bu ikisi bir arada kullanılabilir sanırım değil mi ???Birlikte yazdırmayı düşünüyoruz : Nazlı Prenses olsun adı Yoksa sadece ECE mi olsun yine. :44:
CNM BENİM GÖZÜN AYDIN..KOLAY İŞ DEĞİL EV TAŞIMAK... GÜZEL Bİ DİNLEN İNŞ YARDIM EDEN VARDIR YA ÇOK ZO YOKSA CNM... OF BEN GÜNLÜK EV İŞİNİ BİLE YAPARKEN İLLA YORULUYORUM:26:slmannişler uzun zman snr biz geldik evimizi taşıdık yerleştirdik ee artık topige girmenin zamanı geldi dedik cok kızlar ya 30. haftanın bitisinde sancım başladı serumlarla durdurduk neyseki ev taşıma bizi brz yıpratı ama neyseki bitti artık oturduk gün sayıyoruz bebişimle bu arada bu ev taşıma sıramda 1 bucuk kilo verdim ve bebegimde hiç k,lo almadı umarım artık düzene gireriz hepinize saglıklı günler
slm kızlar bizde dr dan geldik ama moralimiz bozuldu azıcık. her şey ii güzel dedi 2120 gr olmuş oğlum. fakat karın çevresi 2 hafta küçük dedi drumuz sorun yok desede canımsıkıldı. yaa her an patlamk üzereyim biri bişey dese ağlıcam hemen. bide ultrasonda bakarken kasılmam oldu dr sancın mı var diye sordu hemen. saat ikide doppler için çağırdı tekrar bakalım inş sorun yoktur. dua edin ne olur :18:
birazz önce annelik akademisinden kitabım geldi
bebeğim adlı kitap
:79: :79::79: :79:
Selam kızlar...Nasılsınız...
Ayyy yarın ilk bebişimiz geliyor...Sanki ben sezeryana girecekmişim gibi heyecan bastı benide...Sabahta eşime söyledim ilk bebişimiz geliyor topikte şaşırdı oda...Rabbim yardımcısı olsun hem annemizin hemde bebişimizin...Kolay bir sezeryan doğum olsun...
Bendede kaşıntı var canım içten geliyor...İlaç kullanmaya başlamadan önce beyazdı akıntım sadece kaşıntım vardı ama şimdi sarıya döndü veee kaşıntımda arttı...Kullandığım ilaçlar Vagi-hex 10mg bu fitil sabah akşam vajinaya kakalıyorum...Travazol Krem buda dışına sürülüyor canım ama ben fitil bitmeden bunu kullanmak istemiyorum..
kızlar bide vajinadan bahsetmişken benim akıntım çok fazla.günde 2 kere çamaşır değiştiriyorum,günlük ped de zararlıymış ya ondan kullanmıyorum..bide çok fena koku yapıyor yaa:84::84::84::84::84::84: dr a sormaya çekiniyorum aç bakayım dicek diye istemiyorum
iyiyim cnm sen nasılsın bebiş nasıl?
bebiş biraz hareketsiz 2 gündür ona takılıyorum biraz.
:79: :79::79: :79:
Selam kızlar...Nasılsınız...
Ayyy yarın ilk bebişimiz geliyor...Sanki ben sezeryana girecekmişim gibi heyecan bastı benide...Sabahta eşime söyledim ilk bebişimiz geliyor topikte şaşırdı oda...Rabbim yardımcısı olsun hem annemizin hemde bebişimizin...Kolay bir sezeryan doğum olsun...
Bendede kaşıntı var canım içten geliyor...İlaç kullanmaya başlamadan önce beyazdı akıntım sadece kaşıntım vardı ama şimdi sarıya döndü veee kaşıntımda arttı...Kullandığım ilaçlar Vagi-hex 10mg bu fitil sabah akşam vajinaya kakalıyorum...Travazol Krem buda dışına sürülüyor canım ama ben fitil bitmeden bunu kullanmak istemiyorum..
Aysucum canım sıkışıp kaldılar içeride ne yapsınlar..hiç üzme kendini tatlı birşeyler ye..bende de oluyor bazen.
ya haklısın cnm ama birden böle olunca korktum bide dün gece kasılma gibi bişilerim oldu böle içmde kelebekler uçuşuyodu uyuyamadım hiç.
Selam canım,kimin bebişi geliyor ki??ben ilk life city nin sanıyordum o da 8 martta olacak..
Selam kızlar bugün beşte randevumuz var bişey sorucam vajinasında ve kasığında batma olan varmı bugün canımı çok yaktı(
Selam canım,kimin bebişi geliyor ki??ben ilk life city nin sanıyordum o da 8 martta olacak..
ikimizde iyiyiz canım benimkide bugün çok hareketli maşallah bir rahat durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?