2011 Nisan Anneleri

kızlar bide vajinadan bahsetmişken benim akıntım çok fazla.günde 2 kere çamaşır değiştiriyorum,günlük ped de zararlıymış ya ondan kullanmıyorum..bide çok fena koku yapıyor yaa:84::84::84::84::84::84: dr a sormaya çekiniyorum aç bakayım dicek diye istemiyorum

:79: :79: :79: :79:

Selam kızlar...Nasılsınız...

Ayyy yarın ilk bebişimiz geliyor...Sanki ben sezeryana girecekmişim gibi heyecan bastı benide...Sabahta eşime söyledim ilk bebişimiz geliyor topikte şaşırdı oda...Rabbim yardımcısı olsun hem annemizin hemde bebişimizin...Kolay bir sezeryan doğum olsun...

Bendede kaşıntı var canım içten geliyor...İlaç kullanmaya başlamadan önce beyazdı akıntım sadece kaşıntım vardı ama şimdi sarıya döndü veee kaşıntımda arttı...Kullandığım ilaçlar Vagi-hex 10mg bu fitil sabah akşam vajinaya kakalıyorum...Travazol Krem buda dışına sürülüyor canım ama ben fitil bitmeden bunu kullanmak istemiyorum..

cnm artık büyüyorlar ondandır yerleri daralmaya başladı

annem döndüğü zaman hareketleri azalacak korkma demişti bana

Ben de öyle düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.İnşallah öyledir cnm.

6 yine iyi cnm, daha akşamı var bunun.Benim bugün o kadar bile olmadı

Benim de benim de.Ama benim en baştan beri hep vardı.Antibiyotik kullandım geçmedi napiim ben de daha takmamaya çalışıyorum

MAŞALLAH CNM..
CNM BENİM GÖZÜN AYDIN..KOLAY İŞ DEĞİL EV TAŞIMAK... GÜZEL Bİ DİNLEN İNŞ YARDIM EDEN VARDIR YA ÇOK ZO YOKSA CNM... OF BEN GÜNLÜK EV İŞİNİ BİLE YAPARKEN İLLA YORULUYORUM:26:

CNM BENİM KİLOSU İYİ KARIN ÇEVRESİ GERİ OLUNCA NE OLUYO BİLMİYORUM AMA... DOKTORUM SORUN YOK DEDİYSE GÜVEN ONA... DOPPLER NE OLUYO BU KASILMALARAMI BAKIYO...
ÖYLEYSE DOKTORUM UGS DE BANA BAKTI İYİ DEDİ AMA BÖYLE KALP ATIŞI TAKİP EDER GİBİ Mİ

birazz önce annelik akademisinden kitabım geldi
bebeğim adlı kitap

ya benimki hala gelmedi..

hoşgeldin cnm.

Hamilelikte akıntının çoğalması normalmiş canım...Tabiki sarı akıntı olmaması ve kaşıntı olmaması dışında...Bunlar varsa enfeksiyondur...Dr. açıp göstermek istemiyorsan bol bol su içeceksin enfeksiyon için...Ben her wc girdiğimde güzelce taharatlanıyorum kuruluyorum ve az biraz peçete koyuyorum...Zaten 15 dk olmadan wc hep değiştiriyorum böyle oldumu iç çamaşırım daha az batıyor...

Selam canım,kimin bebişi geliyor ki??ben ilk life city nin sanıyordum o da 8 martta olacak..

Aysucum canım sıkışıp kaldılar içeride ne yapsınlar..hiç üzme kendini tatlı birşeyler ye..bende de oluyor bazen.

ya haklısın cnm ama birden böle olunca korktum bide dün gece kasılma gibi bişilerim oldu böle içmde kelebekler uçuşuyodu uyuyamadım hiç.

Selam kızlar bugün beşte randevumuz var bişey sorucam vajinasında ve kasığında batma olan varmı bugün canımı çok yaktı(

ya haklısın cnm ama birden böle olunca korktum bide dün gece kasılma gibi bişilerim oldu böle içmde kelebekler uçuşuyodu uyuyamadım hiç.

Canım benim Allah korusun kötü şeylerden hepimizi....sen biraz dinle eğer hala aynıysa aile hekimliğine git için rahatlasın bence...kendini de boşuna üzmemiş olursun bize de haber ver canım

Selam kızlar bugün beşte randevumuz var bişey sorucam vajinasında ve kasığında batma olan varmı bugün canımı çok yaktı(

Cumartesi günü benim kasığımda sanki bıçak batırıp çekiliyormuş gibi batmalar oldu ama sonra geçti..bunlar olacak galiba ne kaldı ki doğuma..

slmm kızlarr nasılsınızz
benm moralim çok bozuk tam doğum zamanı bide kaynanayla uğraşıyorum
yaa sabır diyorummmmmm başkada bişey demiyorum
neyseki eşim benden yanaaaa pffff

Selam kızlarr...işlerin yoğunluğundan pek gelemiyorum.... Nisan anneleri topiğinde kim martta doğum yapıyormuş bakim... Allah hayırlısı ile kurtarsın inşallah... Geçmişi okuyamıyorum herşey yolundadır umarım... Benim kızda bugün pek hareket etmedi ama sanırım korkulacak bişeyi yoktur... Günde 10 defa saymak mı lazımmış???? Bunu duyduğum iyi oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…