2011 Nisan Anneleri

aman bu kaynana işte yaa
ben halılarımı yıkamacıya verdim buna bi ton laf saymış eşime
neden verdiniz vs gibilerinden.zaten kirlenicek diyorr giren çıkan çok olur şimdi diyor.
bende olduu o zaman kirlenicek diye hep öyle pis oturalım dedmmm

bide bebek odası aldık neden aldınız vs deli etti bizi eşimle.
bugünde bana diyorki oğlum bana ne kadarda kızsa bni ondan kimse ayıramaz,sende ayıramazsın. iki elim yakanda olur vs bir sürü laf sölüyo. bnde cevaplarını verdim tabe..
ben kimseyi kimseden ayırmam dedm.

ayhhh şiştim yaaa...
snrada evime geldim. tam o sırada eşim aradı
niye gidiyosunki oraya dedi. ah salak kafam yaa eşimle kavga ettiler.bnde benden bilmesin diye gidim bakim napıyo dedmmm gitmez olaydım...

günlük ped ne açıdan zararlı kızlar ben hayatım boyunca hepgünlük ped kullandım hamileliğimde de hiç ara vermedim bence peçeteler daha çabuk bakteri üretir ve zarar verir hiç hijyenik gelmiyor bana pedin ne gibi bir zararı var ki :44:

Ben artık izne ayrıldığım için yavaş yavaş yapıyorum canım.
Bugün sadece mutfak dolaplarını sildim mesela.
Böyle böyle hem işlerimi hallediyorum hem de vakit geçmiş oluyor.
Yoksa bütün günü nette geçirebilirim :26:
Ama sen de en zor işi yapmışsın bence.
Ütü yapmaktansa temizlik yapmayı tercih ederim ben

evet ya iyi olsunlarda kuzularımız:))

Allahım hepimize anneniz gibi olmayı nasip etsin sabrın merhametin şefkatin insanlığın en belirgin ispatı güzel annenizin yaptıkları çok duygulandım Allahım onun ecrini iki cihanda da versin inş.

canım niye gidiyorsun hakkaten benim kaynanam o dediklerinin bir tanesini dese yıkarım ortalığı Allahtan karışmıyor yoksa uyuz olurum ya:84: şimdi bile gıcığım varsa yoksa kızı:84:

Çok sabırlıymış valla annen.
Herkes yapamaz bunları.

Evet yaa o gün dedim ki bu çocuk bugün dünyaya gelmezse artık erken doğumdan falan korkmam ben

Allahım hepimize anneniz gibi olmayı nasip etsin sabrın merhametin şefkatin insanlığın en belirgin ispatı güzel annenizin yaptıkları çok duygulandım Allahım onun ecrini iki cihanda da versin inş.

Amin çok sağol yaşadıklarını yazsam kadının ooo neler abim annemin üstüne kaç kere yürüdü.... Rabbimde onu ölye sınıyor gariibm annesine babasına bir kere of dememiş hiç incitmemiş ama evladı neler etti çok zor Allah evladıyla sınamasın kimseyi babam şeker hastası oldu abim yüzünden(

canım benimde vajinamda batma var,bıçak saplanıyormuş gibi oluyor.sor bakalım dr ne diyecek.

tamam canım inşaallah unutmam oğlumu görünce herşeyi unutuyorum:) senle aynı günümüz:))

eşim doğumada çağırmıcam diyor zaten.
ah kızlarr biz aynı binada oturuyoruzz
böyle olması çok zorrr
yüz yüzeyiz çünküüü

ayyy niye gittim bende anlamadımm
uffff deli olmak üzereym yaaaa
cnm bu kadar kafanı takma lütfen iyi yönünden bakmaya çalış ya eşinde annesinin haksızlığını göremeyen adaletsiz bir insan olsaydı onunla da sorun yaşıyor olsaydın şuan daha mı iyi olurdu???
boşver ya bariz cahillik yaptığı kıskançlık çok ayıp o kendine bunu yakıştırıyorsa sorun yok sen ne diye kahrını çekiyorsun ki bebeğine yazık son günlerde stres yükleyip getirme çocuğu dünyaya sonra yine kahrını sen çekersin uykusuz sorunlu gazlı stresli sürekli ağlayan bir çocuk istemezsin heralde

saolunn kızlarrrr
evet diyorum yaa neyseki dşim benden yana. çok şükür anlayışlı.
kimin haklı veya haksız olduğunu anlayabiliyor.

neysehh oğluşum için sakin olmaya çalışıcam.
haftaya bugün doğumum varrrr , kavuşucaz...

Çok sabırlıymış valla annen.
Herkes yapamaz bunları.

evet ben kızıyım yapamıyorum:)) babaneme nasıl kızardım seni sevmiyorum sen anneme eziyet ettin diye annem bana kızardı söylem öyle diye:))

ayyy niye gittim bende anlamadımm
uffff deli olmak üzereym yaaaa

Canım bak iyi yönü var bu işin eşin seni anlıyor annesinin nasıl olduğunu biliyor benim eşim asla ailesini benim için haksızı bulmaz(

32 haftalığım şuan..ilkinde bu vakitlerde dönmüştü hatta daha erken dönmüştü..şimdi yan yatıyormuş pooffff..haftaya dr a gitcem bakalım değişirmi kesin halini göürürz

daha erken döner inşalalh seninki pek keyifçi desen ne gelmeye ne dönmeye niyeti var:)biizmde doktora gittiğimizde yan yatıuyordu ebe geçen hafta dönmüş dedi ama şu ara zaten sabit durmuyolar herlade oynular dönse bile doğuma kadar öyle sabit kalamz şimdi

Kızlar benim hazırlanmam lazım oğlum için süsleneyim:))malum görüşücez yavrumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…