- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.541
kızlar bide vajinadan bahsetmişken benim akıntım çok fazla.günde 2 kere çamaşır değiştiriyorum,günlük ped de zararlıymış ya ondan kullanmıyorum..bide çok fena koku yapıyor yaa:84::84::84::84::84::84: dr a sormaya çekiniyorum aç bakayım dicek diye istemiyorum
Hamilelikte akıntının çoğalması normalmiş canım...Tabiki sarı akıntı olmaması ve kaşıntı olmaması dışında...Bunlar varsa enfeksiyondur...Dr. açıp göstermek istemiyorsan bol bol su içeceksin enfeksiyon için...Ben her wc girdiğimde güzelce taharatlanıyorum kuruluyorum ve az biraz peçete koyuyorum...Zaten 15 dk olmadan wc hep değiştiriyorum böyle oldumu iç çamaşırım daha az batıyor...
Selam canım;aman çok yorulma bol bol dinlen...pazar günü bende de temizlik vardı ben sadece bütün perdeleri ütüledim ve kızımın odasının camlarını sildim diğer işleri yengem abim eşim yaptı buna rağmen bütün gece uyuyamadım belim kütük gibi oldu sağa sola dönemedim ve bacaklarım çok ağrıdı..sen de sakın kendini yorma...
Gün yaklaştıkça en ufak ağrıyı bile hepimiz acaba erken doğummu diye yorumluyoruz..Hepimizde hemen hemen aynı şeyler oluyor canım ama dediğin gibi bebeklerimiz iyi olsun inşallah onları sağlıkla kucaklarımıza alalım..
Allahım hepimize anneniz gibi olmayı nasip etsin sabrın merhametin şefkatin insanlığın en belirgin ispatı güzel annenizin yaptıkları çok duygulandım Allahım onun ecrini iki cihanda da versin inş.Ay bu kaynanalar niye böyle ya dertleri ney anlamıyorum müslüman müslümana eziyet edermi, benim annem de kaynana bizim gelin yedi sene bizilme oturmuştu evini ayırırken ağlaya ağlaya gitti kaç ay bunalımdan çıkmadı geri gelmek istedi annm bir kere incitmedi Allah var olsa derim yani kızım sende şöylesin diye hatasını yüzüne vurmadı hoş yaptıda ne oldu hanfendi bizleri çekemedi abimle kanlı bıçaklı olduk şimdi kardeşler görüşmüyoruz abimle annmle babam görüşüyor sadece halada annem gönlünü kırmaz abim üzdüğü zaman alır konuşur kızım şöyle yap böyle yap diye, derdim anne niye hiç sesini çıkarmıyorsun diye kötüyle kötümü oluyum derdi babanem neler etti anneme dayaklar attırdı vs ele ayağa düşünce annm bir kere gönlünü kırmadı anne nasıl dayanıyoesun bu kadın neler etti sana derdim napıyım kızım Allah soracak ben kötülük edemem derdi annmin elinden içti son suyunu
Selam kızlar bugün beşte randevumuz var bişey sorucam vajinasında ve kasığında batma olan varmı bugün canımı çok yaktı(
aman bu kaynana işte yaa
ben halılarımı yıkamacıya verdim buna bi ton laf saymış eşime
neden verdiniz vs gibilerinden.zaten kirlenicek diyorr giren çıkan çok olur şimdi diyor.
bende olduu o zaman kirlenicek diye hep öyle pis oturalım dedmmm
bide bebek odası aldık neden aldınız vs deli etti bizi eşimle.
bugünde bana diyorki oğlum bana ne kadarda kızsa bni ondan kimse ayıramaz,sende ayıramazsın. iki elim yakanda olur vs bir sürü laf sölüyo. bnde cevaplarını verdim tabe..
ben kimseyi kimseden ayırmam dedm.
ayhhh şiştim yaaa...
snrada evime geldim. tam o sırada eşim aradı
niye gidiyosunki oraya dedi. ah salak kafam yaa eşimle kavga ettiler.bnde benden bilmesin diye gidim bakim napıyo dedmmm gitmez olaydım...
Ay bu kaynanalar niye böyle ya dertleri ney anlamıyorum müslüman müslümana eziyet edermi, benim annem de kaynana bizim gelin yedi sene bizilme oturmuştu evini ayırırken ağlaya ağlaya gitti kaç ay bunalımdan çıkmadı geri gelmek istedi annm bir kere incitmedi Allah var olsa derim yani kızım sende şöylesin diye hatasını yüzüne vurmadı hoş yaptıda ne oldu hanfendi bizleri çekemedi abimle kanlı bıçaklı olduk şimdi kardeşler görüşmüyoruz abimle annmle babam görüşüyor sadece halada annem gönlünü kırmaz abim üzdüğü zaman alır konuşur kızım şöyle yap böyle yap diye, derdim anne niye hiç sesini çıkarmıyorsun diye kötüyle kötümü oluyum derdi babanem neler etti anneme dayaklar attırdı vs ele ayağa düşünce annm bir kere gönlünü kırmadı anne nasıl dayanıyoesun bu kadın neler etti sana derdim napıyım kızım Allah soracak ben kötülük edemem derdi annmin elinden içti son suyunu
Kızlar madem ilk bebişimiz yarın gelmeye başlıyor hayırlısıyla bende topiği açtım...
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...dogum-hikayeleri-bebislerin-fotograflari.html
Ben artık izne ayrıldığım için yavaş yavaş yapıyorum canım.
Bugün sadece mutfak dolaplarını sildim mesela.
Böyle böyle hem işlerimi hallediyorum hem de vakit geçmiş oluyor.
Yoksa bütün günü nette geçirebilirim :26:
Ama sen de en zor işi yapmışsın bence.
Ütü yapmaktansa temizlik yapmayı tercih ederim ben
ayyy niye gittim bende anlamadımm
uffff deli olmak üzereym yaaaa
Allahım hepimize anneniz gibi olmayı nasip etsin sabrın merhametin şefkatin insanlığın en belirgin ispatı güzel annenizin yaptıkları çok duygulandım Allahım onun ecrini iki cihanda da versin inş.
canım benimde vajinamda batma var,bıçak saplanıyormuş gibi oluyor.sor bakalım dr ne diyecek.
cnm bu kadar kafanı takma lütfen iyi yönünden bakmaya çalış ya eşinde annesinin haksızlığını göremeyen adaletsiz bir insan olsaydı onunla da sorun yaşıyor olsaydın şuan daha mı iyi olurdu???ayyy niye gittim bende anlamadımm
Çok sabırlıymış valla annen.
Herkes yapamaz bunları.
32 haftalığım şuan..ilkinde bu vakitlerde dönmüştü hatta daha erken dönmüştü..şimdi yan yatıyormuş pooffff..haftaya dr a gitcem bakalım değişirmi kesin halini göürürz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?