2011 Nisan Anneleri

Canım benim Allah korusun kötü şeylerden hepimizi....sen biraz dinle eğer hala aynıysa aile hekimliğine git için rahatlasın bence...kendini de boşuna üzmemiş olursun bize de haber ver canım

pazar günü yorulmuştum ondandır diye tahmin ediyorum 2 gündür dinleniyorum.bugün yok kasılmam felan inşallah akşamda olmaz olursada doktora giderim zaten.

slmm kızlarr nasılsınızz
benm moralim çok bozuk tam doğum zamanı bide kaynanayla uğraşıyorum
yaa sabır diyorummmmmm başkada bişey demiyorum
neyseki eşim benden yanaaaa pffff

Kaynanalara bu gerekli...Üzülme canım eşinin en azından senden yana olması çok iyi...Kimin ne kişilte olduğunu ayırt edebiliyor...

slmm kızlarr nasılsınızz

Kaynanalara bu gerekli...Üzülme canım eşinin en azından senden yana olması çok iyi...Kimin ne kişilte olduğunu ayırt edebiliyor...

slmm kızlarr nasılsınızz

selam canımm;canım ne kaldı şurda doğuma boşver kimseyi takma sadece kendini ve bebişi düşün moralin ne kadar düzgün girersen doğuma herşey o kadar kolay olur...onu görme duyma...

Cumartesi günü benim kasığımda sanki bıçak batırıp çekiliyormuş gibi batmalar oldu ama sonra geçti..bunlar olacak galiba ne kaldı ki doğuma..

ağrım sızım olması hiç önemli değil yeterki oğlum iyi olsun her ağrıda erken doğummu diye korkuyorum ya

Selam kızlar
Bem yine akıllı durmadım mutfak dolaplarını sildim. :26:
Yorulmuşum bayaa
Buzdolabını temizleyecektim o kaldı, başka zaman artık.

slmm kızlarr nasılsınızz

hoşgeldin cnm hayırdır naptı kaynanan?

hoşgeldin cnm.
tatlışoğlum yarın life_city de 8 martta doğum yapıcak.
bana doktorum söylemişti 10 kere sayıcaksın diye.az olursa hemen gel demişti.

Selam kızlar
Yorulmuşum bayaa

hoşgeldin cnm yorulmuşsundur çok uzan dinlen cnm akşama çıkar yoksa acısı.
bende hiç enerji yok ya yemek bile yapıcak enerjiyi bulamıyorum kendimde.

ağrım sızım olması hiç önemli değil yeterki oğlum iyi olsun her ağrıda erken doğummu diye korkuyorum ya

Gün yaklaştıkça en ufak ağrıyı bile hepimiz acaba erken doğummu diye yorumluyoruz..Hepimizde hemen hemen aynı şeyler oluyor canım ama dediğin gibi bebeklerimiz iyi olsun inşallah onları sağlıkla kucaklarımıza alalım..

Selam kızlar
Yorulmuşum bayaa

Selam canım;aman çok yorulma bol bol dinlen...pazar günü bende de temizlik vardı ben sadece bütün perdeleri ütüledim ve kızımın odasının camlarını sildim diğer işleri yengem abim eşim yaptı buna rağmen bütün gece uyuyamadım belim kütük gibi oldu sağa sola dönemedim ve bacaklarım çok ağrıdı..sen de sakın kendini yorma...

hoşgeldin cnm yorulmuşsundur çok uzan dinlen cnm akşama çıkar yoksa acısı.
bende hiç enerji yok ya yemek bile yapıcak enerjiyi bulamıyorum kendimde.
Sağ ol canım.
Uzandım, dinlendim biraz.
Ben bu hafta böyle enerjik bir durumdayım nedense.
Kızlar madem ilk bebişimiz yarın gelmeye başlıyor hayırlısıyla bende topiği açtım...
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...dogum-hikayeleri-bebislerin-fotograflari.html

Hadi hayırlı olsun yeni topiğimiz.
Güzel güzel haberler alırız inşallah...

Ay bu kaynanalar niye böyle ya dertleri ney anlamıyorum müslüman müslümana eziyet edermi, benim annem de kaynana bizim gelin yedi sene bizilme oturmuştu evini ayırırken ağlaya ağlaya gitti kaç ay bunalımdan çıkmadı geri gelmek istedi annm bir kere incitmedi Allah var olsa derim yani kızım sende şöylesin diye hatasını yüzüne vurmadı hoş yaptıda ne oldu hanfendi bizleri çekemedi abimle kanlı bıçaklı olduk şimdi kardeşler görüşmüyoruz abimle annmle babam görüşüyor sadece halada annem gönlünü kırmaz abim üzdüğü zaman alır konuşur kızım şöyle yap böyle yap diye, derdim anne niye hiç sesini çıkarmıyorsun diye kötüyle kötümü oluyum derdi babanem neler etti anneme dayaklar attırdı vs ele ayağa düşünce annm bir kere gönlünü kırmadı anne nasıl dayanıyoesun bu kadın neler etti sana derdim napıyım kızım Allah soracak ben kötülük edemem derdi annmin elinden içti son suyunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…