- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.521
Selam canım,kimin bebişi geliyor ki??ben ilk life city nin sanıyordum o da 8 martta olacak..
Selam canım...Yarın TATLIŞOĞLUM doğuma giriyor...Tansiyon sorunu olduğundan dr. daha fazla riske atmak istememiş...
slmm kızlarr nasılsınızz
benm moralim çok bozuk tam doğum zamanı bide kaynanayla uğraşıyorum
yaa sabır diyorummmmmm başkada bişey demiyorum
neyseki eşim benden yanaaaa pffff
Canım benim Allah korusun kötü şeylerden hepimizi....sen biraz dinle eğer hala aynıysa aile hekimliğine git için rahatlasın bence...kendini de boşuna üzmemiş olursun bize de haber ver canım
slmm kızlarr nasılsınızz
slmm kızlarr nasılsınızz
slmm kızlarr nasılsınızz
Cumartesi günü benim kasığımda sanki bıçak batırıp çekiliyormuş gibi batmalar oldu ama sonra geçti..bunlar olacak galiba ne kaldı ki doğuma..
pazar günü yorulmuştum ondandır diye tahmin ediyorum 2 gündür dinleniyorum.bugün yok kasılmam felan inşallah akşamda olmaz olursada doktora giderim zaten.
yarın tatlişoğlum doğuma giriyor...tansiyon sorunu olduğundan dr. Fazla riske atmadan alalım demiş...
slmm kızlarr nasılsınızz
Selam kızlarr...işlerin yoğunluğundan pek gelemiyorum.... Nisan anneleri topiğinde kim martta doğum yapıyormuş bakim... Allah hayırlısı ile kurtarsın inşallah... Geçmişi okuyamıyorum herşey yolundadır umarım... Benim kızda bugün pek hareket etmedi ama sanırım korkulacak bişeyi yoktur... Günde 10 defa saymak mı lazımmış???? Bunu duyduğum iyi oldu...
Selam kızlar
Bem yine akıllı durmadım mutfak dolaplarını sildim. :26:
Yorulmuşum bayaa
Buzdolabını temizleyecektim o kaldı, başka zaman artık.
ağrım sızım olması hiç önemli değil yeterki oğlum iyi olsun her ağrıda erken doğummu diye korkuyorum ya
Selam kızlar
Bem yine akıllı durmadım mutfak dolaplarını sildim. :26:
Yorulmuşum bayaa
Buzdolabını temizleyecektim o kaldı, başka zaman artık.
Sağ ol canım.hoşgeldin cnm yorulmuşsundur çok uzan dinlen cnm akşama çıkar yoksa acısı.
bende hiç enerji yok ya yemek bile yapıcak enerjiyi bulamıyorum kendimde.
Kızlar madem ilk bebişimiz yarın gelmeye başlıyor hayırlısıyla bende topiği açtım...
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...dogum-hikayeleri-bebislerin-fotograflari.html
Kızlar madem ilk bebişimiz yarın gelmeye başlıyor hayırlısıyla bende topiği açtım...
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...dogum-hikayeleri-bebislerin-fotograflari.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?