- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.561
Hayırlı haberlerle gel inşallah...Kızlar benim hazırlanmam lazım oğlum için süsleneyim:))malum görüşücez yavrumla
Kızlar ben doğum çantama 1 paket gece pedi koydum annem o olmaz hasta bezi alalım diyor...Ne diyorsunuz...
Kızlar ben doğum çantama 1 paket gece pedi koydum annem o olmaz hasta bezi alalım diyor...Ne diyorsunuz...
sezaryense hele hasta bezi şart olmazsa olmaz tabiri maruz görün lap lap kan geliyor doğum sonrası hasta bezleri doluyor ve etraf kanlanmamış oluyor gece pedi belki 40 çıkana doğru işe yarar canım...
günlük ped ne açıdan zararlı kızlar ben hayatım boyunca hepgünlük ped kullandım hamileliğimde de hiç ara vermedim bence peçeteler daha çabuk bakteri üretir ve zarar verir hiç hijyenik gelmiyor bana pedin ne gibi bir zararı var ki :44:
selam kızlar
bem yine akıllı durmadım mutfak dolaplarını sildim. :26:
Yorulmuşum bayaa
buzdolabını temizleyecektim o kaldı, başka zaman artık.
Sağol canım...Bişey soracağım birde...Hadi normal doğumda suyumuz akıyor peki sezeryanda nasıl gidiyor o su...
ayyy canımı çektirdin kıs nasıl temizlik yapasım var
Kızlar geçen akşam anneme çok güldüm...Çantamı hazırlıyoruz ben koyuyorum o çıkartıyor koyduklarımı bende bıraktım ona o hazırladı...Dün açtım çantayı ne var ne yok diye...Hep bebişe doldurmuş...Bana ne kilot ne aklet nede südyen koymuş...Dedim hastanede dolaşırım artık içsiz...Bu akşam elden geçirecem sanırım...Torun daha tatlı derler gerçekten öyle galiba daha doğmadan unuttu kızını annem...
kızlar ben cıkıyorum mesaım bıttı herkese ıyı aksamlar bakalım bebişlere iyi bakın.bayyyyy:92:
valla benim hatırladığım anestesi ile bayıltılıyorsun uyandığında biraz diyelim ağrı ile uyanıyorsun ben çok korkmuşum annecim babacım diye çok bağırmışm uyanırken eşim hala der bir kere kocacım demedin diye karnına bi bakıyorsun bandajlı ve kum torbası vardı sonra aldılar ayağa kaldırıyorlar yürütüyorlar işte ozaman hasta bezini kullanman lazım lap lap parçalar geliyor. önce canının derdi sonra da bebişin ağlama sesi bu sahne işte 21 marttı kayserideydik yürüttüler camdan bi baktım kar yağıyordu bi gece kaldık o gece emzirmek işkence oldu oğlum çok ağlamıştı sabaha doğru sakinleşmişti insan heyecandan sorumluluktan ne yapacağını bilememekten uyuyamıyor zaten sabah gelen kayın valide ise niye emziremediniz bu çocuğu falan falan hem güzel hem kötü şeyler.....
eeee ne derler evlat bademse torun badem içiymiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?