2011 Nisan Anneleri

Tatlişoğlum ve Life_city doğumdan hemen sonra sizden haber alabilecek miiyiz?
Var mı topikte sürekli görüştüp haberleştiğiniz biri?

Kızlar benim hazırlanmam lazım oğlum için süsleneyim:))malum görüşücez yavrumla
Hayırlı haberlerle gel inşallah...
Kızlar ben doğum çantama 1 paket gece pedi koydum annem o olmaz hasta bezi alalım diyor...Ne diyorsunuz...

O konuda ben de kararsızım :26:
Genellikle hasta bezi alıyorlar sanırım.

Kızlar ben doğum çantama 1 paket gece pedi koydum annem o olmaz hasta bezi alalım diyor...Ne diyorsunuz...

sezaryense hele hasta bezi şart olmazsa olmaz tabiri maruz görün lap lap kan geliyor doğum sonrası hasta bezleri doluyor ve etraf kanlanmamış oluyor gece pedi belki 40 çıkana doğru işe yarar canım...

bi gece yatıcam hastanede.ertesi günü yazarım ben eve gelince kızlar merak etmeyin.
veya yeğenime yazdırırım.

evet eflalim neyseki ailesini sürekli tutan biri diil.ondan dolayı şanslıyım.

sezaryense hele hasta bezi şart olmazsa olmaz tabiri maruz görün lap lap kan geliyor doğum sonrası hasta bezleri doluyor ve etraf kanlanmamış oluyor gece pedi belki 40 çıkana doğru işe yarar canım...

Sağol canım...Bişey soracağım birde...Hadi normal doğumda suyumuz akıyor peki sezeryanda nasıl gidiyor o su...

cnm bende hiç bırakmadım günlük ped kullanmayı.daha en başında doktorumada sordum kaşıntı yapmıyosa seni rahatsız etmiyosa daha ii sık sık değiştirirsin demişti.

bende sadece 14 lü gece pedi koydum.hastabezi almayı düşünmüyorum zaten hastanedende bişiler veriyolar.

Kızlar geçen akşam anneme çok güldüm...Çantamı hazırlıyoruz ben koyuyorum o çıkartıyor koyduklarımı bende bıraktım ona o hazırladı...Dün açtım çantayı ne var ne yok diye...Hep bebişe doldurmuş...Bana ne kilot ne aklet nede südyen koymuş...Dedim hastanede dolaşırım artık içsiz...Bu akşam elden geçirecem sanırım...Torun daha tatlı derler gerçekten öyle galiba daha doğmadan unuttu kızını annem...

Sağol canım...Bişey soracağım birde...Hadi normal doğumda suyumuz akıyor peki sezeryanda nasıl gidiyor o su...

valla benim hatırladığım anestesi ile bayıltılıyorsun uyandığında biraz diyelim ağrı ile uyanıyorsun ben çok korkmuşum annecim babacım diye çok bağırmışm uyanırken eşim hala der bir kere kocacım demedin diye karnına bi bakıyorsun bandajlı ve kum torbası vardı sonra aldılar ayağa kaldırıyorlar yürütüyorlar işte ozaman hasta bezini kullanman lazım lap lap parçalar geliyor. önce canının derdi sonra da bebişin ağlama sesi bu sahne işte 21 marttı kayserideydik yürüttüler camdan bi baktım kar yağıyordu bi gece kaldık o gece emzirmek işkence oldu oğlum çok ağlamıştı sabaha doğru sakinleşmişti insan heyecandan sorumluluktan ne yapacağını bilememekten uyuyamıyor zaten sabah gelen kayın valide ise niye emziremediniz bu çocuğu falan falan hem güzel hem kötü şeyler.....

eeee ne derler evlat bademse torun badem içiymiş...

bizde çantamı hazırladıkk anneciğimleee
bebek içinn 4 takım kıyafet koyduk. inş. yeterli olur.
bi gece kalıcaz aksilik olmazsa heralde yeter.
bunun haricinde iki tane pamuklusunu, battaniyesini, bebek bezi, pişik kremini koyduk.

kendim içinde gecelik, sabahlıklı pijama takımım, göğüs pedi, göğüs losyonu,iki kilot, iki atlet, lohusa tacım, ben kapalı olduğum içinde bi tane tülbent, emzirme sutyeni.terlik, orkid. aklıma gelenler bunlar.

Ahhh bu kayınvalideler zaten çok bilmişlik yapmasalar olmaz...Benimkide kesin çok karışır...Hastaneden çıkıncada annemde kalacağım 10 gün falan...Kardeşim daha şimdiden diyor kaynanan gelmez dimi sık sık diyor...Bişey diyemiyorum vallah bende kestiremiyorum...

eeee ne derler evlat bademse torun badem içiymiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…