- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.461
merhaba kızlara.s.
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlera.s.
bende iism düşünmedim ama artık biryerlerden duyduğum ve okuduğum iismleri daha iyi inceliyorum...
hatta hoşuma gidenleri bir yere not alıp sonrada aralarından seçmeyi düşünüyorum...
alışveriş bende yapmadım çok erken daha...
fazla odam olamdığı için bebişimin ayrı odasıda olmayacak...
beşik için falanda ne alacağım hakkında hiç fikrim yok...
hayırlısı olsun sağlıcakla gelsinlerde gerisi hep hallolur inş...
canım nasılsın bugün?bu arada senin bebiş bana kız gibi gelio ama bana öle geliosa erkektir:roflol:
Slm kızlarrr nasılsınız?? Başağrısı olan varmı benim bugün başım ağrıyo acaba gebelikle alakası varmı
merhaba kızlarrr
nasılsınız?bebişleriniz nasıl?
valla ben sizin hızınıza yetişemiyorum.geçmişi okuyamıyorum bi türlü.
biz bugün doktora gittik 2li test için.ultrasonda gördük miniğimi.ama bu sefer 12+4 çıktı ultrasonda 1 hafta büyük çıktı.ultrasonda bakarken yüzü yukarı bakıyodu.rahatsız oldu sanırım küçüğüm ters döndü dikti popoyu havaya :)
kan sonucum cumartesi çıkıcak.inşallah kötü bişi çıkmaz.
merhaba kızlarrr
biz bugün doktora gittik 2li test için.ultrasonda gördük miniğimi.ama bu sefer 12+4 çıktı ultrasonda 1 hafta büyük çıktı.ultrasonda bakarken yüzü yukarı bakıyodu.rahatsız oldu sanırım küçüğüm ters döndü dikti popoyu havaya :)
Canım benim iyiyim seni sormalı?Valla bana da kız gibi geliyor ama 3 arkadaşımın üçünde de yanıldım senden beterim yanikaydirigubbakcemile3O zaman ikimiz de kız diyosak kesin erkek:roflol:Bana da seninki erkek gibi geliyorkaydirigubbakcemile3
Selam kızlaaar..Slm kızlarrr nasılsınız?? Başağrısı olan varmı benim bugün başım ağrıyo acaba gebelikle alakası varmı
Selam kızlaaar..
Ben de 8+ 2 haftalık hamileyim opuyorumnanaktan
Dün akşamdan bu yana inanılmaz bir baş ağrım var..Üstüne üstlük birde çalışıyorum inanılmaz işkence oluyor bana..Allah sabrını verir inş. :Saruboceq:
bende iyiyim canım..benimkide kesin kız o zman bana da erkek gibi geliyor :roflol: anne olunca belki 6.hissimiz güçlenmiştirkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım..baş ağrısı hepimizde var ilaçta içemiyoruz tek çare uyumak o da vaktin varsa tabikafamçokkarıştı
Selam kızlaaar..
Dün akşamdan bu yana inanılmaz bir baş ağrım var..Üstüne üstlük birde çalışıyorum inanılmaz işkence oluyor bana..Allah sabrını verir inş. :Saruboceq:
İnşallah canım. Kalbini temiz tut. Normalde benim de bugün 9+5 olması lazımdı ama ultrasona göre 8 haftalığız. Doktor diğer kontrollerde haftan yine değişebilir dedi. Acaba ne zamankaydirigubbakcemile haftamız kesinleşecek.CADIARZU
Bizim satlarımız çok yakın diye soruyorum.Cinsiyet görünebilir durumdamı?Bu cumartesi bende gidicem acaba cinsiyet görülebilir mi?2 li test fiyatı nedir meraktan soruyorum?
Selam kızlaaar..
Evet bir mucize olabilir ve biz artık tahminlerimizde hiç yanılmayabilirizkaydirigubbakcemile3Daha var biliyorum ama cinsiyetini öğrenir öğrenmez hemen haber ver ki bakalım güçlenmiş mi aynen devam mı bizim 6. hisler. Sen benden 1 hafta önde olduğun için daha çabuk öğrenirsin diye düşünüyorum. Az önce de bir arkadaşa yazdım normalde benim 9+5 olması lazım ama adet düzensizliğinden geç döllenme olmuş ve 8 haftalığız. Doktor diğer kontrollerde haftan değişebilir dedi. Ne zaman kesinleşecek acaba çok merak ediyorum
Hoşbulduk tatlım..
valla bayramda hep uyudum..öyle birşey ki uyu uyu insan sersem gibi de oluyor..kafamçokkarıştı
bana ne zaman kontrole geleceğimi bile söylemedi.2 hafta sonra gideyim kendiliğimdencanım ben 9 haftalığım ama kontrolüm hafta sonu yani suan bende bilmiyorum boyunu bebişimin:ecrin_bebek:
inşallah gelir görürüz o günleri hep birlikteSelam kızlar...Ay ben cinsiyet belli olmadan ne birşey alıcam,ne de bakıcam kararlıyım.Önce bir herşeyin yolunda olduğunu öğreneyim de.Şu ilk 3 ay çok önemli. Bu arada bana herkes erkek olacak diye tahminde bulunuyor bakalım ne olacak.Sağlıklı olsun da hiiç önemli değil benim için.Ya ne güzel burdan cinsiyetleri de paylaşıcaz inşallah.O günler gelsee
ayy ne tatlı poposunu havaya dikmiş.içini ferah tut canımmerhaba kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?