2011 Nisan Anneleri

Heyecanla bekliyor olacağım. Ben de 6 haftalıkken gittim, o zaman 7+5 sanıyordum. Ultrasona göre tam 6 dedi. Kalp atışlarına keseye falan baktı. Şu an için herşey normal kalp atışları da ritmik 9. haftayı geçince 10. hafta olmadan gel dedi. O yüzden artık biraz sabretmeye karar verdim. Haftaya cumartesi sabahın köründe ordayım inşallah bide öğleden sonrayı bekleyemem:roflol:

Amin tatlım.cümlemiz için duan kabul olsun :)

çok uzun süre değil ama yarım saatlik uykularda geçirebiliyor yoksa ben sürekli uyuyabilrimohaoldumsmile
aynen oyle canıma.s
Bu arada bi arkadaş hangi hastahaneler gidiyorsunuz diye sormuştu.Ben,İstanbul Sultan Medical Parkta Buhara Hanıma gidiyorum..ya sizler kızlar ?

insallah herşey yolundadır canım bulantıların devam ediyor mu?

Kızlar ben İzmir deyim. İşinize yarar mı bilmiyorum ama İlgim Kadın Hast. ve doğum merk.ne gidiyorum. Süper bir doktorum var zaten evlendiğimden beri aynı doktora gidiyorum. İzmir deki arkadaşlara tavsiye ederim

ayy ne tatlı poposunu havaya dikmiş.içini ferah tut canım

saol cnm inşallah sende görürsün o günleri.

Bu arada bi arkadaş hangi hastahaneler gidiyorsunuz diye sormuştu.Ben,İstanbul Sultan Medical Parkta Buhara Hanıma gidiyorum..ya sizler kızlar ?
[/QUOTE]

ben istanbul şişlide özel bi muaynaneye gidiyorum evlendiğimden beri doktorum.ama bide hastane arayışı içindeyim.bayramdan önce gaziosmanpaşada özel gaziosmanpaşa hastanesine gittim bugünde testimi orda yaptırdım.kendi doktorumu bırakmıcam ama kendime doğum yapıcağım bi hastanede henüz bulamadım.

aynen oyle canıma.s
[/QUOTE]

selam arkadaşlar bende ümraniyede afiyet hastanesine gidiyorum doktorum serçin hanım çook memnunum doktorumdan herşeyi rahatlıkla konuşabiliyorum ve buda benim için çok önemli

saol cnm inşallah sende görürsün o günleri.

ben istanbul şişlide özel bi muaynaneye gidiyorum evlendiğimden beri doktorum.ama bide hastane arayışı içindeyim.bayramdan önce gaziosmanpaşada özel gaziosmanpaşa hastanesine gittim bugünde testimi orda yaptırdım.kendi doktorumu bırakmıcam ama kendime doğum yapıcağım bi hastanede henüz bulamadım.[/QUOTE]

canım şehir değişikliği nedeniyle artık bende dr arıyorum sadece ilk kontrolde istanbuldaydım:gitme: :gitme:doğum için daha ben de bulamadım bi de burası küçük bir şehir nasıl olcak bilemiyorum en azından istanbulda secenek coktu

Canım çok şükür benim bulantım yoktu, hiç olmadı. Sadece iştahsızlık, uyku hali ve baş ağrısı.Sen ne alemdesin

iştahım iyi benim bu aralar seninkide açılır canım merak etme 1-2 haftaya bulantılar yüzünden yiyemiyor insan bulantılarım cok azaldı şimdi yiyebiliyorumkaydirigubbakcemile3bas agrısı bende de var özellikle akşamları:2:

Artık eskisi kadar tatlıdan iğrenmiyorum en azından yemesem de aklıma gelince midem bulanmıyorkafamçokkarıştıYazık eşim her akşam 2 saat masja yapıyor o zaman azcık hafifliyor başım. İyice sıktırıyorum birgün kafa tasım kırılacak:roflol:

Diğer iletinde okudum galiba şehir değişikliği olacakmış. Temelli mi?Bu aşamada kendini yorma canım. Ben hamile olduğumu bilmeden taşındık ve bir sürü ağır eşya yerini değiştirdim koli yaptım onları başka odaya taşıdımbilmiyorumkismileçok şükür birşey olmadı bebişime. Sen yorulma sakın. İzmir e yolun düşerse her türlü elimden geldiğince yardım ederimolumunekankayizsmile

hoşgeldin fadikcimm senle davam edelim mi hangi ilçedeyiz hangi hastane
canım ben daha devamlı gidebileceğim bir hastane bulamadım...
şimdilik devamlı yatıyorum zaten...
ve dr araştırmaktayım...
inş 3. aydan sonra ayaklanırsam istediğim hastaneye gidebilirim...

maşallah canım ilk 2 li testi sen yaptırdın...
inş sonuç güzel çıkar...
ne güzel bebişinide görmüşsün...

Arkadaşlar bende İstanbul Fatihte ki Şadiye Hatun Tıp merkezine gidiyorum. Doktorum Zeynep Kocayurt.
Açıkçası çok emin değilim hastane ve doktor konusunda her an değiştirebilirim bilemiyorum.
Şu taarama testlerine gelince araştırdığım ve doktorumdan öğrendiğim kadarı ile bu testler sadece tanı amaçlı imiş,
teşhis edilse bile tedavi mümkün değilmiş eğer her ne olursa olsun gebeliği sonlandırmak istemiyorsanız testleri yaptırmayabilirsiniz.
Ben yaptırmayı düşünmüyorum, zira tedavisi yoksa hiç kafamı bulandırmaya gerek yok.
Testler neticesinde sorun var deseler bile bebeğimi aldırmayı asla düşünmem.
O canı ben vrmedim Rabbim beni eğer bununla imtihan edecekse ben bu sınavdan kaçamam.
Olduki gebelik sonlandırıldı bir sonraki gebeliğin sağlıklı olacağının garantisini kim verebilir.
Ben kesinlikle Rabbimin benim bedenimde can verdiği o miniğe kıyamam, dolayısıyla test yaptırmayacağım.
Benim gibi düşünen var mı?

çıkmaz Aysucum bozma içini.Hadi hayırlısı olsun...Kendi doktorundada cinsiyetini öğrenirsin inşallah:)))
çok şükür kızlar bende bulantı yok...iştahım açıldı..domates biber ama acısı salatalık beyaz peynir deli gibi iyiyyorum :)

eh zamanıdır artık :CüvCüv:

ayy ben bayramda herşeyi yedim kızkardesim sen 100 kilo olursun diyor:roflol:temelli canım malesef..cok saol canım benim cok tesekkür ederim ama kırşehirdeyim artık:gitme:ben bişi yapmam canım eşim abarttı zaten üstüme düşmeyikaydirigubbakcemile3

Down sendromu ile ilgili olan testi bende yaptırmayacağım..insan bu dönemlerde çok hassas oluyor..Allah muhafaza testlerde birşey çıksa bebeğimi aldırmayacağıma göre şimdiden gereksiz stresslere sokmak istmryum kendimi.Mevlam görelim neyler ..Neylerse güzel eyler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…