- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.481
cinsiyeti öğrenir öğrenmez sana yazcam canım benim merak etme..bana 6 haftalık kesin dedi ama doktor gittiğimde bakalım bu sefer ne diycek:kedi:bu hafta sonu gidiyorum canım kontrole sabredemedim babamız da ısrarlı bu sefer görmek istiyor..sen bekliyceksin sanırım.
inşallah temiz çıkar cnm çok endişeli değilim doktor ulrtasonda herşey çok ii dedi.
benim haftalarım tutuyodu hep.yanlışmı ölçtü acaba diye düşünüyorum.perşembe kendi doktorumdan öğrencez artık.
cnm bugün kendi doktorum değildi gittiğim perşembe kendi doktoruma gidicem o 12 haftalıkken söyleriz belki gösterirse demişti.
2li testide özel hastanede yaptırdım ben ssk geçmiyomuş o testte öle söylediler 104 tl tuttu.
hoşgeldin hayırlısıyla sağlıkla gelir meleğin inşallah.
aynen oyle canıma.sçok uzun süre değil ama yarım saatlik uykularda geçirebiliyor yoksa ben sürekli uyuyabilrimohaoldumsmile
Heyecanla bekliyor olacağım. Ben de 6 haftalıkken gittim, o zaman 7+5 sanıyordum. Ultrasona göre tam 6 dedi. Kalp atışlarına keseye falan baktı. Şu an için herşey normal kalp atışları da ritmik 9. haftayı geçince 10. hafta olmadan gel dedi. O yüzden artık biraz sabretmeye karar verdim. Haftaya cumartesi sabahın köründe ordayım inşallah bide öğleden sonrayı bekleyemem:roflol:
teşekkür ederi m canımhayırlı olsun arkadaşım... Allah tamamına erdirsin...
ayy ne tatlı poposunu havaya dikmiş.içini ferah tut canım
insallah herşey yolundadır canım bulantıların devam ediyor mu?
saol cnm inşallah sende görürsün o günleri.
Bu arada bi arkadaş hangi hastahaneler gidiyorsunuz diye sormuştu.Ben,İstanbul Sultan Medical Parkta Buhara Hanıma gidiyorum..ya sizler kızlar ?
Canım çok şükür benim bulantım yoktu, hiç olmadı. Sadece iştahsızlık, uyku hali ve baş ağrısı.Sen ne alemdesin
iştahım iyi benim bu aralar seninkide açılır canım merak etme 1-2 haftaya bulantılar yüzünden yiyemiyor insan bulantılarım cok azaldı şimdi yiyebiliyorumkaydirigubbakcemile3bas agrısı bende de var özellikle akşamları:2:
canım ben daha devamlı gidebileceğim bir hastane bulamadım...hoşgeldin fadikcimm senle davam edelim mi hangi ilçedeyiz hangi hastane
maşallah canım ilk 2 li testi sen yaptırdın...merhaba kızlarrr
nasılsınız?bebişleriniz nasıl?
valla ben sizin hızınıza yetişemiyorum.geçmişi okuyamıyorum bi türlü.
biz bugün doktora gittik 2li test için.ultrasonda gördük miniğimi.ama bu sefer 12+4 çıktı ultrasonda 1 hafta büyük çıktı.ultrasonda bakarken yüzü yukarı bakıyodu.rahatsız oldu sanırım küçüğüm ters döndü dikti popoyu havaya :)
kan sonucum cumartesi çıkıcak.inşallah kötü bişi çıkmaz.
çıkmaz Aysucum bozma içini.Hadi hayırlısı olsun...Kendi doktorundada cinsiyetini öğrenirsin inşallah:)))merhaba kızlarrr
nasılsınız?bebişleriniz nasıl?
valla ben sizin hızınıza yetişemiyorum.geçmişi okuyamıyorum bi türlü.
biz bugün doktora gittik 2li test için.ultrasonda gördük miniğimi.ama bu sefer 12+4 çıktı ultrasonda 1 hafta büyük çıktı.ultrasonda bakarken yüzü yukarı bakıyodu.rahatsız oldu sanırım küçüğüm ters döndü dikti popoyu havaya :)
kan sonucum cumartesi çıkıcak.inşallah kötü bişi çıkmaz.
çok şükür kızlar bende bulantı yok...iştahım açıldı..domates biber ama acısı salatalık beyaz peynir deli gibi iyiyyorum :)
Artık eskisi kadar tatlıdan iğrenmiyorum en azından yemesem de aklıma gelince midem bulanmıyorkafamçokkarıştıYazık eşim her akşam 2 saat masja yapıyor o zaman azcık hafifliyor başım. İyice sıktırıyorum birgün kafa tasım kırılacak:roflol:
Diğer iletinde okudum galiba şehir değişikliği olacakmış. Temelli mi?Bu aşamada kendini yorma canım. Ben hamile olduğumu bilmeden taşındık ve bir sürü ağır eşya yerini değiştirdim koli yaptım onları başka odaya taşıdımbilmiyorumkismileçok şükür birşey olmadı bebişime. Sen yorulma sakın. İzmir e yolun düşerse her türlü elimden geldiğince yardım ederimolumunekankayizsmile
ben bunla ilgili bi konu açtım ama talep olmadı...hastanelerle ilgili...BEN ÜMRANİYE HİSAR HASTANESİNE GİDİYORUM..ÇOK MEMNUNUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?