2011 Nisan Anneleri

Evet benimki de bi panik bi panik gece elim karnımda görse uyandırıp karnınmı ağrıyor diyor, ben de hayır uyuyorum diyorum:roflol:üniversitede kırşehirli bi arkadaşım vardı hatta bi dönem ev arkadaşımdı iyi insanlardır merak etme. ayyy acaba benimki de açılacak mı beni her gören çok zayıfladın diyor halbuki 1 kilo verdimeyvahedigeldismilebi dahaki bayrama açılır inş. o zaman kurban bayramı hemkaydirigubbakcemile3bayramdan sonra 100 kilo döneriz geridelikafadulden

canım Allah herşeyin hayırlısını versin ama sadece kendin için düşünme o şekilde doğurduğun çocuk sadece senin fikrine kalmıyorki o şekilde yaşamaya mecbur bırakcaksın ve sen sürekli onunla birlikte olamaya bilirsin..suan için bende diyemem öle bişey olursa aldırırım diye ama mantıklı düşünmek gerekiyor ama anneliktte de pek mantık olmuyor kıyamıyoruz..fikrin değişmeyecekse bile yinede testi yaptır bence

Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin. Umarım hepimiz, bütün hamileler sağlıkla bebeğini kucağına alır. Hiç bir aksilik yaşatmaz Rabbim inşallah

açılır canım iştahın merak etme hemde kurban bayramına kalmasın tatlım cok var daha
bebiş biraz daha büyüsün ihtiyacları için yemek şart şimdilik bizden geçiniyorkaydirigubbakcemile3

Çok haklısın bana kalsa bende asla yapmam çünkü bebeğimi aldırmam her ne olursa olsun.Ama eşime sordum o yapalım dedi en azından kendimi hazırlarım diye düşündüm.Ama dediğin gibi bu canı Allah vermiş sınavım neyse boyun eğmeye razıyım.

rabbim göstermesin hepimiizm bebişlerinide sağ salim anne babalarına bağışlasın...

bende aldıramam...hepimizde utrasonlara giriyoruz ve görüyoruzki organları bile tamamlanmış....eli ayağı hareket ediyor...herşeyden haberi var...

ama 2. li testi yaptırmaktanda bir türlü vaz geçemiyorum...
sonuç temiz çıksında içim rahat etsin diyemi, anlıyamıyorum...
ve biliyorumki ufacık bir riskte çıksa bu seferde doğuma kadar rahat olmayacağım...
ama yaptırmasamda keşke yaptırsaydım da durumu hakkında bilgim olsaydı diyede hayıflanmak istemiyorum...

işte böyle karma karışık haller içerisindeyim...

açılır canım iştahın merak etme hemde kurban bayramına kalmasın tatlım cok var daha
bebiş biraz daha büyüsün ihtiyacları için yemek şart şimdilik bizden geçiniyorkaydirigubbakcemile3

doktoruma iştahsız olduğumu söyleyince ilk 3 ay senden geçinecek korkulacak birşey yok gerçi anne baba olduktan sonra artık hep sizden geçinecek ya orası ayrı konu demiştikaydirigubbakcemile3bu arada egzersiz falan yapıyor musun?ben bazen yürüyorum 2-3 günde bir.

bende sadece yürüyüş yapabiliyorum canım..bu arada sonunda doğum izledim direniyordum izlememek için ama dayanamadım..sen izledinmi?

bende sadece yürüyüş yapabiliyorum canım..bu arada sonunda doğum izledim direniyordum izlememek için ama dayanamadım..sen izledinmi?

arkadaşım cesaretinden ötürü tebrik ederim:hooray:korkmadın mı, ben de izlememek için direniyorum ama dayanibelecek miyim bilmiyorum. ne dersin izleyeyim mi çok mu korkunç

arkadaşım cesaretinden ötürü tebrik ederim:hooray:korkmadın mı, ben de izlememek için direniyorum ama dayanibelecek miyim bilmiyorum. ne dersin izleyeyim mi çok mu korkunç

yok canım hiç korkunç değil gercekten mucize cok fazla korkun varsa izle okadar kokrkulcak bişey değilmiş dedim izleyince..hatta kasık fıtığım problem olmazsa normal doğum düşünmeye basladımkaydirigubbakcemile3

bende izlemiştim... pekde hoş görüntüler değil... ben hamile kalmadan önce meraktan izlemiştim...

Valla şimdi bi cesaretlendim. Ben de Allah dan bi mani olmazsa normal istiyorum ama bakalım daha çok var. Valla korkmuyor değilim herkes de sakın izleme çok korkarsın diyor ama tutamayacağım kendimi. google dan direkt arattın mı

bende izlemiştim... pekde hoş görüntüler değil... ben hamile kalmadan önce meraktan izlemiştim...

canım ne kadar hoş olabilirki.. hamile kalmadan önce izlesem sanırım benimde hoşuma gitmezdi o zman durum kendine uzak gibi gelio insana ama suan durum farklı nasıl olsa doğurcaz normal ya da sezaryen

korkuyorsan izleme... gerek yok.. bazen sadece yaşamak gerekiyor... anamız bizi sezeryanlamı doğurmuş yada videosunumu izlemiş.. boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......... daha çok var hem...

canım ne kadar hoş olabilirki.. hamile kalmadan önce izlesem sanırım benimde hoşuma gitmezdi o zman durum kendine uzak gibi gelio insana ama suan durum farklı nasıl olsa doğurcaz normal ya da sezaryen

google dan aradım ama site iiydi öle bağrş çağısta yoktu kansız sessiz bi doğum belki de ondan korkmadımkaydirigubbakcemile3

canım belki normal doğuma izin vermeyecek doktor.. ne gerek var seyretmeye...korkan insanlar için söylüyorum... korku yoksa tiksinti oluşmayacaksa seyredin... fazla bilginin zararı olmaz.. ama bu işin sonunda tiksintide gelebilir... bilemiyorum artık...

korkuyorsan izleme... gerek yok.. bazen sadece yaşamak gerekiyor... anamız bizi sezeryanlamı doğurmuş yada videosunumu izlemiş.. boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......... daha çok var hem...

kaydirigubbakcemile3gitmiş çatır çatır doğurmuş valla rahmetli anacım. o zaman epidural normal falan da yokmuş, normal çıkarmış bitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…