2011 Nisan Anneleri

bende hamile kalmadan önce izlemiştim...çok korkunç gelmedi bana...
ama izlemeseydim şimdi izlemezdim....

sezaryanada bakmıştım o daha bir ürbetti beni...

korkuyorsan izleme... gerek yok.. bazen sadece yaşamak gerekiyor... anamız bizi sezeryanlamı doğurmuş yada videosunumu izlemiş.. boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......... daha çok var hem...

annem beni sezaryenle doğurmus:roflol:hem de 3 sezaryen o da cok zor ayy cok var haklısın düşünmesek simdidedn ama aklına gelio insanın

korkuyorsan izleme... gerek yok.. bazen sadece yaşamak gerekiyor... anamız bizi sezeryanlamı doğurmuş yada videosunumu izlemiş.. boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......... daha çok var hem...

3 kardeşiz maşallah üçümüzüde evde doğurmuş anacım...
nerde eski kadınlar diyesim geldi:))
bizler kağıt bebeğiz sanki çıt kırılıyoruz...

Bende ikili test istemiyorum ama eşim kesinlikle yaptırcakmış...dediğine katılıyorum..üçlü test daha işime gelir..
Akşam eşimlede konuştum oda eğer tedavi olmayacaksa Allahın işine karışılmaz düşüncesinde ve kesin kararımı verdim yaptırmayacağım.

Aynen, Rabbim bizi eğer onunla sınayacaksa her ne zaman olursa olsun karşımıza çıkar.
Boşuna bu güzel günlerimizi sıkıntı içinde geçirmeye gerek yok. Zira bu test sonuçları kesin bir sonuç vermiyor.

Canım iyi güzel diyorsunda kim ileride bununla karşılaşmayacağının garantisini verebilir.
Benim kuzenim doğduğunda gayet sağlıklı bir çokcuktu ama bebekliğinde geçirdiği ateşli hastalık sebebi ile şimdi rahatsız.
Demek ki bu onun ve ailesinin yaşaması gereken bir şeymiş öyle değil mi?
Ben kadere kısmete inanırım eğer bu benim alnımın yazısı ise er yada geç yaşarım
o sebeble ki Allahın işine karışmak haddim değil.
Eşimin bir akrabası Bartında yaşıyor orada yapılan testlerde bebek mongol çıktı aldırmalısınız demişler
Kalkıp istanbula geldiler burada kaç hastaeye gittilerse aynısını söylemişler ama her ne olursa olsun
gebeliği sonlandırmadılar ve şu anda maşallah 3 yaşında ay parçası gibi kızları var.
Bir komşumuzda da aynı şey olmuştu onada bebek problemli dediler ama gayet sağlıklı maşalalh 6 yaşında delikanlı oldu.
Demem o ki bunu kimse garanti edemez , kaldı ki %100 bile olsa asla bebğime kıyamam.
Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin. Umarım hepimiz, bütün hamileler sağlıkla bebeğini kucağına alır. Hiç bir aksilik yaşatmaz Rabbim inşallah
Amin canım amin, inanın her namazda rabime dua ederken bebek bekleyen tüm kadınlara sağlıklı ve hayırlı doğumlar geçirmeyi, sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip et
evlat hasretiyle yananların hasretlerini dindir diye yalvarıyorum.
Yardanım sesimizi duyar dualarımızı karşılıksız bırkamaz inşallah
eşimde benimle aynı fikirde, Alnımızın ayzısı neyse ondan kaçışımız yok rabbim neylerse güzel eyler.
Herkesin kendi düşünce arkadaşım, için rahat edecekse yaptır.
ama bence tüm testler olumlu çıksa bile bizler anne adayı olarak illaki doğana kadar onu dünya gözüyle görene kadar endişe içinde olacağızdır.
Rabbim hepimizin evladını bağışlasın, cümlemize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

kaydirigubbakcemile3gitmiş çatır çatır doğurmuş valla rahmetli anacım. o zaman epidural normal falan da yokmuş, normal çıkarmış bitmiş
Rabbim şöyle çatır çatır doğurmayı banada nasip eder inşallah.
Bir mani bir problem olmazsa inşallah hayırlısıyla normal doğurmak istiyorum.
Hamilelikten öncede, sonrada doğum izledim hem normal hem sezeryan, ne ürktüm nede tiksindim
Bana çok mucizevi geliyor.

anlıyorum canım seni ama genetik faktörler etkiliyor bildiğim kadarıyla ve yaş böyle bir sıkıntı yoksa kendini üzme bosuna bunları düşünme bile..

Amin canım amin hepimiz bir avazda kurtuluruz inşallah. Kesinlikle ana rahmine düşüşünden doğuma kadar her anı bir mucize

anlıyorum canım seni ama genetik faktörler etkiliyor bildiğim kadarıyla ve yaş böyle bir sıkıntı yoksa kendini üzme bosuna bunları düşünme bile..

çok şükür genetik bir şey yok, sanırım bunun için 27 yaş daha genç olarak nitelendiriliyor.
Teyzemin kızı down sendromlu, fakat teyzem hamile kaldığında 35 yaşındaydı, bu genetik sayılmaz herhalde.

yok canım 27 gayet genc bir yaş 30 dan sonraki hamilelilklerde risk artıyor sanrım ama herkeste de olmuyor tabi.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimize

çitlenbik maşalah canım ne güzel kesin karar vermişsin...
bende öyle olmak isterdim....

rabbim cümlemize bebişlerine sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin...

bende norman doğumdan yanayım...
inş bir sorun çıkmazsa sezaryan düşünmüyorum...

Ben de öyle canım sadece kendim için değil herkes için dua ediyorum. Olumlu şeyler yaşamak için olumsuz hiç birşey aklıma getirmemeye çalışıyorum. Zaten olacaksa kaderden kaçamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…