- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.521
korkuyorsan izleme... gerek yok.. bazen sadece yaşamak gerekiyor... anamız bizi sezeryanlamı doğurmuş yada videosunumu izlemiş.. boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......... daha çok var hem...
korkuyorsan izleme... gerek yok.. bazen sadece yaşamak gerekiyor... anamız bizi sezeryanlamı doğurmuş yada videosunumu izlemiş.. boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......... daha çok var hem...
bende hamile kalmadan önce izlemiştim...çok korkunç gelmedi bana...
ama izlemeseydim şimdi izlemezdim....
sezaryanada bakmıştım o daha bir ürbetti beni...
Akşam eşimlede konuştum oda eğer tedavi olmayacaksa Allahın işine karışılmaz düşüncesinde ve kesin kararımı verdim yaptırmayacağım.Bende ikili test istemiyorum ama eşim kesinlikle yaptırcakmış...dediğine katılıyorum..üçlü test daha işime gelir..
Aynen, Rabbim bizi eğer onunla sınayacaksa her ne zaman olursa olsun karşımıza çıkar.Down sendromu ile ilgili olan testi bende yaptırmayacağım..insan bu dönemlerde çok hassas oluyor..Allah muhafaza testlerde birşey çıksa bebeğimi aldırmayacağıma göre şimdiden gereksiz stresslere sokmak istmryum kendimi.Mevlam görelim neyler ..Neylerse güzel eyler :)
Canım iyi güzel diyorsunda kim ileride bununla karşılaşmayacağının garantisini verebilir.canım Allah herşeyin hayırlısını versin ama sadece kendin için düşünme o şekilde doğurduğun çocuk sadece senin fikrine kalmıyorki o şekilde yaşamaya mecbur bırakcaksın ve sen sürekli onunla birlikte olamaya bilirsin..suan için bende diyemem öle bişey olursa aldırırım diye ama mantıklı düşünmek gerekiyor ama anneliktte de pek mantık olmuyor kıyamıyoruz..fikrin değişmeyecekse bile yinede testi yaptır bence
Amin canım amin, inanın her namazda rabime dua ederken bebek bekleyen tüm kadınlara sağlıklı ve hayırlı doğumlar geçirmeyi, sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etAllah kimseyi evladı ile imtihan etmesin. Umarım hepimiz, bütün hamileler sağlıkla bebeğini kucağına alır. Hiç bir aksilik yaşatmaz Rabbim inşallah
eşimde benimle aynı fikirde, Alnımızın ayzısı neyse ondan kaçışımız yok rabbim neylerse güzel eyler.Çok haklısın bana kalsa bende asla yapmam çünkü bebeğimi aldırmam her ne olursa olsun.Ama eşime sordum o yapalım dedi en azından kendimi hazırlarım diye düşündüm.Ama dediğin gibi bu canı Allah vermiş sınavım neyse boyun eğmeye razıyım.
Herkesin kendi düşünce arkadaşım, için rahat edecekse yaptır.rabbim göstermesin hepimiizm bebişlerinide sağ salim anne babalarına bağışlasın...
bende aldıramam...hepimizde utrasonlara giriyoruz ve görüyoruzki organları bile tamamlanmış....eli ayağı hareket ediyor...herşeyden haberi var...
ama 2. li testi yaptırmaktanda bir türlü vaz geçemiyorum...
sonuç temiz çıksında içim rahat etsin diyemi, anlıyamıyorum...
ve biliyorumki ufacık bir riskte çıksa bu seferde doğuma kadar rahat olmayacağım...
ama yaptırmasamda keşke yaptırsaydım da durumu hakkında bilgim olsaydı diyede hayıflanmak istemiyorum...
işte böyle karma karışık haller içerisindeyim...
google dan aradım ama site iiydi öle bağrş çağısta yoktu kansız sessiz bi doğum belki de ondan korkmadımkaydirigubbakcemile3
ii bari şanslıymışsın korkunun ecele faydası yok. nasip bakalım bize ne denk gelir
Rabbim şöyle çatır çatır doğurmayı banada nasip eder inşallah.kaydirigubbakcemile3gitmiş çatır çatır doğurmuş valla rahmetli anacım. o zaman epidural normal falan da yokmuş, normal çıkarmış bitmiş
Akşam eşimlede konuştum oda eğer tedavi olmayacaksa Allahın işine karışılmaz düşüncesinde ve kesin kararımı verdim yaptırmayacağım.
Aynen, Rabbim bizi eğer onunla sınayacaksa her ne zaman olursa olsun karşımıza çıkar.
Boşuna bu güzel günlerimizi sıkıntı içinde geçirmeye gerek yok. Zira bu test sonuçları kesin bir sonuç vermiyor.
Canım iyi güzel diyorsunda kim ileride bununla karşılaşmayacağının garantisini verebilir.
Benim kuzenim doğduğunda gayet sağlıklı bir çokcuktu ama bebekliğinde geçirdiği ateşli hastalık sebebi ile şimdi rahatsız.
Demek ki bu onun ve ailesinin yaşaması gereken bir şeymiş öyle değil mi?
Ben kadere kısmete inanırım eğer bu benim alnımın yazısı ise er yada geç yaşarım
o sebeble ki Allahın işine karışmak haddim değil.
Eşimin bir akrabası Bartında yaşıyor orada yapılan testlerde bebek mongol çıktı aldırmalısınız demişler
Kalkıp istanbula geldiler burada kaç hastaeye gittilerse aynısını söylemişler ama her ne olursa olsun
gebeliği sonlandırmadılar ve şu anda maşallah 3 yaşında ay parçası gibi kızları var.
Bir komşumuzda da aynı şey olmuştu onada bebek problemli dediler ama gayet sağlıklı maşalalh 6 yaşında delikanlı oldu.
Demem o ki bunu kimse garanti edemez , kaldı ki %100 bile olsa asla bebğime kıyamam.
Amin canım amin, inanın her namazda rabime dua ederken bebek bekleyen tüm kadınlara sağlıklı ve hayırlı doğumlar geçirmeyi, sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip et
evlat hasretiyle yananların hasretlerini dindir diye yalvarıyorum.
Yardanım sesimizi duyar dualarımızı karşılıksız bırkamaz inşallah
eşimde benimle aynı fikirde, Alnımızın ayzısı neyse ondan kaçışımız yok rabbim neylerse güzel eyler.
Herkesin kendi düşünce arkadaşım, için rahat edecekse yaptır.
ama bence tüm testler olumlu çıksa bile bizler anne adayı olarak illaki doğana kadar onu dünya gözüyle görene kadar endişe içinde olacağızdır.
Rabbim hepimizin evladını bağışlasın, cümlemize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Rabbim şöyle çatır çatır doğurmayı banada nasip eder inşallah.
Bir mani bir problem olmazsa inşallah hayırlısıyla normal doğurmak istiyorum.
Hamilelikten öncede, sonrada doğum izledim hem normal hem sezeryan, ne ürktüm nede tiksindim
Bana çok mucizevi geliyor.
anlıyorum canım seni ama genetik faktörler etkiliyor bildiğim kadarıyla ve yaş böyle bir sıkıntı yoksa kendini üzme bosuna bunları düşünme bile..
ii bari şanslıymışsın korkunun ecele faydası yok. nasip bakalım bize ne denk gelir
çok şükür genetik bir şey yok, sanırım bunun için 27 yaş daha genç olarak nitelendiriliyor.
Teyzemin kızı down sendromlu, fakat teyzem hamile kaldığında 35 yaşındaydı, bu genetik sayılmaz herhalde.
valla canım açıkçası ben daha bugün bu konu açılana kadar hiç düşünmemiştim. Çok zor bir karar tabi. Ama ben 2 li ve 3 lü testi yaptıracağım
karar verme konusunda bende bişey diyemiyorum canım ama bende yaptırcam.. Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin insallahkaydirigubbakcemile3
amin canım amin hepimizinkine. inşallah doğum sonrası muhabbetlerimiz hep iyi güzel şeryler üzerine olur
inşallah canım..ben cıkıyorum artık kendine ve bebişine iyi bak yarın görüşürüz iyi akşamlaropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?