- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.241
canm anladigim kadariyla annen rahat bi bayan.umreye gitmek istiyosa gitsin birak.eger senin solemenle gitmezse ilerde senin yuzunden gidemedim der.her lafta bunu sana bi hatirlatir.benm annemde kizim 2 yasindayken gitmisti.calisiyodum ve kizima annem bakiyodu.o zamanlar baya tartismistm annemle.kizkardesin bakacak demisti.oylede oldu.annme gitti umreye.sana kayinvaliden bakicak anladigim kadariyla.her ne kadar anneni yaninda istesende.annne gitmeye karar verdiyse zorla kimseye engel olma.annenle telefonda sen bolesin sen bole yaptin tarzinda konusmalarin olmasin.esinle annein evine git.yada ne bilim annnei evine davet et.karsilikli konus.annnein memnun olmadigin ve rahatsiz old.huylarini sole.beni sevmedigini onemsemedigini dusunuyorum de.esime ve esimin ailesine karsi mahcup oluyorum de.esim tarafin senin niye bana karsi ilgisiz oldugunu soleyip duruyo de.beni sahipsiz zannediyolar anne.kendimi cok yalniz hissediyorum de.ben dogumumda senden guc almak isterdim ama sen kararini verdiysen allah yolundaki bu vazifeni yap.sana engel olmak istemem de.sadece yanimda olup destek vermeni hayal etmistim de.annenle net konus ama.neye karar vercegini iyice ogren.hic bisiy icin zorlama annei.kahirlida konusma.gayetguzel dimdik dur karsisinda.mizmizci olma yani.eger umreye gideceksede gitsin.sonucta senin annen.iliskini kesemezsin hic bi zaman.giderse simdi gel anne bizde kal umreye gidesine kadar de.bunada yok derse hersseyi zamana birak.ustune gitme.kacan kovalanirya.onun seni aramasini bekle.sen ilk adimi attin.simdi anneden bekliyceksin.ama sen sabirli olursan annen seni mutlaka arar.teyzeni felanda arama.annene senden haber gitmesin yani.
şu sayfa numaralarını bir yere not edelim. gene okuruz...
herkese gunaydnn hanımlar söle bi gecmşe goz attım valla szlerden korkulurbzde sutumuzu içtk geldiik
kızlar günaydınnn
kayananlar konusuyla pek alakalı diil ama ben bu sabah saat 4 gibi lavobaya kalktığımda biraz su bacaklarımdan aşağıya aktı gerçi idrarmıydı sumuydu anlamadım çünkü hemen kesildi bidahada gelmdi şimdi doktoru aradım devam ederse gel diyo ama ben çok endişeliyim her ıslaklıkta vc koşuyorum sizce ne yapmalıyım bu doktorun rahatlığınada sinir oluyorum bi çağır bak işte
Günaydın annişler...
Daha yeni kalktım, gece doğru dürüst uyuymayınca...
Çok açım kahvaltımı yapıp geleyim bari....
günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrr
bizde kahvaltımızı yapıp geliyoruz
günaydın hanımlar sueylül taktiğin çok faklı geldi akıl akıldan üstünmüş bende hamileliğim boyunca annengil hiç eksik var mı diye sormuyorlar diye eşimin başının etini yiyordum ama çok zoruma gidiyor napıyım birde yavrum kuzum diye aramıyorlarmı iyice ifrit oluyorum ama sen çok haklısın şimdi bende bundan sonra bu taktiği deniycem ne diye eşime söylüyorum değilmi kaynanam arayınca ona söylüyüm daha mantıklı sağol yaeşi de diyor babam soruyor bana eksik var mı diye bendeyok diyorum diyor bende diyorum bana niye sormuyor eksiğimiz varken niye yalan söylüyorsundiyorum parası yok ne yapsın diyor
Hoşgeldiniz şekerlerrr...derse geç kaldınız ama olmaz kiiii...sueylül harika taktikler verdi bize...
okudum okudm merak etme tatlımmm
gecen gun burdaki gorumcemler.benm dogum yaklastiya.evede gelemiyolar.esimde istemiyo zaten huzurumuz kacmasin diye.onlarla ilg.bisiy duysam hemen sancim tutuyor.neyse sadete geliyim.benle arayi duzeltmek icin bebegin bi seye ihtiyaci varsa alalim diye haber gondermizler. esimin ortagi ile.direk arayamiyolar esimi dusunun o derece korkuyolar artik.esimde bana soledi yermiyim ben bu numaralari yaklastirirmiyim onlari cevreme.esime hemne dedimki ay kocacim biz herseyi aldik ablanlar bosuna masraf etmesinler zaten kendi cocuklari var.birde bizi dusunmesinler dedim.esimde ortagi ile biz herseyi aldik gerek yokmdiye haber yolladi.bu numaralarinida yutmadim yani.
gecen gun burdaki gorumcemler.benm dogum yaklastiya.evede gelemiyolar.esimde istemiyo zaten huzurumuz kacmasin diye.onlarla ilg.bisiy duysam hemen sancim tutuyor.neyse sadete geliyim.benle arayi duzeltmek icin bebegin bi seye ihtiyaci varsa alalim diye haber gondermizler. esimin ortagi ile.direk arayamiyolar esimi dusunun o derece korkuyolar artik.esimde bana soledi yermiyim ben bu numaralari yaklastirirmiyim onlari cevreme.esime hemne dedimki ay kocacim biz herseyi aldik ablanlar bosuna masraf etmesinler zaten kendi cocuklari var.birde bizi dusunmesinler dedim.esimde ortagi ile biz herseyi aldik gerek yokmdiye haber yolladi.bu numaralarinida yutmadim yani.
gunaydınnn
gune bu konuyla başlamakk
ılk sene benım evlılıgımde de sorunlar oldu eşimın aılesı ozellıkle ablası yuzunden ben evı bıle terk ettım gttım sonra bı şekılde dondum ve dondugumun ertesı gunu hamıle oldugumu ogrendım ama bebgım duştu uzuntuden oldugunu ve onların yuzunden oldugu hep aklımda ozamndan sonra bır daha sorun yaşamadık gıtmem çok ıyı oldu sbardagın son damlasıda taşmıştı.gorumcemden nefret ederım.gorumcem gelır yer ıçer gıderdı sonra rahat edemedım dıye dedıkokodu yapardı eşımı dolduruyorlardı.bu ara yemeklerı kaynanmda yıyoruz eşim yıne sıkı fıkı olmaya başladı 1 ay kaldı şurda yıne ıpler bende olcak.ben ve aılesı arasındakı dengeyı saglayamıyordu aılesı kendını on planda tutup acındırıyordu.çok uzuldum ılk sene.
supersın.benımkıde sozde bışeyler alıyor ufak tefek tırnak makası felan goz doluruyor.bıde soruyo molfıxmı prıma mı dıye bez alckmış bı tanede tabıkı prıma dedım
Sen var ya sen az değilsin haaAy kocacımlar falan :)) Cilve de tamam yani :)))
hep tetikte olcaz yani ...bize karşı yapılan atakları yok etmeyi bilcez...kül yutmak yokkkkk!!!!!
Ay çok hoş ya tatlı dil böyle bişey bende daha adamın başını yiyim
onlarin alacagi uc kurusluk sey icin kocayi elimdenmi kaciriyim.kizlar her zaman bakimli olun esinize karsi.cilveli olun tatlidilli olun.adama huzur verin.yataktada memnun edin.bi sure sonra ailesini unutur.sakin ailesini kotulemeyin.sizi melek gibi gorsun.adam evine baglanir boylece.benm esim yola geldkten sonra sizinki hayli yola gelir.tek erkek cocuk ve simarikti.
senın durumunda zor canım bencede gtme.evlılık 2 kışılık olmuyor maalesef uçuncu kışıler karışıyor boyle oluncada huzur olmuyor.
canım çok zor şeyler bunlar ben böyle sorunlar yaşamsdım eşimle gurbetteyiz ikimizinde ailesi aynı şehirdeler eşim ve ailesi hep memlekete taşınmamızı istiyorlar eşimin tayin hakkı yok biriyle yer değiştirebilir sadece ve ben hiç istemiyorum eşimde bunu biliyor ama üç senedir hep aynı muhabbet hiç değişmedi kaynanam önceden destekliyordu şimdi o da diyor buraya gelseniz diye ama ne olursa olsun gitmiycem eşime resti çektim bir kere eğer gidersek sen babanın evine ben babsmın evine dedim oraya gidip mutsuzluklar yaşayıp boşanmaktansa böyle yaşamadan ayrılmak en iyisi dedim şimdi bilmiyorum pek açmıyor konuyu ama hep aklında biliyorum çok istiyor şimdi bizim bebekde ilk torun ya babası rahat rahat torun sevecek ben sevdiricemde sanki benim sıkıntım maddi oldu hep ailesi hiçbirşey yapmadı biz evlerirken ben çok sıkıntı çektim halada çekiyorum ramazan bayramında memleketteyken babasıgilin aklıyla araba aldı kredi çekip tamda bebeğim için bişeyelar almam gerekirken borca girdik ve şu an çok sıkıntılıyız hala eksiği var bebeğimin sağolsun annemlee hazırladılar çoğu şeyini bizde aldık güç bela ama ailesi hiç somyor hiçbirşey yapmıyorlar bana yaptıklarını şimdi bebeğime yapıyorlar onuda beni sevdikleri gibi seviyorlar yavrum kuzum hep lafta icraat bişey yok annemlerden daha çok sahiplenecekler benim yavrumu ben buna izin vermiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?