- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.261
Üstadım saygıyla eğiliyorum ve seni dinliyorum bundan sonra şunu almadılar falandiye konu açmıyorum mayısda ablası evlenecek bişey isteyecek yüzleri kalmaz hiç değilse zaten biz hediyede vermiştik:)ben de kaynanamı yanındayken annanesi neler örmüş neler almış çok mu seviyormuş benim oğlumu derim çatlatırım:86:
bunlari sesli soluyorum yumusak yumusak.birde icimden bagirarak solediklerim var.ama kosemden izlemsi cok guzel.sizlerde yakinda bole olucaksiniz merak etmeyin.bi topik acalim hemen.
Benim aldığım bebek bezinde yeni bebek 2 numara yazıyor yanlış mı almışım kızlar 1 numara mı olmalı kilo olarak da 3-6 yazıyor eğer yanlış sa 50 li yeni doğan alacam
Üstadım saygıyla eğiliyorum ve seni dinliyorum bundan sonra şunu almadılar falandiye konu açmıyorum mayısda ablası evlenecek bişey isteyecek yüzleri kalmaz hiç değilse zaten biz hediyede vermiştik:)ben de kaynanamı yanındayken annanesi neler örmüş neler almış çok mu seviyormuş benim oğlumu derim çatlatırım:86:
onlarin alacagi uc kurusluk sey icin kocayi elimdenmi kaciriyim.kizlar her zaman bakimli olun esinize karsi.cilveli olun tatlidilli olun.adama huzur verin.yataktada memnun edin.bi sure sonra ailesini unutur.sakin ailesini kotulemeyin.sizi melek gibi gorsun.adam evine baglanir boylece.benm esim yola geldkten sonra sizinki hayli yola gelir.tek erkek cocuk ve simarikti.
senın durumunda zor canım bencede gtme.evlılık 2 kışılık olmuyor maalesef uçuncu kışıler karışıyor boyle oluncada huzur olmuyor.
eger anneler dogumda gelicekse kayinvalidene siz ne aldiniz diye sorsun.yuzu kizarir daha cok.sende kendi aldiklarina bile anenm aldi de kaynanana.
bu söylediklerine kesinlikle katılıyorum.
bende her zman onu düşündüğümü değer verdiğimi gösterir ve belli ederim.kendime bakmaya çalışırım her ne kadar son zmanalarda kendimi salsamda o benim dünyanın en güzel kadını olduğumu söylüyoryalancı işte üzülmeyeyim diye..olsun buda bişey.kocnıza karşı çirkef görünürseniz,her fırsatta ailesini kötülerseniz,tartışmadan dolayı soğuk durursanız iyice ailesine itersiniz.
aman bizimkiler uzaktan çooook şükür diyorum bazen bide ben baştan mesafeyi koydum.hiç sıkı fıkı değilim.böylesi daha iyi.
bende her zman onu düşündüğümü değer verdiğimi gösterir ve belli ederim.kendime bakmaya çalışırım her ne kadar son zmanalarda kendimi salsamda o benim dünyanın en güzel kadını olduğumu söylüyoryalancı işte üzülmeyeyim diye..olsun buda bişey.kocnıza karşı çirkef görünürseniz,her fırsatta ailesini kötülerseniz,tartışmadan dolayı soğuk durursanız iyice ailesine itersiniz.
aman bizimkiler uzaktan çooook şükür diyorum bazen bide ben baştan mesafeyi koydum.hiç sıkı fıkı değilim.böylesi daha iyi.
valla çok çalışkan öğrencileriz...hepimiz hemen kavradık konularıı...artık ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz....yaşşşa sen sueylül hoca
Valla süper karar ne denir ki...Sen kaç yıllık evlisin cnm?gecen gun burdaki gorumcemler.benm dogum yaklastiya.evede gelemiyolar.esimde istemiyo zaten huzurumuz kacmasin diye.onlarla ilg.bisiy duysam hemen sancim tutuyor.neyse sadete geliyim.benle arayi duzeltmek icin bebegin bi seye ihtiyaci varsa alalim diye haber gondermizler. esimin ortagi ile.direk arayamiyolar esimi dusunun o derece korkuyolar artik.esimde bana soledi yermiyim ben bu numaralari yaklastirirmiyim onlari cevreme.esime hemne dedimki ay kocacim biz herseyi aldik ablanlar bosuna masraf etmesinler zaten kendi cocuklari var.birde bizi dusunmesinler dedim.esimde ortagi ile biz herseyi aldik gerek yokmdiye haber yolladi.bu numaralarinida yutmadim yani.
Ayyy çok fenasın sennn ama çok da haklısın yaaa bizim de böyle olmamız lazım.Ben de yapamıyorum pat pat söylüyorum hemen böyle böyle diye.Eeee tabi haklıyken haksız konuma düşüyorum sonraonlarin alacagi uc kurusluk sey icin kocayi elimdenmi kaciriyim.kizlar her zaman bakimli olun esinize karsi.cilveli olun tatlidilli olun.adama huzur verin.yataktada memnun edin.bi sure sonra ailesini unutur.sakin ailesini kotulemeyin.sizi melek gibi gorsun.adam evine baglanir boylece.benm esim yola geldkten sonra sizinki hayli yola gelir.tek erkek cocuk ve simarikti.
Evt cnm çok haklısın yaaa.Bizimkiler de uzak ama bazen uzaktan bile yetiyorlarbu söylediklerine kesinlikle katılıyorum.
kizlar ben yatayim artik.saat sabah 5 oldu burda.sonra devam ederiz gene.benm adam uyanmadan yanina sokulayimsessizce.
Günaydın hanımlar, hayırlı cumalar herkese,
Kızlar benim dünden beri bebek çok aşağıya baskı yapıyor, canım yanıyor. Ağrısında değilim de korkuyorum baskı oluşturup rahim açılması olacak diye. Yatıp da dinlenemiyorum da işteyim. Benzer bir durum yaşayan var mı?
benzer sorun yaşayan yok sanırsam:97:
benzer sorun yaşayan yok sanırsam:97:
Canım yürüyüşü ya da temizliği fazla kaçırdığımda benim de oluyor hem de en az iki gün sürüyor, böyle çocuk kayıp gidiverecekmiş gibi.. sanırım normal, kendimizi yorduğumuzda görülen bi durum, endişelenmene gerek yok bence ama için rahat olsun istiyorsan doktorunla da konuş.. çok geçmiş olsun canım..
Canım dinlenmeden geçmez böyle ağrılar olunca doktorum ayaklarını uzat dinlen diyor hep
benımde karnım aşşada bu ara ama agrım olmuyor.yuruyuş yap bıraz oturmktanda olabılıyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?