2011 Nisan Anneleri

eger anneler dogumda gelicekse kayinvalidene siz ne aldiniz diye sorsun.yuzu kizarir daha cok.sende kendi aldiklarina bile anenm aldi de kaynanana.

bunlari sesli soluyorum yumusak yumusak.birde icimden bagirarak solediklerim var.ama kosemden izlemsi cok guzel.sizlerde yakinda bole olucaksiniz merak etmeyin.bi topik acalim hemen.

Kesinlikle açalım ama ben içime çok atınca iyi olmuyorki stres kaynaklı bir cilt rahatsızlığım var hamilelikte ilacımıda kullanamadım artıtı yineböyle yapınca huzur bulurmuyum:) sen kaç senelik evlisin?

Benim aldığım bebek bezinde yeni bebek 2 numara yazıyor yanlış mı almışım kızlar 1 numara mı olmalı kilo olarak da 3-6 yazıyor eğer yanlış sa 50 li yeni doğan alacam

Canım bence sen iyi almışsın..ben 1 numara 2-5 aldım hem de 2 paket ama doktor bebeğin doğum kilosunun 3900 olacağını söyledi...ne kadar kullaabilirim bilmem küçük gelebilir bende dünden beri onu düşünüyorum

kızlar yarın havuzlu hana gtcez bebışın bır kaç parca eksıgını,bana gecelık sabahlık,bırde şekerlerını halletcez gıdenler tavsıye ettıgınız bır magaza varmı???????

valla çok çalışkan öğrencileriz...hepimiz hemen kavradık konularıı...artık ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz....yaşşşa sen sueylül hoca

bu söylediklerine kesinlikle katılıyorum.
bende her zman onu düşündüğümü değer verdiğimi gösterir ve belli ederim.kendime bakmaya çalışırım her ne kadar son zmanalarda kendimi salsamda o benim dünyanın en güzel kadını olduğumu söylüyoryalancı işte üzülmeyeyim diye..olsun buda bişey.kocnıza karşı çirkef görünürseniz,her fırsatta ailesini kötülerseniz,tartışmadan dolayı soğuk durursanız iyice ailesine itersiniz.
aman bizimkiler uzaktan çooook şükür diyorum bazen bide ben baştan mesafeyi koydum.hiç sıkı fıkı değilim.böylesi daha iyi.

senın durumunda zor canım bencede gtme.evlılık 2 kışılık olmuyor maalesef uçuncu kışıler karışıyor boyle oluncada huzur olmuyor.

evet canım burda sorunumuz olsada balayında gibiyiz ama memlekete gidersek çok sorun yaşarız bayram tatillelrinde bir haftada burnumdan geliyor benim(ama eşim anlamıyor dua ediyorum hep Allahım nerde huzurlu olacaksak orda yaşayalım diye elimden bişey gelmiyor başka belki bebeğimiz doğunca olgunlaşır ya da babasının duygu sömürüsü artacağı için daha beter olur(

eger anneler dogumda gelicekse kayinvalidene siz ne aldiniz diye sorsun.yuzu kizarir daha cok.sende kendi aldiklarina bile anenm aldi de kaynanana.

Ay sorma o da ayrı mevzu kaynanam hanfendide doğumdan önce gelecekmiş annem gelicekdi ay otobüsle gitme biile gelirsin diyormuş onu kim çağırdıysa onun stresiyle ağla ağla üç gün kasılmam olmuştu neyse o konuyu öğrendiğim gün annemlerdeydiler netten görüşürken dedi bunu tabi ben diyemedim bişey eşimde yanımdaydı neyse annem zaten aldıklarını hep göstermiş ay ne güzel şeyler almış diyor annen yüzsüzlüğü gör yani

ewet canm sana katiliyorum.bakimli olmak sart.bi kadin mis gibi kokmali.ben mesela dus almadan yataga girmem.ve esimizin ailelerine karsi sizli bizli konusmak lazim.birde mutfagimizn kontrolu bizde olmali.bu evin hanimi sizsiniz.kimse sizin mutfaginizda kafasina gore yemek pisiremz.zaten mesafe olunca rada izinsiz kimse bisiy yapamiyo.ve esinize karsi hep kibar olun.dedikodu yapmayin.

benım 3 yılım dolcak hala çok mesafelıyım.bu yuzden bana eşim sen soğuksun dıyor sıkı fıkı olup laçka olmaktansa boyle olmak daha bence.evt çok soylenınce daha çok aıleye baglanıyorlar ben bazen çenemı tutamıyorum içimdekını atıyorum ama.en ıyısı onlar hakkında konşmamak.bırde naz yapın kızlar hastayım halım yok dıyın arada bı keneara çekılın sıkılır gıbı yapın çok ustlerıne duşup şımartmayın kocalarınızı

valla çok çalışkan öğrencileriz...hepimiz hemen kavradık konularıı...artık ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz....yaşşşa sen sueylül hoca

Kesinlikle

canım bende hep bakımlıyımdır ama şimdi benimki evde giyinmemi istemiyor ben hep kıyafetlerimi uyumlu giyerim evde bile eşofaman falan giymezdmi ama adam akşam diyor niye pijamalarını giymiyorsun rahat rahatya diyorum ben süsleniyorum püsleniyorum senin için sen nediyorsun o da diyor ben salaş halini seviyorumentresan bir adam benimki:))

Valla süper karar ne denir ki...Sen kaç yıllık evlisin cnm?

Ayyy çok fenasın sennn ama çok da haklısın yaaa bizim de böyle olmamız lazım.Ben de yapamıyorum pat pat söylüyorum hemen böyle böyle diye.Eeee tabi haklıyken haksız konuma düşüyorum sonra

Evt cnm çok haklısın yaaa.Bizimkiler de uzak ama bazen uzaktan bile yetiyorlar

benzer sorun yaşayan yok sanırsam:97:

benzer sorun yaşayan yok sanırsam:97:

Canım yürüyüşü ya da temizliği fazla kaçırdığımda benim de oluyor hem de en az iki gün sürüyor, böyle çocuk kayıp gidiverecekmiş gibi.. sanırım normal, kendimizi yorduğumuzda görülen bi durum, endişelenmene gerek yok bence ama için rahat olsun istiyorsan doktorunla da konuş.. çok geçmiş olsun canım..

Bende çıkıyorum kızlar hatasonundan önce iyi taktikler öğrendim:)) malum cuma bugün güzel bir abdest alıyım :)) hoşçakalın

Canım dinlenmeden geçmez böyle ağrılar olunca doktorum ayaklarını uzat dinlen diyor hep

benımde karnım aşşada bu ara ama agrım olmuyor.yuruyuş yap bıraz oturmktanda olabılıyor bazen.

Sağolun kızlar, tek yaşayan ben değilmişim. Bu ara pek dinlenemiyorum onun da etkisi galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…