2011 Nisan Anneleri

Senden korkulur valla

canm birak az korksunlar.dinsizin hakkkindan imansiz gelirmis ya.onlar edepsizdi bende onlarin anliycagi tarzdan oynadim.kazandimda.napiyolarmis biliyomusunuz ben salak sonradan anladim.beni ne kadar cok sevdiklerini anlatirlarmis esime.bende onlari istemedigimi esime soleyince evde kavga ediyoduk.esim bana sen nankorsun diyodu.bizi simle kavga ettiriyolardi.simdi biz esimle iyiyiz.onlar yansin dertlerine.ilk defa erkek yegenleri olacak goremiycekler.esime kimse gelmesin sutum ceker dedim.oda sen nasil istersen askim dedi.

kızlar valla çok dertliymişsiniz..benimd eçevremde hiç böyle konuşacak komşum arkadaşım yok gurbetlik zor bu açıdan.
burada yazıp içimizi döküyoruz bari.

oynatmaya az kaldı dr um nerdeeeee
benim ufaklık bütün evi kağıt yaptı.
defterin biri aldı yırttı yırttı..neyse dedim sabırlı ol..bu onun için bir faaliyet şimdi..öğlen babası gelsin toplasın hiç eğilemicem aşağılara valla

sueylül bu gazla nolur bilmem korksunlar benden......

haklısın kız valla ne kendimizi üzcez boşuna....su eylül hoca sen bizim herşeyimizsin

yaşasın su eylül ve taktikleri

bir yilim gitti bu konular yuzunden.mantikli dusuncek olursak bi erkege surekli ailesini kotulersek esimiz bizden sogur.esimiz bize surekli ailemizi kotulrse istemiyorum aileni derse bizimde hosumuza gitmez.esmize huzur vericez.cene yapmiycaz.ama 3.sahislara yapaacz yapacamizi.nasil ama.

su eylül dur ben de sana akıl danışayım ne yapayım şimdi ben :2: hayatımın geri kalanını annesiz mi geçireyim yoksa aramı düzelteyim mi dün akşam ağlama krizine girdim eşim ne oldu söyle diyor söylemiyorum en sonunda telefona yazarım dedim telefona annemi özledim yazdım istiyorsan götüreyim dedi yo onu getir dedim hasta olacak diye korkuyorum dersin dedim sonra beni biraz sakinleştirdi kafamız dağılsın diye arkadasımıza gittik bebeişleri vardı severken kendime geldim

Harika kızım hepsini not ediyorum bu taktiklerin...süpperrsin senin üstüne tanımıyorummm

süperrr:2:

annenle aranizdaki sorunu inan bi turlu cozemedim.gecmis yazdiklarinida okudum.bana bi tekrar yaz.sana yardimci olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…